גביזון כתב:
אני לא מבין דבר אחד.
יש ממשלה סופר ימנית שליברמן (?!) שר הפאקינג חוץ.
הממשלה הזאת כושלת חברתית (דלק,קוטג',רופאים,עו"סים), ומדינית (פריצה סורית, התחזקות ערביי האיור בפייסבוק (ראינו מה זה עושה כבר...), שפל עם ארה"ב).
אין שום חזון, ואין כיוון לאן אנחנו הולכים, בזמן שהאזור רותח ואנחנו נאחזים בססמאות.
האם הממשלה חושבת שלהוציא את השמאל מחוץ לחוק זה הפתרון שלה? כי זה לא יעזור לכשלונות הנוכחיים שלה, וזה לא יעזור לאזרח הקטן שימשיך לאכול חרא, וזה בטח לא יעזור למעמד הביניים.
סבבה, בואו נגיד ששמתם את כל השמאל בכלא, ויש חוקים ברורים ויד אוכפת קשה, שויין. אבל מה אז? את מי ישאר להאשים שהשלטון מחק את האופוזיציה? מי יהיה האוייב הבא? כי העם צריך מישהו להאשים שהמצב חרא, זה לא חדש ולא רק אצלנו.
עם חוסר תהליך מדיני, ובוא נגיד שאבו מאזן יתפטר או יחזור לאינתיפדה מחוסר ברירה, ורקבון חברתי בדמות הורדה של חלק ניכר ממעמד הביניים לעוני, מה יהיה אז? להאשים אופוזיציה שאתה בשלטון נראה לי מטומטם עד לא הגיוני.
הנה זיינו את האוייב השמאלני, אבל מה ישאר אחר כך לזיין, אלא אם כן מחאות כנגד שכר, מוצרי יסוד, שירותים ציבוריים, יהיו מחוץ לחוק גם הם, דבר שאפשר בקלות לאכוף כבר עכשיו עם החוק החדש.
ואז לא יהיה את מי להאשים (אולי את הסודנים כי השמאלנים בכלא או יש חוקים והם סותמים את הפה), מה אז? איך תתרצו את הרקבון השלטוני?
אגב, המפלגה הכי שמאלנית שאני בחרתי בחיי היא מפלגת העבודה (שתשרף), ככה שאי אפשר להאשים אותי באיזה שמאלניות יתר. אני רואה מציאות ומחליט, בלי אג'נדות.
בבחירות האחרונות הצבעתי רק למפלגות חברתיות נטולות אג'נדה מדינית כמו הגמלאים.