תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 14:22

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 19 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: משטרת ירושלים
הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 10:00 
איך אמר יהושע לייבוביץ'? מנטליות של יודונאצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: משטרת ירושלים
הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 11:04 
מה היה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 11:59 
שמו כובעים שפיצים לבנים ועצרו את כל עידות המזרח בעיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 12:03 
סמל אישי של המשתמש
אני יכול לתת דוגמא.
חבר שלי מתוך עצבים נתן מכה לכסא שמתחתיו, מכה אחת עם היד, לא התעלל בכסא לאורך כל המשחק.
בשניה שנשבר הכסא הוא נכנס לשוק וישר הסתובב לאנשי האבטחה והתנצל ואמר שזה בטעות, מאותה שניה מצלמת האבטחה לא עזבה אותו ותוך 5 דקות צוות של 6 קרנפים באו לעצור ילד בן 17, שלא הסתבך עם האבטחה מחייו, לא התפרע ולא לשניה באף שלב של המשחק וגם אחרי הטעות שעשה הוא הצטער.. הילד נשאר בחדר סגור עם מאבטחים ושוטרים חצי שעה אחרי המשחק (מיותר לציין שלאורך כל החקירה הזאת הילד לא ידע איך יחזור הביתה כי בא עם ההסעה) ובסוף שחררו אותו אחרי עזרה גדולה והבטחות רבות מצד ארז זייצ׳יק. ( :ROSE: )

בלי קשר, לאורך כל המשחק המאבטחים והשוטרים רק חיפשו את מי לעצור ואת מי להוציא, היה פשוט בזיון!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 12:07 
סמל אישי של המשתמש
אני לא יודע אם זה משהו יוצא דופן, אבל קשה להתפלא שמשטרת ירושלים היו כ"כ פסיכים וחשדנים לגבינו, לאור התקריות שהיו אצלנו במשחקים השנה, והחגיגה של התקשורת והאיגוד עליהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 12:08 
אז מה רצית שהשוטרים יעשו? ראו מישהו שובר כסא אז עצרו אותו, זאת אשמתו ועל טעויות משלמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 12:13 
רועי ב כתב:
אז מה רצית שהשוטרים יעשו? ראו מישהו שובר כסא אז עצרו אותו, זאת אשמתו ועל טעויות משלמים.

אחרי התנהגות כזאת של שוטרים בגלל כיסא אתה עוד עומד מאחוריהם?! בושה שיש אוהדים כמוך בלי טיפת אכפתיות לאוהדים אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 12:14 
סמל אישי של המשתמש
לא צריך להגזים. אפשר לגלות שיקול דעת.
אבל (למשל) אחרי הבלגן באשקלון עם מופע זריקת הכיסאות, ואחרי כל הבלגנים הקודמים שהיו העונה, אני לא ממש מתפלא/מופתע שהם לא היו מאד אמפטיים לשבירת כיסא (למשל) וישר החליטו שיש פה תקרית חמורה שצריך להתייחס אליה בהתאם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 12:18 
הפועל כתב:
אבל (למשל) אחרי הבלגן באשקלון עם מופע זריקת הכיסאות, ואחרי כל הבלגנים הקודמים שהיו העונה, אני לא ממש מתפלא/מופתע שהם לא היו מאד אמפטיים לשבירת כיסא (למשל) וישר החליטו שיש פה תקרית חמורה שצריך להתייחס אליה בהתאם.

צודק . באשקלון שברו כיסא וזרקו אותו אחרי שנזרק לעבר היציע מקלות של תוף ופה נשבר בטעות כיסא. אחד לאחד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 12:21 
סמל אישי של המשתמש
מעבר להכל, מוצדק או לא, לשלוח 6 מקררים על ילד בן 17 שלא מתנגד ומודע לטעות שהוא עשה זה מעשה מיותר מפגר מאיים וכוחני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 12:21 
נעצר עוד מישהו אתמול, וזה קרה מטר לידי. מהלך אופייני למשטרת ירושלים: האוהד אמר מילה לשוטר, השוטר אמר מילה לאוהד, האוהד הסתובב והחל לרדת למטה במדרגות חזרה ליציע, השוטר תפס אותו באלימות וגרר אותו החוצה.
מדובר בחבורת מטורפים סאדיסטים שעוד ירצחו אוהד יום אחד - mark my words

כבר לא היינו רחוקים מזה בפוגרום טדי הזכור-לרע לפני 7 שנים או משהו כזה. אוהד מוכר של הפועל חטף אז שפריץ גז פלפל לפנים, וקיבל התקף לא ברור (כנראה אפילפסיה) באמצע משחק.

משטרת ירושלים היא ארגון שאי אפשר לשקם, צריך לפרק אותו, לפטר את כל מי שקשור אליו - ולהקים אותו מחדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 12:24 
סמל אישי של המשתמש
NF כתב:
הפועל כתב:

צודק . באשקלון שברו כיסא וזרקו אותו אחרי שנזרק לעבר היציע מקלות של תוף ופה נשבר בטעות כיסא. אחד לאחד

ואתה באמת חושב שמשטרת ירושלים ואנשיה מעיינים בדו"חות האירועים הקודמים שהיו אצלנו במשחקים השנה, וקיימו דיון מעמיק בהתפתחות האירוע, מה הוביל לו, כיצד ניתן היה למנוע וכו', והגיעו למסקנה שהאיגוד והתקשורת סתם ניפחו ומדובר באירוע חד פעמי שאנחנו לא אשמים בו? אפשר לצאת מהסרט הזה.

הם זוכרים במעומעם שיש בלגנים אצלנו במשחקים, הם (כנראה) יודעים שהיה בלגן גדול אצלנו במשחק לפני שבועיים עם זריקת כיסאות והתפרעות.
ופתאום מישהו שובר להם כיסא מול הפרצוף. אז מבחינתם יש פה התחלה של משהו שצריך לגדוע באיבו.
לא מדובר פה בחבורת גאונים. כולה משטרת ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 12:31 
סמל אישי של המשתמש
בלאגן איתם היה גם לפני המשחק נגד מגדל במלחה בתחילת העונה, מחזור שני לדעתי, מה שאומר שעוד לא היו נגדנו דוחות כאלה ואחרים.. זה משהו שחוזר על עצמו ואני חא רואה שהולך להפסק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 12:57 
לי באופן אישי לא נתנו להיכנס עד אמצע הרבע הראשון בגלל ששתיתי שליש טובורג. השוטר אמר כמובן שהוא רואה שאני בן אדם טוב ושהוא לא חושד לרגע שאני שיכור, אבל "לצערו" החוק אומר שמי ששותה שלוק בירה אחד, לא יכול להיכנס למגרש (הייתי יחד עם עוד שלושה אנשים שעוכבו מאותן סיבות). כשאמרנו לו שבחיים לא שמענו על הדבר הזה ושבד"כ מותר לשתות בירה, כל עוד עושים זאת במקום המיועד לכך, הוא אמר לנו "ברוך הבא לירושלים"...

הוא הזכיר משהו לגבי "חוק הספורט", האם באמת רשום שם משהו בסגנון הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 13:16 
היה פשוט ביזיון אתמול, הכל היה שקט, האוהדים לא עשו כלום ובמקום לתת למשחק להגמר ולתת לכולם לחזור בשלום הביתה הם נכנסו כל 5 דקות ליציע והתחילו מהומה על כלום
גועל נפש פשוט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2013, 06:18 
סמל אישי של המשתמש
איגור שקווירין כתב:
לי באופן אישי לא נתנו להיכנס עד אמצע הרבע הראשון בגלל ששתיתי שליש טובורג. השוטר אמר כמובן שהוא רואה שאני בן אדם טוב ושהוא לא חושד לרגע שאני שיכור, אבל "לצערו" החוק אומר שמי ששותה שלוק בירה אחד, לא יכול להיכנס למגרש (הייתי יחד עם עוד שלושה אנשים שעוכבו מאותן סיבות). כשאמרנו לו שבחיים לא שמענו על הדבר הזה ושבד"כ מותר לשתות בירה, כל עוד עושים זאת במקום המיועד לכך, הוא אמר לנו "ברוך הבא לירושלים"...

הוא הזכיר משהו לגבי "חוק הספורט", האם באמת רשום שם משהו בסגנון הזה?

החוק לא אוסר על הכניסה במקרה כזה, אלא מאפשר לשוטר לאסור על הכניסה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2013, 19:34 
סמל אישי של המשתמש
הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:
משטרת ירושלים היא ארגון שאי אפשר לשקם, צריך לפרק אותו, לפטר את כל מי שקשור אליו - ולהקים אותו מחדש.

וואלה.
זה שמדובר בעיר סופר נפיצה, שהיתה בירת העבריינות בשנות השבעים והשמונים ומתגאה היום באפס אחוז פשיעה מאורגנת / מקרי רצח / הפרות סדר זה סבבה, אבל לאיזה יס"מניק או סייר מטומטם קפץ הפיוז אז כנראה שמדובר בגוף רקוב ויאללה-הביתה-כולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2013, 19:38 
Raul כתב:
אני יכול לתת דוגמא.
חבר שלי מתוך עצבים נתן מכה לכסא שמתחתיו, מכה אחת עם היד, לא התעלל בכסא לאורך כל המשחק.
בשניה שנשבר הכסא הוא נכנס לשוק וישר הסתובב לאנשי האבטחה והתנצל ואמר שזה בטעות, מאותה שניה מצלמת האבטחה לא עזבה אותו ותוך 5 דקות צוות של 6 קרנפים באו לעצור ילד בן 17, שלא הסתבך עם האבטחה מחייו, לא התפרע ולא לשניה באף שלב של המשחק וגם אחרי הטעות שעשה הוא הצטער.. הילד נשאר בחדר סגור עם מאבטחים ושוטרים חצי שעה אחרי המשחק (מיותר לציין שלאורך כל החקירה הזאת הילד לא ידע איך יחזור הביתה כי בא עם ההסעה) ובסוף שחררו אותו אחרי עזרה גדולה והבטחות רבות מצד ארז זייצ׳יק. ( :ROSE: )

בלי קשר, לאורך כל המשחק המאבטחים והשוטרים רק חיפשו את מי לעצור ואת מי להוציא, היה פשוט בזיון!

אני שמעתי שזה שנעצר בכלל בגיל 30,אתה בטוח שהוא בן 17?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2013, 21:11 
סמל אישי של המשתמש
חבק אותי... כתב:
Raul כתב:
אני יכול לתת דוגמא.

אני שמעתי שזה שנעצר בכלל בגיל 30,אתה בטוח שהוא בן 17?

חבר שלי בן 17 עוכב על ידי שוטר והסדרנים במשך חצי שעה אחרי המשחק, בסוף שוחרר בעזרתו של זייצ'יק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 19 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: