תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 23:32

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 383 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 13  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הקללות לרגב
הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 00:27 
סמל אישי של המשתמש
אף פעם לא פתחתי אשכול כזה, אבל היום, כשראיתי את החולצה הקשורה בצורת חבל תלייה, והשיר "אבא מת", פשוט הרגשתי בושה. אני חושב שעל הרבה דברים שנעשו אצלינו, הבלגתי כביכול וניסיתי להסביר לעצמי למה זה לא כלכך נורא.

היום רציתי להקיא. רגב פנאן לא עשה לנו כלום, וכל מה שהיה היום זה לא טמטום, זה הרבה מעבר. זה אנשים חולי נפש. זה הרבה יותר גרוע מכל "שתהייה שואה למכבי" או "מכבי נאצים". לשיר לבנאדם שלא חטא ולא עשה לנו כלום על אבא שלו שהתאבד, זה פשוט גועל נפש.
:PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הקללות לרגב
הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 00:33 
נשיקה צרפתית כתב:
אף פעם לא פתחתי אשכול כזה, אבל היום, כשראיתי את החולצה הקשורה בצורת חבל תלייה, והשיר "אבא מת", פשוט הרגשתי בושה.
:PUKE:

והכי עצוב שזה בערך 10-20 איש ששרים ויוזמים את זה, ועוד כמה שנגררים אחריהם, כי הם לא היו שרים בלעדיהם.
מליניאק (שהוא הכל חוץ מאוהד מכבי) עכשיו ביציע אמר שהם יגרמו לחיסול של הפועל והפרוייקט היפה הזה, ואי
אפשר להגיד שזה מנותק מהחיים.
במקום שידברו עלינו, על הנצחונות והקבוצה המרגשת הזאת - אנחנו יורים לעצמנו בלב וכולם מדברים רק על השטויות שיש
בכל משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 00:44 
עוד פעם האשכולות האלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 00:49 
סמל אישי של המשתמש
מולי לוי כתב:
עוד פעם האשכולות האלה

אתה לא שם לב להבדל בין אשכול כזה לבין אשכול על שתהייה שואה או "מייצגים את הפועל"? חבורת אנשים צועקת לבנאדם שלא עשה כלום בפרצוף שאבא שלו התאבד. זה שיא הגועל, יותר גרוע מכל דבר אחר שהיה (לפחות לדעתי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 00:51 
נשיקה צרפתית כתב:
מולי לוי כתב:
עוד פעם האשכולות האלה

אתה לא שם לב להבדל בין אשכול כזה לבין אשכול על שתהייה שואה או "מייצגים את הפועל"? חבורת אנשים צועקת לבנאדם שלא עשה כלום בפרצוף שאבא שלו התאבד. זה שיא הגועל, יותר גרוע מכל דבר אחר שהיה (לפחות לדעתי)

אבל אתה בחיים לא תשנה את זה,ורוב האנשים ששרים את זה לא קוראים פה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 01:01 
אין לי ספק שכולם יחד (אוהדים, הנהלה ושחקנים) חייבים לפעול באופן מיידי ולפני שיהיה מאוחר מדי!

חייבים לצאת למסע הסברה פעיל, בלי התלהמות ובדרך חינוכית, שיגרום לאנשים הללו להבין שהם מיעוט שפוגע בקבוצה, שהרוב סולד מההתנהגות הזו, ושאין לנו אפשרות אחרת אלא להתנהג בדרך שונה - למחות ולהתנגד לממסד בלי להשחיר את פני הקבוצה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 01:30 
סמל אישי של המשתמש
זה הרבה מעבר למסע הסברה. יש הבדל ענק בין לשיר איפה אבא של רגב במשחק שבו הוא לא נמצא, לבין לנופף לו עם חבל תלייה ולשיר אבא מת. זה לא מסע הסברה זה טיפול פסיכיאטרי. ומה שעצוב זה שאותם אנשים (שאת חלקם אני מעריך מאד במה שהם תורמים לקבוצה) בחיים לא ישתנו.

ותבינו, את האשכול הזה פתח מישהו שאיכשהו תמיד נטה לצד של האולטראס בויכוחים, שתמיד העריך אותם בגלל התרומה האדירה שלהם, אם אני פתחתי אשכול כזה, זה באמת יוצא דופן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 02:56 
סמל אישי של המשתמש
הכי מגוחך, שלא רק שזה מגעיל ומבחיל, אלא שאפילו לא מדובר בפונקציה שמכרעת את המשחק.

מילא היה זה נגד שחקן, שופט או שוער. מדובר בכולה מאמן כושר שיושב על הספסל. ודקות רבות, רבות מדי, במקום לעודד, במקום להתמקד בשחקנים, בשופטים או בשחקני היריבה מתמקדים באיזו פונקציה שולית שיושבת על הספסל ושספק כמה היא קשורה למתרחש על הפרקט. במקום לעודד מתעסקים בפריקת תסכולים. בקיצור, דקות ארוכות, יותר מדי דקות, התעסקנו בדבר שכלל לא קשור למשחק.

כי בסופו של דבר לא מדובר בעידוד ולא מדובר בהקנטת היריב. מדובר על סתם לפרוק תסכולים ואלימות שקיימים אצל יותר מדי אוהדים אצלנו (שכנראה באים למשחקים בדיוק בשביל זה - לפרוק תסכול, זעם ואלימות).

נערך לאחרונה על ידי Frank Serpico בתאריך 20 נובמבר 2012, 06:39, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 03:35 
סמל אישי של המשתמש
http://www.facebook.com/matan.naor.9/po ... 6733244976

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 06:18 
מתי כבר תבינו שאי אפשר להמשיך וללטף את המפלצת אלא צריך להלחם בה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 06:37 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 07:01 
ושוב, חבל שלא הראו צילומי תקריב של מי שעושה את זה. שהמשפחה שלו תראה, שבעבודה שלו ייראו, שהחברים יראו. שכולם ייראו. ושיתבייש להסתובב ברחוב. מי שעושכ את הדברים האלה הם שונאי הפועל. אנשחם שהורסים את המועדון, ושלא אכפת להם ממנו. וצריך להרחיק אותפ. כי אחרת לא יישאר לנו מועדון.
מצטער, אני לא מוכן שבגלל פסיביות ניהולית כלפי שונאי הפועל לא תישאר לנו קבוצת כדורסל. ושמח לשמוע את תגובת ההנהלה בנושא.
:CHE: מתן נאור :CHE:
זה סמל אמיתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 07:09 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
ושוב, חבל שלא הראו צילומי תקריב של מי שעושה את זה. שהמשפחה שלו תראה, שבעבודה שלו ייראו, שהחברים יראו. שכולם ייראו. ושיתבייש להסתובב ברחוב. מי שעושכ את הדברים האלה הם שונאי הפועל. אנשחם שהורסים את המועדון, ושלא אכפת להם ממנו. וצריך להרחיק אותפ. כי אחרת לא יישאר לנו מועדון.
מצטער, אני לא מוכן שבגלל פסיביות ניהולית כלפי שונאי הפועל לא תישאר לנו קבוצת כדורסל. ושמח לשמוע את תגובת ההנהלה בנושא.
זה סמל אמיתי

אתה חלאה, הרבה יותר מכל אחד שצועק מילה מטומטמת, והלוואי שאם יעיפו מישהו מהעמותה זה יהיה אותך. טינופת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 07:47 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
purvis short כתב:
זה סמל אמיתי

אתה חלאה, הרבה יותר מכל אחד שצועק מילה מטומטמת, והלוואי שאם יעיפו מישהו מהעמותה זה יהיה אותך. טינופת.

תשובה לגיטמית מלאה ומפורטת
אני גאה להיות חבר באותה עמותה עם אנשים כמוך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 08:11 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
purvis short כתב:
זה סמל אמיתי

אתה צוחק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 08:16 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
purvis short כתב:
זה סמל אמיתי

לא כ"כ מבין מה לא בסדר במה שהוא אמר.
מעבר לכך, צילמו אתמול בבירור בן אדם מוכר לחלק מהקהל מחזיק את הטלפון שלו מול מצלמה של ערוץ הספורט ומראה שם כיתוב כלשהו, שאני מניח וכולם מתארים לעצמם מה כתוב שם, מה גם שזה זכה להתייחסות בע"פ (למזלנו לא צילמו את זה) מצד גיל ברק.
הנה הזדמנות לתפוס בן אדם ולהוקיע אותו מהקהל. ביום שנבין שנחצה הגבול בין חופש הביטוי לפגיעה ישירה בקבוצה ללא סיבה נתבגר בתור קהל. עד אז, נמשיך לירות לעצמנו ברגליים ולהשתומם שכל העולם שונא אותנו.
וזה עוד לפני המחיר הכלכלי הכבד שאנחנו משלמים על כך, מחיר שיוצא מהכיס של כל אחד פה ופוגע במצב הגם ככה עדין של הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 08:28 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
purvis short כתב:
זה סמל אמיתי

איך הוא חלאה יותר ממי שנופף אתמול בחבל תלייה מאולתר?

בחיי, התהפכו היוצרות.

או שסתם התהפך פה לכמה אנשים השכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 08:33 
סמל אישי של המשתמש
אני מוכרח לאמר שלי באופן אישי אין בעיה עם קללות לרגב פנאן. לא לקחתי חלק בזה לרוב, כי הוא לא ממש מעניין אותי. אבל חלק מהקללות שהושמעו כלפיו אתמול היו לגיטימיות לדעתי, חלקן מוגזמות לחלוטין, ומצליחות (כמובן) להכניס את כל נושא השואה לעניין.
מה שבאמת חשוב מבחינתי זה מה שמתן נאור כתב בפייסבוק שלו היום בלילה
מתן נאור כתב:

שוב פעם לא מצליח לישון אחרי משחק... הבעיה היא שהפעם זה לא מהסיבות הנכונות... המצפון שלי לא שקט ואני לא אחד שמחזיק דברים בבטן (לפחות משתדל שלא). נתחיל מהסוף: קשה לי מאוד עם מה שהיה היום במשחק בנוגע לרגב. ועכשיו נחזור להתחלה: זה לא בא מיפות נפש, ולא, אני לא מנסה לסתום פיות כי אני לא מאמין בזה. אני אחד שמאמין בחופש הביטוי ואני לא בעד עונשים על מילים (כל עוד לא מדובר בעבירה על חוקי המדינה). גם במקרה הזה אני לא בא ודורש או אומר שזה חייב להיפסק. מה שנישאר לי לעשות זה רק לבקש בכל לשון של בקשה להפסיק עם הסיפור הזה סביב רגב. במשחק אימון שהיה לנו נגד הגליל בתחילת העונה ניגשתי לרגב אחרי המשחק והתנצלתי, אמרתי לו שדיברתי עם אוהדים מסוימים על העניין בעבר ואני מבטיח לדבר שוב. ואכן בעבר פניתי למספר אוהדים בעניין ללא הצלחה. מיותר לציין מה היו התוצאות הפעם... בסוף המשחק הערב לא הייתי מסוגל אפילו ללחוץ לו את היד ולהסתכל לו בעיניים... אני יודע (מתוך ניסיון עבר) שמה שאני אומר והתגובות והכתבות בנושא עלולות להוביל לתוצאה הפוכה ממה שאני מייחל לו, אך בכל זאת הייתי חייב ל
הוציא את מה שאני מרגיש. אסיים בכיוון אחר שקצת ממחיש את ההשלכות של הסיפור. לפני המשחק ניגש אלי שחקן של הקבוצה ואמר לי: "יש לי רק בקשה אחת מהמשחק הזה, שהקהל יעזוב את רגב...". לא לצאת מהתחושות של המשחק האחרון, לא שהערב יתחבר לנו ושנחזור לתפקד כמו במשחקים היותר טובים שלנו ולא חס וחלילה שננצח. זה באמת נושא שמעסיק אותנו בתוך הקבוצה ואני גם מוכרך לציין שהשירים ששרים לרגב, באופן אישי, פוגעים גם בי. רמת האנרגיה יורדת בבת אחת כאשר אני שומע את השירים הללו. שוב, אני יודע שזה מאוד לא פופולרי בקרב חלק (לדעתי קטן, אך משמעותי) מהקהל של הפועל , אך בכל זאת הרגשתי שאני חייב לפרוק את מה שאני מרגיש ולבקש (זה מה שאני מרגיש שנשאר לי לעשות) להפסיק את השירים המדוברים (לכל היותר לפחות להפסיק את השירים בנוכחותו של רגב). אני מאוד מבקש שהפוסט לא יהפוך לדיון כי זו ממש לא הכוונה, בסך הכל רציתי לפרוק את מה שאני מרגיש ולקוות שאוכל להשפיע במשהו... אולי עכשיו יהיה לי קצת יותר קל לישון בלילה (אני בספק גדול לגבי העניין הזה)... אני בטוח שזה לא יעזור אבל בכל זאת אני רוצה לבקש סליחה מרגב על כך שאני לא מצליח להשפיע ולגרום לתופעה הזו להפסיק. אני מקווה שאולי בעתיד זה יפסק... לילה טוב.

מבחינתי האישית המסקנה ברורה מזה. אם הקפטן של הקבוצה ועוד מישהו כמו מתן נאור מבקש להפסיק, ויותר מכך, אומר שזה פוגע בו ובקבוצה במהלך המשחק, אז פשוט צריך להפסיק.
אפילו אם זה מוצדק, רגב פנאן הוא כלום ושום דבר שלא שווה אפילו מיליגרם תשומת לב אם זה פוגע בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 08:42 
איך זה יכול להיות מוצדק?
איך בן אדם משכיל ונאור יכול לכתוב שכזה דבר מוצדק?
בחיי שסוף העולם הגיע (או יותר סביר שצריך לשלוח כאן כמה אנשים לניתוח דחוף בשוויץ כדי להפריד את הלשון שלהם שנתקעה בתוך העכוז המסריח יש לומר של מאן דהם מרב ליקוקים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 08:53 
סמל אישי של המשתמש
אני לא אתנצל על זה.
רגב פנאן הוא בנאדם מגעיל שחי במשך שנים כמו עלוקה על חשבון אביו הגנב שהיה חלק מכל הקומבינות הכי מלוכלכות של מכבי תל אביב. גם אחרי מותו שלא במפתיע הוא לא התכחש מעולם למעשים שלו והצדיק אותו ומצדיק אותו עד היום למיטב ידיעתי. אני לא אוהב אותו, בלשון המעטה.
אבל אני לא חושב שזה הדיון החשוב. מה שחשוב זה שהוא כלום. אויר. מאמן כושר שהיה בן של מישהו שהיה משהו פעם. מבחינתי הוא לא שווה שאנשום אפילו בכיוון שלו אם זה פוגע בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 08:54 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
purvis short כתב:
זה סמל אמיתי

הכל חוזר עליך וקקה בידיך.
מה קרה? מה הוא אמר?
אם מישהו מתבייש בשלשול האוראלי שיוצא לו מהפה שיקח אימודיום.
אין לי שום בעיה שיצלמו אותי שר לשמעון מזרחי להתאבד, לא מפריע לי.המשפחה שלי יודעת שאני עושה את זה וגם בעבודה שלי יודעים בדיוק מה מה אני מאחל לו.
מצד שני, ברור לי שלא הייתי יוצא מהבית אם היו יודעים שאני מאחל שואות ונאצים. אז אני לא.
האינטרנט והיציע הם מדיומים מחורבנים מהבחינה הזו שכל אחד יכול לחרבן במרחב הציבורי, ואף אחד לא יודע מאיפה בדיוק בא הריח. מעולה לחוליגאן הפחדן.
אני גם בטוח שלא היית מדבר לפרוויס את הסרחון שהשפרצת פה למעלה פנים מול פנים. לא בגלל שהיית פוחד, אלא מבושה.

עם זאת, אני לא מבין על מה הצעקה הגדולה. אני לא יעשה כאלה דברים, אבל מוני פנאן אכן מת (כמו שהשיר מציין), והוא הסריח את עולם הספורט כפי שאף אחד מהילדים האחרים לא יסריחו גם אם ישירו עוד 1000 שנים.
צריך לבחור את הקרבות שלנו בתוך העמותה ולא ניתן למנוע כל שיר נאצה. לא אפשרי. תמיד יקום מישהו שיבער לו לקלל את אהובה תומר או הבן של אובארוב וכו', אין לזה גבול.
מדובר במעשה מכוער, אבל לצערנו בנורמות של המגרשים. מה תעשה? תעיף מהעמותה כל מי שמקלל במשחק (שלא תעז, זה כולל אותי)?
הקבוצות שמצליחות להמנע מכאלה דברים בתוך הקהל הן לרוב קבוצות שאין להן קהל, או לפחות אין להן קהל מאורגן.
למתן ולחבר'ה האחרים היה מאוד לא נעים (ולפי מה שמתן אומר גם הפריע לו לפני המשחק)? שיגש ויאמר את אשר על ליבו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 08:54 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
מה שחשוב זה שהוא כלום. אויר. מאמן כושר שהיה בן של מישהו שהיה משהו פעם. מבחינתי הוא לא שווה שאנשום אפילו בכיוון שלו אם זה פוגע בקבוצה.

!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 09:00 
סמל אישי של המשתמש
מי שרוצה לפרסם את שמם ותמונתם של מי שמקלל את רגב פנאן מתוך רשעות ונקמנות, במטרה לפגוע בחייהם הפרטיים, הוא חלאה מטונפת. אותו חלאה גם דרש מהעמותה לפרסם את שמו של אותו בחור צעיר שלבש את החולצה המטומטמת, במטרה לחסל לו את החיים ולהעמיד אותו בפני אפשרות סבירה מאוד של פגיעה פיזית (אם אני לא טועה בוכמן כתב שהתקבלו פניות בתקשורת מאוהדי מכבי ובית"ר שניסו לגלות מי זה).

מי שדורש מאחורי מקלדת לגמור לאוהדי הפועל אחרים את החיים ולהעמיד אותם בסכנה פיזית בגלל מילים או מעשים מטומטמים הוא החלאה האמיתית. אבל העיקר שכולכם מזדעזעים ומזדעקים לטובת הבן המכביסט של הארכי-נוכל או לנוכח כל שימוש במילה מלקסיקון הטאבו הכל כך נוראי. הצביעות פה זועקת לשמיים.

ושיהיה ברור, אני חותם על כל מילה בהודעות של המשתמש הפועל ואף יותר מכך. אם אלה התחושות שמלוות את הסמל והקפטן שלנו ושחקנים נוספים בקבוצה בגלל דברים כל כך לא חשובים ונחוצים, אז זה כתם על הקהל שלנו בכלל ועל האחראיים על כך בפרט. מי זה לעזאזל רגב פנאן או הזכות להשתמש במילה שואה שבגללם ייגרם לנו נזק כל כך גדול?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 09:03 
סמל אישי של המשתמש
מה זה לפרסם את שמם?
פשוט קחו את כל שמות המנויים בבלומפילד ותעמידו אותם לדין.
במה שונים 10 אלף אוהדים (וזו סתם הגזמה פראית, אבל נגיד, אלפי) ששרים איפה אבא של רגב בדרבי, לבין אלו ששרו את זה היום לרגב בפנים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 09:05 
חוליגנים פחדנים כולכם כולל הדוקטרינר ההזוי :ASS:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 09:22 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
מי שרוצה לפרסם את שמם ותמונתם של מי שמקלל את רגב פנאן מתוך רשעות ונקמנות, במטרה לפגוע בחייהם הפרטיים, הוא חלאה מטונפת. אותו חלאה גם דרש מהעמותה לפרסם את שמו של אותו בחור צעיר שלבש את החולצה המטומטמת, במטרה לחסל לו את החיים ולהעמיד אותו בפני אפשרות סבירה מאוד של פגיעה פיזית (אם אני לא טועה בוכמן כתב שהתקבלו פניות בתקשורת מאוהדי מכבי ובית"ר שניסו לגלות מי זה).

מי שדורש מאחורי מקלדת לגמור לאוהדי הפועל אחרים את החיים ולהעמיד אותם בסכנה פיזית בגלל מילים או מעשים מטומטמים הוא החלאה האמיתית. אבל העיקר שכולכם מזדעזעים ומזדעקים לטובת הבן המכביסט של הארכי-נוכל או לנוכח כל שימוש במילה מלקסיקון הטאבו הכל כך נוראי. הצביעות פה זועקת לשמיים.

ושיהיה ברור, אני חותם על כל מילה בהודעות של המשתמש הפועל ואף יותר מכך. אם אלה התחושות שמלוות את הסמל והקפטן שלנו ושחקנים נוספים בקבוצה בגלל דברים כל כך לא חשובים ונחוצים, אז זה כתם על הקהל שלנו בכלל ועל האחראיים על כך בפרט. מי זה לעזאזל רגב פנאן או הזכות להשתמש במילה שואה שבגללם ייגרם לנו נזק כל כך גדול?

מי שרוצה לראות את התמונה שלו של ההוא עם חולצת השואה, שיסתכל בשידור של המשחק. גם הדביל ששם את הפלאפון שלו מול מצלמת ה-TV עם דברי הבלה שלו צולם אתמול.
מי שבגיר ועושה מעשים כאלה שיצאה מתוך הנחה שיתכן והוא ישלם מחיר על מעשיו.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 09:32 
עוד חוזר הניגון
מילים: נתן אלתרמן
לחן: נפתלי אלטר

עוד חוזר הניגון שזנחת לשווא
והדרך עודנה נפקחת לאורך
וענן בשמיו ואילן בגשמיו
מצפים עוד לך, עובר אורח

והרוח תקום ובטיסת נדנדות
יעברו הברקים מעליך
וכבשה ואיילת תהיינה עדות
שליטפת אותן והוספת ללכת

שידיך ריקות ועירך רחוקה
ולא פעם סגדת אפיים
לחורשה ירוקה ואישה בצחוקה
וצמרת גשומת עפעפיים.

http://www.youtube.com/watch?v=1FYfMgsk9l4

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 09:32 
סמל אישי של המשתמש
אני לא דואג, בטח כבר ידברו איתם מההנהלה שלא יעשו זאת בשנית.
רק בהסברה נמגר את התופעות האלה.

חוץ מזה, רגב אשם. היה צריך לדעת שלא כדאי לו להגיע למשחק טעון שכזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 09:39 
סמל אישי של המשתמש
רגב התעמת עם אוהדים של הפועל במשך שנים גם כשלא היה במ*בי
למה בדיוק ציפיתם? לחיבוקים, זר פרחים ומכתב הזדהות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 09:41 
סמל אישי של המשתמש
שאולין כתב:
רגב התעמת עם אוהדים של הפועל במשך שנים גם כשלא היה במ*בי
למה בדיוק ציפיתם? לחיבוקים, זר פרחים ומכתב הזדהות?

סבבה, אתה צודק. העיקר שהניצחון ההרואי נדחק (שוב) לצד.

http://sports.walla.co.il/?w=/7/2588241

http://www.one.co.il/Article/208651.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 383 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 13  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: