תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 20:46

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 392 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: "אם לא מתאים לך, אתה יכול ללכת"
הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 16:49 
סמל אישי של המשתמש
למה אתם נגררים לדיונים המיותרים האלה על תרומה מקצועית?
אני לצורך העניין חושב ששי לא ראוי לחולצת ההרכב, אבל זה ממש לא מעניין כרגע.

אם אלי טביב יודיע מחר קבל עם ועדה שהוא מציע לשי שכר של 120 אלף דולר,
אני לא אכעס ולו לשניה אחת. העובדה שמטרטרים אותו כאילו היה אחרון שחקני הנוער,
היא שמקוממת כאן. לגיטימי להציע לשחקן עם חוזה שכר נמוך מזה שהוא מבקש.
לא לגיטימי להתייחס לשי אבוטבול כפי שמתייחסים אליו, זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 17:35 
סמל אישי של המשתמש
רוי האדום כתב:
mbracha כתב:
אחד האדומים כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
לא ראיתי אם זה צויין באשכול,אבל מי הבטיח בע"פ לשי אבוטבול שדרוג בשכרו?
גבי קצרה,אמיר לובין,טביב,הראל?
מי זה אותו אחד?

גבי קצרה ומוני הראל

מחוץ למגרש אבוטבול גם לא איזה גורם מלכד ומנהיג מלידה.

שי אבוטבול השחקן הכי מוערך בין השחקנים , כל שחקן בהפועל יגיד לך שהוא הכי חשוב בחדר ההלבשה .
סתם לזרוק שטויות כל אחד יכול .

גם עומרי קנדה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 17:37 
סמל אישי של המשתמש
תתפלא,אבל בתכנית 1,2,3 הראשון שקפץ לשבח את אבוטבול זה עומרי קנדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 17:42 
סמל אישי של המשתמש
שער 7 הוא אדום כתב:

זאת הייתה שאלה תמימה מתוך בורות לגבי המצב בחדרי ההלבשה. טוב לדעת אגב שהכל מאחוריהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 17:44 
סמל אישי של המשתמש
אחד אדום כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:

זאת הייתה שאלה תמימה מתוך בורות לגבי המצב בחדרי ההלבשה. טוב לדעת אגב שהכל מאחוריהם

אין בעיה.
גם אני שמח שזה המצב למרות המחלוקות שהיו בעבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 17:56 
סמור כתב:
מקצועית הוא לא שחקן כזה גדול...

יכול להיות שמקצועית הוא שחקן חלש, אבל הוא אחד השחקנים המובילים והיותר טובים בהפועל.
אז כנראה שמקצועית הפועל לא כזו גדולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 21:34 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
אדום אופטימי כתב:
שחקן שמחזיק בחוזה שנחתם כשהוא היה בקנטים והיה ספק גדול מאוד אם יחזור לעצמו , ודרש אז חוזה ארוך טווח כי גם כן האמין שקיים סיכוי שלא יחזור לעצמו צריך להתמודד עם האסטרטגיה שבחר אז.

זה לא מדויק.
עמדו לחתום איתו על חוזה ארוך טווח בשכר יותר גבוה ממה שהוא מקבל היום.
ברגע שהוא נפצע ביטלו את החוזה הנ"ל איתו והחתימו אותו על חוזה לשנה אחת בלבד.
לאחר מכן חתמו על חוזה ארוך והבטיחו לו שאם הוא יחזור לכושר אזי יחזרו לחוזה המקורי.
לא עשו את זה.

מקבל את התיקון.
1. עמדו לחתום ולא חתמו. ביש מזל לשי שניפצע. יכלו לא לחתום איתו בכלל על חוזה חדש אבל בנושא הזה התנהגו איתו כמו שצריך.
2. לא ביטלו איתו את החוזה שכן לדבריך הוא לא נחתם. במקומו נחתם חוזה לשנה כדבריך ואין ספק ששי לא הצדיק את השכר באותה תקופה שכן היה פצוע.
3. כשחתמו על חוזה ארוך שי היה עדיין שלא במיטבו, ואף אחד לא יכל לדעת האם יחזור ליכולת טובה. שי היה זה שרצה לחתום אז לטווח ארוך.
4. יחזרו לחוזה המקורי שאתה אומר שלא נחתם ? התכוונת שיפתחו מחדש את החוזה .

עד כאן בקשר לפרטים.

שי לא נאיווי ולא מטומטם ולא פריייר. יכל להגן את ההבטחות בחוזה. היה יכול שלא לחתום על חוזה ארוך טווח אם היה כל כך בטוח כי ביכולתו לחזור ליכולת הטובה שהציג לפני הפציעה. אבל הוא רצה להבטיח את עצמו . מצטער מי ששונא סיכון כמו שי צריך לקחת בחשבון שצריך למלא עד הסוף את החוזה שנחתם בעיניים של שונא סיכון. הרי אם חלילה שי לא היה חוזר לעצמו והופך לשחקן האחרון בספסל הוא היה מצפה שהפועל תשלם לו את מלוא החוזה ובצדק !!!

שלא תבין אותי לא נכון , אני בהחלט חושב שיש מקום לשדרג את שכרו של שי. הדרך שלו לנהל את המו"מ דרך התקשורת ולגייס את החברים מהשכונה שיפעילו לחץ לא מותירה ברירה להנהלה אלא ללכת אית וראש בראש. לא אני לא חושב שטביב מתנהג עם שי כראוי אבל מצד שני אסור לטביב להתכופף ולהיות "לחיץ". כל שכן אדם כמוט טביב שהכבוד שלו עומד לפני השיקול העיסקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 21:38 
אופטימי, לא נראה לי שיש לך מה לדאוג לטביב, הוא האחרון שיכנע ללחץ של אוהדים, הם מענינים לו את הקצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 21:45 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
אופטימי, לא נראה לי שיש לך מה לדאוג לטביב, הוא האחרון שיכנע ללחץ של אוהדים, הם מענינים לו את הקצה

יקירי,
לא דואג לטביב. מוטרד שהרחוב מנסה לנהל את הקבוצה. כך זה היה בתקופה שהבעלות עברה מקבוצת סגול למוני (שמאחוריו עמד טביב) וכך זה עכשיו.
אז "שיפצו לסגול את המשרד" ואתמול "שיפצו לטביב את המשרד".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 21:45 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:

יקירי,
לא דואג לטביב. מוטרד שהרחוב מנסה לנהל את הקבוצה. כך זה היה בתקופה שהבעלות עברה מקבוצת סגול למוני (שמאחוריו עמד טביב) וכך זה עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 21:48 
אדום אופטימי כתב:
chimpfive כתב:

יקירי,

הרחוב כבר מזמן מנהל את הקבוצה, האמת שהשכונה זו הגדרה יותר טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 21:51 
אדום אופטימי כתב:
chimpfive כתב:

יקירי,

לא רואה הבדלים גדולים בין ה"רחוב" לשכונה שמנהלת את הפועל היום. אם כבר הרחוב במקרה הקיצוני שהגענו אליו יכול רק לשפר את המצב ולא להיפך. בכל מקרה אחר הייתי מסכים איתך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 21:54 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
אדום אופטימי כתב:
chimpfive כתב:

יקירי,

לא רואה הבדלים גדולים בין ה"רחוב" לשכונה שמנהלת את הפועל היום. אם כבר הרחוב במקרה הקיצוני שהגענו אליו יכול רק לשפר את המצב ולא להיפך. בכל מקרה אחר הייתי מסכים איתך.

