תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 21:26

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 392 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: "אם לא מתאים לך, אתה יכול ללכת"
הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 09:51 
סמל אישי של המשתמש
אחד האדומים כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
לא ראיתי אם זה צויין באשכול,אבל מי הבטיח בע"פ לשי אבוטבול שדרוג בשכרו?
גבי קצרה,אמיר לובין,טביב,הראל?
מי זה אותו אחד?

גבי קצרה ומוני הראל

יש לי תחושה שבצורה שהכדורגל מתנהל אז שי בטח בא ורצה לדבר על שדרוג והם פטרו אותו במשפט סטייל "תשחק השנה בחוזה הזה,נראה מה יהיה,ושנה הבאה בלי נדר ננסה לשדרג לך את השכר" או משהו בסגנון.
כי עם כל האהבה שלי לשי אבוטבול,לבנות על מילה של גבי קצרה או מוני הראל זה,ולקחת את זה בתור הבטחה זה לא נראה לי רציני.
אנחנו בליגת לוזון עם כל העסקנים שיש פה,ולא באנגליה.
לסמוך עליהם שיקיימו את הדברים שיוצאים להם מהפה,זה נראה לי קצת הזוי.
וזה לא רק נוגע לשי,אלא לכל שחקן אחד.
בלי לדעת את כמה מה שאמרו מוני הראל,גבי קצרה וכל השאר הנוכלים,אני אהיה מופתע אם אם הם קיימו 1 מתוך כל עשרה דברים שהם הבטיחו למישהו בכדורגל.
ועוד בנוסף לכל זה שי גם נפל בדיוק באמצע מלחמת הכיסאות שמנהלים הראל וטביב,ככה שהעניין בו מבחינת טביב בכלל הפך לסופר שולי.
אין לי ספק שלשי מגיע שדרוג על השנה הזאת,שבה היו חלקים שבה אפילו הציג יכולת יותר טובה ממה שהציג לפני הפציעה,אבל לצערי עם הבטחות בע"פ של עסקני כדורגל בארץ,אתה לא יכול ללכת למכולת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 09:52 
mbracha כתב:
אחד האדומים כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
מי זה אותו אחד?

גבי קצרה ומוני הראל

מחוץ למגרש אבוטבול גם לא איזה גורם מלכד ומנהיג מלידה.

שי אבוטבול השחקן הכי מוערך בין השחקנים , כל שחקן בהפועל יגיד לך שהוא הכי חשוב בחדר ההלבשה .
סתם לזרוק שטויות כל אחד יכול .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 09:52 
כמו שכתבו פה קודם, כשבוחנים מה שי שווה, צריך לבדוק גם כמה יעלה להביא מישהו במקומו, וגם לבדוק מה הוא יכול לקבל במקום אחר.

160 אלף דולר לעונה זה שכר שרחוק מלהיות בשמים. שכר סביר מאד לשחקן עם הנסיון והאיכויות שלו.

אגב, למה להשוות את שכרו לשכר של זהבי - למה שלא תשווה לשכר של שבחון, למשל? לפי השכר ששבחון מקבל על תרומה אפסית, שי צריך לקבל 400 אלף דולר לעונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 09:54 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:
אחד האדומים כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
מי זה אותו אחד?

גבי קצרה ומוני הראל

30-40% שהסכימו לתת לו זה שדרוג משמעותי בשכר. אם למישהו יש סיבה ללמה שי אבוטבול צריך להרוויח יותר מערן זהבי של שנה שעברה (שחתם על חוזה משודרג בתחילת העונה) הוא מוזמן לספר על זה לכולם. מבחינת יכולת ותרומה על המגרש אבוטבול לא התקרב לחצי מהתפוקה של זהבי (ואני לא מדבר על מספרים). מחוץ למגרש אבוטבול גם לא איזה גורם מלכד ומנהיג מלידה, אני באמת לא מבין למה החברים שלו גורמים לו לחשוב שהוא שווה 180 אלף דולר לעונה.

לך יש הסבר למה אלרואי כהן צריך להרוויח כמו שהרוויח זהבי גם אתה מוזמן לספר לנו (אגב שמעתי באיזשהו מקום שאלרואי מרוויח 170 אלף דולר ולא 150 אלף דולר כמו שרשום כאן באשכול העדכונים)? ותטבל את זה בסיפורים על התרומה של אלרואי לקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 09:55 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
כנסו לפרופורציה, המשתמשים שכותבים את זה הם יצורי אינטרנט.
לא תהיה מחאה רחבת היקף בנושא שי אבוטבול פשוט כי הוא לא שחקן מספיק נוצץ.

אתה יכול להיות סמוך ובטוח שגם אם מסי היה פה,לא הייתה עבורו מחאה.
ולא בגלל שהוא נוצץ או לא,אלא כי פשוט זה הקהל שיש להפועל,ופרט לגרעין של כמה עשרות צדיקים שדואגים מידי פעם להזכיר שהמועדון הזה הוא לא כלי משחק בידיהם של בעלים כזה או אחר,אף אחד לא ייצא וייצעק.

אולי אתה יכול להיות סמוך ובטוח, אבל אם איתי שכטר היה עושה את הבלאגן הזה ורוצה להשאר בהפועל היו מוציאים לטביב את המיץ.
אין טעם להתווכח על משהו שנמצא על העץ, אבל זו דעתי בכל אופן.

הבעיה היא שאף פעם לא נגלה כי שחקנים טובים רוצים לברוח מישראל.

ברור שלעולם לא נוכל לדעת.
אבל דווקא לדעתי יש סיכוי יותר לבלאגן עקב בעיה מול שחקן כמו שי ולא כמו שכטר.
דווקא שחקן בית,אפילו אם הוא לא נוצץ,יכול להיות סוג של משהו שייצבוט בלב יותר מאשר שכיר חרב כזה או אחר שאחרי עונה טובה ועוד משחק ורבע קם והלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 09:56 
מושיקו אתה הבלאד החדש של הפורום ברכות.
ותבינו ההפגנה היום לא אמורה להיות למען שי, אלא על ההתנהלות, היום זה שי, מחר זה סלים, מחרתיים זה אנחנו והמחירים לאירופה...
טביב לאט לאט מעיף את מי שהיה לו קשר עם הראל, גם לאוהדים היה קשר עם הראל לא?
ההתנהלות הזאת בזוייה, אפילו בידיעות היום לובוס שאין לו באמת מושג מה הקטע של טביב ומוני מבין שמשהו בהפועל פגום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 10:00 
שער 7 הוא אדום כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

ולא בגלל שהוא נוצץ או לא,אלא כי פשוט זה הקהל שיש להפועל,ופרט לגרעין של כמה עשרות צדיקים שדואגים מידי פעם להזכיר שהמועדון הזה הוא לא כלי משחק בידיהם של בעלים כזה או אחר,אף אחד לא ייצא וייצעק.

אולי אתה יכול להיות סמוך ובטוח, אבל אם איתי שכטר היה עושה את הבלאגן הזה ורוצה להשאר בהפועל היו מוציאים לטביב את המיץ.

דווקא שחקן בית,אפילו אם הוא לא נוצץ,יכול להיות סוג של משהו שייצבוט בלב יותר מאשר שכיר חרב כזה או אחר שאחרי עונה טובה ועוד משחק ורבע קם והלך.

אתה תראה בעצמך שלא.
מעבר לבודדים בשער 5 ו7, אף אחד לא חושב ששי שחקן עד כדי כך חשוב מקצועית ולכן לא יתאמצו בשבילו.
בדיוק כמו שלא היו כועסים על אותו שחקן בית אם היה מקבל הצעה מאירופה והולך אליה. רוב הקהל מסתכל על זה כביזנס.
ברגע שזה יהיה משהו שיפגע מקצועית בקבוצה, ויקרה תוך כדי העונה- הקהל יתערב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 10:00 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
כמו שכתבו פה קודם, כשבוחנים מה שי שווה, צריך לבדוק גם כמה יעלה להביא מישהו במקומו, וגם לבדוק מה הוא יכול לקבל במקום אחר.

160 אלף דולר לעונה זה שכר שרחוק מלהיות בשמים. שכר סביר מאד לשחקן עם הנסיון והאיכויות שלו.

אגב, למה להשוות את שכרו לשכר של זהבי - למה שלא תשווה לשכר של שבחון, למשל? לפי השכר ששבחון מקבל על תרומה אפסית, שי צריך לקבל 400 אלף דולר לעונה.

אם מתכננים להביא מישהו טוב משי, ואני כולי תקווה שזה מה שעובדים עליו מאחורי הקלעים, אין שום סיבה לשדרג לו את השכר ביותר מ- 30 או 40 אלף דולר. שי פשוט לא שחקן מספיק טוב, ולא נראה לי שבונים עליו כמי שיוביל את הקישור האחורי בשנה הקרובה. אם שי יסכים לשדרוג שהוצע לו הוא יהיה שחקן ספסל טוב, במחיר סביר. אם הוא לא מסכים אז מביאים מישהו גם ככה במקומו להרכב וגורדנה יכול להיות מחליף ראוי לא פחות, כשאתה יודע שמדובר בשחקן צעיר שעוד יתפתח, והוא גם עולה לך פחות.

אבוטבול הפך משום מה לאיזו פרה קדושה בקהל שלנו, אין לי מושג למה (ושוב, מבחינת אופי וזהות אדומה אני אוהב אותו מאוד). ולגבי שבחון - מחדל גדול, גוטמן רצה אותו, גוטמן קיבל אותו, גוטמן שם עליו את כל הז'יטונים במשחק העונה, גוטמן הפסיד בהימור אליפות. אז מה? בגלל ששבחון שחקן כושל שלא רוצה לעבור לקבוצה אחרת זה אומר שצריך לעשות את שדרוג השכר המקביל לעוד שחקן לא מספיק טוב?

כשהקבוצה נוהלה בידי אוהד שעשה כל דבר שהקהל ביקש כדי לרצות אותו גמרנו עם גירעון תקציבי שגרם לכך שבן אדם כמו טביב היה צריך להכנס להפועל. וכמה שהוא חלאת אדם (שניהם כמובן), אם אתה מנהל קבוצה כדי לזכות בתארים אתה לא אמור לעשות במקרה הזה מה שהאוהדים דורשים.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 10:02 
סמל אישי של המשתמש
רוי האדום כתב:
mbracha כתב:
אחד האדומים כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
מי זה אותו אחד?

גבי קצרה ומוני הראל

מחוץ למגרש אבוטבול גם לא איזה גורם מלכד ומנהיג מלידה.

שי אבוטבול השחקן הכי מוערך בין השחקנים , כל שחקן בהפועל יגיד לך שהוא הכי חשוב בחדר ההלבשה .
סתם לזרוק שטויות כל אחד יכול .

מנהיג על המגרש הוא לא וצריך להודות בזה,אבל בתכנית 1,2,3 ציינו שהוא כמו האבא של השחקנים,וכל בעיה הוא מנסה לעזור ולפתור.
עדיין,אנחנו לא פה בחוג חברתי שבה אם אתה מנהיג או תורם לחברה מגיע לך מקום.
לשי מגיע מקום כי הוא שחקן כדורגל טוב,בטח ביחס לליגה שלנו,ובטח ביחס לסגל הנוכחי של הפועל.
מילא אם היה פה סגל של 20 תותחי על,ולי לא היה מקום כי הוא לא טוב,אז מילא.
אבל שי במצב הנוכחי,בטח אחרי העונה שעבר שווה את הכסף שלו,ומגיע לו לקבל את המקום שלו בקבוצה וביושר,ולא כי הוא מנהיג,תורם או חוזה המדינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 10:03 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:
mbracha כתב:
אחד האדומים כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
מי זה אותו אחד?

גבי קצרה ומוני הראל

30-40% שהסכימו לתת לו זה שדרוג משמעותי בשכר. אם למישהו יש סיבה ללמה שי אבוטבול צריך להרוויח יותר מערן זהבי של שנה שעברה (שחתם על חוזה משודרג בתחילת העונה) הוא מוזמן לספר על זה לכולם. מבחינת יכולת ותרומה על המגרש אבוטבול לא התקרב לחצי מהתפוקה של זהבי (ואני לא מדבר על מספרים). מחוץ למגרש אבוטבול גם לא איזה גורם מלכד ומנהיג מלידה, אני באמת לא מבין למה החברים שלו גורמים לו לחשוב שהוא שווה 180 אלף דולר לעונה.

לך יש הסבר למה אלרואי כהן צריך להרוויח כמו שהרוויח זהבי גם אתה מוזמן לספר לנו (אגב שמעתי באיזשהו מקום שאלרואי מרוויח 170 אלף דולר ולא 150 אלף דולר כמו שרשום כאן באשכול העדכונים)? ותטבל את זה בסיפורים על התרומה של אלרואי לקבוצה.

אלרואי הובא לכאן ככשרון שנראה מבטיח, ואני מאמין שבעתיד הוא יתפתח ויתן המון להפועל. מבחינת כשרון ברגליים, שראינו בעיקר בחצי עונה הראשונה בק"ש, הוא יכול בקלות להיות הזהבי הבא. כל העסקה שלו היא מחדל אחד גדול, אין ספק בכך, וזה משהו שנכפה על טביב בעזרת שימוש נכון בתקשורת ולחץ אוהדים.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 10:05 
סמל אישי של המשתמש
בקיצור, מה שהוכחת כאן שאין שום קשר בין ביצועים על המגרש למשכורת. מה שאומר שאם הבטיחו לשי משכורת מסויימת, שיעמדו בהבטחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 10:06 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

אתה תראה בעצמך שלא.
מעבר לבודדים בשער 5 ו7, אף אחד לא חושב ששי שחקן עד כדי כך חשוב מקצועית ולכן לא יתאמצו בשבילו.
בדיוק כמו שלא היו כועסים על אותו שחקן בית אם היה מקבל הצעה מאירופה והולך אליה. רוב הקהל מסתכל על זה כביזנס.
ברגע שזה יהיה משהו שיפגע מקצועית בקבוצה, ויקרה תוך כדי העונה- הקהל יתערב.

אבל כיום זה המצב.
הכדורגל היום זה ביזנס.
נגמר עידן החברות באגד ואז לבוא לשחק.
אני לא צריך להשתמש בקלישאות של שייע שהיום אין נשמה לשחקנים בשביל להסביר לך את המצב.
זה דור אחר של שחקנים,קבוצות וכנראה גם קהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 10:07 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:
בקיצור, מה שהוכחת כאן שאין שום קשר בין ביצועים על המגרש למשכורת. מה שאומר שאם הבטיחו לשי משכורת מסויימת, שיעמדו בהבטחה

הבטיחו לו שדרוג במשכורת, ובראיונות הראשונים שלו ושל מקורביו בעונה שעברה הוא בעצמו לא ציין שום סכום מסויים שהבטיחו לו. הציעו לו שדרוג במשכורת, שדרוג בכלל לא רע, והוא רוצה בערך כפול מזה. בעיה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 10:09 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:
יהלום אדום כתב:

הבטיחו לו שדרוג במשכורת, ובראיונות הראשונים שלו ושל מקורביו בעונה שעברה הוא בעצמו לא ציין שום סכום מסויים שהבטיחו לו. הציעו לו שדרוג במשכורת, שדרוג בכלל לא רע, והוא רוצה בערך כפול מזה. בעיה שלו.

את ה- 180 אלף דולר אני זוכר עוד משנה שעברה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 10:09 
mbracha כתב:
נועם שחם כתב:

אם מתכננים להביא מישהו טוב משי, ואני כולי תקווה שזה מה שעובדים עליו מאחורי הקלעים, אין שום סיבה לשדרג לו את השכר ביותר מ- 30 או 40 אלף דולר. שי פשוט לא שחקן מספיק טוב, ולא נראה לי שבונים עליו כמי שיוביל את הקישור האחורי בשנה הקרובה. אם שי יסכים לשדרוג שהוצע לו הוא יהיה שחקן ספסל טוב, במחיר סביר. אם הוא לא מסכים אז מביאים מישהו גם ככה במקומו להרכב וגורדנה יכול להיות מחליף ראוי לא פחות, כשאתה יודע שמדובר בשחקן צעיר שעוד יתפתח, והוא גם עולה לך פחות.

אבוטבול הפך משום מה לאיזו פרה קדושה בקהל שלנו, אין לי מושג למה (ושוב, מבחינת אופי וזהות אדומה אני אוהב אותו מאוד). ולגבי שבחון - מחדל גדול, גוטמן רצה אותו, גוטמן קיבל אותו, גוטמן שם עליו את כל הז'יטונים במשחק העונה, גוטמן הפסיד בהימור אליפות. אז מה? בגלל ששבחון שחקן כושל שלא רוצה לעבור לקבוצה אחרת זה אומר שצריך לעשות את שדרוג השכר המקביל לעוד שחקן לא מספיק טוב?

כשהקבוצה נוהלה בידי אוהד שעשה כל דבר שהקהל ביקש כדי לרצות אותו גמרנו עם גירעון תקציבי שגרם לכך שבן אדם כמו טביב היה צריך להכנס להפועל. וכמה שהוא חלאת אדם (שניהם כמובן), אם אתה מנהל קבוצה כדי לזכות בתארים אתה לא אמור לעשות במקרה הזה מה שהאוהדים דורשים.

אם יהיה גרעון תקציבי, זה לא בגלל שישדרגו לשי חוזה ל-160 אלף דולר בעונה.

ואם אתה חושב שלהביא תחליף ראוי לשי - קרי שחקן שיכול להיות שחקן הרכב קבוע ולתת את התפוקה של שי, אז אתה חי בסרט. זה לא ששי כזה כוכב ענק, אבל הוא שחקן טוב, מנוסה, שתורם גם הגנתית וגם בבישולים ושערים, ולא מסתובבים יותר מדי שחקנים ברמה הזו שיסתפקו במועט. גורדנה, עם כל הכבוד, אולי יהיה בעתיד שחקן טוב, אבל בשלב זה לבנות עליו כמי שיתפוס את המקום של שי, זה לא רציני.

אגב, בניגוד למה שאתה טוען, למיטב ידיעתי, קשטן בהחלט בונה על שי כשחקן מוביל בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 10:18 
סמל אישי של המשתמש
כתור התחלה אני מאוד רוצה ששי ישאר בקבוצה השאלה מה יהיה חלקו מבחינה מקצועית.
אני מניח שרובנו מסכימים שידין כקשר אחורי עולה עליו, מכיוון שלפי הפירסומים רוצים להביא
גם את הממן הזה מחיםה לעמדה הנ"ל ובסבירות גבוהה יביאו זר, אז המצב מואר באור קצת שונה.

אם מביאים את ממן אי אפשר להגדיר אותו מראש כמספר 4 ברוטציה, במיוחד כאשר אנחנו מדברים
על תפקיד שלא זוכה לתחלופה רבה במיוחד. לכן אתה לא יכול לתת לו 100 אלף ולשאר השחקנים
בעמדה הזאת 160+. בנוסף גם את לא יכול כל-כך לתת לשי את ה 160 בשביל לשבת על הספסל
ולהיות החילוף הרביעי ולשחק פעם ב... ולכן מתן שכר כזה לשי סותם בעצם את הגולל על הבאתו של
ממן או שחקן כשרוני וצעיר אחר לתפקיד.

עכשיו הדיון כמובן יוכל להתפתח לעניני שכר של אחרים (למה אלרואי כן) אז מסיבה פשוטה, אלרואי
הובא להיות שחקן הרכב, בדיוק כמו דאמרי השנה. שי אבוטבול במתכונת הנוכחית של הפועל הוא
שחקן ספסל, ואם מביאים ממן כזה אז הוא אפילו לא בטוח שיהיה מחליף ראשון לעמדה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 10:20 
בתאוריה ידין עולה עליו. בפועל, בשנה שעברה התרומה של שי עלתה בצורה ניכרת על זו של ידין. ידין היה חלש מאד בעונה שעברה, ורק בחודשיים האחרונים התחיל להזכיר את היכולת מעונת הדאבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 10:23 
יש לשי ייתרון אחד עצום על ידין וזה החלק ההתקפי יותר, ידין כמעט שלא היה עולה להתקפות, לא בועט לשער וגם לא מוסר טוב.
שי אומנם לא היה "גרזן" אבל כן היו לו מסירות טובות+ בעיטות לשער.
הבעיה היחידה מקצועית שיש לשי שהוא לא מהיר מספיק וגם היה נראה שהיה חסר לו קצת כושר שנה שעברה.
ואף אחד לא צועק ששי צריך להיות שחקן הרכב, כן 160 או לא 160, שטביב יחליט, אבל שיחליט ושלא יישחק אותה יום ככה ויום ככה זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 10:24 
אני לא חושב שזה האשכול הנכון לדון בו בתרומתו המקצועית של שי.
א- כי הדעות חלוקות בנושא, בעוד הדעות על היחס שהוא מקבל די אחידות
ב- כי זה נהיה גם ככה אשכול שאי אפשר למצוא בו את הידיים והרגליים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 10:25 
סמל אישי של המשתמש
אנחנו מתעסקים כאן בתאוריה. ואישית אני גם לא מסכים איתך לגבי המעש.

בכל מקרה כפי שאנחנו מקירים את קשטן קשר זר לעמדה הזאת יהיה, יש את גורדנה ורוצים את ממן.
ידין + זר כתור פותחים אני מאמין שזה דבר מוסכם על רובנו מתוך תקווה שלא יביאו זר בשקל ואז גם
המשכורת שלו תהיה בהתאם. עכשיו אתה צריך לשלם עוד 3 משכורות לחליפים של העמדה הזאת,
האם נכון יהיה להוציא 160+ לשחקן ספסל שהוא 1 מ 3 (או אם אתה מתעקש לבטל את גורדנה
1 מ 2)?
כמו שרמזתי קודם, אמורה להיות אצלינו הירככיה ברורה מי הרכב או על סף ההרכב ומי לא, לעמדה
הזאת אתה יכול 1 שיהיה כזה, ממן או שי. אם אתה בוחר ששי, תשלם לו 160 אלף אבל אז אל
תביא את ממן.

ושוב אני אציין שאני מאוד רוצה את שי בקבוצה, ותרומתו לא מסתכמת רק בפן המקצועי.

לת"א, הייחס שהוא מקבל הוא תוצר של הערכה מקצועית. גם אתה רמזת את זה לגבי ההשואה
לבלאגן שהיו עושים עם זה היה המקרה עם שכטר. השכר שמציאים לו הוא גם תלות ישירה להערכה
המקצועית ולתרומתו המקצועית המוערכת מצד ההנהלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 10:29 
אני לא חושב שממן הוא קשר אחורי, הוא יותר שחקן התקפה..
אם גורדנה היתי משאיל לעוד עונה, הוא לא מספיק טוב לדעתי.
אתה יכול שיהיו לך 2 קשרים על הספסל, גם שי וגם ממן שהוא התקפי יותר.
בשביל התיאורה: (בהנחה שאתה משחק 4,4,2)
שוער,
קנדה,פרנסמן,פצ'לקה,דדי
סלים,זר,ידין,אלרואי
טוטו דמארי

ספסל: שוער,וואליד,שיש,עבאס,לאלה.
השאלה עכשיו האם צריך על הספסל את שבחון שי וממן למשל או רק שניים מהם?
וכמובן שיש עוד מקום לזר נגיד במקום סלים.
ובכל מקרה אני חושב שממן צריך להיות המחליף של שבחון שאין לי מושג מה הוא עדיין בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 10:48 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
יש לשי ייתרון אחד עצום על ידין וזה החלק ההתקפי יותר, ידין כמעט שלא היה עולה להתקפות, לא בועט לשער וגם לא מוסר טוב.
שי אומנם לא היה "גרזן" אבל כן היו לו מסירות טובות+ בעיטות לשער.
הבעיה היחידה מקצועית שיש לשי שהוא לא מהיר מספיק וגם היה נראה שהיה חסר לו קצת כושר שנה שעברה.
ואף אחד לא צועק ששי צריך להיות שחקן הרכב, כן 160 או לא 160, שטביב יחליט, אבל שיחליט ושלא יישחק אותה יום ככה ויום ככה זה הכל.

לשי של לפני הפציעה היו מסירות אדירות על חצי מגרש, בעונה שעברה היו לו המון כדורים בלי כתובת. לא צריך להתנהל פה עוד מסע של אבוטבול טוב בהתקפה וידין בהגנה, כי שי לא מספיק טוב בשני הפרמטרים האלו. אפילו ההגבהות שלו ממצבים נייחים לא מזכירות את ההגבהות של פעם. לגבי המהירות שלו אין שום ספק שהוא לוקה מאוד בזה, וזו אולי התכונה הכי חשובה לשחקן כדורגל.

ידין שנה שעברה סחב פציעה ועומס במשך שנה שלמה, וראו את זה עליו. לקראת הסוף הוא חזר לעצמו. ידין הוכיח שכשהוא כשיר לשחק הוא הקשר האחורי האולטימטיבי, יש לו פשוט הכל - לחימה, הגנה חזקה, מסירות טובות, ראיית משחק, בעיטות מרחוק, מהירות. תשים לידו מישהו ראוי, ושי לא עונה להגדרה הזאת מקצועית, ויש לך את הקישור האחורי הכי טוב בארץ בפער משמעותי.

מסכים לגבי ההחלטה שטביב צריך לקחת, אבל הוא לדעתי גם קצת מפחד מהתגובה של הקהל בנושא הזה, ולא בצדק. לשי יש מקום על הספסל, והוא לא באמת רוצה לשבת שם. מקום על הספסל לא שווה שידרוג של 60% במשכורת לשחקן שיש לו חוזה חתום לעוד שלוש עונות.

נערך לאחרונה על ידי mbracha בתאריך 07 יולי 2011, 12:08, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 11:37 
שי התראיין עכשיו בגל''צ -
שי בגל''צ -
''לא מגיע לי כזה יחס ולא לאף אחד.
אני לא צריך לחכות שעתיים מראש ואז שיזרקו אותי.''

''נקבעה פגישה ב-15:30, ב-17:30 אוסידון אמר לי שהפגישה אחרי האימון.
בסוף החלטנו שאכנס לטביב ב-17:30, הוא (טביב) אמר שהוא יושב על דוחו''ת וזה יקח לו יותר משעתיים, אמרתי לו תודה רבה והלכתי'''.

''אם היו אומרים לי שסוגרים את הנושא ביום ראשון אז אין בעיה, אמרו לי לבוא עוד שבוע-שבועיים''.

''לא היה אף סיכום עם הפועל, אמרתי להם מה שאני רוצה ואמרו לי -נדבר על זה-, מעבר לזה לא הייתה שום נכונות''

''הבטיחו לי 180 אלף דולר, חלק אמרו לי שהייתי צריך לדרוש יותר כדי להגיע לסכום אבל לא, אני דרשתי רק מה שמגיע והבטיחו לי''.

''כשלא שיחקתי אחרי הפציעה לא ביקשתי שקל, רק כשהתחלתי לשחק וחזרתי לעצמי.''

''נכון להרגע אני לא יוצא למחנה אימונים אלא אם כן ישתנו דברים, אולי היום''.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 16:06 
סמל אישי של המשתמש
מה לעזאזל?
גם ללא שום קשר לסמל וכדומה,הבנאדם פשוט שווה את העלאה הזאת רק מבחינה מקצועית ואף יותר מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 16:22 
סמל אישי של המשתמש
מקצועית הוא לא שחקן כזה גדול...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 16:24 
סמור כתב:

מקצועית, לא מקצועית. הוא סמל במועדון, שחקן נשמה. שחקנים כמוהו הם מה שיוצרים זהות.
עזוב את זה שהוא שחקן מעולה ועדיין יש לו מה לתרום בקבוצה. לשחקן כזה לא עושים את המוות על כמה שקלים בזמן שמחתימים במיליון יורו שחקן לא מוכח.
זאת התנהלות חובבנית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 16:27 
סמל אישי של המשתמש
אדום כתב:
סמור כתב:

מקצועית, לא מקצועית. הוא סמל במועדון, שחקן נשמה. שחקנים כמוהו הם מה שיוצרים זהות.
עזוב את זה שהוא שחקן מעולה ועדיין יש לו מה לתרום בקבוצה. לשחקן כזה לא עושים את המוות על כמה שקלים בזמן שמחתימים במיליון יורו שחקן לא מוכח.
זאת התנהלות חובבנית.

על הנייר הוא לא שווה את השכר שהוא מבקש
זה שמביאים שכר יותר גבוה לשחקנים פחות טובים זה משהו אחר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 16:34 
סמור כתב:
אדום כתב:
סמור כתב:

זאת התנהלות חובבנית.

על הנייר הוא לא שווה את השכר שהוא מבקש
זה שמביאים שכר יותר גבוה לשחקנים פחות טובים זה משהו אחר

על איזה נייר בדיוק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 16:41 
טור שכתבתי על יחס ההנהלה לשי אבוטבול
אשמח לתגובות

מי יתן ויגיע כבר ה-18/07 ואחד הבעלים
יעוף

http://www.liga.co.il/viewart.php?artID ... =index.php

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 16:42 
סמל אישי של המשתמש
יואב כהן כתב:
טור שכתבתי על יחס ההנהלה לשי אבוטבול
אשמח לתגובות

מי יתן ויגיע כבר ה-18/07 ואחד הבעלים
יעוף

http://www.zevel.co.il/viewart.php?artI ... =index.php

אתה ממש משתמש מאוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 392 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: