תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 10:03

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 39 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: למה יותם לא ברוטציה ? ואי שיתוף ישראלים
הודעהפורסם: 12 מרץ 2013, 14:02 
במשחק נגד חולון נשבר שיא שלילי של שיתוף ישראלים 64 דקות בלבד 32% - הקבוצה שנתנה הכי פחות דקות לישראלים במחזור.

אחוז זה 32% היה מעמיד אותנו גם במקום האחרון בשיתוף ישראלים ברמה שנתית.

נראה כי ה-"אידאולוגיה" של ארז הינה רק נגזרת של אילוצי ההרכב. כאשר יש לו 4 זרים אז שני זרים (סטיט ורנדל) לא יורדים לשניה מהפרקט עד שנופלים בסוף מהרגלים, והשלישי משחק 34 דקות והישראלים הופכים למוציאי אאוטים.

השחקנים הישראלים נשכחים על הספסל - מזל שלפחות עופר רון הזכיר לו להחזיר את מתן למגרש 30 שניות לסיום.

כשיותם שירן קיבל את ההזדמנות (כאשר מתן נפצע) הוא הוכיח שהוא שחקן שמתאים לליגת העל ושומר מצוין. איו כל סיבה להוציא אותן מהרוטציה ואין סיבה ששחקנים ישחקו 40 דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: למה יותם לא ברוטציה ? ואי שיתוף ישראלים
הודעהפורסם: 12 מרץ 2013, 14:16 
סמל אישי של המשתמש
עם כל הכבוד לארז, ויש הרבה כבוד, בולשיט.
אני לא מאשים אותו על חלוקת הדקות אתמול, כי אחרת כנראה לא היינו מנצחים (על אף ששירן, שולדברנד, טימור ומתן הם אכן ישראלים ברמה גבוהה מאוד), אלא על דיבורי הסרק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2013, 14:44 
המטרה של מועדון הפועל תל אביב היא לנצח משחקים, לא לשתף ישראלים
טוב מאוד שסוף סוף יש לנו ארבעה זרים ולא צריך לתת ליונתן וגל לשחק 25-30 דקות מחוסר ברירה כמו בחלק מהמשחקים העונה
יותם לא שיחק כי ארז העדיף לשחק עם שלושה מובילי כדור כשמתן לא היה על המגרש (משיקולים מקצועיים) והשתמש ביונתן כמחליף לגבוהים, כמו כן לשמחתנו לא היו אילוצי עבירות
טוב מאוד שסוף סוף יש לנו פריבילגיות כאלה כמו שהיו לנו אתמול

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 12 מרץ 2013, 14:58, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2013, 14:57 
חוץ מזה, לא הבנתי את המשפט "אין סיבה ששחקנים ישחקו 40 דקות"... באמת אין סיבה? מה עם הסיבה "לנצח את המשחק"? לי זה נשמע כמו סיבה מצוינת.
"רוטציה" זה אמצעי ולא מטרה. רנדל כל כך הרבה יותר טוב מכל מה שיש לנו על הספסל שאלא אם הוא מאבד את ההכרה מחוסר חמצן אין סיבה להוציא אותו. דמונטז אולי יוכל לנוח קצת במשחקים הקרובים כשגודס יצבור ביטחון, אבל נכון לאתמול זה היה מסוכן להוריד אותו ולשים את הכדור בידיים של גל/בר מול הלחץ על כל המגרש של חולון. טוב מאוד שארז שיחק עם השחקנים הטובים שלו כמה שאפשר.

ואם להיות כנים, חוץ מבר במשחקים נקודתיים, הישראלים שלנו לא פוגעים מאז המחזורים הראשונים וזה הפסיד לנו הרבה משחקים. הפועל התבססה על הישראלים בצורה מוגזמת וזה הביא אותנו קרוב למצב של ירידה.
הישראלים מתפקדים הרבה יותר טוב כשהם נדרשים להיות שחקנים משלימים ולא לעשות דברים שהם לא יודעים (וזה קורה כשמשחקים לידם זרים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2013, 15:00 
מאיפה המצאתם את "אידיאולוגיית הישראלים‏"‏‏?‏

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2013, 15:01 
אה, ודבר אחרון
מה הסיכוי שעוד מישהו קרא את הכותרת "למה יותם לא ברוטציה?" עם "טהטהטהטהטהטהטהטהטה" בסוף

:SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2013, 15:07 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
טוב מאוד שסוף סוף יש לנו ארבעה זרים ולא צריך לתת ליונתן וגל לשחק 25-30 דקות מחוסר ברירה כמו בחלק מהמשחקים העונה
יותם לא שיחק כי ארז העדיף לשחק עם שלושה מובילי כדור כשמתן לא היה על המגרש (משיקולים מקצועיים) והשתמש ביונתן כמחליף לגבוהים, כמו כן לשמחתנו לא היו אילוצי עבירות

אל תבין לא נכון, אני מסכים לגמרי. מה שאני לא מסכים איתו זה הצגת העקרונות והאידואולוגיה של ארז, כשבעצם היא בדיוק כפי שתיאר מצויין פותח האשכול, נגזרת אילוצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2013, 15:07 
סמל אישי של המשתמש
טוב מאוד!!!

תמונה דמונטז תמונה
תמונה אנתוני תמונה
תמונה בריאן תמונה
תמונה קרטיס תמונה
תמונה שחקנים זרים תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2013, 15:12 
סמל אישי של המשתמש
יותם לא ברוטציה כי הוא גרוע. העונה, כמו עונה שעברה, הוא לא יכול לבוא בטענות לאף אחד מלבד עצמו. כנ"ל לגבי יונתן (העונה לפחות).
אם כבר השאלה צריכה להיות למה בר נשכח על הספסל במחצית השניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2013, 15:17 
יותם לא גרוע. יותם שומר מצוין ונותן בעמדה 3 דברים שמתן לא נותן, בעיקר תנועה לסל. בדרבי הוא היה בסדר גמור (ולא מעניין אותי מדד הפלוס מינוס). יותם לטעמי כן היה צריך להיות משותף אתמול.
לגבי יונתן: מצטער, כמו שהוא משחק במחזורים האחרונים, בעיקר בהגנה, אין סיבה שהוא יעלה לפרקט לפני יוני ניר.
העובדה הא פשוטה: מי ששומר ונלחם כמו גל ובר ומתן ממשיך לקבל את הדקות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2013, 15:20 
ובלי קשר ליותם: ארז ניהל אתמול את המשחק מצוין. העמיד ברוב המקרים הרכבים נכונים והפועל ניצחה בצדק.
ומסכים עם מה שפז כתב. רנדל זה שחקן שלא מוציאים אותו אלא אם אין ברירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2013, 15:21 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
יותם לא ברוטציה כי הוא גרוע. העונה, כמו עונה שעברה, הוא לא יכול לבוא בטענות לאף אחד מלבד עצמו. כנ"ל לגבי יונתן (העונה לפחות).

אני חושב שבר קיבל מכה בכף היד באמצע הרבע השלישי וירד לקבל טיפול ומנוחה. יכול להיות שהוא לא היה יכול לשחק כמעט עד הסוף, או שארז כבר לא הכניס אותו כי הוא כמעט אף פעם לא עושה חילופים ברבע האחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2013, 15:23 
יובל כתב:
הפועל כתב:

אני חושב שבר קיבל מכה בכף היד באמצע הרבע השלישי וירד לקבל טיפול ומנוחה. יכול להיות שהוא לא היה יכול לשחק כמעט עד הסוף, או שארז כבר לא הכניס אותו כי הוא כמעט אף פעם לא עושה חילופים ברבע האחרון.

לדעתי פשוט ההרכב רץ טוב. גל שמר מצוין, גודס וסטיט היו טובים והפועל הובילה בדו ספרתי אז הוא לא הרגיש צורך לשנות. ובצדק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2013, 15:24 
רואה שחורות כתב:
Fez כתב:

אל תבין לא נכון, אני מסכים לגמרי. מה שאני לא מסכים איתו זה הצגת העקרונות והאידואולוגיה של ארז, כשבעצם היא בדיוק כפי שתיאר מצויין פותח האשכול, נגזרת אילוצים.

אני לא חושב שלארז יש באמת "אידיאולוגיה" לגבי שיתוף ישראלים, אבל מה שיש לו לאורך כל הקריירה זה יכולת להגזים בצורה מטורפת לגבי איך שהוא רואה פוטנציאל של שחקנים ישראלים ("זה השחקן הכי מוכשר שאימנתי", "זה שחקן שלא היה פה שנים", "זה ה-X הבא" וכו'), וחוסר יכולת לקבל החלטות בזמן (ו-"להתפשר") לגבי זרים.

אגב, "אידיאולוגיה" של שיתוף ישראלים היא לגיטימית כשהיא באה לידי ביטוי בהשפעה על מקבלי ההחלטות באיגוד ומאבק מחוץ למגרש למען הורדת מספר הזרים (שזה דיון לגיטימי). לעומת זאת, כשהיא באה לידי ביטוי בהחתמה של פחות זרים מכל שאר הליגה וגורמת לקבוצה לשחק בנכות מתמדת מבחירה מול יריבותיה, היא לא רק שאינה לגיטימית, אלא גם מסוכנת למועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2013, 15:27 
סמל אישי של המשתמש
יותם באמת היה חסר, הוא שחקן באמת טוב וחבל שלא שותף אתמול....
חוץ מזה ניהול משחק מצוין.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2013, 15:38 
purvis short כתב:
יותם לא גרוע. יותם שומר מצוין ונותן בעמדה 3 דברים שמתן לא נותן, בעיקר תנועה לסל. בדרבי הוא היה בסדר גמור (ולא מעניין אותי מדד הפלוס מינוס). יותם לטעמי כן היה צריך להיות משותף אתמול.
לגבי יונתן: מצטער, כמו שהוא משחק במחזורים האחרונים, בעיקר בהגנה, אין סיבה שהוא יעלה לפרקט לפני יוני ניר.
העובדה הא פשוטה: מי ששומר ונלחם כמו גל ובר ומתן ממשיך לקבל את הדקות שלו.

קשה להגיד שיותם שומר מצוין כשהוא עושה בממוצע פאול כל 2-3 דקות או משהו. בשלושת המשחקים האחרונים לפני חולון הוא עשה 15 פאולים ב-35 דקות במצטבר, הבן אדם מרביץ כאילו הוא ב-UFC. זה לא נקרא לשמור ועם זה אי אפשר לשחק יותר מ-10 דקות במשחק גם אם מאוד רוצים.

לגבי השיתוף שלו, שוב, אין ואקום בכדורסל. אי אפשר לדרוש זר רביעי כל העונה ואז לבכות "אבל רגע, מישהו נפגע מזה". בדרך כלל יותם המחליף של מתן ואתמול גודס היה המחליף של מתן, כי רצינו לשחק עם שלושה גארדים מול הלחץ של חולון והיה לנו מאצ'אפ טוב מולם. טוב מאוד שסוף סוף יכלנו לשחק עם שלושה גארדים על המגרש (בזכות התוספת של גודס) וזה אחד הדברים שניצחו לנו את המשחק. אז במשחק הזה ספציפית יותם "נפגע" מזה, לא קרה כלום.
במשחקים אחרים אפשר לחשוב עליו כמחליף לגבוהים במקום יונתן כמו שהיה בדרבי. אתמול למזלנו לא היתה לנו שום בעיית עבירות וארז לא היה צריך לשבור את הראש יותר מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2013, 15:49 
אשכול גזעני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2013, 15:52 
סמל אישי של המשתמש
beny כתב:

נראה כי ה-"אידאולוגיה" של ארז הינה רק נגזרת של אילוצי ההרכב.

היה ברור לכל אדם שקרוב להפועל והוא לא עיוור או טמבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2013, 15:56 
בליגה שלנו צריך לשחק לפי חוקי הליגה, מה אומר אם יש לך 4 זרים (מה שלא היה לנו רוב העונה לצערי) אז שחק איתם.
את גודס צריך היה להכניס לעניינים לקראת הישורת האחרונה ולכן קיבל אתמול הרבה דקות. ורנדל נותן לנו מה שאף אחד לא יכול לתת.
מסכים שלפעמים ארז "שוכח" שחקנים ורוטציה. אתמול לדעתי היה דקות שפשוט היה צריך לעשות חילוף כאשר גל ויונתן די גמרו לנו
את המשחק. יותם שירן הוא אחד השחקנים שארז הכי מעריך וכבר חזר על זה הרבה פעמים, עכשיו יותם יצטרך להלחם על המקום שלו
ולהוכיח שמגיע לו דקות למרות שיש 4 זרים. כמו שבר עשה ועושה. (ולא סתם הוא פותח בחמישיה לפני גודס ומקבל הרבה דקות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2013, 15:58 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
יובל כתב:
הפועל כתב:

לדעתי פשוט ההרכב רץ טוב. גל שמר מצוין, גודס וסטיט היו טובים והפועל הובילה בדו ספרתי אז הוא לא הרגיש צורך לשנות. ובצדק.

איך בצדק, אם 5 דקות לסוף הפסקנו לשחק, וסטיט לא ירד לשניה לספסל ולא נשם בדקות הסיום?
אם בר יכל לשחק, היה חייב לעלות לפחות לעוד 4-5 דקות אם לא יותר מזה במחצית השניה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2013, 16:03 
הפועל צריכה לשחק לפי חוקי הפורמט.
אני אגב מזדהה יותר עם קרטיס מאשר עם יונתן.
הישראלים קיבלו בהפועל הזדמנות. ראינו לאן הובילו אותנו.
שוב הפועל משחקת סוף כל סוף כשווה
שכולם ישחקו עם שני זרים גם אנחנו אני מניח נשחק ככה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2013, 16:13 
סמל אישי של המשתמש
מהפכה כתב:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2013, 16:21 
סמל אישי של המשתמש
לא צריך ללמוד כלום ממשחק אחד. נראה בעתיד מה יהיה.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2013, 16:28 
אולי אין אידיאולוגיה אבל אני נהנית לראות שמשחקים עם יותר ישראלים.
שני הזרים החדשים לא יישארו לשנה הבאה, הישראלים כן אמורים להשאר.
ברור לי שארז רוצה להכניס את גודס לרוטציה, אבל כרגע הוא משחק 3 - כמחליף של מתן ולא כגארד.
התוצאה היא, כמו במשחקים האחרונים - אם יותם נכנס זה לעמדה 4 (ולא לעמדה 3 אליה הוא שייך) מה שגורם לו לעשות יותר עבירות. (זו גם מדיניות, לעשות עבירה לעצור סל), היא הראה השנה בכמה משחקים שהוא שומר מצוין, במצבים מסוימים יותר טוב ממתן.
ויונתן משחק רק בעמדה 5 שהיא לא העמדה שלו. יונתן היה מצוין בסוף העונה שעברה כאשר נתנו לו סוף סוף לשחק כ-4. היתרון שלו הוא בקליעה מבחוץ, ובזה שהוא מושך שומר החוצה ומשאיר את הצבע יותר פתוח. אין לו יכולות של סנטר, וכשהוא צריך לשמור על אחד הוא נכשל, ומאבד בטחון.
אתמול הוא שיחק 5 דקות והיה מצוין מול האסל, כולל חטיפה, ריבאונד ואסיסט. עדיין כשהוא בתפקיד הסנטר במגרש לא מכניסים לו כדורים, ולא עוזרים לו. הצלחה מגיעה מבטחון, והצלחה מביאה הצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2013, 16:31 
מצטער, אבל למעט המחצית הראשונה נגד גליל, יונתן לא מראה שמגיעות לו דקות. כשדיברתי על שירן חשבתי שמגיעות לו דקות בעדה 4 ע"ח יונתן.
ואגב פז, יותם עושה פאולים, אבל מבחינתי זה בסדר גמור כל עוד הם לא מטופשים. הוא שחקן של 5-10 דקות והוא לא צריך לחשוב על פאולים.
לגבי השאר - מסכים.
ניהול המשחק אתמול היה מצוין.

הפועל, לא תמיד אפשר לזהות את הקריסה לפני שהיא מתרחשת. הקבוצה רצה טוב וארז בצדק לא עשה חילוף. אם היה עושה חילוף כשהקבוצה רצה טוב וההפרש היה מקוזז היו אומרים שהוא עצר את המומנטום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2013, 16:35 
מי אמר שהזרים לא יישארו ומי מבטיח שהישראלים לא?
יונתן שיחק העונה המון. רוב הזמן הוא לא תרם מספיק
יונתן לא משחק ומצא את עצמו בשבדיה כי הוא האח התאום של ישראל שינפלד
שוב,רוצים יותר ישראלים? שישנו את חוקי הליגה
אני רוצה שהפועל תנצח.לא אכפת לי איזה דרכון יש לשחקן
ואם כבר שינוי חוקי הליגה והמלחמה של ארגון השחקנים
במסגרת הרצון להגביל את יבוא הזרים מעניין אם הם יסכימו להגביל גם את יצוא הישראלים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2013, 16:35 
אני בעד לשחק עם מי שטוב בלי קשר לזר או ישראלי.
אתמול לא הבנתי למה הוא העלה את שולדי ולא את יותם.
נכון ששולדי גבוה יותר, אבל הוא לא מסוגל לעצור אף אחד
מתחת לסל, ובהתקפה הוא ממילא משחק בחוץ ולא עם הגב לסל.
יותם שחקן קשוח יותר משולדי, חזק יותר, ובכושר יותר טוב (לא שזאת חוכמה גדולה).

שולדי נראה כל כך אפטי וכבוי שזה עצוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2013, 16:37 
purvis short כתב:
מצטער, אבל למעט המחצית הראשונה נגד גליל, יונתן לא מראה שמגיעות לו דקות. כשדיברתי על שירן חשבתי שמגיעות לו דקות בעדה 4 ע"ח יונתן.
ואגב פז, יותם עושה פאולים, אבל מבחינתי זה בסדר גמור כל עוד הם לא מטופשים. הוא שחקן של 5-10 דקות והוא לא צריך לחשוב על פאולים.
לגבי השאר - מסכים.

הפועל, לא תמיד אפשר לזהות את הקריסה לפני שהיא מתרחשת. הקבוצה רצה טוב וארז בצדק לא עשה חילוף. אם היה עושה חילוף כשהקבוצה רצה טוב וההפרש היה מקוזז היו אומרים שהוא עצר את המומנטום.

לגבי הרוטציה-היה מקום לדעתי לעלות את מתן או בר במקום גל מוקדם יותר
גל נלחם בהגנה אבל הוא מתקשה מאוד מול הלחץ בהתקפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2013, 16:37 
יובל כתב:
מהפכה כתב:

:ROSE:

+1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2013, 16:43 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
לגבי השאר - מסכים.

פרביס, לא צריך להיות גאון כדי להבין ששחקן לא יכול לשחק 40 דקות בלי להגיע לסיום כשהוא מתמוטט.
בשביל מה הבאנו גארד זר אם לא בשביל זה? מול מכבי לארז היה שכל לעשות את זה, ואפילו ששיחקנו טוב והובלנו עדיין ויתר על כמה דקות של סטיט והרוויח אותו טרי ברבע האחרון.
אין פה בדיוק איזו תגלית מדהימה, איזה טריק מאמנים סודי. זה ידוע ומוכר, וברור לכל הדיוט שצריך לתת לרכז המוביל שלך כמה דקות מנוחה כדי לקבל אותו טרי בסיום.
ארז שכח לעשות את זה (ולא בפעם הראשונה העונה), שכח את בר על הספסל, והגענו לסיום כשסטיט לא נושם וזה כמעט עלה לנו במשחק.
כזה פשוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 39 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: