תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 22:05

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 43 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: קורי קאר
הודעהפורסם: 21 יולי 2012, 21:57 
סמל אישי של המשתמש
מסתמן כי הוא לא ממשיך איתנו שנה הבאה.

בראיון לאיזה דף אוהדים בפייסבוק הוא צוטט כאומר:
קורי קאר: יש לי חוזה שם, אבל עבר תאריך החידוש שלו ולכן אני לא חושב שאני אחזור . היתה לי פגישה עם המאמן והוא אמר שיש מספר בעיות ושלמועדון יש קושי בכיבוד החוזה עימי. אני מאוד מאוכזב לשמוע זאת אחרי כל מה שניסיתי לעשות כדי לעזור למועדון לחזור לפסגה לאן הם שייכים.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=310801175682841&set=a.134991446597149.26558.128444810585146&type=1&theater

חבל מאוד יהיה אם הוא לא ממשיך איתנו שנה נוספת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: קורי קאר
הודעהפורסם: 21 יולי 2012, 21:59 
סמל אישי של המשתמש
אני בטוח שאין לזה שום סיבה מקצועית.
עצוב לאמר, אבל פשוט אין כסף בשבילו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2012, 22:19 
אני מאמין שלא החתימו אותו מקצועית...

בכסף שלו אפשר להביא נער מכללות טוב וזול יותר.

אל תשכחו שקורי לא צעיר ואנחנו בונים קבוצה להתברג למעלה ולא להילחם להישאר בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2012, 22:35 
אם אתה חושב שאנחנו בונים קבוצה להתברג למעלה כדאי שתתעורר מהר מהחלום.

והסיפור הוא פשוט מאד וכבר כתבתי אותו פה - אין לנו כסף וקורי הוא מותרות שאנחנו כנראה לא נוכל להרשות לעצמנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2012, 22:40 
עם כל הכבוד לקורי, המשחק שלו אומנם הציל אותנו כמה פעמים העונה, אבל יש לו צורת משחק
שלא מתאימה לקבוצה עם 4 זרים.
עדיף לשחרר כספים ל4 זרים איכותיים יותר מאשר לשלם לקורי סכומים כאלו כאשר הוא כבר לא שחקן צעיר.
כמו שכתבתי בעבר, יש לנו את סגל הישראלים בין הטובים בליגה, וכל העונה תיפול ותקום
על 4 הזרים שנחתים, לכן חשוב להשאיר לשם כסף!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2012, 23:01 
רדנקו כתב:
אם אתה חושב שאנחנו בונים קבוצה להתברג למעלה כדאי שתתעורר מהר מהחלום.

והסיפור הוא פשוט מאד וכבר כתבתי אותו פה - אין לנו כסף וקורי הוא מותרות שאנחנו כנראה לא נוכל להרשות לעצמנו.

הוא מותרות כשאפשר להביא זרים יותר זולים-מה לא מובן??? להתקשר אלייך???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2012, 23:42 
אתה יכול להתקשר אבל אתה לא תביא זרים זולים יותר ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2012, 00:23 
סמל אישי של המשתמש
:SHOCK:
לאאאאאאאאאא!!!!
אני מבין שאין כסף, אני מבין שהמצב הכלכלי כנראה לא מאפשר, אבל מקצועית הוא ישראלי אדיר וכואב לי הלב בחיי :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2012, 01:58 
סמל אישי של המשתמש
עצוב מאד :cry:
כל כך אהבתי אותו, היה מנהיג אמיתי. וכנראה שנפרדים מ"קח לך אישה" סופית - גם בכדורגל וגם בכדורסל, שזו עובדה שהיא עצמה לא פחות עצובה :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2012, 11:02 
ידיעה מאכזבת ביותר. שחקן שהוא מבחינת "כסף בבנק", אין בכלל ספק לגבי יכולתו לתרום, והרבה. בעל כישורים מגוונים, נסיון עצום, שחקן של "מאני טיים". נכון, מסוגל גם לשכונתיות, אבל גם על זה למד להשתלט. נהניתי במיוחד לראות אותו מתפקד כחונך של השחקנים הזרים, לא מפסיק לדבר איתם, להסביר ולהרגיע. אם כך פני הדברים, אז חבל מאד, ואני בטוח שזו לא היתה החלטה קלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2012, 11:20 
סמל אישי של המשתמש
:cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2012, 12:34 
לא הייתי ממהר להספיד את המשכו של קורי כל כך מהר, מה גם שהראיון הזה לא נראה כל כך מקצועי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2012, 16:10 
גם ב"אדום עולה".
http://www.red-fans.com/Article.asp?id=3817

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2012, 17:31 
מרגיז ומצער שהמציאות הכלכלית פוגעת כך בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2012, 18:10 
סמל אישי של המשתמש
חבל
שחקן נשמה במלוא מובן המילה, נתן את הכל, במגרש ומחוצה לו, להפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2012, 20:06 
סמל אישי של המשתמש
אולי העונה הזאת תתן לאנשים כאפה בנוגע למשמעות של להחזיק קבוצת אוהדים בליגת העל בלי העברת זכויות ניהול למשקיע חיצוני.

לפני חודש עוד היו פה אנשים שחיו בסרט של להביא את טפירו וקוז'יקרו, שלא לדבר על קיצ'ן ודאנקן...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2012, 20:40 
עומרי בונדר כתב:
אולי העונה הזאת תתן לאנשים כאפה בנוגע למשמעות של להחזיק קבוצת אוהדים בליגת העל בלי העברת זכויות ניהול למשקיע חיצוני.

לפני חודש עוד היו פה אנשים שחיו בסרט של להביא את טפירו וקוז'יקרו, שלא לדבר על קיצ'ן ודאנקן...

כן, נביא את אלי טביב בתור משקיע חיצוני. תבין, אין אף יהודון שיתעניין בספורט. רק קבוצות אוהדים!!! במקום למצוץ לאוליגרכים- שכנע חברים שלך להצטרף לעמותה

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2012, 21:25 
עומרי בונדר כתב:

זוהי רק אחת ההשלכות של להחזיק קבוצת אוהדים לבד בליגת העל.

ככל הנראה הסגל יהיה 5 הישראלים החתומים + 3-4 זרים זולים + שחקני נוער.

זה מה שיש ועם זה (ננסה) לנצח. מי יודע, אולי אפילו נצליח...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2012, 21:27 
סמל אישי של המשתמש
אם נפגע בזרים אין סיבה שלא.
אחרי שהצלחנו למצוא כסף לשולדבראנד, אני אופטימי.
אין סיבה שלא יהיה סגל מאוזן ובריא עם איכות ראויה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2012, 21:35 
לעצם עניין קורי: היו משחקים שתפסתי ראש מעצבבים והיו כאלה שהציל אותנו. אכן חבל, אבל אסור להרים ידיים בגיוס עוד חברי עמותה

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2012, 21:39 
קורי קאר היה השחקן הכי טוב של הפועל בפלייאוף. ועזיבה שלו היא אבידה גדולה לדעתי. ואני חושש שרק כשהוא לא יהיה אנשים יבינו איזה שחקן נהדר היה קורי. כן, עם חסרונות, כמו כולם, אבל שחקן נהדר. שומר מדהים, מחויב, מנוסה, ויודעים מה? תקטרו מפה ועד הודעה חדשה על הזריקות שלו לשלוש. בפלייאוף, כשהיה צריך, הוא קלע שלשות חשובות מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2012, 21:41 
סמל אישי של המשתמש
מה הם הפערים הכלכליים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2012, 21:46 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
קורי קאר היה השחקן הכי טוב של הפועל בפלייאוף. ועזיבה שלו היא אבידה גדולה לדעתי. ואני חושש שרק כשהוא לא יהיה אנשים יבינו איזה שחקן נהדר היה קורי. כן, עם חסרונות, כמו כולם, אבל שחקן נהדר. שומר מדהים, מחויב, מנוסה, ויודעים מה? תקטרו מפה ועד הודעה חדשה על הזריקות שלו לשלוש. בפלייאוף, כשהיה צריך, הוא קלע שלשות חשובות מאוד.

בוא לא נגזים. הוא קלע שלשות חשובות מאד בערך בשני משחקים.
ההתעקשות שלו לזרוק משלוש הייתה אחת הסיבות שקרטענו לאורך מרבית הפלייאוף.
כמו שמזכירים פה שאת שולדבראנד לא צריך לזכור רק לפי 2 המשחקים האחרונים, כנ"ל גם את קורי.
התרומה שלו הייתה גדולה, אבל ההתעקשות הטיפשית שלו לזרוק מ3 עלתה לנו בלא מעט עצבים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2012, 22:03 
סמל אישי של המשתמש
בוריס כתב:
עומרי בונדר כתב:

כן, נביא את אלי טביב בתור משקיע חיצוני. תבין, אין אף יהודון שיתעניין בספורט. רק קבוצות אוהדים!!! במקום למצוץ לאוליגרכים- שכנע חברים שלך להצטרף לעמותה

מוצץ לאוליגרכים תגיד לאבא שלך.

מה לעשות שאני ריאלי, וקבוצת כדורסל בליגת העל שתרוץ בצמרת ותנסה לקחת אליפות זה לא משהו שנשיג עם קבוצת אוהדים. זה בסדר לשנה ראשונה להסתגלות לליגה (אני מקווה, לפחות... כמו שאמרו, צריך לפגוע בהרבה שחקנים ואין מרווח לטעויות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2012, 22:04 
עומרי בונדר כתב:
בוריס כתב:
עומרי בונדר כתב:

מה לעשות שאני ריאלי, וקבוצת כדורסל בליגת העל שתרוץ בצמרת ותנסה לקחת אליפות זה לא משהו שנשיג עם קבוצת אוהדים. זה בסדר לשנה ראשונה להסתגלות לליגה (אני מקווה, לפחות... כמו שאמרו, צריך לפגוע בהרבה שחקנים ואין מרווח לטעויות).

נו, כבר מצאת משקיע חיצוני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2012, 22:12 
סמל אישי של המשתמש
בוריס כתב:
עומרי בונדר כתב:
בוריס כתב:
עומרי בונדר כתב:

נו, כבר מצאת משקיע חיצוני?

זה הכי חזק שלך? לא מצחיק, בלי מסר ממשי, לא עוקצני, וגם לא שנון.

לעניין - צריך משקיע חיצוני, לעמותה קשה לנהל את הקבוצה בתקציב הנוכחי ואנחנו נבנה סגל שעם כמה פגיעות בזרים יהיה בינוני. אין מספיק אנשים שמוכנים לשים 300 ש"ח בשנה לאורך כמה שנים ברצף, זה סדר הגודל של הקהל שלנו, וגם אם נביא עוד אלף חברי עמותה, זה בסה"כ עוד 300,000 שקל לתקציב (לא שאני מזלזל בסכום הזה, אבל לטווח הארוך, זה רק יסגור פינות).

זאת המציאות והשלמתי איתה. גם אני מת על הרעיון של קבוצה בשליטתנו הבלעדית. מה לעשות, זה מצב שקשה להתקיים בו ויהיה עוד יותר קשה לאורך זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2012, 22:15 
סמל אישי של המשתמש
עומרי בונדר צודקS

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2012, 22:18 
עידן של משקיעים חיצוניים עבר. אפילו ביתר הולכת להיות קבוצת אוהדים. בכדורסל אפשר אחלה להיות בצמרת עם 3000 חברי עמותה. 300 ש"ח זה לא כסף, על אלכוהול אתם מוציאים כל סופ"ש יותר. נשקיע החיצוני היחיד שיבוא לך זה אלי טביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2012, 22:23 
סמל אישי של המשתמש
בוריס כתב:
עידן של משקיעים חיצוניים עבר. אפילו ביתר הולכת להיות קבוצת אוהדים. בכדורסל אפשר אחלה להיות בצמרת עם 3000 חברי עמותה. 300 ש"ח זה לא כסף, על אלכוהול אתם מוציאים כל סופ"ש יותר. נשקיע החיצוני היחיד שיבוא לך זה אלי טביב

עם כל הכבוד לשינויים בכדורגל, בוא נחכה לתואר הראשון של קבוצת אוהדים (אגב, בכדורגל גם הפועל וגם בית"ר הן לא קבוצות אוהדים כמו הפועל כדורסל, זה מודל שונה).

לא חושב ש3000 חברי עמותה יזניקו אותנו לצמרת. זה בערך עוד חצי מיליון שקל לתקציב שיש לנו עכשיו.

ואל תספר לי מה ה300 ש"ח האלה, לא צריך לשכנע את המשוכנעים.
אבל עם כמה שזה רק אלכוהול בסופ"ש יש נתונים בשטח והם אומרים שיש לנו 1500 חברי עמותה.
וזה שתגיד שאלי טביב הוא המשקיע החיצוני היחיד שיבוא לא הופך את זה לנכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2012, 22:25 
עומרי בונדר כתב:
בוריס כתב:

עם כל הכבוד לשינויים בכדורגל, בוא נחכה לתואר הראשון של קבוצת אוהדים (אגב, בכדורגל גם הפועל וגם בית"ר הן לא קבוצות אוהדים כמו הפועל כדורסל, זה מודל שונה).

לא חושב ש3000 חברי עמותה יזניקו אותנו לצמרת. זה בערך עוד חצי מיליון שקל לתקציב שיש לנו עכשיו.

ואל תספר לי מה ה300 ש"ח האלה, לא צריך לשכנע את המשוכנעים.
אבל עם כמה שזה רק אלכוהול בסופ"ש יש נתונים בשטח והם אומרים שיש לנו 1500 חברי עמותה.
וזה שתגיד שאלי טביב הוא המשקיע החיצוני היחיד שיבוא לא הופך את זה לנכון.

יש לך שם של משקיע אחר? אתה מזלזל ויורק על דבריו הנכונים והמבריקים של גלעד שמחוני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 43 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: