תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 08:17

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 389 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות סופ"ש הפועל 9-8/7/2011 [דיונים]
הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 16:08 
mbracha כתב:
גבעתיים כתב:
mbracha כתב:
גבעתיים כתב:
RedBullet כתב:
הראל וטביב לא הביאו דאבל. גוטמן, אבוקסיס, דומב, בורשטיין ועוד סגל של 16-20 שחקנים הביאו דאבל. מוני וטביב הרסו דאבל בעונה שעברה, אבל את הדאבל המתוק הם בטח שלא הביאו.
הבעלים היחיד בארץ שכן אחראי לתארים זה יעקב שחר.

מוני הביא את גוטמן.
בתקופת השפעתו שחקנים רצו לחתום בהפועל, ואני לא מתכוון לעיסקה מפוקפקת של החתמת שחקן המוערף ב-400 אלף יורו כאילו הוא שווה 3 מליון יורו.
ומוני השאיר את הסגל בשנה שעברה (אבל, כמובן, לא השנה). זו גם נשמה לא רק כסף. ואגב, כל שדרוגי השחקנים חסכו ביחס לרכש חדש של שחקנים ברמתם.

ואגב, אפשר למחוק את דומב ("השחיתות הראשונה של אבוקסיס") ואחרים מהישג הדאבל והשדרוג של השנתיים האחרונות לעמדת הקבוצ ההמובילה בישראל.
החתום הראשי הוא גוטמן והמישני הוא מוני.
המפריע העיקרי הוא טביב שמנע רכש נורמלי משך שנה וחצי. ודאבל שני ובכלל דריסת ליגת העל למספר שנים והתברגות באירופה הקלאסית. (השחקנים שהביא לא שווים את 50% מהפועל. וממילא גוטמן שדרג אותם והיה יכול לחיות מצוין עם עוד שנה של טופו במקום לגמור אותו בהחלטת בג"ץ).

הכי נוח לדבר מהתחת ולהגיד שכל טוב שקרה זה מוני וכל רע שקרה זה טביב. אתה לא פחות גרוע מהפרויס הזה, שכמעט ואין ספק שהוא טוקבקיסט מטעם טביב, רק לצד השני (אני לא חושד בך שאתה גם טוקבקיסט להשכרה, שיהיה ברור). זה נבילה וזו טריפה, טביב ומוני מזיקים לאורך זמן להפועל בסינרגיה מושלמת. בתקופה האחרונה, אגב, מוני מזיק להפועל הרבה יותר, כביכול כדי להוציא את טביב מהתמונה.

טיעונים לא ענינים. (יש לך ברירה?).
כאשר יש מריבה נפגעים, אבל יש הבדל תהומי בין שתי הדמויות.

אני כותב נגד מוני שנים עוד מתקופת סגול ומתריע שהוא מסובב בכחש את האוהדים בכך שאינו מסתפק באחוז קטן מהבעלות ומביא יצורים.
ופה ושם גם לטובת טביב, אבל אין מה לעשות טביב יוצא מפלצת וזה התחיל מהרגע הראשון שבו עשה כמיטב יכולתו לדחוק את גוטמן מהקבוצה.

הלואי עליך ועל תומכי טביב האחרים לכתוב משהו יותר חי שממש מתיחס למציאות ולא כמו תוכנות העזר לעורכי הדין שהתחילו בארה"ב.
נתחיל בגוטמן - מה דעתך על היחס של טביב אליו מהרגע הראשון ועד והתפוטרותו ? מתי ביקרת אותו על כך ?

ראשית, אני לא באמת תומך בטביב. אני חושב שכרגע הוא טיפה פחות רע, זה הכל (זה רחוק כרחוק מזרח ממערב מלתמוך בו). לא תוציא ממני יותר מזה. אני כמוך גם סולד הרבה פעמים מהסגנון ואפילו המעשים של טביב, אבל יש לו גם הישגים פה ושם והוא כן עושה רושם של מי שמנסה לבנות קבוצה לעונה הבאה, לעומת מוני שיורה לקבוצה בגלגלים. אבל בבקשה תן לי לעזוב את נושא המי יותר טוב ומי פחות גרוע, נדמה לי שמיצינו את זה. כל מי שלא מסכים למתווה ה"זה נבלה וזה טריפה" פשוט עיוור.

לגבי גוטמן, אני מאמין, בדיוק כמו שבלומי אמר, שגוטמן היה עוזב ככה או ככה. ואני אגיד לך יותר מזה - אני שמח על זה שגוטמן עזב. הוא לטעמי (גם אם דעתי היא מיעוט זניח) מיצה את עצמו בהפועל. מבחינה מקצועית נטו, גוטמן נתן לחיפה אליפות במתנה ובחצי האחרון של העונה היה נראה מאמן פחות טוב מאלישע לוי, וזה לא בא ברגל. אני לא לוקח ממנו לרגע את ההישגים שלו, אבל אני חושב שבלי קיזוז גוטמן לא היה לוקח אליפות גם עשר שנים. ומאז אותה אליפות, השחצנות וההתנשאות שלו השתדרגו בשתי רמות וזה עלה לנו ביוקר (ואל זה אפשר להוסיף את ההיעדרות הרפואית שלו שממש לא הוסיפה לו). ההתעקשות על המוכר והישן, החוסר דינאמיות, הפוליטיקה בחדר ההלבשה וכו' זה פשוט משהו שאני לא מסוגל להתחבר אליו. חוץ מזה שסימן ההיכר הכי בולט שלו ומה שהביא לנו דאבל - משמעת (במגרש ומחוץ למגרש) - התמוסס בתקופה האחרונה. ושלא ישתמע מכך שאני לא חושב שגוטמן הוא מאמן ענק, כי הוא כזה, אבל לדעתי הוא היה צריך להמשיך הלאה גם לטובתנו וגם לטובתו, והוא הבין את זה בעצמו.

סליחה, אני מכבד אותך ונראה שיש לך אילוצים רצינים,
אבל סיכום כזה למאמן שהוציא אותנו מסכנת ירידה מוחשית להישגים קבוצתים ואישים יוצאי דופן לגמרי כולל קופה של 50 מליון בלי אף מילה טובה בצד שלל טענות שוליות ביחס לנושא, שחלקן מופרך לגמרי. מה טביבי עושה לכם ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 16:29 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
גבעתיים כתב:
RedBullet כתב:
הראל וטביב לא הביאו דאבל. גוטמן, אבוקסיס, דומב, בורשטיין ועוד סגל של 16-20 שחקנים הביאו דאבל. מוני וטביב הרסו דאבל בעונה שעברה, אבל את הדאבל המתוק הם בטח שלא הביאו.

מוני הביא את גוטמן.
בתקופת השפעתו שחקנים רצו לחתום בהפועל, ואני לא מתכוון לעיסקה מפוקפקת של החתמת שחקן המוערף ב-400 אלף יורו כאילו הוא שווה 3 מליון יורו.
ומוני השאיר את הסגל בשנה שעברה (אבל, כמובן, לא השנה). זו גם נשמה לא רק כסף. ואגב, כל שדרוגי השחקנים חסכו ביחס לרכש חדש של שחקנים ברמתם.

אפשר למחוק את דומב ("השחיתות הראשונה של אבוקסיס") ואחרים מהישג הדאבל והשדרוג של השנתיים האחרונות לעמדת הקבוצה המובילה בישראל.
המפריע העיקרי הוא טביב שמנע רכש נורמלי משך שנה וחצי. ודאבל שני ובכלל דריסת ליגת העל למספר שנים והתברגות באירופה הקלאסית. (השחקנים שהביא לא שווים את 50% מהפועל. וממילא גוטמן שדרג אותם והיה יכול לחיות מצוין עם עוד שנה של טופו במקום לגמור אותו בהחלטת בג"ץ).

איזה יופי שאתה עושה לובי למוני.
מוני אכן הביא את גוטמן אבל אתה שוכח לציין שהוא הביא אותו כמחליף ללוזון שגם אותו מוני הביא.
אבל את הדבר החשוב ביותר אתה שוכח לציין.
מי הביא את טביב ?
מי היה זה שידע שלא יוכל להחזיק את הפועל וכמה שבועות אחרי שהודיע שהוא לא נישאר בהפועל (כשבמקביל ובאופן מקרי ללא שום קשר חבורת בריונים רעולי פנים שיפצו את המשרד של סגול וסידרו שם כמה עציצים שלא עמדו במקומם קיבל את הקבוצה חינם אין כסף וללא חובות. מוני לקח בידיעה ברורה שאין לו את המשאבים הכספייים להחזיק את הקבוצה. איך הוא הרשה לעצמו לעשות זאת ? פשוט מאוד בכיסו היה לו את טביב עם נדוניה של שחקנים בחינם.
למה מי הביא את טביב ? אות ואחד שהביא את לוזון את גוטמן והיה אדריכל הבאתו של טביב.

מי שהביא את טביב הוא חלובה
יש שם משהו שאף אחד מאיתנו לא יודע לגבי מדוע הראל הסכים
אבל זה שאלה אחרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 16:45 
סמל אישי של המשתמש
מי שהביא את טביבי זה לא חלובה.
מי שהביא את טביבי זה השותף הקודם שלא האמין כמה מהר ערס א וערס ב יפטרו ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 16:45 
אדום אופטימי כתב:
גבעתיים כתב:
RedBullet כתב:

מוני הביא את גוטמן.

אפשר למחוק את דומב ("השחיתות הראשונה של אבוקסיס") ואחרים מהישג הדאבל והשדרוג של השנתיים האחרונות לעמדת הקבוצה המובילה בישראל.

איזה יופי שאתה עושה לובי למוני.
מוני אכן הביא את גוטמן אבל אתה שוכח לציין שהוא הביא אותו כמחליף ללוזון שגם אותו מוני הביא.
אבל את הדבר החשוב ביותר אתה שוכח לציין.
מי הביא את טביב ?
מי היה זה שידע שלא יוכל להחזיק את הפועל וכמה שבועות אחרי שהודיע שהוא לא נישאר בהפועל (כשבמקביל ובאופן מקרי ללא שום קשר חבורת בריונים רעולי פנים שיפצו את המשרד של סגול וסידרו שם כמה עציצים שלא עמדו במקומם קיבל את הקבוצה חינם אין כסף וללא חובות. מוני לקח בידיעה ברורה שאין לו את המשאבים הכספייים להחזיק את הקבוצה. איך הוא הרשה לעצמו לעשות זאת ? פשוט מאוד בכיסו היה לו את טביב עם נדוניה של שחקנים בחינם.
למה מי הביא את טביב ? אות ואחד שהביא את לוזון את גוטמן והיה אדריכל הבאתו של טביב.

אני לא עושה לובי למוני. להיפך הראשון שנלחם בו. ומן הסתם. לצנינים בעיניו.
כתבתי וכתבתי נגד היצורים שהביא ושמח שאחרי שנים סוף סוף נעשה מקובל שאפשר לענין מליארדרים. והלואי שמוני היה מוכר 80-90% למקייטן שאפילו בני יהודה מענינת אותו.
הלוזון זה היה במסגרת היצורים שמוני הביא והכוונה קודם כולל ל"כנראה קשר עיסקי" מול הדוד שלו כדי להשאיר את הקבוצה בידיו.
וטביב הוא, כמובן, מלך היצורים.

אבל, אי אפשר לגזול ממוני את חלקו בהישגי השנים האחרונות. כאשר, כמובן, החלק העיקרי שייך לגוטמן אותו מוני רוצה להחזיר.

נערך לאחרונה על ידי גבעתיים בתאריך 08 יולי 2011, 16:47, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 16:47 
סמל אישי של המשתמש
אורנה אוסטפלד כתב:
אמנם מליאורה,מדור רכילות,אבל נשמע בהחלט מעניין

http://www.nrg.co.il/online/7/ART2/257/ ... 001&loc=10
ציטוט:

ועוד מאפקה. בסוף השבוע האחרון קיבלו תושבי השכונה מכתב בזו הלשון: "תושבי השכונה היקרים. בימים הקרובים יחל גל מחאה נגד שכנכם, מר אלי טביב, על מנת שיעזוב את קבוצתנו האהובה. עמכם הסליחה, אוהדי הפועל תל אביב".

מתי מתחילים ?
אני בעניין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 16:52 
סמל אישי של המשתמש
אל באנדי כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:

ציטוט:

ועוד מאפקה. בסוף השבוע האחרון קיבלו תושבי השכונה מכתב בזו הלשון: "תושבי השכונה היקרים. בימים הקרובים יחל גל מחאה נגד שכנכם, מר אלי טביב, על מנת שיעזוב את קבוצתנו האהובה. עמכם הסליחה, אוהדי הפועל תל אביב".

מתי מתחילים ?
אני בעניין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 16:53 
סמל אישי של המשתמש
שוהם יפת כתב:
אל באנדי כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:

ציטוט:

מתי מתחילים ?
אני בעניין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 16:59 
אגב, האם פנסטיל משוחרר ופנוי להובלה ?
והאם יש מצב שיסכים להתפשר עלינו לסוף הקריירה (בן 30) ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 17:07 
גבעתיים כתב:
אגב, האם פנסטיל משוחרר ופנוי להובלה ?
והאם יש מצב שיסכים להתפשר עלינו לסוף הקריירה (בן 30) ?

לא לימדו אותכם שעדיף לא לקלקל זיכרונות טובים מהעבר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 17:14 
סמל אישי של המשתמש
ONE מפרסם עוד מלפפון :
ג'ואל קמפבל קשר נבחרת קוסטה ריקה.
הנה פרטים עליו
תמונה

מידע אישי
שם מלא ג'ואל נתנאל קמפבל סמואלס
תאריך לידה 26 יוני 1992 (גיל 19)
מקום לידה קוסטה ריקה
גובה 1.78 מטר
תפקיד חלוץ / קיצוני

קמפבל בסגל של קוסטה ריקה על אליפות CONCACAF 2009 U-17 , הוא היה מלך השערים של הקבוצה, הבקיע שני שערים בסך הכל. הוא היה שם את אליפות 2011 U-20 CONCACAF שנתיים לאחר מכן סיים את התחרות כמו מלך השערים עם שישה שערים.
הוא זומן לראשונה לנבחרת הבוגרת של קוסטה ריקה ב -5 ביוני 2011 גביע זהב.
ג'ואל קמפבל. החלוץ בן ה-19, שיכול לשחק גם באגפים, היה המצטיין במשחק ואף כבש את השער השני של נבחרתו הלילה נגד בוליביה.
קמפבל משחק בקבוצת פונטארנאס, אך הוא שייך לקבוצה הגדולה בליגה המקומית, סאפריסה.

:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 17:18 
נשבר כבר הXXX מהספינים שלהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 17:19 
סמל אישי של המשתמש
שחקן שיהיה ענק, לא יגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 17:19 
שוהם יפת כתב:
אל באנדי כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:

ציטוט:

מתי מתחילים ?
אני בעניין

אני כמובן בעד, כי אני לא רוצה שאלי טביב יהיה הבעלים של הפועל(וכן, גם לא מוני ! )
אבל כפי שאתם יכולים לראות לפי הפורום יש כאלו שחושבים שמגיע לאלי טביב צ'אנס, כל עוד אין דעת רוב יש בעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 17:24 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
שוהם יפת כתב:
אל באנדי כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:

ציטוט:

מתי מתחילים ?
אני בעניין

אני כמובן בעד, כי אני לא רוצה שאלי טביב יהיה הבעלים של הפועל(וכן, גם לא מוני ! )
אבל כפי שאתם יכולים לראות לפי הפורום יש כאלו שחושבים שמגיע לאלי טביב צ'אנס, כל עוד אין דעת רוב יש בעיה.

מה שחשוב זה מה הרוב מחליט , בשביל כמה אנשים בודדים לא נשב ונשתוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 17:25 
סמל אישי של המשתמש
כמובן שאני מסכים עם בלומי.

קלדרון ידידי, כל מה שאתה אומר על טביב נכון.
אבל לא מובן לי איך אתה לא מפחד ממוני כבעלים יחיד?
אתה יודע מה הנזק שלו, אז אתה רגוע?
תקופת סיני כמאמן ממש עשתה לך טוב, אתה בטוח שמוני לא יחזיר אותנו לכזאת?
טביב כבעלים כי מוני בבעיות כספיות עשו לך את זה ואתה בטוח שמוני לא יביא עברין אחר שיזרים לו כסף?
כתבות בגלובס (מהשנה האחרונה) שמוני מסרב מסרב לראות כתבים מהעיתון ביציע העיתונאים ומעיף אותם משם כאילו הוא דון שימעון זה הניהול המעודף עליך?

לא טביב ולא מוני רצויים בהפועל, המחאה שצריכה להיות היא להציע את הקבוצה למכירה, ולא שום דבר אחר.
אבל במצב הקיים אף אחד לא יציע את הקבוצה למכירה כי עוד אין בעלים מוסכם שיעשה את זה. לכן עד אז נותר
לנו להמתין ולראות מה תהיה ההחלטה בבית המשפט, אם הקבוצה תעבור למוני נאחל לו כל טוב ונהיה עם היד על הדופק
לקראת קריאת "קבוצה למכירה" אם לטביב נהיה נאחל לו כל טוב ונהיה עם היד על הדופק לקראת קראיות "קבוצה למכירה".

כל השאר זה סתם, והליכה כמו צאן עיוור אחרי צלילי החליל של אשפי התקשורת משני הצדדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 17:30 
el dudernio כתב:
כמובן שאני מסכים עם בלומי.

קלדרון ידידי, כל מה שאתה אומר על טביב נכון.
אבל לא מובן לי איך אתה לא מפחד ממוני כבעלים יחיד?
אתה יודע מה הנזק שלו, אז אתה רגוע?
תקופת סיני כמאמן ממש עשתה לך טוב, אתה בטוח שמוני לא יחזיר אותנו לכזאת?
טביב כבעלים כי מוני בבעיות כספיות עשו לך את זה ואתה בטוח שמוני לא יביא עברין אחר שיזרים לו כסף?
כתבות בגלובס (מהשנה האחרונה) שמוני מסרב מסרב לראות כתבים מהעיתון ביציע העיתונאים ומעיף אותם משם כאילו הוא דון שימעון זה הניהול המעודף עליך?

לא טביב ולא מוני רצויים בהפועל, המחאה שצריכה להיות היא להציע את הקבוצה למכירה, ולא שום דבר אחר.
אבל במצב הקיים אף אחד לא יציע את הקבוצה למכירה כי עוד אין בעלים מוסכם שיעשה את זה. לכן עד אז נותר
לנו להמתין ולראות מה תהיה ההחלטה בבית המשפט, אם הקבוצה תעבור למוני נאחל לו כל טוב ונהיה עם היד על הדופק
לקראת קריאת "קבוצה למכירה" אם לטביב נהיה נאחל לו כל טוב ונהיה עם היד על הדופק לקראת קראיות "קבוצה למכירה".

כל השאר זה סתם, והליכה כמו צאן עיוור אחרי צלילי החליל של אשפי התקשורת משני הצדדים.

אבל השאלה היא למה לא להבהיר כבר מעכשיו שאף אחד מהם לא רצוי במועדון ולא משנה מה תיהיה החלטת ביהמ"ש?
למה לחכות עד לההחלטה? הריי ביום של אחרי ההחלטה יצוצו אלפי ספינים כגון:
עכשיו אפשר להתחיל לעבוד מבלי שמוני\טביב ייחבל בדברים.
עכשיו נחתים שחקנים שהינו איתם במו"מ ולא החתמנו אותם כי פחדנו שמוני\טביב ייחבלו בכך.
נרוץ לאליפות, נבנה קבוצה לשנים קדימה, קריאה לקהל לשים את המשקעים בצד ולחזור למתוך בבעלים החדש וכו' כו'..
כבר מעכשיו להבהיר להם ששום ספין לא ייעבוד עליינו, לא רוצים לא את טביב ולא את מוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 17:30 
סמל אישי של המשתמש
Telkiyski כתב:
ONE מפרסם עוד מלפפון :
ג'ואל קמפבל קשר נבחרת קוסטה ריקה.
הנה פרטים עליו
תמונה

מידע אישי
שם מלא ג'ואל נתנאל קמפבל סמואלס
תאריך לידה 26 יוני 1992 (גיל 19)
מקום לידה קוסטה ריקה
גובה 1.78 מטר
תפקיד חלוץ / קיצוני

קמפבל בסגל של קוסטה ריקה על אליפות CONCACAF 2009 U-17 , הוא היה מלך השערים של הקבוצה, הבקיע שני שערים בסך הכל. הוא היה שם את אליפות 2011 U-20 CONCACAF שנתיים לאחר מכן סיים את התחרות כמו מלך השערים עם שישה שערים.
הוא זומן לראשונה לנבחרת הבוגרת של קוסטה ריקה ב -5 ביוני 2011 גביע זהב.
ג'ואל קמפבל. החלוץ בן ה-19, שיכול לשחק גם באגפים, היה המצטיין במשחק ואף כבש את השער השני של נבחרתו הלילה נגד בוליביה.
קמפבל משחק בקבוצת פונטארנאס, אך הוא שייך לקבוצה הגדולה בליגה המקומית, סאפריסה.

:hapoel:

די לא מתאים. אם כבר מפרסמים אז הקרדיט ל gazozo שהתלהב ממנו בזמן הצפייה במשחק לפנות בוקר.

נערך לאחרונה על ידי red-g בתאריך 08 יולי 2011, 17:33, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 17:31 
אל באנדי כתב:
]

מה שחשוב זה מה הרוב מחליט , בשביל כמה אנשים בודדים לא נשב ונשתוק[/quote]
השאלה היא מה הרוב מחליט?
למעט בהפגנה שהיתה באימון הפתיחה, לא היו יותר מ70 איש בשום הפגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 17:34 
לירון
מנין לך שהסאגה תסתיים בעוד שבועיים?
אמנם כולנו מייחלים לכך אבל מי שבאמת יחליט זה הצדדים בעצמם
לשון אחר: די בכך שהצד שיפסיד יערער ויבקש עיכוב ביצוע ואז אנו נידונים לעוד כמה וכמה חודשי סבל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 17:35 
סמל אישי של המשתמש
YNET

הפועל ת"א עשויה לוותר על שי אבוטבול
גורמים בהפועל מעריכים כי בשל האירועים האחרונים השחקן עשוי למצוא עצמו מחוץ לקבוצה: "אין שחקן שיותר גדול מהמועדון". אדוארדו לובוס קיבל פיצוי כספי ושוחרר. שחקן על הקללות שספג קשטן: "הוא עבר הכל בכדורגל ולא מתרגש"

תפנית נוספת בעלילה? גורמים בהפועל תל אביב עוד האמינו אתמול שהקשר שי אבוטבול, אשר מחרים את אימוני הקבוצה בעקבות אי שדרוג שכרו, ימשיך ללבוש בשנה הבאה את המדים האדומים וכי הסאגה תגיע לקיצה.
כזכור, כמאה מאוהדי הקבוצה פוצצו אתמול את אימון הערב ודרשו מההנהלה להשאיר את אבוטבול במועדון. בהפועל מעריכים כי בשל האירועים האחרונים השחקן עשוי בסופו של דבר למצוא את עצמו מחוץ לקבוצה.
גורם בקבוצה התייחס לנושא ואמר: "אין שחקן שיותר גדול במועדון". בכל מקרה, התשובה בעניין אבוטבול, לו חוזה לשלוש שנים נוספות, אמורה להתקבל ביום ראשון, במהלכו ימריאו האדומים למחנה האימונים באוסטריה.

בעיה נוספת מבחינת סגנית האלופה נגעה בעניינו של אדוארדו לובוס. כפי שפורסם אתמול לראשונה ב-ynet, השיחות לביטול חוזהו של השוער עלו על שרטון. בתגובה לכך לובוס הגיע אתמול לאימון והודיע שבכוונתו להישאר בקבוצה. לאחר מכן, השיחות בין נציגי השחקן להנהלת הפועל חודשו במטרה לסיים את הפרשה. דורון אוסידון, נציגו של הבעלים אלי טביב, נועד היום (ו') עם נציגי השוער וסיכם על שחרורו תמורת פיצוי כספי של 29 אלף דולרים.

מלבד הנהלת המועדון, גם המאמן דרור קשטן ספג באימון מטר של קללות מכיוון האוהדים ואף יצא מהמתחם בליווי מאבטחים. שחקנים בקבוצה סבורים כי המהומה שהתרחשה אתמול לא הפחידה את המאמן. "דרור שועל ותיק", אמר שחקן בהפועל, "הוא עבר הכל בכדורגל ולא מתרגש מדברים כאלה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 17:37 
סמל אישי של המשתמש
יא מזדיינים!
שי לא יזוז מהפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 17:39 
סמל אישי של המשתמש
דיי ינעל העולם
איפה החנות של דנה ?
ומתי היא פתוחה ?
יאלה פרטים פרטים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 17:39 
סמל אישי של המשתמש
מבחינת החוק
מותרת מחאה שקטה שבא אנחנו מבקשים מאנשים לא להיכנס לחנות של דנה ?
או שזה אסור ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 17:43 
סמל אישי של המשתמש
בעצם המחאה לא רלוונטית בכלל .
טביב יוצא למחנה אימונים .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 17:45 
סמל אישי של המשתמש
לירון אין בעיה, רק שכרגע המחאות הם אנטי טביב והקול שיצא מהקהל (וגם ממך) הוא אנטי טביב.
לא טביב, ולא מוני צריכים להיות ממוענים לקראיות, אלא הבעלים העתידי של המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 17:48 
סמל אישי של המשתמש
שוהם יפת כתב:
בעצם המחאה לא רלוונטית בכלל .
טביב יוצא למחנה אימונים .

ומה עם מוני ? גם יוצא למחנה האימונים ?

סתם סתם, לא חושב שצריך לעשות מחאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 17:50 
סמל אישי של המשתמש
זה אמנם מתגמד לעומת הצרות שלנו אם הוא יבוא או לא,אבל אני חותך ת'זין אם הקוסטה ריקני הזה יבוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 17:56 
מבחינת סיפור שי אבוטבול והזרים השבוע הזה מביא עימו רק בשורות שליליות. לשי אבוטבול מגיע גם 200 אלף דולר לעונה,
160 זה לגיטימי מבחינתו לבקש וזה אחרי שהוא עוד הוריד מ-180 את הדרישות שלו. מוציאים על דמארי הון עתק(לא שזה לא חיובי כשלעצמו, שחקן מצויין),
מביאים שוער שהמאמן לא רוצה וברור שייחתך, משלמים לו 30 אלף דולר פיצויים. עם שיש אבוטבול מנגד מתמקחים על 10,000 דולרים לפה ולשם.
ביזיון, ביזיון.

ובקשר לזרים, איך מצפים שיבואו זרים טובים אם מבקשים משחקנים מבוקשים(יחסית) לבוא לפה למבחנים? מה הם חושבים לעצמם???

דיכאון, דיכאון. נקווה שייסתדר לטובה הסיפור עם שי אבוטבול ושאיכשהו נפגע בזרים. חבל, כי יש כסף ויש שחקנים מוכשרים בשוק וחיפה ומכבי ישנות.

:hapoel: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 18:07 
el dudernio כתב:
לירון אין בעיה, רק שכרגע המחאות הם אנטי טביב והקול שיצא מהקהל (וגם ממך) הוא אנטי טביב.
לא טביב, ולא מוני צריכים להיות ממוענים לקראיות, אלא הבעלים העתידי של המועדון.

מדוע רק שיהיה בעלים אחד?
הקול שיוצא ממני או להעיף את מוני ואת טביב, מי שייבחר למרר לו את החיים.
כרגע בפועל טביב הוא המנהל של הפועל ת"א(מסיבות עיתונאים,ספינים על שחקנים אלו ואחרים, הסכסוך עם שי ועוד).
הרוחות אומרות שהוא יזכה בבמבי, הוא כרגע בפרונט ולכן המחאות אמורות להיות בעיקר נגדו(למוני זה לא אמור להזיז מבחינת ההליך המשפטי).
אם ותיהיה הפתעה ומוני יהיה הבעלים המחאות יעברו אליו מה הבעיה בזה.
וכפי שמורקמן כתב:
mkorman1 כתב:
לירון
מנין לך שהסאגה תסתיים בעוד שבועיים?
אמנם כולנו מייחלים לכך אבל מי שבאמת יחליט זה הצדדים בעצמם
לשון אחר: די בכך שהצד שיפסיד יערער ויבקש עיכוב ביצוע ואז אנו נידונים לעוד כמה וכמה חודשי סבל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 18:08 
אל באנדי כתב:
מבחינת החוק
מותרת מחאה שקטה שבא אנחנו מבקשים מאנשים לא להיכנס לחנות של דנה ?
או שזה אסור ?

מחאה שקטה מותרת, במיוחד בשעות היום שאין עם זה שום בעיה.
השאלה היא האם דנה עובדת במקום אחד? או שמא כל החנויות בבעלותייה מנוהלות ע"י אנשים אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 389 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: