ראצ'ו כתב:
ארז אמר אתמול במסיבת העיתונאים שהשריקה לעבירה הטכנית היא זו ששינתה את המשחק. היינו במומנטום של פלוס 10 וירדנו לפלוס 3.
אפשר להגיד עליו הרבה דברים אבל הוא יודע בדיוק מה טוב לקבוצה בשביל לנצח.
הוא שאל את העיתונאים במסע"ת אם מישהו מהם יודע על מה נשרקה הטכנית והייתה תמימות דעים מצידם (גם בשיחות סגורות אחר כך)
שלא הייתה צריכה להישרק עבירה טכנית.
יותר מזה - בפעם הראשונה בהיסטוריה (או לפחות מה שאני רואה במשחקים שלנו) הגיע המשקיף מטעם איגוד השופטים למסיבת העיתונאים.
כשארז סיים לדבר הוא יצא וארז ראה אותו ושאל אותו לכבוד מה הוא הגיע למסע"ת. המשקיף ענה: "ידעתי שיהיה לך מה להגיד. באתי לשמוע מה אתה אומר".
כל מי שהיה בחדר היה בהלם מתגובת המשקיף.
יש לי עוד מה להגיד על ספי שמש אבל אני לא אפתח את זה.
ראצ'ו כתב:
ארז אמר אתמול במסיבת העיתונאים שהשריקה לעבירה הטכנית היא זו ששינתה את המשחק. היינו במומנטום של פלוס 10 וירדנו לפלוס 3.
אפשר להגיד עליו הרבה דברים אבל הוא יודע בדיוק מה טוב לקבוצה בשביל לנצח.
הוא שאל את העיתונאים במסע"ת אם מישהו מהם יודע על מה נשרקה הטכנית והייתה תמימות דעים מצידם (גם בשיחות סגורות אחר כך)
שלא הייתה צריכה להישרק עבירה טכנית.
יותר מזה - בפעם הראשונה בהיסטוריה (או לפחות מה שאני רואה במשחקים שלנו) הגיע המשקיף מטעם איגוד השופטים למסיבת העיתונאים.
כשארז סיים לדבר הוא יצא וארז ראה אותו ושאל אותו לכבוד מה הוא הגיע למסע"ת. המשקיף ענה: "ידעתי שיהיה לך מה להגיד. באתי לשמוע מה אתה אומר".
כל מי שהיה בחדר היה בהלם מתגובת המשקיף.
יש לי עוד מה להגיד על ספי שמש אבל אני לא אפתח את זה.
אם אפשר לבקש שהבן זונה הזה לא ישפוט אותנו יותר, זה יהיה נחמד, גם אם זה לא כ"כ ריאלי.
הוא פרובוקטור מזדיין ותמיד בא לדפוק אותנו (וסליחה על הקללות).