kobster כתב:
כל מילה של חבק אותי.
איבדתם כיוון לגמרי אם אתם חושבים שצריך להחליף מאמן שעם התקציב הכי נמוך בליגה הגיע לאיפה שהגיע, כולל נצחונות בחיפה,מלחה ובדרבי.
משוגעים, רדו מהגג.
די כבר! די! לא יכול לשמוע את זה יותר! סיימנו מקום שמיני! שמיני! זה לא רע, אבל חלאס לעשות מזה הישג ענק. מדובר בליגה מצחיקה, מגוחכת, של פיקציות כמו אשדוד, הרצליה, אשקלון ונתניה - קבוצות של עשרה אוהדים במשחקי חוץ ו-200 במשחקי בית. שכחתם שיש להפועל נכס שהוא מעבר לתקציב. עם מסורת וקהל כמו של הפועל, לסיים את העונה במאזן שלילי של 8-6 במשחקי בית (כן, היו רדיוסים, כן, היה שיפוט עוין פה ושם) בליגה כזו עלובה זה לא הישג בשום צורה! יש נסיבות מקלות, אבל נמאס כבר מפולחן האישיות שעושים לו. מילא היה מדובר באיזה איש מקסים, כמו שעושים ממנו. זה רחוק מהמציאות ואני לא מתכוון להוציא פה לכלוך ולספר את מה שאני יודע או שמעתי על האיש. הוא מאמן די טוב, אבל לא שווה שכר כל כך גבוה ובטח לא הערצה עיוורת כזו.
אני אמשיך בשלי: ליאור ליובין. תפור עלינו. תנו להפועל אישיות כמו ליובין. זה מגיע לנו.
bob marley כתב:
אני רוצה לראות את כל המבקרים בפורום עושים את מה שהוא עשה.
אני רוצה לראות אתכם מצליחים לנצח קבוצות כמו מכבי חיפה, הפועל ירושלים ומעל הכל דרבי.
אני רוצה לראות אתכם עושים את זה.
ובמיוחד עם התקציב הנמוך והנאחס שממנו הקבוצה סובלת עם זרים ופציעות.
עוד גאון. כאילו הצעתי את עצמי או את המשתמש הדגול "רדנקו" כמאמן. יש מאמנים בישראל שלא קוראים להם ארז אדלשטיין. לא תאמין, יש להם יחסי אנוש טובים יותר, ניהול משחק טוב יותר וחלקם אפילו היו שחקני כדורסל אמיתיים. חלקם אפילו עולים פחות. ואחד מהם אפילו אוהב את הפועל.