תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 16:21

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 29 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: שחקנים להפועל בשנה הבאה
הודעהפורסם: 03 יולי 2013, 05:49 
סמל אישי של המשתמש
אחרי שהחתמנו את יונתן ויותם שירן ואחרי שכנראה מתן נאור ישאר נשאר לראות מי מהישראלי ישאר מי יחזור ומי יעזוב
כרגע גל איתן גדעון ריאטי ורום גפן הם הישראלים שעדיין לא חתמו לשנה הבאה
העתיד לגבי זליקוביץ לא ברור ואברמוביץ לא בדיוק בטוח שיחזור
אני חושב שהקו של השקעה בישראלים צעירים הוכיח את עצמו (וגם אנחנו חייבים 2 שחקנים בסגל מתחת לגיל 25) לכן אופציות כמו גיא לביא או סולומון/דאוסון(אין סיכוי שראשצ ישחררו אותם) מתאימות לנו.
עכברי הכדורסל שאשכרה מכירים שחקנים זרים שמתאימים לנו(כנראה שאלו יהיו רק רדנקו ופרוויס) מתבקשים לשפוך אור על הנושא.
האמת שלדעתי ההחתמות יגיעו מאוחר השנה כי השחקנים הישראלים דורשים סכומים די גדולים לשנה הבאה(סקוורר לדוגמא דרש מאילת 100,000$ לא כולל דירה ורכב)
ואם נתבסס על השנה שעברה,בחירת זרים בהפועל לא תהיה גן של שושנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: שחקנים להפועל בשנה הבאה
הודעהפורסם: 03 יולי 2013, 06:21 
צריך להביא את דרור חג׳ג׳ בכל הכוח. גם על חשבון גל איתן.
שחקנים כמו יבזורי וחנוכי הם מחוץ לטווח שלנו. ניב ברקוביץ הלך לאילת. השחקן היחיד שאני רואה שריאלי לבוא ולהיות שחקן חמישייה זה דרור. אם לא נביא אותו נהיה בבעיה ונצטרך לסמוך על כל מיני ברירות מחדל, והימורים.
לגבי צעירים. שון דאוסן זה השם היחיד שעולה לי. אולי יועד בית יוסף אבל חמישייה זה הימור גדול מאוד. אבל אני לא מאמין שרישון תוותר על דאוסן.
גיא לביא? הייתי מראשוני המתלהבים ממנו. אבל הוא כבר שנתיים בליגת העל, לא עושה כלום, ולא מתקדם בכלום. אין שום סיבה לקחת אותו.
שאר האופציות? סקוורר, שהוא שחקן נחמד מאוד, אבל לשחק בקו אחורי איתו ועם מתן זה לשים על עצמך מוגבלות התקפית עצומה בקבוצה שגם ככה בקושי עשתה העונה סל.
שאר האופציות זה אבי בן שימול וכו׳. לא תודה.
צריך להביא את חג׳ג׳.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2013, 07:24 
אם גל איתן לא ישאר זה יהיה מאוד מאוד עצוב.
שחקן שבהחלט יש לו מגבלות אבל משחק עם אינטליגנציה והמון נשמה ומחויבות.
אני לא חושב שאנחנו יכולים להביא גארד ישראלי טוב ממנו בתקציב שלנו. (פרויס, חג'ג זה לא רחוק בשכר מסקוורר, בן שימול, ניב ברקוביץ ושות. אולי אפילו יקר מחלקם).

מה שכן, אם המאמן לא מאמין בו אז עדיף בשבילו ובשבילנו שלא ישאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2013, 08:28 
סמל אישי של המשתמש
לגבי גיא לביא
בגלל שארז מקדם שחקנים אז הוא נראה כמציאה.במיוחד לאור העובדה שבשנים האחרונות לא היה לו מאמן סביר
לדעתי אם הוא יעבוד עם עופר הוא בהחלט יכול להתקדם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2013, 09:26 
דובראש כתב:
לגבי גיא לביא
בגלל שארז מקדם שחקנים אז הוא נראה כמציאה.במיוחד לאור העובדה שבשנים האחרונות לא היה לו מאמן סביר
לדעתי אם הוא יעבוד עם עופר הוא בהחלט יכול להתקדם

הוא מציאה. ינעם אירם כישרון. אני מציע שתרכיב קבוצה לאליצור יבנה. הם ישמחו לסיים במרכז טבלת הליגה הלאומית.
גם אני חשבתי שבגיא לביא יש משהו מיוחד. גארד גבוה וחכם וכו'. בשנתיים האחרונות לא ראיתי ממנו כלום. והוא קיבל המון צ'אנסים. אז אתה רוצה להביא שחקן שלא הוכיח כלום, בלי קליעה מבחוץ, שחקן התקפה למטה מבינוני לקבוצה שגם ככה לא מסוגלת לעשות סל וחסרה כישרון בקו האחורי? בהצלחה לך. כמו שכתבתי - היידה אליצור יבנה.
הפועל תל אביב צריכה גארד ישראלי אמין שיכול לעלות בחמישייה. דרור חג'ג' הוא כזה.
גם סקוורר הוא כזה. אבל אתה לא יכול לשחק בחמישייה (לדעתי) עם סקוור ומתן. זה מתכון בטוח להתקפה מזעזעת שלא תצליח לעשות סל. אתה יכול לשחק עם סקוורר בחמישייה אם לידו ישחקו גודס ואוסברי (לדוגמא...) בעמדות 2-3. אז סקוורר יהיה אחלה.
לשחק עם סקוורר - שחקן שכמעט לא יוצר מצבים, ומתן - שחקן שלא יוצר מצבים - זו טעות איומה.
צריך לעשות מה שאפשר להביא את חג'ג'. אפילו לוותר על גל איתן.
זו דעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2013, 09:27 
red pepper כתב:
אם גל איתן לא ישאר זה יהיה מאוד מאוד עצוב.
שחקן שבהחלט יש לו מגבלות אבל משחק עם אינטליגנציה והמון נשמה ומחויבות.
אני לא חושב שאנחנו יכולים להביא גארד ישראלי טוב ממנו בתקציב שלנו. (פרויס, חג'ג זה לא רחוק בשכר מסקוורר, בן שימול, ניב ברקוביץ ושות. אולי אפילו יקר מחלקם).

מה שכן, אם המאמן לא מאמין בו אז עדיף בשבילו ובשבילנו שלא ישאר.

אם חג'ג' הוא בסדר גודל של ניב ברקוביץ, והפועל רצתה את ניב ברקוביץ' - אז צריך להביא את חג'ג'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 יולי 2013, 10:37 
גל איתן הוא שחקן בית ואחד שנותן את כולו בכל משחק אבל וזה אבל די גדול, היו הרבה מקרים שהוא קיבל הזדמנויות והיה נראה שהוא פשוט לא לרמה של ליגת העל.
שוב, הלוואי וישאר כי אני מאמין שהוא יכול לתת יותר משנתן ויש לו גם שיר שחקן מרגש :-)
אבל במידה וילך, זה כואב אבל זה לא סוף העולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2013, 10:51 
שום דבר הוא לא סוף העולם, אבל במידה
והמחליף שלו יהיה פחות טוב/פחות מחויב/פחות תורם
לקבוצה - ירינו לעצמנו ברגל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2013, 10:54 
אני מת על גל.
אבל סדר העדיפויות צריך להיות כזה: קודם כל להחתים גארד ישראלי לחמישייה.
אחרי זה גארד ישראלי לספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2013, 11:23 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מבין איך מדברים פה על שחקנים ישראלים מובילים כאילו אין לנו את תקציב השחקנים הנמוך בליגה בפער שרק הולך לגדול העונה.

מי שאמור וצריך להשאיר אותנו בליגה ולהעביר את העונה האחרונה עד האולם החדש הם בסופו של דבר ארבעה זרים טובים ולא ישראלי כזה או אחר שעולה פי שניים ונותן חצי מהתפוקה. מתן נאור, שולדבראנד, גל איתן ויותם שירן זה בקו אחד (לפחות) עם שאר הקבוצות בסדר הגודל שלנו. אם הולכים להביא עוד ישראלי לחמישייה, שכמעט כל שקל שהוא יעלה זה שקל שלא עלה שנה שעברה בר טימור ששיחק עם משכורת חייל, כשגם תקציב השחקנים כנראה הולך לרדת וכשהפעם צריך להביא ארבעה זרים חדשים ולא שניים, אני לא מבין איך הבעיות עם הזרים שהיו בעונה האחרונה לא יהיו כאין וכאפס לעומת מה שהולך להיות בעונה הקרובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2013, 13:23 
נראה לי שאחרי שהשארנו שחקנים לא זולים כמו מתן ויונתן, ענין הזרים הטובים יהיה קשה לא פחות משנה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2013, 14:32 
קשה לי להאמין שנשמע על זרים בזמן הקרוב.
כרגע אנחנו לא נוכל להתחרות על זרים איכותיים. נצטרך לחכות עד שיגמרו ליגות הקיץ ולקוות שישארו מציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2013, 15:41 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
נראה לי שאחרי שהשארנו שחקנים לא זולים כמו מתן ויונתן, ענין הזרים הטובים יהיה קשה לא פחות משנה שעברה.

אם אתה חושב שעניין הזרים יהיה קשה לא פחות עם מתן ויונתן, מה אתה חושב שיהיה אם נחתים עוד ישראלי לחמישייה, שלפי הסכומים שרצים פה ויחד עם המס עולה פי שניים ויותר משחקן זר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2013, 15:50 
אם לא יחתימו גארד ישראלי לחמישייה יישארו עם סגל מצ'וקמק, שכל ירידה הכי קטנה בכושר, שלא לדבר על פציעה תהפוך אותו למועמד ודאי לרדת ליגה. וגם כך הוא יהיה די עלוב.
לא להחתים עוד גארד ישראלי זה אומר שאתה עולה כל משחק עם יונתן בחמישייה. אני מת על יונתן, אבל הוא לא יכול להיות גבוה שיעלה בחמישייה.אפילו בליגה השנייה הוא היה הרבה יותר טוב מהספסל.
ובכל מקרה: אם היה כסף לניב ברקוביץ - אז צריך להביא את דרור חג'ג'.
זו לפחות דעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2013, 16:35 
purvis short כתב:
אם לא יחתימו גארד ישראלי לחמישייה יישארו עם סגל מצ'וקמק, שכל ירידה הכי קטנה בכושר, שלא לדבר על פציעה תהפוך אותו למועמד ודאי לרדת ליגה. וגם כך הוא יהיה די עלוב.
לא להחתים עוד גארד ישראלי זה אומר שאתה עולה כל משחק עם יונתן בחמישייה. אני מת על יונתן, אבל הוא לא יכול להיות גבוה שיעלה בחמישייה.אפילו בליגה השנייה הוא היה הרבה יותר טוב מהספסל.
זו לפחות דעתי.

מסכים לגמרי. לא יודע אם חג'ג' או מישהו אחר בדמותו (לא שיש הרבה כאלה), אבל העזיבה של בר+חוק רוסי העמידה אותנו במצב בעייתי שמחייב פתרון שכזה (מה עוד שקשה מאד לצפות איך יראה החלק הזר של הסגל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2013, 16:48 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
זו לפחות דעתי.

אם יביאו גארד ישראלי אנחנו נישאר לדעתי עם שני שקל לזרים, שהם החלק החשוב בקבוצה. איזה זרים תוכל להביא בדיוק שישאירו אותך בליגה? הבעיות שנגרמות מסגל קצר (תלות בכושר/פציעות) רלוונטית פחות עבור קבוצות תחתית, שצריכה לגרד מספר מסוים של ניצחונות ולא להישאר יציבה ולנצח כל העונה. אז ל-20% מהמשחקים תגיע בלי הרבה סיכוי מסיבות שונות, ועדיין ב-80% יהיו לך 6-7 שחקנים טובים בשביל לקחת מספיק ניצחונות. זה עדיף מסגל רחב שיבוא בנחיתות גדולה לכל משחק כי ארבעת הזרים שלו נחותים בהרבה מהזרים של כל קבוצה אחרת בליגה.
וכנראה שלא היה כסף לניב ברקוביץ' אם הוא לא חתם בהפועל, לא? אבל מצד שני, אצל כמה קבוצות בעונה האחרונה הישראלי השני היה יותר בכיר משולדבראנד? מכבי ומגדל, אולי גם חיפה, גליל והרצליה. אז איך זה לא מספיק לקבוצה עם תקציב השחקנים הנמוך בליגה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2013, 16:55 
יובל כתב:
purvis short כתב:
זו לפחות דעתי.

אם יביאו גארד ישראלי אנחנו נישאר לדעתי עם שני שקל לזרים, שהם החלק החשוב בקבוצה. איזה זרים תוכל להביא בדיוק שישאירו אותך בליגה? הבעיות שנגרמות מסגל קצר (תלות בכושר/פציעות) רלוונטית פחות עבור קבוצות תחתית, שצריכה לגרד מספר מסוים של ניצחונות ולא להישאר יציבה ולנצח כל העונה. אז ל-20% מהמשחקים תגיע בלי הרבה סיכוי מסיבות שונות, ועדיין ב-80% יהיו לך 6-7 שחקנים טובים בשביל לקחת מספיק ניצחונות. זה עדיף מסגל רחב שיבוא בנחיתות גדולה לכל משחק כי ארבעת הזרים שלו נחותים בהרבה מהזרים של כל קבוצה אחרת בליגה.
וכנראה שלא היה כסף לניב ברקוביץ' אם הוא לא חתם בהפועל, לא? אבל מצד שני, אצל כמה קבוצות בעונה האחרונה הישראלי השני היה יותר בכיר משולדבראנד? מכבי ומגדל, אולי גם חיפה, גליל והרצליה. אז איך זה לא מספיק לקבוצה עם תקציב השחקנים הנמוך בליגה?

לא להביא עוד גארד ישראלי אומר שגל איתן יצטרך לשחק 20 דקות במשחק. וזה במשחקים שהכול יזרום ולזרים לא תהיה בעיית עבירות, כושר גרוע, פציעה וכו'. לדעתי זה מתכון להתרסקות. מעבר לזה שלדעתי יונתן, עם כל הכישרון שלו, עדיף שיהיה גבוה שלישי, כי כגבוה מוביל בחמישייה זה הימור בעייתי מאוד.
אבל כנראה שניאלץ להסכים שלא להסכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2013, 17:00 
ועוד משהו: עכשיו זו הפגרה. זה בדיוק הזמן לגייס עוד קצת כסף מפה ומשם. לא שחלילה אני טוען שלא עושים זאת ולא מנסים - מה שאני טוען זה שאם פתאום יצליחו לגייס עוד 50 אלף דולר, עוד 80 אלף דולר, עוד ספונסר - זה משהו שבתקציבים של הפועל ממש משנה את התמונה.
ויאללה, שמגדל כבר יבואו להיות ספונסר. וגם תנובה. בראש שתי החברות האלה יש אוהדי הפועל (מנכ"ל תנובה הוא אוהד שרוף שלא מחמיץ משחק)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2013, 17:07 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
יובל כתב:
purvis short כתב:
זו לפחות דעתי.

לא להביא עוד גארד ישראלי אומר שגל איתן יצטרך לשחק 20 דקות במשחק. וזה במשחקים שהכול יזרום ולזרים לא תהיה בעיית עבירות, כושר גרוע, פציעה וכו'. לדעתי זה מתכון להתרסקות. מעבר לזה שלדעתי יונתן, עם כל הכישרון שלו, עדיף שיהיה גבוה שלישי, כי כגבוה מוביל בחמישייה זה הימור בעייתי מאוד.
אבל כנראה שניאלץ להסכים שלא להסכים.

אם יש לך שני גארדים כמו דמונטז ואנתוני אתה יכול לשחק עם גל איתן גם 10 דקות במשחק.
20 דקות למשחק זה מה שגל איתן שיחק העונה, תבדוק אותי. לא התרסקנו. ו-90 דקות למשחק זה מה ששיחקו כל הישראלים שלנו לא כולל בר טימור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2013, 17:18 
לא יהיו לך שני זרים כמו דמונטז וגודס. הרי ברור לנו שזרים כמו גודס אתה לא תביא בחיים.

אני מסכים עם פרביס שבלי גארד ישראלי לחמישיה אתה תהיה בצרות. אם אתה בונה חמישיה על יונתן ומתן אתה בצרות. מתן יפצע במהלך העונה וזה נראה די בטוח לאור ההסטוריה. ועל היציבות של יונתן אנחנו יודעים כבר שאי אפשר לסמוך.

אני גם מסכים אתך שעם גארד ישראלי נוסף ישארו לך שני שקל לזרים. ברמת התקציב שלנו החתמה של עוד ישראלי משמעותי נוסף על מתן ויונתן זה מותרות שכנראה אי אפשר להרשות לעצמנו מבחינה כלכלית.

אני דרך אגב לא בטוח שבלי גארד ישראלי נוסף איכות הזרים תשתפר בהרבה. אני לא חושב ש-20 אלף תוספת לזר עושים הבדל בין זר בינוני לזר תותח. אבל כל תוספת תעזור.

בסופו של דבר לא משנה מה נעשה - אנחנו בדרך לעוד עונה של מאבקי תחתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2013, 17:32 
סמל אישי של המשתמש
לא היתה בזמנו טענה שבזכות המשקיעים יהיה נשנה תקציב גדול יותר באופן משמעותי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2013, 17:48 
בענין גל איתן-- הוא אכן שיחק בממוצע 20 דקות למשחק על פני כל העונה הסדירה, אבל ירד ל- 15 דקות בשליש האחרון והמוצלח (מהרגע שגודס הגיע), ובפלייאוף כולו שיחק רק 10 דקות- וזהו (אפילו לא עלה בשניים מהמשחקים; לא זכרתי את זה, אבל כך רשום). וכל זאת כאשר בר טימור בסגל. בהתחשב באי-הוודאות בנושא הזרים, אני חושש שויתור על גארד ישראלי מוביל (והזמן כאן דוחק, הם נחטפים) הוא סיכון גדול מאד. ורק לשם הבהרה- הלוואי וגל יישאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2013, 17:59 
כמו שארז סופר אותו (שזה תעלומה בפני עצמה) - אני בספק אם יישאר, ומה שהכי עצוב (מעבר ללאבד שחקן בית שנמצא איתנו מהארצית), זה שאני לא רואה איך אנחנו מביאים גארד ישראלי יותר טוב ממנו.
אולי נשים תמונה של בר על המגרש בתור גארד ישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2013, 19:50 
סמל אישי של המשתמש
אבי בן שימול,יבזורי,חנוכי,כדיר,גרונפלד,חג'ג,לימונד,גיי'ק כהן שסיים 4 עונות בNCAA, כולם שחקני חמישיה ועדיין לא חתומים באף קבוצה

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 יולי 2013, 19:52 
ואולי חוץ מחג'ג' אף אחד מהם לא מתקרב למשכורות שאנחנו יכולים לשלם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 04 יולי 2013, 20:21 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
ואולי חוץ מחג'ג' אף אחד מהם לא מתקרב למשכורות שאנחנו יכולים לשלם

גם חגג לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 00:11 
אני לא רואה אף קבוצה למעט אולי חיפה רצה ומחתימה את מרבית השחקנים הללו ככה שאני מאמין שהם יתגמשו לגבי השכר(לפחות שחקנים כמו בן שימול וחנוכי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 00:31 
חגג כנראה הולך לראשלצ, כאשר מי שמתחרה איתם זאת חולון.
לצערי השנה הקבוצה היחידה שהיא עם תקציב פחות מאיתנו כרגע זאת העולה החדשה, וגם זה לא בטוח.
מצער אותי שלא נעשה פה גיוס של איש עסקים רציני כבר שנה שנייה ברציפות, וכל עניין ההכנסה של כמה אנשי עסקים
רק כדי לחסות את הגרעון בלי אפשרות להגדיל את התקציב היא בעייתית.
לא רואה אותנו מחתימים שחקן ברמה של בר טימור... הולכת להיות עונה קשה במיוחד בגלל החוק הרוסי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 05:41 
בהנחה שחנוכי ויבזורי הם באמת מחוץ לטווח, היה צריך ללכת בכל הכוח על חג׳ג׳. ולדעתי עשו פה טעות גדולה. ואם אמי יוצא מנקודת הנחה שרצו את ניב ברקוביץ זה אומר שיש כוונה להחתים עוד ישראלי. ואני מעריך שההבדלים בשכר בין ברקוביץ לחג׳ג׳ לא היסטריים. חבל. כי עכשיו אין ממש את מי להחתים.
לדעתי זו טעות גדולה. אבל נחכה ונראה ונקווה שיהיה בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 29 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: