chimpfive כתב:
קלדרון כתב:
הציטוט ארוך מדי.
זה הענין, שזה לא יושב בחשבון הקבוצה (או חברת הניהול). אילו כספים שיושבים בנאמנות בהתאחדות והפועל עדין לא העבירה אותם לחשבון הקבוצה (או חברת הניהול). עד לקבלת פסק הדין לטביב אין זכות להעביר את הכספים בלי חתימה של מוני.
ברור שאין לו זכות להעביר את הכספים, אין לי וויכוח על זה. וזה היה ברור שהוא גם לא יעביר לו כמו ששתי המפגרים האלה מתנהלים. צעד מגעיל ששוב מעיד על איש העסקים כבן אדם אדיוט ומטומטם חלאה ונוכל. עד כאן הכל טוב ויפה.
אני רק אומר שמוני טען שהוא אוהד לפני הכל, אם כך הוא צריך לחשוב כמו אוהד ולמחול על כבודו ולאשר את העסקה, זה הצעד שדואג לאינטרסים של הפועל. האינטרסים והכבוד של מוני והצדק שכנראה איתו צריכים להיות כרגע משניים. ועל זה אני אשפוט אותו.
אתם אשכרה התרגלתם לחיות בסביבה של נוכלים.
"למחול על כבודו " ? זה לא שהגישו לו חוזה מוכן והוא נעלב שהוא לא מעורב ולכן הוא לא חותם.
מישהו העביר כספים ללא רשות מחשבון שכרגע הוא גם בבעלותו. זה אשכרה פלילי (אם זה אכן בוצע).
כל מה שקורה מסביב להפועל זה קרב אגו בין שני ערסים דוחים.
הארוע הזה, אם התרחש, הוא מעבר למשחקי אגו. הרבה מעבר.
על זה שלכאורה נעשה פה מעשה מעשה פלילי אין עוררין, אם כי למיטב הבנתי בידי פקידי בנק/ההתאחדות ולא טביב.
השאלה המרכזית היא האם להראל הייתה ההזדמנות לאשר את העברת הכספים, אם כן מדוע סירב לאשר (אחרי שהכריז על עצמו כחותמת גומי) ואם לא איזה חומרים טביב מעשן.
שאלה נוספת היא האם הוא חתם על החוזה של דמארי הראל חתם, ואם לא איך הוא עבר בבקרה (אם בכלל?).