תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 20:34

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 120 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ארז אדלשטיין
הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 21:34 
תגידו משחק שלא קובע כלום. גם אני חשבתי ככה לפני. אפילו ציפיתי מהמאמן הדגול שיעשה רוטציה וייתן לשחקנים החשובים לנוח. שיוני ניר ישחק 15 דקות, שרום גפן יראה כמה דקות, שיותם שירן יקבל צ'אנס לקראת הסדרה והלו"ז הצפוף הצפוי לנו. שקרטיס לא יתעייף, שרנדל יזכה למנוחה ולא ייפצע חס וחלילה.
אז זה לא קרה. אתם יודעים מה, איך שהמשחק התפתח, אני מבין - מי רוצה להפסיד לזבלים האלה בבית.
אז נגד קבוצה שיש לה שישה שחקנים (אני חוזר - שישה. רגלו של שחקן שביעי לא דרכה על הפרקט) ושיחקה מחצית שלמה כמעט עם ארבעה גארדים ושמרה אזורית, מתחילת רבע שלישי אני צורח שמר כדורסל ישנה משהו - יעבור להרכב של שלושה גארדים, אולי ילחץ קצת על כל המגרש כשדייסון יורד מהפרקט לכמה דקות. שיפתיע, שינסה לצאת מהקיבעון. שפאקינג יריץ דברים אחרים, שלא יקבור את יותם "השחקן הכי מוכשר שאימנתי" שירן.
ומתי מר כדורסל נזכר לעבור לשלושה גארדים? ארבע דקות לסוף ב-16 הפרש. במקום לעשות זאת ארבע דקות מתחילת הרבע השלישי. ואני כבר לא מדבר על האמון הסופר מוגזם בגל איתן, הייבוש הסופר מוגזם של גודס וההתעקשות לשחק מול אזורית עם הרכב שאין לו סיכוי לחדור הגנה כזו. מילא הוא היה מוותר על המשחק ונותן מנוחה, הוא אשכרה נלחם על המשחק הזה, רק עם הכלים הלא נכונים.
אם מישהו בהנהלה עוד שקל להישאר עם המאמן הזה לעוד עונה בזכות השיפור בחודשיים האחרונים, אני זועק כבר עכשיו. גם אם בדרך נס, נגנוב עוד איזה דרבי: אסור שהוא ימשיך! אסור! הניהול משחק שלו זה הדבר הכי פאסיבי ולא קשור לאירועים שראיתי. וזה ככה מתמיד. הוא לא ישתנה. יש אופציית יציאה, נצלו אותה. זה עדיף מלהחתים אותו לעוד שנתיים ואז לגלות שצריך לפטר ולשלם פיצויים למאמן שהוא בעל השכר הגבוה בקבוצה (והמאמן הרביעי הכי יקר בליגה להערכתי).
יש מאמנים בשוק - אפילו טובים - אפי (כן, הוא יקר ומשוגע, אבל עדיף על אדלשטיין בכל פרמטר), דני פרנקו, עופר ברקוביץ' ובעיקר הפייבוריט שלי: ליאור ליובין - מאמן צעיר, בקו עלייה, כריזמטי, שיחק פוינט גארד ברמות הגבוהות, מחובר להפועל, מקרין רוגע על השחקנים, לא יקר במיוחד וכל עתידו לפניו. לכו עליו (בתקווה שאין לו חוזה לעונה הבאה - אין לי מושג לגבי זה). רק לא עוד עונה עם הקיבעון של האוברייטד הזה. עוד עונה של עבירות טכניות מיותרות וניהול משחק מזעזע. בבקשה!

נערך לאחרונה על ידי bergkamp בתאריך 05 מאי 2013, 21:38, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ארז אדלשטיין
הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 21:37 
סמל אישי של המשתמש
מסכים עם הביקורת על ניהול המשחק היום. הזוי שדווקא גודס מכולם לא מקבל ממנו אמון וביטחון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 21:39 
סמל אישי של המשתמש
דווקא גודס היה חלש מאד היום. בשני צדי המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 21:45 
אז היה חלש. יש שחקן שיש לו קליעה יותר טובה מבחוץ אצלנו? לא היה מקום לשים אותו בעמדה מס' 3 ולשחק בהרכב נמוך יותר (אפילו עם מתן בעמדה 4 ורנדל ב-5), כדי לנסות לשנות את יתרון הזריזות שלהם ולנסות לחדור את האזורית מבחוץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 21:55 
סמל אישי של המשתמש
כן היו שבעה שחקנים. ארבעה זרים, שולדבראנד, מתן ובר.
חוץ מזה, מסכים עם הכל פחות או יותר. ארז חביב אבל אם רוצים לעשות צעד קדימה בעונה הבאה (לעבר מקומות 3-5) אז להחליף אותו יכול לעזור לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 22:01 
סמל אישי של המשתמש
bergkamp כתב:
אז היה חלש. יש שחקן שיש לו קליעה יותר טובה מבחוץ אצלנו? לא היה מקום לשים אותו בעמדה מס' 3 ולשחק בהרכב נמוך יותר (אפילו עם מתן בעמדה 4 ורנדל ב-5), כדי לנסות לשנות את יתרון הזריזות שלהם ולנסות לחדור את האזורית מבחוץ?

אולי. אבל האמת אני לא מאמין שזה היה משנה. הוא פשוט היה גרוע היום, קורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 22:11 
סמל אישי של המשתמש
אמרתי את זה עליו עוד בלאומית. בפעם היחידה שצעקתי לארז משהו התחילו לצעוק עליי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 22:22 
עוד משחק לא חשוב עם הפסד ויצאו פה כמה עכברים ויקראו לפיטורים של ארז, אם ניקח דרבי בסדרה הקרובה הרי אתם פתאום תקפצו ותגידו איזה גדול הוא.

ארז הוא מאמן ענק, לקח השנה סגל בינוני- והוביל אותנו בסופו לפליאוף. המשחק היום הוא לא דוגמא לכלום והשחקנים היו בעצמם כבר עם הראש
ביום חמישי.
נכון גם אני מסכים שהייבוש של יותם שירן בחצי השני של העונה מאז הגעתם של גודס ורנדל הוא מעצבן , אבל צפוי.
אם תסתכלו על רוב הקבוצות בליגה תראו שחצי מהן משחקות משחק התקפה של שחקן אחד, אם רק היה לנו קצת יותר כישרון בקליעה
וזרים ברמה יותר גבוה היינו היום בפליאוף עליון ואז אנשים פה היו משתחווים לארז. :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 22:24 
והחצוף הזה עוד מעז לדבר על שני אוהדים שמקללים אותו. אם הוא היה מאמן בחולון הוא כבר היה חוטף התקף לב מרוב כמות הקללות שהוא היה אוכל. אצלנו 70 אחוז מהקהל סוגד לו בגלל הנאומים המרגשים שלו והעונה ההיא (שגם בה הוא עשה במכנסיים ברגעי האמת). חלאס. הוא מאמן אימונים מצוין, אבל זה לא שווה שכר כזה גבוה. בטח כשאין לך ניהול משחק, אין לך יכולת לשלוט בעצמך (איזו התפרצות מביכה היום במחצית על השופט, אז לא שרק פאול שהיה, ביג דיל) וכשיש לך יחסי אנוש ברמה כל כך נמוכה. מקווה שבמקום לקרוא היום בפורום ולהיעלב, הוא יראה שידור חוזר של המשחק ויבין שזה לא בושה לנסות לפעמים דברים אחרים ולצאת מהסיסטמה הקבועה (אם לא במשחק שלא קובע כלום, אז מתי?).

גיג, אין שום צורך לפטר אותו. החוזה שלו מסתיים. אפשר להיפרד בצורה מכובדת. ליאור ליובין עולה פחות ושווה הרבה יותר. תאמין לי שיש עוד מאמנים טובים חוץ ממר כדורסל. הם אפילו נחמדים יותר.

נערך לאחרונה על ידי bergkamp בתאריך 05 מאי 2013, 22:25, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 22:24 
קשה לילבוא אליו בטענות שהשחקנים לא מרןכזים
אבל אם יש משהו שאני שונא זה מאמן מקובע.
באת עם תוכנית משחק, אתה רואה שלא הולך
למה אתה לא מנסה לשנות קצת? למה לא לתת ליותם? למה לא לחפש משהו מפתיע?
רבאק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 22:35 
סמל אישי של המשתמש
יש לו מזל גדול היום שלא הורחק. השופטים היו מאד מאד סבלניים איתו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 22:36 
די. באמא שלכם. שיחקנו היום בערך 25 דקות עם שחקנים שלא היו מקבלים דקות במשחק חשוב באמת... סביר להניח שזו גם הסיבה שגודס ובר ישבו כל כך הרבה על הספסל. במשחק שבו גודס, מתן ובר כמעט לא קולעים זריקה קצת קשה לבוא בטענות לאדלשטיין.
יש דרבי על הראש.

אה, ועוד משהו: הבן אדם בנה עם התקציב הכי נמוך בליגה קבוצה עם ארבעה זרים מצוינים ושלושה ישראלים יוצאי דופן. אז אני מבין שכנראה הייתה פה ציפיה למקום ראשון עם שלושה הפסדים כל העונה, אבל זה טיפה לא ריאלי לאור התקציב שלנו.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

נערך לאחרונה על ידי האדום הצורר בתאריך 05 מאי 2013, 22:45, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 22:42 
הבעיה היתה אדלשטיין? בחייכם. תפוקה התקפית אנמית (בלשון המעטה) של כל הישראלים, גודס ביום באמת חלש (ומאד לא אופייני) ואיבודי כדור לרוב-- נראה לי שאת הקולר יש לתלות בשחקנים ולא במאמן, בטח לא הפעם. ואשר לחולון- הם משחקים בהרכב הזה של ארבע זרים + הרוש/רוזן כבר זמן רב, ועושים חיים קשים לרוב היריבות שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 22:48 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
יש לו מזל גדול היום שלא הורחק. השופטים היו מאד מאד סבלניים איתו

באופן מוזר, מאמן שמורחק בליגה הזאת לא מושעה מהמשחק הבא. עופר ברקוביץ' ובראד גרינברג הורחקו לפני כמה שבועות ועמדו על הקווים במשחקים העוקבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 22:49 
אוי, אנשים שלא מבינים כדורסל זה חמוד. לא הולך? לא תאמין, אבל למאמן כדורסל יש כלים לשנות. אתה משחק נגד שישה שחקנים? תתיש אותם, לחץ אותם על כל המגרש למשל ושחק עם רוטציה רחבה. תעשה להם טראפים.
הקבוצה היריבה שומרת אזורית ומשחקת עם ארבעה גארדים? מותר גם לך למחול מכבודך ולהתאים את עצמך - לעבור להרכב נמוך (מה שהוא נזכר לעשות ארבע דקות לסוף במקום ארבע דקות מתחילת הרבע השלישי). קוראים לזה ניהול משחק. כמה חפירות וביקורות יש בכדורגל על מאמנים שההשפעה שלהם על המשחק היא מינימלית, ולעומת זאת בכדורסל כולם נערי מקהלה. אסור לבקר את אדלשטיין, יש לו תקציב נמוך, הוא מוציא מים מהסלע, השחקנים לא היו מרוכזים ועוד שטויות. האיש מקובע. סגנון המשחק שלו לא ישתנה בחיים ובניגוד לכדורגל, בכדורסל זו לא מעלה חיובית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 22:53 
אני מאוד אוהב את ארז אדלשטיין איש ענק מאמן ענק איש אדום האיש שהכי ראוי להעמיד על הקווים שלנו מבחינתי להחתים אותו לכל החיים.
אני חושב שארז מתחילת העונה עשה עבודה ניפלאה אין מקום אחד שבארץ שלא שיבחו את העבודה שלו.
אני גם יודע מניסיון אישי שהוא מוכן לדבר עם כל אחד על התנהלות המישחק הוא מעולם לא הרגיש מעל האוהדים אלא חלק מהאוהדים.
לגבי הצעקות לארז בזמן המישחק זה מטופש ואוי ואבוי אם הוא יתחיל להתייחס לכל אוהד שחושב כך או אחרת.
מי שחושב (וזה ברצינות) שהוא יכול לאמן יותר טוב או להביא מאמן יותר טוב יכול להעלות את זה בישיבת חברים להזכירכם הקבוצה היא שלנו.
יותר מפריע לי... בעצם פי מיליון יותר מפריע לי שבסוף המחצית שעשו פאול על רנדל שאדלשטיין רץ למזכירות כל הקהל של חולון יצא בשירת גנאי נגדו.
איך אנחנו בתור קהל לא מגן על המאמן שלנו???
לדעתי זה ביזיון ונקודה שחורה מאוד במשחק הזה לרעתינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 22:57 
סמל אישי של המשתמש
כל מילה של חבק אותי.
איבדתם כיוון לגמרי אם אתם חושבים שצריך להחליף מאמן שעם התקציב הכי נמוך בליגה הגיע לאיפה שהגיע, כולל נצחונות בחיפה,מלחה ובדרבי.
משוגעים, רדו מהגג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 23:04 
יותם היה חולה ולא התאמן בימים האחרונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 23:07 
[quote="bergkamp"]אוי, אנשים שלא מבינים כדורסל זה חמוד. לא הולך? לא תאמין, אבל למאמן כדורסל יש כלים לשנות. אתה משחק נגד שישה שחקנים? תתיש אותם, לחץ אותם על כל המגרש למשל ושחק עם רוטציה רחבה. תעשה להם טראפים.
הקבוצה היריבה שומרת אזורית ומשחקת עם ארבעה גארדים? מותר גם לך למחול מכבודך ולהתאים את עצמך - לעבור להרכב נמוך (מה שהוא נזכר לעשות ארבע דקות לסוף במקום ארבע דקות מתחילת הרבע השלישי). קוראים לזה ניהול משחק. כמה חפירות וביקורות יש בכדורגל על מאמנים שההשפעה שלהם על המשחק היא מינימלית, ולעומת זאת בכדורסל כולם נערי מקהלה. אסור לבקר את אדלשטיין, יש לו תקציב נמוך, הוא מוציא מים מהסלע, השחקנים לא היו מרוכזים ועוד שטויות. האיש מקובע. סגנון המשחק שלו לא ישתנה בחיים ובניגוד לכדורגל, בכדורסל זו לא מעלה חיובית.[/quote]

מה איכפת לי בתור אוהד שיטת המישחק?
אותי מעניין תוצאות והתוצאות הם מדהימות מה אתה רוצה לשם שמים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 23:08 
אני רוצה לראות את כל המבקרים בפורום עושים את מה שהוא עשה.
אני רוצה לראות אתכם מצליחים לנצח קבוצות כמו מכבי חיפה, הפועל ירושלים ומעל הכל דרבי.
אני רוצה לראות אתכם עושים את זה.
ובמיוחד עם התקציב הנמוך והנאחס שממנו הקבוצה סובלת עם זרים ופציעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 23:09 
bergkamp כתב:
אוי, אנשים שלא מבינים כדורסל זה חמוד. לא הולך? לא תאמין, אבל למאמן כדורסל יש כלים לשנות. אתה משחק נגד שישה שחקנים? תתיש אותם, לחץ אותם על כל המגרש למשל ושחק עם רוטציה רחבה. תעשה להם טראפים.
הקבוצה היריבה שומרת אזורית ומשחקת עם ארבעה גארדים? מותר גם לך למחול מכבודך ולהתאים את עצמך - לעבור להרכב נמוך (מה שהוא נזכר לעשות ארבע דקות לסוף במקום ארבע דקות מתחילת הרבע השלישי). קוראים לזה ניהול משחק. כמה חפירות וביקורות יש בכדורגל על מאמנים שההשפעה שלהם על המשחק היא מינימלית, ולעומת זאת בכדורסל כולם נערי מקהלה. אסור לבקר את אדלשטיין, יש לו תקציב נמוך, הוא מוציא מים מהסלע, השחקנים לא היו מרוכזים ועוד שטויות. האיש מקובע. סגנון המשחק שלו לא ישתנה בחיים ובניגוד לכדורגל, בכדורסל זו לא מעלה חיובית.

עכשיו הבנתי- המאמן אויל משריש, ממול עומדת חבורה של קונוסים, וכל מי שלא רואה את זה "לא מבין בכדורסל". תודה על השיעור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 23:09 
bergkamp, הסגנון המקובע של אדלשטיין הביא לנו 3 דרבים עם שתי קבוצות שונות לחלוטין (הימור שלי, עוד 2 עד סוף העונה). זה הרבה יותר מכל מאמן אחר בעשרים השנים האחרונות בהפועל. הוא העלה אותנו ליגה. הוא הפך את הפועל בשתי עונות שונות ועם שני תקציבים שונים לחלוטין לקבוצת כדורסל באמת טובה.
חוץ מזה, בקשר למה שכתבת, היו רגעים במהלך העונה שהשתגעתי ממנו, אבל אני באמת לא חושב שהמשחק היום הוא אינדקציה למשהו.
סומך עליו כמעט בעיניים עצומות, הרבה יותר מעל כל מאמן ישראלי אחר (לא מתיימר להיות מבין גדול בכדורסל, רק מבין גדול בהפועל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 23:11 
kobster כתב:
כל מילה של חבק אותי.
איבדתם כיוון לגמרי אם אתם חושבים שצריך להחליף מאמן שעם התקציב הכי נמוך בליגה הגיע לאיפה שהגיע, כולל נצחונות בחיפה,מלחה ובדרבי.
משוגעים, רדו מהגג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 23:13 
הסיפור של המשחק הזה הוא האחוזים ל-3.
חולון עם 11/23 48%. במידה מסוימת בגלל כישלון בהגנה שלנו, אבל גם בזריקות חופשיות אלו אחוזים בלתי רגילים.
אנחנו עם 3/16 19%, ורוב הזריקות היו דווקא זריקות טובות, כלומר די חופשיות של שחקנים עם אחוזים סבירים בדר"כ.

תשוו בין אחוזי ה-3 שלנו לשל חולון ואנחנו מנצחים את המשחק הזה ב-10 הפרש.
תהפכו את האחוזים בין הקבוצות ואנחנו מנצחים ב-30 הפרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 23:14 
kobster כתב:
כל מילה של חבק אותי.
משוגעים, רדו מהגג.

די כבר! די! לא יכול לשמוע את זה יותר! סיימנו מקום שמיני! שמיני! זה לא רע, אבל חלאס לעשות מזה הישג ענק. מדובר בליגה מצחיקה, מגוחכת, של פיקציות כמו אשדוד, הרצליה, אשקלון ונתניה - קבוצות של עשרה אוהדים במשחקי חוץ ו-200 במשחקי בית. שכחתם שיש להפועל נכס שהוא מעבר לתקציב. עם מסורת וקהל כמו של הפועל, לסיים את העונה במאזן שלילי של 8-6 במשחקי בית (כן, היו רדיוסים, כן, היה שיפוט עוין פה ושם) בליגה כזו עלובה זה לא הישג בשום צורה! יש נסיבות מקלות, אבל נמאס כבר מפולחן האישיות שעושים לו. מילא היה מדובר באיזה איש מקסים, כמו שעושים ממנו. זה רחוק מהמציאות ואני לא מתכוון להוציא פה לכלוך ולספר את מה שאני יודע או שמעתי על האיש. הוא מאמן די טוב, אבל לא שווה שכר כל כך גבוה ובטח לא הערצה עיוורת כזו.
אני אמשיך בשלי: ליאור ליובין. תפור עלינו. תנו להפועל אישיות כמו ליובין. זה מגיע לנו.

bob marley כתב:
אני רוצה לראות את כל המבקרים בפורום עושים את מה שהוא עשה.
אני רוצה לראות אתכם מצליחים לנצח קבוצות כמו מכבי חיפה, הפועל ירושלים ומעל הכל דרבי.
אני רוצה לראות אתכם עושים את זה.
ובמיוחד עם התקציב הנמוך והנאחס שממנו הקבוצה סובלת עם זרים ופציעות.

עוד גאון. כאילו הצעתי את עצמי או את המשתמש הדגול "רדנקו" כמאמן. יש מאמנים בישראל שלא קוראים להם ארז אדלשטיין. לא תאמין, יש להם יחסי אנוש טובים יותר, ניהול משחק טוב יותר וחלקם אפילו היו שחקני כדורסל אמיתיים. חלקם אפילו עולים פחות. ואחד מהם אפילו אוהב את הפועל.

נערך לאחרונה על ידי bergkamp בתאריך 05 מאי 2013, 23:16, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 23:15 
זה כל כך מזכיר את דיבורי גוטמן בדאבל שאני חושש שנסיים את העונה הזאת עם אליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 23:19 
אני הייתי גדול התומכים והמצדדים בגוטמן. כשהיו כאלה שבמחזור 7 כתבו בפורום שהוא צריך להתפטר, יצאתי עליהם. כי באמת האמנתי שמדובר במאמן מעולה, שאין שום אפשרות למצוא לו מחליף טוב יותר.
רק מה, יש מאמן שמסיים חוזה בהפועל. אני לא תופס ממנו, זכותי. יש בשוק מאמנים טובים יותר ויקרים פחות. עכשיו תחזרו לקלישאות או לפנטזיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 23:23 
סמל אישי של המשתמש
חבק אותי... כתב:
אני מאוד אוהב את ארז אדלשטיין איש ענק מאמן ענק איש אדום האיש שהכי ראוי להעמיד על הקווים שלנו מבחינתי להחתים אותו לכל החיים.
אני חושב שארז מתחילת העונה עשה עבודה ניפלאה אין מקום אחד שבארץ שלא שיבחו את העבודה שלו.
אני גם יודע מניסיון אישי שהוא מוכן לדבר עם כל אחד על התנהלות המישחק הוא מעולם לא הרגיש מעל האוהדים אלא חלק מהאוהדים.
לגבי הצעקות לארז בזמן המישחק זה מטופש ואוי ואבוי אם הוא יתחיל להתייחס לכל אוהד שחושב כך או אחרת.
מי שחושב (וזה ברצינות) שהוא יכול לאמן יותר טוב או להביא מאמן יותר טוב יכול להעלות את זה בישיבת חברים להזכירכם הקבוצה היא שלנו.
יותר מפריע לי... בעצם פי מיליון יותר מפריע לי שבסוף המחצית שעשו פאול על רנדל שאדלשטיין רץ למזכירות כל הקהל של חולון יצא בשירת גנאי נגדו.
איך אנחנו בתור קהל לא מגן על המאמן שלנו???
לדעתי זה ביזיון ונקודה שחורה מאוד במשחק הזה לרעתינו.

:ROSE:
אגב, כל הבלאגן שהיה במחצית התחיל מזה שההגנו על ארז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 23:30 
סמל אישי של המשתמש
אני תוהה מה היה קורה אם במחיר של בר טימור היית מביא שחקן אחר, כי לא השקעת זמן בפיתוח שלו וגם אם היית מביא אותו הוא היה נשאר בגדר הבטחה שעוד לא מומשה.
אם יותם שירן היה היום ברמה שהוא היה בתחילת עונה שעברה.
אם במקום שחקנים אדירים כמו סטיט וקלי בתקציב כזה נמוך היית מביא זרים "מוכחים" (במידה ואין לך איזה מציאה).
בזכות ארז יש לנו שחקנים שהיחס יכולת-מחיר שלהם הוא בדיחה, מאיפה תביא שחקן בסדר גודל של בר בחוזה של שחקן מוכשר בן 19? שחקן כמו סטיט בחוזה של זר שיצא מהמכללות? מחליף לגיטימי כמו יותם במחיר שלו?
ארז לא רק מאמן מצוין, הוא מאמן מצוין לקבוצה עם תקציב שלנו, מאמן שעובד לאורך זמן והופך שחקנים במחיר נמוך לשחקנים לגיטימיים, אני גם סומך עליו שיעשה אותו דבר עם רום גפן, כמו שאני מקווה שיעשה בעתיד (במידה וישאר) עם יונתן רבינוביץ' (השחקן הכי מוכשר במחלקת הנוער).
אני מקווה שארז יישאר בהפועל ויראה לליגה איך בונים לאורך זמן.
מה שכן, הוא לא האדם הכי סימפטי בעולם, במיוחד לא במשחקים.

*ארז חתום גם לעונה הבאה עד כמה שידוע לי.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 23:31 
סמל אישי של המשתמש
וולטון היה שם את זה כתב:
הסיפור של המשחק הזה הוא האחוזים ל-3.
חולון עם 11/23 48%. במידה מסוימת בגלל כישלון בהגנה שלנו, אבל גם בזריקות חופשיות אלו אחוזים בלתי רגילים.
אנחנו עם 3/16 19%, ורוב הזריקות היו דווקא זריקות טובות, כלומר די חופשיות של שחקנים עם אחוזים סבירים בדר"כ.

תשוו בין אחוזי ה-3 שלנו לשל חולון ואנחנו מנצחים את המשחק הזה ב-10 הפרש.
תהפכו את האחוזים בין הקבוצות ואנחנו מנצחים ב-30 הפרש.

זה לא האחוזים שלהם ל3 כמו כמות הזריקות החופשיות לחלוטין שהם לקחו.
זה היה פשוט מתסכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 120 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: