דמונטז סטיט עולה דמונטז סטיט דמונטז סטיט דמונטז סטיט
X2
- קרטיס קלי: "בא הביתה - עידן יניב" (טופוזאקוב)
את כל כך חסרה לי כאן דמיינתי אותך לצידי גם אם את רחוקה עכשיו עדיין את כל עולמי ברכבת של הבוקר שוב נוסע אל האושר יורד בתחנה לאהבה הראשונה
קרטיס קלי, קרטיס קלי כל החלומות מתגשמים בלב קרטיס קלי, קרטיס קלי כמה שאותך אוהב...
-אבירם זליקוביץ': יום שישי את יודעת - בנזין (ג'ון פנטסיל)
השבוע מתחיל מאוחר כרגיל אין לי כח לקום אין לי חשק לכלום יום ראשון דיכאון יום שני עצבני יום שלישי לא ניגמר רביעי מיותר וביום חמישי מצב רוח חופשי זה כבר סוף השבוע ומחר יום שישי
אבירם זליקוביץ' או או או או או או אבירם זליקוביץ' או או או או או או (X2)
-יותם שירן: יהללו
יותם שירן יותם שירן עולה עולה יותם שירן עולה יותם שירן עולה עולה מ1:15
-אלון אברמוביץ': היום יום הולדת
אלון אברמוביץ', אלון אברמוביץ' אלון אברמוביץ' עולה עולה אלון אברמוביץ', אלון אברמוביץ' אלון אברמוביץ' עולה עולה אלון אברמוביץ', אלון אברמוביץ', אלון אברמוביץ' עולה עולה אלון אברמוביץ', אלון אברמוביץ', אלון אברמוביץ' עולה עולה
- קורי קאר: קח לך אישה [אריק איינשטיין (אביחי ידין)
אני רוכב, לא יתפסוני חי כן אני זוכר אותה איתי, רוכבת איתי אני עוזב, אולי כהו עיני והיא עומדת שם צוחקת אלי.
קורי קאר עולה עולה עולה הו קורי קאר, קורי קאר (X2)
[ יותם שירן יותם שירן עולה עולה יותם שירן עולה יותם שירן עולה
.
בוא ותסביר לי איך נכנס "יותם שירן עולה" ב"בזהר ובחשיכה". לא נמאס לכם כבר להרוס שירים? לא מספיק מה שעשו בשירים של אלרואי כהן, בוריס קליימן ואיאד חוטבה? השיר הולך ככה:
יותם שירן יותם שירן עולה עולה יותם שירן עולה יותם שירן עולה עולה
[ יותם שירן יותם שירן עולה עולה יותם שירן עולה יותם שירן עולה
.
בוא ותסביר לי איך נכנס "יותם שירן עולה" ב"בזהר ובחשיכה". לא נמאס לכם כבר להרוס שירים? לא מספיק מה שעשו בשירים של אלרואי כהן, בוריס קליימן ואיאד חוטבה? השיר הולך ככה:
יותם שירן יותם שירן עולה עולה יותם שירן עולה יותם שירן עולה עולה
סליחה, העתקתי את מה שהמשתמש zevik כתב בנושא על יותם שירן כאן.
_________________ כשאת עולה למגרש עוברת בי צמרמורת
יונתן אלפסי לפי מנגינת הסיום של העולם הערב הי"ד (מביך שביוטיוב יש רק את גרסת המפוחיות ללא מילים של שלישיית אדלר ואת שיר המאה. מי שיעלה את גרסת הילדים הצורחים יבורך לנצח על ידי הע"ז ישתבח שמו):
_________________ "וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47) ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה. רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/
כן, ברור. בגלל שהוא שוודי, אז חייבים לשיר לו שיר של להקה שוודית. אז מה אם קוראים לו יונתן שולד-ברנד (2 הברות) ולא שול-דנ-ברנד (כמו שכולם חושבים) ואז השיר שלך לא מתאים לו בכלל. אם היו קוראים לו שול-דנ-ברנד, אז הוא היה יושב על שירים נדירים וגם אז לא היו שרים לו אבבא.
_________________ "בשנת 1927 פרשו מקבוצת 'אלנבי' כמה מחברי הקבוצה, ובראשם שלמה פוליאקוב. הסיבה לפרישתם הייתה אי שביעות רצון לנוכח האווירה המרעילה של מקצוענות ומסחור ששררה במכבי"
חשוב: בשיר של דמונטז סטיט, רק השורה הראשונה מסתיימת ב"עולה", לא כולן!
דמונטז סטיט עולה דמונטז סטיט דמונטז סטיט דמונטז סטיט
_________________ "בשנת 1927 פרשו מקבוצת 'אלנבי' כמה מחברי הקבוצה, ובראשם שלמה פוליאקוב. הסיבה לפרישתם הייתה אי שביעות רצון לנוכח האווירה המרעילה של מקצוענות ומסחור ששררה במכבי"
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים
אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה