החתול של שרדינגר כתב:
Frank Serpico כתב:
אני חושב ששתי השאלות האחרונות, של החתול ושל רפי, גובלות בחוצפה.
מה זה עניינכם? הלא אתם הראשונים שטוענים כי אי שירות צבאי לא נוטל מאיש את הזכות להתבטא בנושאים צבאיים או בטחוניים.
מה גם שהאשכול הזה עוסק בכלל בעניינים הלכתיים-מוסריים (שנוגעים בהלכות מלחמה אמנם).
קומוניסים לא עשה צבא. נקודה. זה לא ננקף לזכותו. אני מניח שגם הוא לא גאה בזה. אבל גם לשיטתכם זה לא פוסל אותו מלהביע דיעות במגוון תחומים, גם כאלה שנושקים בענייני צבא.
מה מעניין אתכם מדוע הוא שוחרר? (מלבד לספק את יצר המציצנות ואת הרצון להטיל בו אח"כ רפש).
תתווכחו איתו על ענייני מוסר, גזענות וכן הלאה. תתקפו אותו על תמיכתו במסמך הגזעני פשיסטי המטונף הזה. אל תחפשו אותו במקומות אישיים-מלוכלכים, כי בינינו, זה לא שאתם קציני שייטת במיל.
תגובתי:
א-הייתי מתווכח איתו על המוסר בתורה המעוותת הזאת, אבל הוא עוד לא נתן תגובה בתחום ששווה תגובה לזה.
ב-זה לא פוסל אותו מלהביע דיעה בכמעט שום תחום. קריאה להתגייס לצבא ולשירות קרבי זה אולי התחום היחיד שכן.
תגובתו של השימייל:
ציטוט:
תענה לפרנק
באשכול שם בשמי
שא' יש לו ליפה משונה
וב' שבסה"כ שאלתי האם הצבא סירב לגייס אותו
שאלה של כן ולא
לא שאלתי למה ואיך
הוא טען שלא מבחירה
אז שיעמוד מאחורי הדברים
ולא יתפתל
זה הכל
לחתול (שמיום ליום אני מתחיל לחשוד שמדובר בעצם ברפי):
א. אם הוא לא טען שום דבר בעל ערך בנושא הזה, אתה לא חייב לענות לו או להגיב לו. בטח לא להתחיל לשאול אותו שאלות אישיות-חודרניות שרק באות כדי להביך אותו ולך להטיל בו רפש. תתדיין לעניין, עם מי שטוען לעניין. אל תהפוך דיון ענייני (וחשוב) לאשכול מטונף.
ב. איפה באשכול הזה הוא קרא להתגייס לשירות קרבי? וגם אם היה קורא, איך השאלות הפולשניות שלך רלוונטיות למשהו?
ולרפי בשארי:
א. שיער בריא זה מתנה משמים. מאחל גם לך.
ב. ראה תגובתי לחתול - איך ומדוע זה רלוונטי בכלל לאשכול הזה או לכל אשכול בכלל ?