צור ש. כתב:
אני יודע שזה כואב לכם, אבל לא עברתי על אף חוק של צה''ל.
שוחררתי כחוק מצה''ל, אבל יאללה, קצת התנשאות מעל אזרחים סוג' ב' לא הרגה אף אחד.
נכון, יותר קל להתעסק בי מאשר בתורת המלך, המורים שלה והמאמינים שלה,
אבל אני לא רלוונטי בסיפור והם כן, אני לא כפוף כרגע לחוקיו של הצבא והם כן.
"תתאבד כבר", שאלת איך הגעתי להשוואה עם הנאצים?
אז ככה,
כשאני שומע רב שמדבר על זה שיהודי הוא האדם העליון, כשאני רואה את מה שכתוב בתורת המלך ועוד הרב ומבקש מהתלמידים שלו לפעול בצבא לפי תורת המלך, זה מזכיר לי רק דבר אחד ואני בטוח שגם לך זה יזכיר.
תאר לך שצה''ל יודיע שהוא משתמש ב"תורת המלך" כספר מנחה לכלל החיילים ומעכשיו, כולם יחוייבו לפעול ככה.
זה יראה לך הגיוני ונכון בגלל שזה בא מצה''ל?
אתם מוזמנים לראות פה את הכתבה מאתמול -
http://news.nana10.co.il/Category/?CategoryID=400846''מה מתרחש בתוך הישיבה של הרב ליאור?''
נראה לי שלהאשים אותי בהתעסקות בך בנסיון להזיז את תשומת הלב מתורת המלך היא קצת מגוכחת, הרב הזה צריך לשבת בכלא ומצידי לעשות לו גם משפט דרייפוס.
אם הצבא שחרר אותך כחוק זה על הכיפאק, את בן דוד שלי הצבא לא רצה לגייס בגלל בעיה רפואית, הבן אדם נלחם שנתיים ובסוף התגייס למגלן, מה שאומר שמי שרוצה יכול להכנס למערכת הצבאית או מערכת חשובה לא פחות שירות לאומי יוכל, אני מכיר גם מישהו עם בעיות נפשיות שעושה שירות לאומי.
פשוט זכור לי שעל קומיניסם לדוגמא היה עלייהום, שאני הייתי חלק ממנו ד"א.
אדם שלא רוצה להתגייס\לא מגוייס מכל סיבה שהיא אבל עושה שירות לאומי הוא אדם שווה ערך לפחות לכל אדם אחר שנתן מעצמו 3 שנים לגוף הכרחי לקיום המדינה הזאת, וזה בלי שום קשר לפוליטיקה, זה בקשר לצורך קיומי שלצערנו קיים מראשית המדינה ועם ההתנהלות המטומטמת של ראשי המדינה הצורך הזה מתחזק.
שירות לאומי אתה עושה? למה זה רלוונטי? כי כמו שאני שומע את קומוניסם שולח חיילים לקרב מבלי שהוא יודע מה זה, גם לשמוע אותך מדבר על המערכת הצבאית נשמע לי מגוכח.