אני מסכים איתך שהקבוצה היא שכונה אחת גדולה.
זה לא אומר שהצטרפות הרחוב לניהול הקבוצה מגדיל את הסיכוי שהשכונה תישתקם.
אולי בניגוד אליך אני חושש מהרחוב הרבה יותר מאשר מהשכונה בהנהלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 21:55 
אמנם לא קראתי כל מילה באשכול הזה אבל אם אני אשאיר שנייה בצד את השאלה האם שי הוא כזה סמל גדול בהפועל ומה אני חושב עליו ועל האישיות שלו, אין לשחקן הזה חוזה? הוא חתם עליו בלי עו"ד? הוא היה מעולף? הוא היה שיכור? הכריחו אותו לחתום באיומי אקדח? בסופו של דבר השחקן התחייב לשחק במועדון X שנים (5 למיטב זכרוני) ובתמורה המועדון התחייב לשלם לו משכורת מסויימת. שהוא ישב ביציע פצוע במשך חודשים לא שילמו לו את המשכורת הזאת? אז נכון שהוא "סמל", ושהוא בוכה בתקשורת ושאולי אפשר לתת לו יותר שכר (או לא) וכו' וכו' וכו', אבל באמת את הקרב הגדול מול טביב אנשים רוצים לנהל סביב שחקן שבסה"כ רוצה להפר את החוזה שלו (שלא טביב חתם) עם הפועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 21:56 
צודק, אני יותר מוטרד מצמד החלאות חסרי כבוד שהשתלטו על אימפריה ותוך שבוע פירקו אותה מנכסיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 21:57 
גיא האדום כתב:
אמנם לא קראתי כל מילה באשכול הזה אבל אם אני אשאיר שנייה בצד את השאלה האם שי הוא כזה סמל גדול בהפועל ומה אני חושב עליו ועל האישיות שלו, אין לשחקן הזה חוזה? הוא חתם עליו בלי עו"ד? הוא היה מעולף? הוא היה שיכור? הכריחו אותו לחתום באיומי אקדח? בסופו של דבר השחקן התחייב לשחק במועדון X שנים (5 למיטב זכרוני) ובתמורה המועדון התחייב לשלם לו משכורת מסויימת. שהוא ישב ביציע פצוע במשך חודשים לא שילמו לו את המשכורת הזאת? אז נכון שהוא "סמל", ושהוא בוכה בתקשורת ושאולי אפשר לתת לו יותר שכר (או לא) וכו' וכו' וכו', אבל באמת את הקרב הגדול מול טביב אנשים רוצים לנהל סביב שחקן שבסה"כ רוצה להפר את החוזה שלו (שלא טביב חתם) עם הפועל?

!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 22:04 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
שחקן שבסה"כ רוצה להפר את החוזה שלו (שלא טביב חתם) עם הפועל?

עובדתית לא נכון.
לשחקן הובטח במעמד חתימת החוזה שבמידה ויחזור לכושר לפני הפציעה ישודרג שכרו.
בהתאם למתווה הזה באמצע העונה שעברה הבטיחו לו נציגי הבעלים, ליובין מצד אחד וקצרה שהיה גם בעל זכות חתימה באותו זמן, שדרוג שכר בגובה שהוסכם על כולם.

מכאן ששי לא מפר חוזה - הוא דורש שיפור שהובטח לו .
טביבי גם לא יכול לטועון ש"הוא לא חתם" מכיון שקצרה חתם בשמו על המתווה המקורי והתחייב בשמו על השדרוג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 22:16 
קלדרון כתב:
גיא האדום כתב:

עובדתית לא נכון.
בהתאם למתווה הזה באמצע העונה שעברה הבטיחו לו נציגי הבעלים, ליובין מצד אחד וקצרה שהיה גם בעל זכות חתימה באותו זמן, שדרוג שכר בגובה שהוסכם על כולם.

טביבי גם לא יכול לטועון ש"הוא לא חתם" מכיון שקצרה חתם בשמו על המתווה המקורי והתחייב בשמו על השדרוג.

אבל זה בדיוק מה שהוא טוען, למיטב זכרוני.
"לכו לקצרה" היתה התגובה הראשונה, אם אני לא טועה.

אופטימי, הרחוב לא מנסה לנהל את הקבוצה, הרחוב רק מנסה לנקז את הביוב שפתחו לו באמצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 22:21 
קלדרון כתב:
גיא האדום כתב:

עובדתית לא נכון.

קראתי באשכול הזה את התיזה הזאת. כמובן שלא הייתי נוכח במעמד חתימת החוזה של שי ולכן אני לא יודע אם הדברים נכונים או לא אני רק יכול להעריך (או יותר נכון להמר) שהם לא. אבל, אם הדברים נכונים הפתרון הוא די פשוט. שי ימשיך לקבל מהפועל את השכר שכתוב בחוזה ואת ההפרש בין השכר הזה לבין השכר שהובטח לשי בע"פ הוא יקבל מעורך הדין שלו (או מחברת הביטוח של עורך הדין הזה). אין שום סיכוי לעו"ד ששומע הבטחות שכאלו בע"פ ושלא דואג להכניס אותן לחוזה להנצל מתביעת רשלנות. כל זאת מתוך הנחה שהדברים אכן נאמרו ושהצדדים התכוונו שהם יהיו מחייבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 22:22 
סמל אישי של המשתמש
אני גם לא מבין מה זו המשפטיזציה של כל הסיפור הזה.
"לשחקן יש חוזה". אז יש לו חוזה. מישהו מאיתנו מצפה שבמקום העבודה שלו יתנהלו איתו רק לפי החוזה?
שאם הוא יבוא בתלונות או בקשה להעלאה בזמן שבחברה מחתימים אנשים חדשים על חוזים לא הגיוניים יגידו לו "חתמת על חוזה, זה מה יש" וכשהוא יבוא להיפגש עם הבוס שלו, הוא יחכה לו שעתיים ובסוף יגידו לו בגסות לחזור עוד שבועיים?
מדובר פה בבני אדם, לא בדיון בקורס דיני חוזים, רבאק.
בחיי שאני לא מבין איך כשזה מגיע לכדורגל, אז אנשים מוכנים להצדיק התנהגות שבחיים האישיים שלהם הם היו מזדזעזעים ממנה. אבל אני משער שאחרי שכ"כ הרבה אנשים מוכנים "לתת צ'אנס" לאדם עם רקורד שבחיים האישיים שלהם הם לא היו קונים ממנו מכונית משומשת שום דבר לא אמור להפתיע אותי.

אני לא חושב שדווקא נושא אבוטבול מכל הדברים הוא זה שהיה צריך להכעיס אנשים. אבל אם זה הקש ששבר את גב הגמל עבור אנשים, אז טביב הרוויח את זה ביושר עם כל ההתנהלות שלו בכדורגל הישראלי, ובהפועל ספציפית שהיא לא חוקית במקרה או פשוט מגעילה ודוחה במקרה הטוב, ובכל מקרה רק עושה נזק לכל מקום שבו ידו נוגעת

נערך לאחרונה על ידי הפועל בתאריך 07 יולי 2011, 22:23, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 22:22 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
קלדרון כתב:
גיא האדום כתב:

עובדתית לא נכון.

קראתי באשכול הזה את התיזה הזאת. כמובן שלא הייתי נוכח במעמד חתימת החוזה של שי ולכן אני לא יודע אם הדברים נכונים או לא אני רק יכול להעריך (או יותר נכון להמר) שהם לא. אבל, אם הדברים נכונים הפתרון הוא די פשוט. שי ימשיך לקבל מהפועל את השכר שכתוב בחוזה ואת ההפרש בין השכר הזה לבין השכר שהובטח לשי בע"פ הוא יקבל מעורך הדין שלו (או מחברת הביטוח של עורך הדין הזה). אין שום סיכוי לעו"ד ששומע הבטחות שכאלו בע"פ ושלא דואג להכניס אותן לחוזה להנצל מתביעת רשלנות. כל זאת מתוך הנחה שהדברים אכן נאמרו ושהצדדים התכוונו שהם יהיו מחייבים.

קצרה אישר את הדברים. שי זה ברור, ליובין זה ברור, מה האינטרס של קצרה לשקר בנושא ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 22:25 
קלדרון כתב:
גיא האדום כתב:
קלדרון כתב:
גיא האדום כתב:

עובדתית לא נכון.

קצרה אישר את הדברים. שי זה ברור, ליובין זה ברור, מה האינטרס של קצרה לשקר בנושא ?

אז למה ששי לא יעשה את המהלך המתבקש ויפתח בהליך משפטי או בוררות או מה שעושים בסיטואציה כזאת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 22:28 
סמל אישי של המשתמש
אני לא היועץ המשפטי או הסוכן של שי, אני לא יודע למה הם מיעצים לו לעשות את מה שהוא עושה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 22:30 
קלדרון כתב:
אני לא היועץ המשפטי או הסוכן של שי, אני לא יודע למה הם מיעצים לו לעשות את מה שהוא עושה.

לא באתי אליך בטענה, כמובן...
אני באמת חושב ששי עושה טעות נוראה בטקטיקה בה הוא נוקט גם אם הוא צודק ב 1000%

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 22:33 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שאם לשי לא הייתה היסטוריה של איומים, שביתות וניפנוף תמידי בשם "מכבי חיפה", אף אחד לא היה חולק על מה שהוא עשה.
אני מאמין שהפעם מה שהוא עשה מוצדק. (ואני רחוק מלהיות חסיד של שי, שלא לדבר ביזוי המילה "סמל" בהקשר שלו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 22:36 
אדום אופטימי כתב:
chimpfive כתב:

יקירי,

אם טביב ישאר, אז התקווה היחידה לכך שהפועל תחזור למסלול בזמן סביר היא ש"הרחוב ינהל את הקבוצה".
ובמיוחד שמח שהרחוב מפוקס יותר מאשר הפורום המלא בטרולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 22:36 
הפועל כתב:
אני גם לא מבין מה זו המשפטיזציה של כל הסיפור הזה.
"לשחקן יש חוזה". אז יש לו חוזה. מישהו מאיתנו מצפה שבמקום העבודה שלו יתנהלו איתו רק לפי החוזה?
שאם הוא יבוא בתלונות או בקשה להעלאה בזמן שבחברה מחתימים אנשים חדשים על חוזים לא הגיוניים יגידו לו "חתמת על חוזה, זה מה יש" וכשהוא יבוא להיפגש עם הבוס שלו, הוא יחכה לו שעתיים ובסוף יגידו לו בגסות לחזור עוד שבועיים?
מדובר פה בבני אדם, לא בדיון בקורס דיני חוזים, רבאק.
בחיי שאני לא מבין איך כשזה מגיע לכדורגל, אז אנשים מוכנים להצדיק התנהגות שבחיים האישיים שלהם הם היו מזדזעזעים ממנה. אבל אני משער שאחרי שכ"כ הרבה אנשים מוכנים "לתת צ'אנס" לאדם עם רקורד שבחיים האישיים שלהם הם לא היו קונים ממנו מכונית משומשת שום דבר לא אמור להפתיע אותי.

אני לא חושב שדווקא נושא אבוטבול מכל הדברים הוא זה שהיה צריך להכעיס אנשים. אבל אם זה הקש ששבר את גב הגמל עבור אנשים, אז טביב הרוויח את זה ביושר עם כל ההתנהלות שלו בכדורגל הישראלי, ובהפועל ספציפית שהיא לא חוקית במקרה או פשוט מגעילה ודוחה במקרה הטוב, ובכל מקרה רק עושה נזק לכל מקום שבו ידו נוגעת

הסיבה היא שבעולם הכדורגל דברים מתנהלים בצורה שונה מאשר ברוב מקומות העבודה האחרים ושזה עובד (או אמור לעבוד) לכל הכיוונים. איתי שכטר ישב כמעט שנה ביציע והכניס לכיסו, כל חודש, כ50 אלף ש"ח. אתה חושב שאם הנהלת הקבוצה הייתה מסרבת לשלם לו בטיעון של "באיזה מקום עבודה היו משלמים לך סכומים כאלו כשאתה לא עושה כלום ולא תורם כלום" הטיעון הזה היה מתקבל? אתה הייתי מקבל אותו? אתה, אם היית בעל עסק, היית משלם לעובד שלא עובד במשך חודשים 50 אלף ש"ח בחודש?
ומה עם רוקי? אתה בוס והעסקת עובד. התברר לך אחרי כמה שבועות שזה לא זה. העובד לא מתאים לתפקיד והשכר שלו גבוה פי כמה מעובדים, שבדיעבד, עושים עבודה טובה ממנו. אתה מצפה שהמצב שכזה תהיה חייב לשלם לעובד פיצויי פיטורים של 2 מליון ש"ח (אני לא זוכר את הסכום המדוייק אבל הוא היה ממש לא זניח).
האמת, למה ללכת רחוק, מחוץ לעולם הכדורגל יש מקום שלא היה מפטר את שי כשהוא נפצע ושולח אותו למוסד לביטוח לאומי לתלונות.

בעולם הכדורגל (ולא רק שם אבל לא בעוד המון מקומות) יש כללי משחק מסויימים ואין שום הצדקה לדרוש מהמועדון שאני אוהד לקיים אותם רק בכיוון אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 22:58 
סמל אישי של המשתמש
השכר של שכטר הגיע בכלל מהביטוח לדעתי.
גם בחוקי המשחק של עולם הכדורגל אין שום סיבה בעולם להתייחס לעובד בצורה כ"כ משפילה, ואין שום סיבה לדבוק עם עובד על קוצו של יוד לגבי החוזה.
פשוט אין, אני מצטער. אין לזה שום הצדקה.
זה מותר אולי על פי חוק, זה עדיין גועל נפש, ועדיין התייחסות שאף אחד לא ראוי לה, ואין לה מקום. מסיבות תועלתניות, ומסיבות של נורמות התנהגות אנושיות מינימליות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 23:02 
הפועל כתב:
גם בחוקי המשחק של עולם הכדורגל אין שום סיבה בעולם להתייחס לעובד בצורה כ"כ משפילה, ואין שום סיבה לדבוק עם עובד על קוצו של יוד לגבי החוזה.
זה מותר אולי על פי חוק, זה עדיין גועל נפש, ועדיין התייחסות שאף אחד לא ראוי לה, ואין לה מקום. מסיבות תועלתניות, ומסיבות של נורמות התנהגות אנושיות מינימליות.

2 נקודות:
א. בחוזה שנחתם אחרי הפציעה של שי שני הצדדים לקחו ריזיקה לא פשוטה. גם הצד של הפועל. את זה קצת שוכחים.
ב. אם הפועל אכן לא מכבדים חוזה, יואיל שי לפנות לערכאות על מנת לקבל את המגיע לו ולא יפעל בדרכים לא דרכים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 23:08 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
הפועל כתב:

2 נקודות:
א. בחוזה שנחתם אחרי הפציעה של שי שני הצדדים לקחו ריזיקה לא פשוטה. גם הצד של הפועל. את זה קצת שוכחים.
ב. אם הפועל אכן לא מכבדים חוזה, יואיל שי לפנות לערכאות על מנת לקבל את המגיע לו ולא יפעל בדרכים לא דרכים

לגמרי!

וחוצמיזה, תאביוב (תודה פאביו) הוא ערס-כבוד מפגר,
שלא יודע איך להתנהג...
ממש חדשות מרעישות, כאילו שעד עכשיו הוא התנהג כמו לורד בריטי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 392 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: