ranjef כתב:
אני אומר למה לשאול אם הגיבור ישן וכו' וללכת סחור סחור.
תתחילו לקלל גם אותו במשחק הבא. ההורים גם לא יושבים רחוק, זה יכול להיות מאוד אפקטיבי.
מרגע לרגע רק מוכיח שמה שחשוב לחלק מסויים בקהל זה רק לבצע את מה שהם חושבים ורוצים, בלי קשר למה חושב הרוב בעמותה, פוגע בקבוצה או לא, ואפילו הקפטן,שכיר חרב בשם מתן נאור אם הוא אומר את האמת שהיא לא
נוחה לנו - שיזדיין לנו מהעיניים.
יפה.
יאללה יאללה, זיין שכל.
איפה ראית מישהו שבדרך בכלל לקלל את מתן נאור?
אתם כ"כ אוהבים לדבר על טובת הפועל וכמה שהיא לא מעניינת אותנו, אבל לנסות לגרום כאן לסכסוכים וניפוח דברים, במטרה להגדיל את השנאה לחלק מסוים בקהל, אין לכם בעיה.
תאמין לי שכשאני ארצה לקלל את מתן נאור או כל אחד אחר, אני אעשה את זה גם בלי העצות שלך. בינתיים זה ממש לא יקרה, כי תתפלא, אבל גם אני אוהב מאד את מתן נאור ומעריך את מה שהוא נתן ונותן להפועל.
זה עדיין לא אומר שאני צריך להוריד את הראש כשהוא בוחר לקחת את הצד של משפחת פנאן מול אוהדי הפועל ולהציג את הדברים כאילו קמנו בבוקר והחלטנו לשנוא אותם. סתם ככה. אם הוא היה גבר, הוא היה גם יוצא על פשעי מוני פנאן ומכבי ת"א. אם הוא מעדיף, מסיבותיו הוא, לא להתערב בעניין, אז שלא יתערב עד הסוף. שלא ייצא רק עלינו ויציג אותנו כצמאי דם ומלחמות.
וכן, מתן נאור לא תרם בכלום להפועל ת"א בסטטוס שלו, אלא שירת בעיקר את עצמו ובזה אני מזלזל.