תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 03:54

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 7 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: פיני גרשון הסתבך עם נכיון המחאות
הודעהפורסם: 04 אפריל 2013, 08:33 
סמל אישי של המשתמש
ההסתבכות של פיני גרשון: אחרי שנעקץ על ידי מתווך הוא נתבע על ידי חברות לניכיון צ'קים. הטענה: ביטל המחאות בכמיליון שקל. נגד המאמן נפתחו תיקים בהוצאה לפועל

איתי בלומנטל פורסם: 04.04.13, 07:53

תביעת ענק נגד פיני גרשון: חברות לניכיון צ'קים תובעות את מאמן הכדורסל בכמיליון שקל, זאת לאחר שלטענתן הוא ביטל המחאות. בנוסף, נפתחו נגדו תיקים בהוצאה לפועל.

ההסתבכות הכלכלית של גרשון היא תולדה של תרגיל עוקץ שהוא נפל לו קורבן. מכתב אישום שהוגש נגד המתווך משה עזרא עולה כי הוא הונה את גרשון ב־1.4 מיליון שקל.

השניים הכירו במהלך ישיבה קבועה בבית קפה ברמת אביב ג', סמוך למשרד התיווך שהיה בבעלות עזרא. גרשון ביקש לרכוש דירות לשלוש בנותיו, אך אחרי שהעביר לידיו המחאות הוא גילה כי המתווך נמלט מהארץ.

בחודש שעבר, אחרי שעזרא שב ארצה, הוא נעצר, נחקר ופרקליטות מחוז תל אביב הגישה נגדו כתב אישום חמור שבו נטען כי הוא מכר באופן פיקטיבי את אותה הדירה לגרשון, לשחקן מכבי תל אביב בכדורסל מורן רוט ולאיש העסקים אריה אייבי. עזרא, שהואשם בביצוע עבירות של גניבה בידי מורשה, קבלת דבר במרמה ובנסיבות מחמירות, זיוף מסמך ושימוש במסמך מזויף, שוחרר לביתו על ידי בית המשפט בתנאים מגבילים.

לפני שבועיים הגישה חברת "שרון פלצי" לניכיון צ'קים תביעת ענק נגד גרשון בדרישה לפצותה בכמיליון שקל. לטענתה, גרשון ביטל את הצ'קים אף שידע שהם הועברו לצדדים שלישיים. בנוסף נטען כי גרשון מנצל את מעמדו כאישיות ידועה ואף איים, לטענת החברה, על עורך הדין של החברה.

"התובעת פנתה בדרישה לפרוע את התשלומים שחוללו, אך זכתה למכתב, תוך הפרחת איומים כלפי עורך הדין של התובעת על כל מהלך שיעשה, גם כשמדובר בפעילות שלו כעורך דין מייצג. הנתבע חושב שאולי בשל היותו אישיות ציבורית ידועה הוא יכול לעשות כרצונו, קרי לחלק צ'קים במיליוני שקלים ובחשבונות שונים של נותני שירותי מטבע, וכאשר מערכת היחסים שלו עם מתווך הנדל"ן עולה על שרטון או משתבשת, הוא מבטל בהינף יד צ'קים שהוא יודע שעברו לצדדים שלישיים", נטען.

גרשון הגיש לבית המשפט בקשת התנגדות לשתי חברות בתחום ההלוואות החוץ בנקאיות "אמטל שירותי מטען" ו"ים מטבע חוץ", לאחר שאלה פתחו נגדו תיקים בהוצאה לפועל המסתכמים ב־90 אלף שקל.

"צ'קים נשואי תיקים אלה ניתנו למשה עזרא, אשר רימה והונה אותי ביחד עם אחרים", כתב גרשון לבית המשפט. "מאחר שעזרא טען כי הוא עלול להיתקל בקשיי נזילות, הייתי אמור לגבּות אותו במובן זה שככל שצ'ק שיינתן לחברת הבנייה לא ייפרע, יהוו הצ'קים שלי ביטחון, שכן לי עצמי אין ולא הייתה בעיית נזילות. רק בדיעבד גיליתי שעזרא הונה אותי כשמכר לי נכסים פיקטיביים שכלל לא הייתה לו זכות למכור לי אותם".

פיני גרשון מסר בתגובה כי משום שהנושא נמצא בהליך משפטי הוא מנוע מלהתייחס אליו.

מקור: http://www.mynet.co.il/articles/0,7340, ... 12,00.html

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: פיני גרשון הסתבך עם נכיון המחאות
הודעהפורסם: 04 אפריל 2013, 10:21 
סמל אישי של המשתמש
ברזל, עד כמה שאני מבין את הידיעה, הכותרת חוטאת למתרחש.
פיני גרשון לא הסתבך עם נכיון המחאות, הוא הסתבך עם מתווך דירות, וזה כבר פורסם מזמן.
פיני גרשון העניק צ'קים כבטוחות לאותו מתווך דירות. האיש, שהסתבך בעסקיו ונמלט מהארץ, העביר את הצ'קים הלאה, והם הגיעו לחברות ניכיון צ'קים.
פיני גרשון ביטל את הצ'קים, על פניו - בצדק רב, ועכשיו אותן חברות מנסות לגבות אותם ממנו, כולל באמצעות פרסומים בתקשורת.
אני מבין שבית המשפט יצטרך להיכנס לתמונה ולהכריע בסיפור. בכל מקרה, אין כאן ממש חדשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2013, 06:39 
אסור לבטל שקים זה עבירה פלילית ולא משנה מה הסיבה.
מה זה שקים לביטחון???
שיק לביטחון זה שיק שמבטח רק את המוכר,הוא יכול לפדות אותו מתי שהוא רוצה בלי שאלות ובלי תשובות.
אם לחברה לנכיון שקים היה ספק שהתביעה לא נכונה או לא מגיע להם את הכסף הם לא היו מגיעים לבית משפט.
פיני גרשון נתן שקים פתוחים למתווך אז זה בעיה שלו.הוא ידע שהוא מעביר אותם הלאה.
לסיכום-פיני גרשון היקר פעם הבאה שאתה קונה נכס במיליונים תיקח איתך עורך דין,אתה לא קונה במבה בשוק הכרמל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2013, 11:49 
סמל אישי של המשתמש
הכותרת לא משקפת את האמור בכתבה ולמעט רצון לשימחה לאיד וסתם רוע לב, כל האשכול מיותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2013, 12:55 
אדום אופטימי כתב:
הכותרת לא משקפת את האמור בכתבה ולמעט רצון לשימחה לאיד וסתם רוע לב, כל האשכול מיותר.

למה רוע לב???
אני שונא את פיני גרשון הוא ייצג הרבה שנים את מכבי תל אביב הוא קיבל שם הרבה כסף.
היו לו כמה אימרות גיזעניות שפוגעות בקהל של הפועל בפרט ובשאר האזרחים בכלל.
ובסך הכול הפגיעה שלו היא כלכלית נטו,חלק ממה שהרוויח במחלה ירד לטימיון.
אם היתה כתבה על מחלת סרטן לו או לבני משפחתו אני מבין אבל המיקרה דנן איינו המקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2013, 14:33 
סמל אישי של המשתמש
חבק אותי יקר,
כל אחד והאופי שלו.
אני לא שמח לאידם של אנשים שנעקצים. רצה לקנות לילדיו דירות בכסף שהרוויח לדעתי ביושר..
לא הייתי יוצא בשימחה אם מישהו היה עוקץ את שימון באופן פרטי.
כניראה שגם לא הייתי יוצא בשימחה עם מישהו היה עוקץ את המחלה.
מותר לך לסלוד מהמחלה ובמי שהועסק בה. אני סולס הרבה יותר מעבריינים מכל הסוגים.
אני סולד מאוהד הפועל שעוקץ אחרים מאשר ממי שנעקץ והוא עובד או אוהד המחלה.
כל אחד והשקפתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2013, 14:37 
סמל אישי של המשתמש
שיסתבך עם חבל תליה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 7 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: