תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 09 יולי 2025, 20:57

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 172 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: תורת המלך והגזע
הודעהפורסם: 03 יולי 2011, 12:03 
קומוניסים כתב:
סתם כי בא לי אדום כתב:
קומוניסים כתב:
אתה לא מתייחס לדברים שלי בכלל. מה קשור עלונים עכשיו? שמעת אותי מדבר על עלונים... אני מדבר על חמשת חומשי תורה על דברי הנביאים, התנאים, האמוראים, הסבוראים, הגאונים, ראשונים ואחרונים. על שולחן ערוך. מה מכל זה ולעלונים הנפלאים שבוודאי עדיין מחלקים בבתי הכנסת למרות העדרותי ארוכת השנים משם? אתה טוען שיש יהדות "אחרת"? תשאל את עצמך- מה היא יותר, יותר יהדות או יותר "אחרת"?

לא רק דתיים טבעי שיתנגדו לחקירת רב ע"ס חיבור תורני-הלכתי שהוציא, שמשמעותו לחיים ולפרקטיקה, הוא נושא בפני עצמו..

אז אנחנו חוזרים למסקנה הנחוצה, היהדות בעצמה היא דת גזענית פשיסטית המתירה רצח של תינוקות ונוגדת בעצם קיומה את החופש והדמוקרטיה.

אם אתה שטחי ורדוד עם יכולת להתעמק כשל זבוב- ובנוסף לכך גם דמגוג, שמוציא דבר מהקשרו, מעוות, ומסלף אז בהחלט כן. באותה מידה גם השמש היא ריבת חלב שעשויה מקוקוס נמלים מאיי העולמחוחק ליד חיפה.

זה מאוד מאוד פשוט, אם אותה דת היא יהדות אחת, הלוקחת את הספר המדובר כאמת, כהלכה ללא שום פנים אחרות, היהדות עצמה היא פשיסטית. אם לא, אז כנראה יש שוני בפרשנויות של היהדות, ומכך סוגים שונים של יהדות. אם א מאמין שביהדות יש צורך בדבר מה וב. מאמין שמה שא. אומר זה שטויות, אז או שאחד מהם טועה והיהדות היא אחת, או שיש ליהדות כמה פנים, כמה פרשנויות ומכאן כמה סוגים של יהדות.
אבל אתה צודק, מסקנות לוגיות זה רדוד...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2011, 12:04 
סמל אישי של המשתמש
אחד עם כיפה כתב:
צור ש. כתב:
זה העניין שאין פה אבל.
ראשי ממשלה, נשיאים ואנשים כמוני וכמוך לא היו מקבלים בחיים חלון של שנה להגיע בזמנם החופשי לחקירה.
הרב ליאור כן קיבל, בטיפשות רבה ולא הגיע.
מה אתה מצפה? שישלחו לו אינבוקס בפייסבוק? שיכנסו מסיבת עיתונאים שמבקשת ממנו להגיע?

בחיאת ראבאק, אלוהים ואלוהים אבל טיפה היגיון.

הרב ליאור קיבל חלון של שנה לחקירה, נכון.
אחרי ההארחה, הייתי מצפה שיתיחסו אליו כמו אל פוליטקאי או אדם בעל מעלה אחרי שקיבל חלון של שנה.
ואני לא בטוח שהיו מתייחסים ככה לפוליטקאי באותו מקרה.

מה הקשר?

איזה פוליטקאי קיבל הארכה של שנה? על מה לעזאזל אתה מדבר?
פוליטקאים באים לחקירה כל שני וחמישי,לא ראיתי אחד שלא התייצב עדיין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2011, 12:06 
סמל אישי של המשתמש
אחד עם כיפה כתב:

או-קי, נכון.
אבל יש עוד הבדל בניהם, והוא בחומרת המעשה.
הפוליטקאים שנעצרו נעצרו על עבירות משמעותיות יותר מהסכמה על ספר גזעני ופאשיסטי.

לא הבנתי כ"כ
אז את אולמרט לא לעצור כי מימון כפול זה פחות חמור מאונס של קצב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2011, 12:07 
האמת, צודקים.
סתם הסתבכתי, אני לא יודע מספיק פרטים כדי להביע דעה.
רק רציתי להעיר שאני חושב שצריך להתייחס בכבוד לרב.
ואני חושב שיש אמת בטענה שרב צריך לקבל כבוד לפחות כמו פוליטקאי או אנשי מעלה אחרים.
על המקרה הזה אני באמת לא יודע הרבה.
למדתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2011, 12:09 
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4090215,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2011, 12:20 
סמל אישי של המשתמש
MANDALA כתב:

עכשיו אני כבר קצת מבולבל. הלא נאמר, ולא פעם, כי דבריו של הגאון הראשון לציון פנים רבות להם.

אז ב"שפה העממית" של המרן פוסק הדור - "טיפש" זה גנאי? או אולי מילת חיבה עם קריצה עממית שמובנת רק לאוזניים שגדלו בשוק מחנה יהודה? קצת כמו טפיחה עממית כזאת (סטירה חביבה) בלחי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2011, 12:32 
סמל אישי של המשתמש
MANDALA כתב:

שייתביש איך הוא מבזה ככה תלמידי חכמים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2011, 13:51 
סמל אישי של המשתמש
אחד עם כיפה כתב:
אני הבנתי שהוציאו אותו בכוח מהרכב.
ונכון שאף-אחד לא נמצא מעל החוק, אבל בכל-זאת, הוא רב גדול,
ונראה לי שבמדינה יהודית צריך להתנהג עם רבנים לפנים משורת הדין, לא כמו שמתנהגים עם כל אדם.

זה פשוט חוצפה.

גם אם זה שאנני דתי ואני לא מאמין באלוהים, לדעתי להיות רב זה מקצוע מכובד.
אבל זה בשום פנים ואופן לא נותן כל זכות אחרת על פני כל אזרח אחר במדינה.

זה בושה שגם נתנו לו הארכה של שנה.
היו צריכים לקרוא לו פעם אחת לחקירה, ואם הוא לא היה מתייצב כבר אז לקחת אותו עם אזיקים ושלשלאות.

(וזה עוד בלי לדבר על זה שהוא רב שתומך ומעודד לימוד מספר שמוציא כל טיפת לגיטימציה של היהדות, ומבחינתי הוא לא ראוי להקרא אדם, בדיוק כמו אנשי החמאס)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2011, 14:00 
רב לא צריך לקבל שום יחס מועדף כמו שפוליטיקאי לא צריך כמו שנשיא לא צריך. ערך חייו וערכו של רב שווה במדינה דמוקרטית בדיוק לערכו של פוליטיקאי, או סתם איש מהרחוב יהודים ולא יהודים כאחד. איך נציג את עצמנו ונמשיך להיות משוכנעים שאנחנו בכל זאת הדמוקרטיה היחידה במזרח התיכון, כאשר אנחנו מאפשרים לרב שמקבל כסף מכספם של משלמי המסים להתיר דמם של אנשים חפים מפשע? מעצרו של הרב יש בו כדי להציב גבול לקיצוניות בכסותה הכביכול מלכותי. דמוקרטיה היא כבוד בן אדם באשר הוא ושוויונו בפני החוק. כמו עמוד זכוכית את הדמוקרטיה אסור לכופף שכן אם תכופף זכוכית אפילו קצת, היא תיסדק ותשבר. לא מעניין אותי הרב דב ליאור ולא הרב מיצהר, מדינת ישראל צריכה לשאוף לדמוקרטיות המאפשרת חיים יהודיים לא להפך. שהרי הדמוקרטיה תגן על כולם, חרדים, דתיים לאומיים, חילוניים, מוסלמים ונוצרים כאחד, מדינת הלכה יהודית תגן רק על הדתיים ורק על החרדים. כל יהודי שמאמין שנפשו מותרת מנפש בן אנוש אחר בערכו של הגזע, צריך לזכור מה קרה ליהודים שאת נפשם התירו באירופה לבלי גבול ולפחד ולדעת שבכל בן אדם מצוי הרשע המסוגל לרצוח. גם ביהודים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2011, 14:03 
סמל אישי של המשתמש
אם כבר יש פה חוצפה, זה מצד הדב ליאור הזה, שמשתמש בתואר שלו כפקיד משרד הדתות (הוא רבה של אחת ההתנחלויות, שכחתי איזו) כתירוץ להתחמק מחקירה משטרתית.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2011, 15:02 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
"האם נתן את כהני דתנו למשול בנו? לא! האמונה היא אמנם הקשר המאחד אותנו; אולם חפשים אנחנו בכח החכמות והמדעים. ועל כן נפר כל תחבולות כוהנינו אשר יאמרו למשול עלינו, כי נדע לכלא אותם בבתי מקדשי אל, כאשר נדע לאצור גם חיל צבאנו בבתי החילות."

– מדינת היהודים

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2011, 15:22 
קלדרון כתב:
ציטוט:
"האם נתן את כהני דתנו למשול בנו? לא! האמונה היא אמנם הקשר המאחד אותנו; אולם חפשים אנחנו בכח החכמות והמדעים. ועל כן נפר כל תחבולות כוהנינו אשר יאמרו למשול עלינו, כי נדע לכלא אותם בבתי מקדשי אל, כאשר נדע לאצור גם חיל צבאנו בבתי החילות."

– מדינת היהודים

תמונה

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2011, 15:44 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
קלדרון כתב:
ציטוט:

– מדינת היהודים

תמונה

אני רואה את הרצל, אני קורא את חזונו, ובא לי לבכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2011, 16:48 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
החתול של שרדינגר כתב:
גביזון כתב:
zink כתב:
ממש סטינו מהנושא, אבל כל מי שפוסל דעה של מישהו כי רק כי הוא לא שירת בצבא ולא מתייחס לדעה עצמה הוא חתיכת אפס.

זכור לי שעל קומוניסם למשל היו ציטוטים כאלה
ציטוט:
משתמט מסריח
, לא זכור שיצאו נגד זה.

ההבדלים הם שקומוניסים לא עשה צבא מבחירה(שרק קומץ זכאי לה), בעוד שצור לא עשה צבא כי הוא לא מתאים למערכת הזאת עפ"י ההגדרות של המערכת, ושבעוד צור
אתה באמת לא מבין את ההבדלים בין לא לעשות צבא מבחירה לבין לא לעשות צבא כי עפ"י הגדרות הצבא הוא לא מתאים, ובין לקרוא לאנשים לסכן את חייהם למען צבא שלא היית מוכן לשרת בו כפקיד לבין להתקומם כנגד האידיאולוגיה שאנשים שמחר יחליטו בשטח האם לרצוח תינוק או לא?

סלח לי חתול יקר, אנחנו מכירים או משהו ופיספסתי. אני לא גוייסתי שלא מבחירה. אז כדאי שתדייק בעובדות או שלא תאמר אותם בכלל. בלי שום קשר, הצורך בצבא (ובאנשים שיסכנו את חיהם..) זה דבר ברור ומובן לכל, לא משהו שאני אומר או טוען. אז מה אני אמור? לא להגיד את זה, את המובן מאליו, בגלל שמישהו חושב שלא שירתתי מבחירה? אגב, גם אם צור, או כל אחד אחר, החליט לא לעשות צבא מבחירה, מכל סיבה שהיא, אני לא חושב שזה אמור להפריע לו להגיד את דעתו בנושאים הקשורים לצבא ובטחון.
שבוע טוב לך!!

תקן אותי אם אני טועה-לא קיבלת פטור מהצבא בעקבות היותך תלמיד ישיבה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2011, 16:57 
החתול של שרדינגר כתב:
קומוניסים כתב:
החתול של שרדינגר כתב:
גביזון כתב:
zink כתב:
ממש סטינו מהנושא, אבל כל מי שפוסל דעה של מישהו כי רק כי הוא לא שירת בצבא ולא מתייחס לדעה עצמה הוא חתיכת אפס.

זכור לי שעל קומוניסם למשל היו ציטוטים כאלה
ציטוט:
משתמט מסריח
, לא זכור שיצאו נגד זה.

ההבדלים הם שקומוניסים לא עשה צבא מבחירה(שרק קומץ זכאי לה), בעוד שצור לא עשה צבא כי הוא לא מתאים למערכת הזאת עפ"י ההגדרות של המערכת, ושבעוד צור
אתה באמת לא מבין את ההבדלים בין לא לעשות צבא מבחירה לבין לא לעשות צבא כי עפ"י הגדרות הצבא הוא לא מתאים, ובין לקרוא לאנשים לסכן את חייהם למען צבא שלא היית מוכן לשרת בו כפקיד לבין להתקומם כנגד האידיאולוגיה שאנשים שמחר יחליטו בשטח האם לרצוח תינוק או לא?

סלח לי חתול יקר, אנחנו מכירים או משהו ופיספסתי. אני לא גוייסתי שלא מבחירה. אז כדאי שתדייק בעובדות או שלא תאמר אותם בכלל. בלי שום קשר, הצורך בצבא (ובאנשים שיסכנו את חיהם..) זה דבר ברור ומובן לכל, לא משהו שאני אומר או טוען. אז מה אני אמור? לא להגיד את זה, את המובן מאליו, בגלל שמישהו חושב שלא שירתתי מבחירה? אגב, גם אם צור, או כל אחד אחר, החליט לא לעשות צבא מבחירה, מכל סיבה שהיא, אני לא חושב שזה אמור להפריע לו להגיד את דעתו בנושאים הקשורים לצבא ובטחון.
שבוע טוב לך!!

תקן אותי אם אני טועה-לא קיבלת פטור מהצבא בעקבות היותך תלמיד ישיבה?

ממש לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2011, 17:37 
סמל אישי של המשתמש
הרב המדובר הוא חתיכת חצוף. הוא וכל משתמש אחר בפורום הזה שחושב שלא היה לגיטימי לעצור אותו כמו שעצרו.
אם זה היה תלוי בי גם הייתי מעמיד אותו לדין על שיבוש הליכי חקירה (לא יודע כמה זה אפשרי).
הוא חוצפן ומדינה יהודית או לא, קומוניסים התגאה לא פעם בעבר בכך שאנחנו הדמוקרטיה (עאלק) היחידה במזרח התיכון. אז אמרו לי בבקשה, איפה העקרון הדמוקרטי הזה נמצא כשזה מגיע לאזרח שמשתין על החוק??
אדמדם, פולין, ומהר!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2011, 19:05 
סמל אישי של המשתמש
הרבי החלאה הקיצוני הזה לא צריך לקבל שום יחס מועדף.
מי שהוציא דין רודף על רבין והיה לו חלק לא מבוטל בהסתה לרצח שלו -
מגיע לו שהמשטרה תרדוף אותו עד יומו האחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2011, 19:06 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
החתול של שרדינגר כתב:
קומוניסים כתב:
החתול של שרדינגר כתב:
[qote="גביזון"] [ quote="zink" ממש סטינו מהנושא, אבל כל מי שפוסל דעה של מישהו כי רק כי הוא לא שירת בצבא ולא מתייחס לדעה עצמה הוא חתיכת אפס.[/qote]
זכור לי שעל קומוניסם למשל היו ציטוטים כאלה [qute] משתמט מסריח
, לא זכור שיצאו נגד זה.

שבוע טוב לך!!

תקן אותי אם אני טועה-לא קיבלת פטור מהצבא בעקבות היותך תלמיד ישיבה?[/quote]

ממש לא.[/quote]
אז על איזה סעיף קיבלת פטור מהצבא, אם זה לא אישי מדי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2011, 19:10 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים:
ברווזון SHEMALE תימני כתב:
האם צה"ל סירב לגייס אותך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2011, 19:43 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב ששתי השאלות האחרונות, של החתול ושל רפי, גובלות בחוצפה.

מה זה עניינכם? הלא אתם הראשונים שטוענים כי אי שירות צבאי לא נוטל מאיש את הזכות להתבטא בנושאים צבאיים או בטחוניים.

מה גם שהאשכול הזה עוסק בכלל בעניינים הלכתיים-מוסריים (שנוגעים בהלכות מלחמה אמנם).

קומוניסים לא עשה צבא. נקודה. זה לא ננקף לזכותו. אני מניח שגם הוא לא גאה בזה. אבל גם לשיטתכם זה לא פוסל אותו מלהביע דיעות במגוון תחומים, גם כאלה שנושקים בענייני צבא.

מה מעניין אתכם מדוע הוא שוחרר? (מלבד לספק את יצר המציצנות ואת הרצון להטיל בו אח"כ רפש).

תתווכחו איתו על ענייני מוסר, גזענות וכן הלאה. תתקפו אותו על תמיכתו במסמך הגזעני פשיסטי המטונף הזה. אל תחפשו אותו במקומות אישיים-מלוכלכים, כי בינינו, זה לא שאתם קציני שייטת במיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2011, 19:47 
Frank Serpico כתב:

מה זה עניינכם? הלא אתם הראשונים שטוענים כי אי שירות צבאי לא נוטל מאיש את הזכות להתבטא בנושאים צבאיים או בטחוניים.

מה גם שהאשכול הזה עוסק בכלל בעניינים הלכתיים-מוסריים (שנוגעים בהלכות מלחמה אמנם).

קומוניסים לא עשה צבא. נקודה. זה לא ננקף לזכותו. אני מניח שגם הוא לא גאה בזה. אבל גם לשיטתכם זה לא פוסל אותו מלהביע דיעות במגוון תחומים, גם כאלה שנושקים בענייני צבא.

מה מעניין אתכם מדוע הוא שוחרר? (מלבד לספק את יצר המציצנות ואת הרצון להטיל בו אח"כ רפש).

תתווכחו איתו על ענייני מוסר, גזענות וכן הלאה. תתקפו אותו על תמיכתו במסמך הגזעני פשיסטי המטונף הזה. אל תחפשו אותו במקומות אישיים-מלוכלכים, כי בינינו, זה לא שאתם קציני שייטת במיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2011, 19:54 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:

תגובתי:
א-הייתי מתווכח איתו על המוסר בתורה המעוותת הזאת, אבל הוא עוד לא נתן תגובה בתחום ששווה תגובה לזה.
ב-זה לא פוסל אותו מלהביע דיעה בכמעט שום תחום. קריאה להתגייס לצבא ולשירות קרבי זה אולי התחום היחיד שכן. במיוחד אם הוא לא שירת מבחירה שלו(תורתו אמונתו) ולא כי הצבא ראה בו כלא מתאים לשירות.
תגובתו של השימייל:
ציטוט:
תענה לפרנק
באשכול שם בשמי
שא' יש לו ליפה משונה
וב' שבסה"כ שאלתי האם הצבא סירב לגייס אותו
שאלה של כן ולא
לא שאלתי למה ואיך
הוא טען שלא מבחירה
אז שיעמוד מאחורי הדברים
ולא יתפתל
זה הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2011, 20:01 
סמל אישי של המשתמש
החתול של שרדינגר כתב:
Frank Serpico כתב:

תגובתי:
א-הייתי מתווכח איתו על המוסר בתורה המעוותת הזאת, אבל הוא עוד לא נתן תגובה בתחום ששווה תגובה לזה.
ב-זה לא פוסל אותו מלהביע דיעה בכמעט שום תחום. קריאה להתגייס לצבא ולשירות קרבי זה אולי התחום היחיד שכן.

תגובתו של השימייל:
ציטוט:
תענה לפרנק
באשכול שם בשמי
שא' יש לו ליפה משונה
וב' שבסה"כ שאלתי האם הצבא סירב לגייס אותו
שאלה של כן ולא
לא שאלתי למה ואיך
הוא טען שלא מבחירה
אז שיעמוד מאחורי הדברים
ולא יתפתל
זה הכל

לחתול (שמיום ליום אני מתחיל לחשוד שמדובר בעצם ברפי):
א. אם הוא לא טען שום דבר בעל ערך בנושא הזה, אתה לא חייב לענות לו או להגיב לו. בטח לא להתחיל לשאול אותו שאלות אישיות-חודרניות שרק באות כדי להביך אותו ולך להטיל בו רפש. תתדיין לעניין, עם מי שטוען לעניין. אל תהפוך דיון ענייני (וחשוב) לאשכול מטונף.
ב. איפה באשכול הזה הוא קרא להתגייס לשירות קרבי? וגם אם היה קורא, איך השאלות הפולשניות שלך רלוונטיות למשהו?

ולרפי בשארי:
א. שיער בריא זה מתנה משמים. מאחל גם לך.
ב. ראה תגובתי לחתול - איך ומדוע זה רלוונטי בכלל לאשכול הזה או לכל אשכול בכלל ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2011, 20:07 
סמל אישי של המשתמש
דיברו על הבדלים בין מה שצור אומר על הצבא למה שקומוניסים אמר על הצבא.
אני אמרתי שיש הבדל בין מישהו שעפ"י הגדרת הצבא הוא לא מתאים וקורא לשמירה על החוקים בצבא, לבין מישהו שלא התגייס מבחירה וקורא לאנשים להתגייס לקרבי.

ותגובתו של השימייל:
ציטוט:
א' אם מה שיש לך שם זה שיער בריא, אז אני מעדיף להקריח כמו עומר דמארי בגיל 22
ב'
לא רלוונטי כלל, רק משעשע לראות את ההתפתלויות של הבחור פעם אחרי פעם ואם כבר נכנסתם לעניין
אז רציתי רק לעמוד על העניין
של "לא מבחירה"
זה הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2011, 20:56 
רק בשביל העניין, ולמרות שאני לא חושב שזה לא נחוץ לדיון בכלל.
אז כן, זה לא מבחירה במובן הכי אמיתי של זה.
החלטה חד צדדית של הצבא.
לא היו שום התפתלויות רק הסבר מדוע זה ממש ממש אבל ממש ממש לא רלוונטי.

(אני מוכרח לציין למען ההוגנות שבתקופה שבה עמדתי להתגייס, בימי הגירוש מגוש קטיף המוטיווציה לשרת הייתה בשפל אם בכלל, כך שאני לא יודע מה היה קורה אילו לא הייתה מתקבלת ההחלטה החד צדדית הזו, אני רק יכול לשתף אותך שאני רואה לעיתים חילים ויש לי צביטה בלב.. איפושהו למרות שזה לא היה תלוי בי אני מרגיש שפיספסתי את הזכות העצומה הזאת להגן על עם ישראל ועל ארץ ישראל... אבל החיים הם לא כפי שאנחנו מתכננים אותם ויש דברים שלא תלויים בנו.
שיהיה לכולנו ערב נפלא.
גם לך ברווזון :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2011, 21:18 
ומה עכשיו?

תמונה

Uploaded with ImageShack.us

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2011, 21:22 
חתול, אתה יכול להגיב, זה בסדר..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2011, 21:27 
סמל אישי של המשתמש
לא כ"כ הבנתי מה הטיעון
גם על 21 נפשי מקבלים מכתב דומה. הצבא משחרר ואתה חופשי להמשיך הלאה

למה הם שיחררו קומוניסים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2011, 21:32 
אורנה אוסטפלד כתב:
לא כ"כ הבנתי מה הטיעון
גם על 21 נפשי מקבלים מכתב דומה. הצבא משחרר ואתה חופשי להמשיך הלאה

למה הם שיחררו קומוניסים?

אני לא בטוח בכלל שעל 21 נפשי מקבלים מכתב דומה. (אולי מישהו יוכל לאושש או להפריך..) בכל מקרה הסעיף הרשמי שבשלו שוחררתי על 24- אי התאמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2011, 21:33 
אגב זה מכתב שקיבלתי לאחר פניה יזומה שלי אליהם.כך שאני לא יודע איך הגעת לזה ש"גם על 21 נפשי מקבלים מכתב דומה." הפרופיל שלי טרם ההחלטה עמד על 97 ומעולם לא ביקרתי אצל קב"ן, מבסוט? או שאתה רוצה אישור...

באמת... קצת אמון.. מה זו החשדנות הזאת אלוהים..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 172 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: