תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 19:05

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 6 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: סיכום חצי סיבוב - כי קצת נשבר מהדיונים האחרים
הודעהפורסם: 22 נובמבר 2012, 08:13 
אז יותר מחצי סיבוב אחרינו, וזה הזמן לסיכומי ביניים:

המפתיע: המאזן. לא היו לי שום ציפיות שנהיה רק עם שני הפסדים.
המפתיע (2): הכדורסל. הרבה יותר טוב מהקבוצה של שנה שעברה שנראתה ממש טיפשה ואיבדה כדורים בלי הפסקה. יש אמנם נפילות, אבל בגדול כיף לראות את הקבוצה
המפתיע (3): דמונטז. הוא היה טיפש באופן שקשה לתאר בשנה שעברה. אני חושב שהיו אולי 4-5 אנשים בפורום שחשבו שהוא צריך להישאר. השנה הוא עושה הרבה פחות שטויות, נותן הגנה מעולה, והחדירות שלו הן כלי נשק אדיר
המשתפר מהתחלה לאמצע: גל איתן היה זוועה נגד הרצליה וחשבתי שהוא לא מתאים לליגה הזו. נתן משחקים טובים מאז, עד הרבע המדהים נגד גליל. רק שימשיך
המשתפר מהתחלה לאמצע (2): ג'ף אלן היה נראה לי נפילה נוראית בהתחלה עם איירבולים מביכים. אחר כך הוא נתן כמה משחקים של קרש-סל. אחר כך הוא גם התחיל לעשות מובים בצבע והמלחמה בסוף מול הגליל היתה מדהימה
המשתפר מעונה לעונה: אני לא יודע מה יותם שירן לקח בקיץ אבל גם אני רוצה. חתום על הניצחון על אשקלון ועל המהלך האישי עד עכשיו בדאנק על יוטר
הלב: לא האמנתי שמתן בגילו ואחרי כמה שנים בלי כדורסל ואז בליגות הנמוכות יראה ככה. היו לו נפילות (חיפה, שני רבעים מול גליל), אבל ההגנה שלו היא לא פחות ממדהימה. היה לו מהלך מול ירושלים שהיריב כידרר מולו והוא פשוט שלח יד ולקח לו את הכדור
הסוויש: שולדי עם יד מרשימה. גם בהגנה הוא השתפר. נקווה שנגד הגליל זו נפילה חד-פעמית ולא כי למדו אותו
בעמדת המתנה: בר טימור הפך מהר לשחקן ליגת על לגיטימי. מחכה למשחק גדול
טעון שיפור: קלי היה פקטור משמעותי בשנה שעברה וחשבתי שהוא יסתדר גם בליגת העל.
החוצב בסלע: המון קרדיט לארז על איך שהקבוצה נראית. אני מקווה שהיתרון של ההתלהבות והגיבוש מהשנה שעברה לא יישחק בהמשך העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: סיכום חצי סיבוב - כי קצת נשבר מהדיונים האחרים
הודעהפורסם: 22 נובמבר 2012, 10:29 
סמל אישי של המשתמש
ההשוואה לקבוצה משנה שעברה עושה עם הקבוצה שלנו חסד.
כל השחקנים עשו קפיצה די משמעותית ושיפרו את עצמם לפחות בפרמטר אחד.
אם נסתכל על הקבוצה אל מול שאר הקבוצות בליגה ניתן לראות כמה דברים
1.כל קבוצה שתטחן אותנו בצבע כנראה שתנצח אותנו. זו אחת הבעיות הכי גדולות שלנו
2.שמישהו ישיג את הנוסחה שבזכותה קולעים עונשין בצורה סבירה,כי אנחנו יכולים להפסיד משחקים בהמשך
3.לדעתי אנחנו קבוצת ההגנה הכי טובה בליגה וזה נובע מתיאום ואימון בין השחקנים
4.אנחנו עדיין צריכים לראות את עצמנו כמועמדים לפלייאוף התחתון,כיוון שביום ששאר הקבוצות יתחברו יהיה לנו הרבה יותר קשה לנצח.בכל מקרה חשוב לזכור-לא לסיים במקום 8 בשום פנים ואופן!!!
5.נתניה מפתיעים אותי ממש לטובה(זה לא קשור אבל הייתי חיב),על אף שהיו להם משחקים יחסית קלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2012, 11:07 
סמל אישי של המשתמש
גם במקומות 4-5 "אסור" לסיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2012, 13:13 
צמד תבוסתנים.
אתם מניחים שמכבי בטוח תסיים ראשונה
;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2012, 14:11 
אין מה לסכם. הליגה עוד לא התחילה, נראה מה מצבנו בסוף הסיבוב לעומת אשדוד, אשקלון וגלבוע...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2012, 15:18 
ארבעת המשחקים הבאים (מלבד הדרבי) יהיו מאד מאד משמעותיים. יש לנו משחקים נגד אילת, חולון ונתניה בבית ונגד אשדוד בחוץ.

אם ננצח שניים מתוך הארבעה מצבנו יהיה טוב עד לסוף העונה.

אבל צריך לזכור דבר אחד - בסיבוב הראשון אנחנו משחקים כמעט נגד כל הקבוצות שחזקות מאתנו (על הנייר) בבית - הרצליה, חיפה, אילת, חולון ונתניה (גם ראשון היה למעשה בבית, אבל זה יהיה נכון גם בסיבוב הבא).

וכן - על הנייר (ואולי גם לא עליו) חולון ונתניה חזקות מאתנו.

זה אומר שפוטנציאלית הסיבוב הבא יהיה קשה יותר משמעותית מזה הנוכחי, וצריך לזכור את זה כל הזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 6 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: