תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 08:41

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 91 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מכות
הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 09:06 
סמל אישי של המשתמש
מה בדיוק הלך שם?
ולמה זה טוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מכות
הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 10:13 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע בדיוק, אבל בשורה השניה, שניים שלושה כסאות מכניסה 4 עמדו שני "סמויים". מי לא ראה את זה לא ברור לי, לבנאדם היה אקדח מתחת לחולצה.
עמדתי שם בשירי שחקנים אבל עד השריקה התקדמתי שמאלה לעבר 5. לפי מה שהבנתי החליטו לקראת סוף הרבע השני להוציא מישהו ומשם העניינים התחילו להתלקח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 10:29 
סמל אישי של המשתמש
ברבע השני מישהו שבר כיסא (לא יודע אם בטעות או בכוונה) ואז המאבטחים החליטו להוציא אותו.
כל האוהדים כמחאה תפסו את אותו אוהד ולא נתנו לא לצאת (ממש שיחקו בו כמו בחבל עם המאבטחים) וזה גרם לדחיפות ונפילות ובלגנים.
לא היה רחוק מאסון אתמול, עליי אישית נפל מאבטח במשקל 100 קילו שלקח איתו בדומינו את כל מי שליד, שלא לדבר על המרפסת הנמוכה בטבעת העליונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 11:20 
השוטרים מחפשים אותנו ותמיד יחפשו אותנו.
נוצרה לנו סטיגמה של קהל מופרע שאפילו לא קרובה למציאות והכל בגלל תקשורת מסריחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 11:29 
סמל אישי של המשתמש
אופיר, זה לא מדוייק.
בהרבה מאוד מקרים השוטרים באמת מחפשים לפעול בלאימות שלא לצורך, אבל יש גם מקרים שהפרובוקציה היא מהקהל.
גם התקשורת לא בדיוק עוזרת: כל אתרי ומדורי הספורט מפרסמים היום על 2 עצורים באבו-כביר. אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה
פורסמו כאלה ידיעות לגבי קבוצות אחרות על אלימות במגרש. בד"כ זה מוזכר בתחתית הידיעה, ב2 שורות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 11:37 
עמי נאווי כתב:
אופיר, זה לא מדוייק.
בהרבה מאוד מקרים השוטרים באמת מחפשים לפעול בלאימות שלא לצורך, אבל יש גם מקרים שהפרובוקציה היא מהקהל.
גם התקשורת לא בדיוק עוזרת: כל אתרי ומדורי הספורט מפרסמים היום על 2 עצורים באבו-כביר. אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה
פורסמו כאלה ידיעות לגבי קבוצות אחרות על אלימות במגרש. בד"כ זה מוזכר בתחתית הידיעה, ב2 שורות.

גם אם היתה פרובוקציה מצד הקהל (ותמיד תהיה איזזהשהי פרובוקוציה) , להכנס באוהדים ככה גורם לאסון הרבה יותר גדול.
אם אני הקצין שמפקד על האירוע, אני דואג שיהיה לי בטלפון את המספר של ארז זייצ'יק או רמי כהן, ונותן אזהרה לפני שאני נכנס ומפוצץ את כל מה שבדרכי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 11:46 
אני לא מצדיק את המשטרה שנכנסה כמו בהמות ליציע, וגם לא את האוהדים שלנו, שלפעמים יש הרגשה שרק מחפשים את המכות האלו.
אבל מה שהתקשורת עושה לנו שוב לאחר מקרה שקורה במגרשים יום ולילה והופכת אותו שוב ל"פיגוע ספורטיבי" עם כותרות ראשיות
על מעצרים זה הצרה הכי גדולה בכל הסיפור הזה.
שוב אנחנו מפסידים בקרב התקשורתי הזה וחבל!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 11:49 
עמי נאווי כתב:
אופיר, זה לא מדוייק.

לא אמרתי שהקהל שלנו לא עושה פרובקציות ומתנהג באופן מושלם
כניסה ליציע רק גורמת לעוד אלימות ועוד בלאגן.
לפני המשחק בשווארמה היה ריב בין כמה אוהדי הפועל לאוהדי מכבי,הספיקו לתת כמה דחיפות אחד לשני עד שהשוטרים הפרידו.
כמובן שלאוהד הפועל התנהגו באלימות קפצו עליו איזה 4 שוטרים משכו לו בשיער כמו לאיזה כלב ועיכבו אותו לחקירה,ואת האוהד מכבי שחררו על המקום
בלי לשאול שאלה אחת.
יש עוד הרבה מקרים כאלה,נוצרה לנו סטיגמה של אוהדים שבאים לעשות בלאגן,שמחפשים את המכות אבל זה אפילו לא קרוב לזה.
הכל תודות לתקשורת מסריחה וצהובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 12:08 
סמל אישי של המשתמש
viewtopic.php?p=1721463#p1721463

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 12:48 
אם אכן נזרקו כיסאות ליציע התחתון
אז אנחנו לא יכולים להתלונן שמשטרה/מאבטחים נכנסו ליציע.

במקרה הכיסא פגע בחברה של קלי
אבל גם אם הוא היה פוגע בסתם אוהדת מכבי, ילד מכביסט וכו'
זה היה חמור באותה מידה.

לזרוק באופן אקראי חפץ כבד לעבר הקהל זאת התנהגות פושעת.

אני מבין איך מגיעים לאלימות עם מישהו שמתגרה, מרביץ וכו' ואפילו נגד שוטרים שעולים ליציע ומפעילים כוח,
אבל לא יכול לקבל אלימות אקראית נגד אוהדים רק משום שהם לובשים צהוב.

לדרוש רק מאבטחים במשחקים, לנהוג באלימות, ואז לצעוק "לא רוצים שוטרים ביציע" זו צביעות.
גם אני צעקתי "לא רוצים שוטרים ביציע" אבל לא ידעתי שאוהדים זרקו כיסאות.

נקווה שבמשחק הבא ביד ושם אכן יעשו שרוול לאוהדי הפועל
כך שמתחתינו לא יהיו אוהדי מכבי וימנע החיכוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 12:53 
לא שזריקת כיסאות היא בסדר אבל הטענה שלך חסרת טעם מכיוון שהכיסאות נזרקו רק אחרי כניסת השוטרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 12:58 
סמל אישי של המשתמש
Hasta La Muerte כתב:
לא שזריקת כיסאות היא בסדר אבל הטענה שלך חסרת טעם מכיוון שהכיסאות נזרקו רק אחרי כניסת השוטרים

+הכסאות לא נזרקו במכוון ליציע התחתון אלא לכיוון המהומה ביציע שלנו (לא שזה בסדר) ומשם נהדפו ועפו ליציע התחתון, לפחות לפי מה שראיתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 13:01 
סמל אישי של המשתמש
Raul כתב:
Hasta La Muerte כתב:

+הכסאות לא נזרקו במכוון ליציע התחתון אלא לכיוון המהומה ביציע שלנו (לא שזה בסדר) ומשם נהדפו ועפו ליציע התחתון, לפחות לפי מה שראיתי

גם אני ראיתי את זה בבירור.
היה שוטר אחד ספציפי שממש נתן אגרופים לאוהדים, אוהד זרק עליו כיסא והכסא פגע בו ונפל למטה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 13:03 
סמל אישי של המשתמש
אדום שרוף100 כתב:
Raul כתב:
Hasta La Muerte כתב:

היה שוטר אחד ספציפי שממש נתן אגרופים לאוהדים, אוהד זרק עליו כיסא והכסא פגע בו ונפל למטה..

בדיוק על המקרה הזה דיברתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 13:03 
סמל אישי של המשתמש
ofir כתב:
השוטרים מחפשים אותנו ותמיד יחפשו אותנו.
נוצרה לנו סטיגמה של קהל מופרע שאפילו לא קרובה למציאות והכל בגלל תקשורת מסריחה

:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 13:17 
Raul כתב:
אדום שרוף100 כתב:
Raul כתב:
Hasta La Muerte כתב:

ראיתי את זה גם. זה לא הגיוני שמאשימים את האוהדים שלנו בזריקת הכסאות ליציע התחתון וזאת הייתה כאילו הסיבה לכניסת השוטרים ובעצם מה שקרה שהכסא שנפל למטה נהדף על ידי מאבטח(או על ידי הראש שלו...) ואז נפל למטה.
אני עדיין לא הבנתי למה השוטרים והמאבטחים נכנסו ליציע וברור לי שאם הם לא היו נכנסים לא הייתה שום מהומה- לא עם אוהדי מכבי ולא עם המשטרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 13:27 
סמל אישי של המשתמש
באמת לא הגיוני, אבל עצם זה שמלכתחילה כיסאות מתעופפים ביציע זה לא בדיוק שיא ההיגיון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 13:28 
רועי ב כתב:
Raul כתב:
אדום שרוף100 כתב:
Raul כתב:
Hasta La Muerte כתב:

ראיתי את זה גם. זה לא הגיוני שמאשימים את האוהדים שלנו בזריקת הכסאות ליציע התחתון וזאת הייתה כאילו הסיבה לכניסת השוטרים ובעצם מה שקרה שהכסא שנפל למטה נהדף על ידי מאבטח(או על ידי הראש שלו...) ואז נפל למטה.
אני עדיין לא הבנתי למה השוטרים והמאבטחים נכנסו ליציע וברור לי שאם הם לא היו נכנסים לא הייתה שום מהומה- לא עם אוהדי מכבי ולא עם המשטרה.

לפי מה שאני הבנתי אתמול עפו שני כיסאות
אחד לפני (ובגללו עלו ליציע) ואחד אחרי (במהלך המהומה עם הסמויים והשוטרים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 13:32 
לפי מה שאני הבנתי המשטרה נכנסה על יריקות ליציע התחתון
אני מאד לא אוהב יריקות וזה לא במקום, אבל לא ראיתי אותם נכנסים בדרבי שעבר לשער 9 כשהספסל שלנו אכל מכל טוב שם.

לגבי הכסאות, מלמעלה ראיתי רק את המקרה שכולם מציינים כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 13:33 
שלילי בוודאות. כיסא הועף (כמו שמתואר למעלה, לא רציתי להגיד את זה סתם וחיכיתי שמישהו שבוודאות ראה יגיד) במהלך המכות וזהו.
שלא נדבר שאם המאבטחים לא היו כל כך חמומי מוח הם היו מבינים את הסיכון של שימוש באלימות על קצה הטבעת העליונה. לא היה רחוק מהכותרת "ילד נזרק מהיציע על העליון על אוהדי מכבי"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 13:48 
סמל אישי של המשתמש
לא אשפוט את התנהגות המשטרה אלינו לפי המקרה הזה, אבל צריך להיות באמת עיוור כדי לא לראות שאנחנו לא אזרחים שווים בפני החוק מבחינתם.
במהלך שירי השחקנים (בשיר של רנדל) עומד קצין וצועק על ילדים עם מסכות להוריד אותן, אחרת הוא מעיף אותם מהאולם. לא עזרו 10 אנשים ששואלים על איזה חוק הילד עבר. כמובן שהילד נבהל אז הוא הוריד את המסיכה.
עניין שקרה גם בדרבי הקודם.
חוץ מזה, אחרי סיום המשחק, בעודי משחק טרמפ, ראיתי את קרטיס יוצא מיציאת השחקנים. צעקתי אליו ואיזה יסמניק שעמד שם איים עלי שאם עוד פעם אחת אני צועק אז ידהידהידה.
שווים בפני החוק? לא נראה ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 14:42 
לא יודע מי התחיל עם מי, אבל מי שחושב שהקהל שלנו לא בא לחפש צרות ולא נטל חלק פעיל בהחרפת האלימות, משלה את עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 15:13 
מי שירק על אוהדי מכבי הוא מטומטם שבין היתר סיכן את אוהדי הפועל
מי שעקר כיסא וזרק על השוטרים הוא אידיוט שבין היתר סיכן את אוהדי הפועל

שניהם צריכים להיות מורחקים ממשחקי הקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 15:15 
JohnnieWalker כתב:
לא אשפוט את התנהגות המשטרה אלינו לפי המקרה הזה, אבל צריך להיות באמת עיוור כדי לא לראות שאנחנו לא אזרחים שווים בפני החוק מבחינתם.
במהלך שירי השחקנים (בשיר של רנדל) עומד קצין וצועק על ילדים עם מסכות להוריד אותן, אחרת הוא מעיף אותם מהאולם. לא עזרו 10 אנשים ששואלים על איזה חוק הילד עבר. כמובן שהילד נבהל אז הוא הוריד את המסיכה.
חוץ מזה, אחרי סיום המשחק, בעודי משחק טרמפ, ראיתי את קרטיס יוצא מיציאת השחקנים. צעקתי אליו ואיזה יסמניק שעמד שם איים עלי שאם עוד פעם אחת אני צועק אז ידהידהידה.

סתם בשביל העניין, שוטר\סדרן יכול לדרוש מאדם מסוים להוריד מסיכה.
עצם זה שהוא חובש מסיכה לפניו, אומר שאי אפשר לזהות אותו במצלמות ואם אותו יעשה מעשה יהיה קשה לעצור אותו מאחר ונמצאים סביבו עוד אנשים עם אותם מסכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 15:35 
סמל אישי של המשתמש
הנהלת דורשת מאיתנו לשלם על הכסאות ההרוסים.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 17:00 
סמל אישי של המשתמש
גיא ברזל כתב:

שתבין שרוב הכיסאות ההרוסים נהרסו בגלל שזה כיסאות שכמעט בלתי אפשרי לקפוץ עליהם.
מתישהו ברבע הרביעי פשוט קפצתי והכסא נשבר, וככה לעוד כמה מהשורה שלי.
מנגד גם ראיתי כמה ששוברים בכוונה, אבל זה לא משנה את העובדה שלפחות חצי אם לא יותר מהכסאות שנשברו הם לא מתוך כונה לכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 17:03 
אדום שרוף100 כתב:
גיא ברזל כתב:

מנגד גם ראיתי כמה ששוברים בכוונה, אבל זה לא משנה את העובדה שלפחות חצי אם לא יותר מהכסאות שנשברו הם לא מתוך כונה לכך.

אז למה לקפוץ על כסאות????

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 17:23 
נועם שחם כתב:
לא יודע מי התחיל עם מי, אבל מי שחושב שהקהל שלנו לא בא לחפש צרות ולא נטל חלק פעיל בהחרפת האלימות, משלה את עצמו.

אם אתה חושב שלשים סמויים במשחק כדורסל זה לגיטימי, ואין קשר בין הכותרות המוגזמות לבין הקשר הקבוע כאן של שלטון, הון ועיתון אתה במקרה הטוב נאיבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 18:08 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
JohnnieWalker כתב:

סתם בשביל העניין, שוטר\סדרן יכול לדרוש מאדם מסוים להוריד מסיכה.
עצם זה שהוא חובש מסיכה לפניו, אומר שאי אפשר לזהות אותו במצלמות ואם אותו יעשה מעשה יהיה קשה לעצור אותו מאחר ונמצאים סביבו עוד אנשים עם אותם מסכות.

מסמכות של איזה חוק? אני שואל ברצינות.
שתי הבהרות נוספות - לא מדובר בהבהרות שמכסות את כל הפנים אלא כאלה שמכסות את הפה והאף סטייל חדר ניתוח. עוד נקודה היא שהוא היה בודד הין המון אנשים בלי מסכות.
חוץ מזה - אם זה המצב, למה זה לא הפריע לאף אחד בדרבי בית האחרון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 18:19 
סמל אישי של המשתמש
indiferent כתב:
אדום שרוף100 כתב:
גיא ברזל כתב:

אז למה לקפוץ על כסאות????

כי אתה אוהד של קבוצת כדורסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 91 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: