גדעון ריאטי זה "יילו סאן-מרין" של הביטלס. רום גפן זה איזו מנגינה קלאסית
ילוו סאבמארין
_________________ "וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47) ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה. רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/
_________________ ג'ינג'י מאת מרים ילן שטקליס: "... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."
תוסיף את ג'רמיין טיילור: על המנגינה של שירים ושערים יאללה יאללה ג'רמיין טיילור, נהנהנהנהנה יאללה יאללה ג'רמיין טיילור, נהנהנהנהנה ג'רמיין טיילור מלחמה ג'רמיין טיילור מלחמה יאללה יאללה ג'רמיין טיילור, נהנהנהנהנה
שיר גדול
_________________ אנחנו האוהדים - אנחנו הבעלים הפועל שלנו! גדעון ריאטי אדום לנצח
אם כבר ממחזרים שיר, אז למה לאנוס עליו שם שלא נכנס במס' ההברות? כלומר, אפשר לעשות את ההתאמות ולשיר את ה"יאללה" השני במלעיל ואח"כ לשיר "ג'ר-מיין טיילור מלחמה", אבל היות וכל הקהל, שגם ככה לא ידוע בזכות חוש הקצב שלו, כבר מכיר את רמי דואני, אז זה לא יילך. מילאן אוסטרץ' מתאים יותר.
אם כבר ממחזרים שיר, אז למה לאנוס עליו שם שלא נכנס במס' ההברות? כלומר, אפשר לעשות את ההתאמות ולשיר את ה"יאללה" השני במלעיל ואח"כ לשיר "ג'ר-מיין טיילור מלחמה", אבל היות וכל הקהל, שגם ככה לא ידוע בזכות חוש הקצב שלו, כבר מכיר את רמי דואני, אז זה לא יילך. מילאן אוסטרץ' מתאים יותר.
גם רופניק/הולמאי
_________________ hope for the best but expect the worst
גם רופניק/הולמאי
עדיף כמובן לא למחזר שירים ולהיות קצת יצירתיים יותר ולחשוב על שירים חדשים. ובטח לא למחזר להיט מוכח לשחקן שלא ברור כמה יישאר. מה גם שכבר מחזרו אותו בכדורסל ליסמין הוקיץ'.
נבדקו אתמול שני שירים- 1. לפי שירים ושערים (רמי דואני) 2. לפי אמא שלי של אריק (מילאן אוסטרץ)
ממצאי הבדיקה הם שהקהל הגיב טוב יותר לשיר השני, לכן הוא השיר הנבחר.
אני חושב שבדיוק ההפך.. שירים ושערים תפס הרבה יותר טוב
שירים ושערים לא מתאים לשם השחקן ובגלל זה בכלל לא אמור להיות מועמד.
_________________ "וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47) ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה. רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/
נבדקו אתמול שני שירים- 1. לפי שירים ושערים (רמי דואני) 2. לפי אמא שלי של אריק (מילאן אוסטרץ)
ממצאי הבדיקה הם שהקהל הגיב טוב יותר לשיר השני, לכן הוא השיר הנבחר.
אני חושב שבדיוק ההפך.. שירים ושערים תפס הרבה יותר טוב
שירים ושערים לא מתאים לשם השחקן ובגלל זה בכלל לא אמור להיות מועמד.
אני עדיין מנסה להבין למה זה לא מתאים.. יאללה יאללה ג'רמיין טיילור יושב בול.
ג'רמא-אין טיילור מתאים. זה לא השם שלו.
הגשם מטפטף וקר, הכל נגמר וכל הכיף שבלהתאהב עבר אני יודעת לשחק אני לא אולי אבל אתה בלתי מושג מתי כבר די? וכל הגשם שיורד בלי הפסקה בחוץ כל כך קשה לי ואני בוכה. אני עוד מחכה לך כבר מאוחר לא לא זה לא קורה לי.
שוב הגשם יורד/ ג'רמין טיילור- יאללה אני בוכה / תתן הכל מתרגשת ומחכה לך / ג'רמין טיילור- נשיר בקול גדול והקשת כמו חלום נשכח /ובדרבי- לפניני תשבור ת'גב מזכירה לי רע לי / ואז אותך לנצח קיץ רחוק כל כך./ שער חמש יאהב ג'רמין טיילור נה נה נה נה נה נה גר'מין טיילור יאללה מלחמה ג'רמין טיילור נה נה נה נה יאללה ג'רמין טיילור נה נה נה נה נה נה
אפשר לחדד אבל לדעתי פוטנציאל טוב
אפשר גם על השיר של שכטר***** שזה גם רעיון בן זונה רמי דואני שיר חלש ואוסטרץ לא סוחף
זה מתאים בול אם הוגים את ה״יאללה״ במלעיל כמו שצריך (להבדיל מהשיר של רמי דואני בו נאמרת המילה במלרע)
זה לא כי אז מאבדים הברה ביאללה שאמור להתפרש על 3 הברות. חוץ מזה אין סיכוי שזה יקרה אחרי ששרו לדואני עם יאללה במלרע.
בקיצור שוב בוסטרו צדק.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים
אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה