אורנה אוסטפלד כתב:
סימרוטיץ כתב:
JohnnieWalker כתב:
נשגב מבינתי מהיכן מגיע הביטחון שמוני "חותמת גומי" הראל יחתום. בנתיים הוא לא חתם על החוזה של עבאס שכל מי שהיה באימונים מעריך, לא על חידוש החוזה של הקפטן שלנו (ויסלח לי שי אבוטבול) ולא על המינוי של מנכ"ל שכרגע כולם פה מעריכים. למה אתם כ"כ בטוחים שהוא יחתום?
הוא לא חתם מאותה הסיבה שהוא לא חתם על עסקת דמארי ,החוזים לא הגיעו אליו , מה זה כלכך קשה להבין ?
ותכלס אני מניח שאם שני התינוקות האלו ישימו את האגו שלהם בצד כל העסקאות יחתמו, מה שכמובן לא יקרה .
אתה בטוח??? לא הגיעו? נשמע לי הזוי
אני קורא מכאן לנציגי טביב להעביר את החוזים להראל ולתת הוכחה שהם אכן הועברו
כן, בטח, קורא מכאן.
אני גם לא האמנתי לקשקוש שהחוזים לא הגיעו להראל. אני שלחתי לו SMS רחב וזועם שאני בעד שהוא לא יוותר לטביב ושאני מקווה שהוא יעוף לכל הרוחות, אבל אין סיבה שהוא לא יתום על החוזים שסוכמו עם שחקנים שקשטן רוצה או כל חוזה שפועל לטובת המועדון.
הוא חזר אלי עצבני יש לציין, הוא אמר שנמאס לו לחזור על עצמו, הוא טוען שהוא פנה כמה פעמים כדי לקבל את החוזים ולחתום עליהם, אבל כל פעם נתקל בהתעלמות.
מה שעדיין לא ברור לי, זה שהחשב של הקבוצה הוא עדיין איש של מוני הראל ולא ברור למה בעלים צריך את הנציג של הבעלים השני כדי לקבל את החוזה לידיו. יש מנכ"ל, חשב וגם בקרה תקציבית. איפה החוזה נמצא? במגירה נעולה שרק לדורון יש גישה אליה?
בכל מקרה, אני מאמין שהאמת איפה שהוא באמצע.