תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 20:44

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 34 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ארז? או מה לעזאזל הוא עושה?:
הודעהפורסם: 29 אפריל 2012, 21:30 
הוא הדבר הכי פחות דינמי שקיים, כל כך צפוי ולא מגיב למשחק..
זה לא משחק ראשון שהניהול שלו מוזר ולא מובן
לדעתי אחד הגורמים להפסד..
לדוגמא: 5 דקות שהם לוקחים ריבאונדים בהתקפה והוא לא מעלה את יונתן ועובר לחמישיה גבוהה,
ההתעקשות שלו בסדרה מול רמת גן על מצ'אפים הזויים..
העומס על השחקנים המובילים
הליכה עם קורי קאר בכל מצב(למרות שאני חייב להודות שהיום אם לא הוא אז זה היה נגמר הרבה יותר גרוע)

ובעיקר עם הגב לקיר אני מאוד מפחד מהתפקוד שלו, הוא קרס תחת לחץ מספר פעמים בקריירה,
נקווה לטוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ארז? או מה לעזאזל הוא עושה?:
הודעהפורסם: 29 אפריל 2012, 21:59 
אני מקווה שהוא יתעשת לקראת המשחק הבא וירים את השחקנים, כי כרגע הוא לחוץ והיסטרי לא פחות מהם.
משחק על החיים ועל המוות, נקווה שזה יוציא מאיתנו אש בעיניים והתאבדות על כל כדור, במיוחד שכרגע קלי בספק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2012, 22:01 
נראה כאילו מאמן אחד עשה שיעורי בית טובים ואילו המאמן השני בעיקר היה עסוק בלישון על האף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2012, 22:17 
גם אם נעלה(וכמו שזה נראה, גם זה בספק) אסור לו להישאר דקה בקבוצה!
כל כך מלא בעצמו, חושב שהוא המציא את הכדורסל, עונה שלמה של ניהול משחק/קבוצה שערורייתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2012, 22:18 
אתם חבורת קשקשנים חסרי מושג. זה מה שיש לי לומר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2012, 22:20 
רדנקו כתב:

אין לנו מושג בכדורסל אבל זה נראה בינוני לאורך כל העונה.
מה בדיוק ההילה סביבו? זה שהוא מפרשן יפה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2012, 22:43 
רדנקו כתב:

בוא תגיד מה הוא עשה כל כך טוב במשחקים האחרונים?
תסביר למה אתה חושב שכאשר לאורך כל הקריירה שלו הוא קרס תחת לחץ זה ישתנה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2012, 22:56 
סמל אישי של המשתמש
תרדו עליו כמה שהוא רוצה, אבל הבחור עם הרגליים על הקרקע:

"להגיד שלא שיחקנו רע זו מחמאה, לא הגיע לנו לנצח, בלשון המעטה לא שיחקנו חכם. מעולם קבוצה שאימנתי לא זרקה 30 פעמים לשלוש. אנחנו לא קבוצה שצריכה לקבל 21-22 נק' ברבע, אבל זה הפלייאוף. אני לא רוצה להתייחס לשחקנים, מי פצוע מי היה יותר טוב, אנחנו קבוצה. כקבוצה לא שמרנו היום, לא עשינו דברים שהיינו צריכים. דווקא היום בבוקר ראינו וידיאו מהמשחק הראשון שלא עשינו סל במשך 12 התקפות רצופות בגלל הזריקות מבחוץ אבל זה לא יצא לפועל היום."

(דברי ארז בסיום המשחק, מתוך ספסל)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2012, 23:03 
סמל אישי של המשתמש
אין לי מה לאמר לו באמת על ניהול המשחק היום. לא היה איזה משהו יוצא דופן, הקבוצה שיחקה רע ועצל בהגנה, ולא מרוכז. למאמן יש די מעט השפעה בימים כאלה.

מה שבאמת מעצבן אותי, זה שעברה שנה, החלפנו את כל הסגל, עברנו בלקנית ומה שלא רוצים והגענו לשורה התחתונה שהיא זהה פלוס מינוס לשנה שעברה . חוץ מהחמישייה יש לנו -
גבוה שיודע מעשית לשחק רק בצד אחד של הפרקט (רק שיונתן לא רוצה לשמור, בניגוד לרוקני שלא ידע לקלוע)
גל איתן
וטימור במקום אליהו. שזה השדרוג היחיד.

מצד שני די ברור שהזרים זה שנמוך. ושאר הספסל (דהיינו שירן וזליקוביץ) בתכלס לא פקטור.
כך שאפשר להכתיר את מהפכת הסגל וכל פסטיבל הבלקנית שהיה אמור לחבר אותו כחוסר הצלחה.
לא נותר אלא לקוות שכולם יצליחו בכל זאת לעשות את ההתעלות המתבקשת ולהוכיח לכולנו שהם כן יודעים לעשות את מה שהביאו אותם בשבילו
:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2012, 23:25 
סמל אישי של המשתמש
המאמן של נס ציונה פשוט עשה שיעורי בית והביא לנו אזורית שפשוט הפועל לא הצליחה להתגבר עליה בשום שלב של המשחק.
ארז דווקא עשה דברים נכונים והגיב נכון מי שהפסיד את המשחק פעם אחר פעם זה אך ורק השחקנים.

הרבה מאוד טעויות של שחקנים במהלך המשחק.
*סטיט ניהול מזוויע מהתחלה ועד הסוף
*יונתן קלע סל עצמי ואיבד כדור אאוט פשוט (לזכותו הוא היחיד ששמר אותנו ברבע האחרון עוד במשחק)
*גל עם הבלתי ספורטיבית הכי מיותרת בעולם
*הרכז שלהם אסף עם 4 עבירות 5 דקות לסוף ואף אחד לא מנסה לסחוט חמישית.
*בר לא קולע 2 זריקות עונשין כל המשחק.
*זליקוביץ' מקבל צ'אנס כולם מצופפים אתה קלעי תזרוק כבר לשלוש!!! במקום זה ב2 דקות שהיה על המגרש לא עשה מספיק תנועה וכשהיה כבר צריך לזרוק איבד כדור כהרגלו בחדירה לסל.

ועוד ועוד ועוד עוד מישהו מתפלא שהפסדנו את המשחק הזה?
או שעדיף להאשים את ארז?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 00:25 
רדנקו כתב:

אשכרה.
אני באמת מנסה להבין אם ההיסטריה והזבל שנשפכים פה מכל אשכול נובעים מאכזבה או מחוסר הבנה בסיסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 00:37 
הוקיץ' כתב:
רדנקו כתב:

אשכרה.
אני באמת מנסה להבין אם ההיסטריה והזבל שנשפכים פה מכל אשכול נובעים מאכזבה או מחוסר הבנה בסיסי.

תמיד אתה סותר טענות ענייניות (נכונות,או לא,זה לא חשוב) בצורה כה משכנעת, שימוש בשפה רהוטה, תוכן עמוק.
כיף לקרוא!
:BOW:

כל אחד שבחר לו כינוי של שחקן עבר בכדורסל חושב שהוא מבין וכל השאר חסרי מושג.

ארז לא הפסיד את המשחק היום, אבל הוא הפסיד שני זרים מצויינים שהיו אצלנו- אחד בוודאות רצה להישאר ועושה כיום חיל בליגת העל.
את השני, לא בטוח שהייתי משאיר בעצמי, אבל הייתי לוקח שחקן כמו מילר במקומו.
במקום להביא ילדים מהקולג'ים, צריך היה להביא קבלני עליות שמכירים את הליגה.
בר טימור,ללא ספק, שחקן מצוין עם פוטנציאל עצום. להזכיר את אליהו בנשימה אחת איתו, עוול משווע.

הבעיה היא שארז הביא שני שחקנים שהוא ממעט לתת להם דקות - זליקוביץ (שכמעט כל פעם ששיחק היה מצוין) ויותם שירן (שכמעט ולא שיחק, ובערך כל פעם ששיחק היה נורא, אבל אי אפשר להאשים אותו כבר).
הבעיה של זליקוביץ היא אחת, ונקראת קורי קאר - שחקן שנראה כאילו יש לו סעיף קנס לארז בחוזה באם הוא ישחק פחות מ35 דקות למשחק.
קורי, כשהוא משחק וגם נח, אפילו עושה עבודה טובה. כשהוא לא נח, הוא נהיה אסון.

בנוסף, אין לנו באמת רכז,סטיט חלש מאוד.
אין לנו גם שום "Go to Guy" שיכול לעשות סל בכל מצב נתון, בטח בדקות ההכרעה.
וכמובן שלא פתרנו את עניין הקליעה מבחוץ עוד מהשנה שעברה (אבל בזבזנו שתי העברות של ישראלים על גדעון ריאטי וקלעי אחד בשם עומר זמיר,שהובא כדי שלא יישאר מקום ריק על הספסל.)

בלקנית, צוות מקצועי שלם, צוות רפואי, מחנות אימון, שני אימונים ביום, "טוהר( :HEART2: ) לא יכול לצחצח את הנעליים של..." בלה בלה בלה.

המצב נראה קטסטרופה,גם אם קלי בריא (רפואה שלמה, מת עליך!) - אנחנו פשוט לא טובים.

שנה שעברה הגענו לשיא מוקדם מדי. השנה, אפילו לא היה שיא. אולי שפל במשחק הליגה הביתי נגד מכבי ר"ג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 11:49 
כבר במשחק ההפסד לבאר יעקב בסיבוב הראשון הבנתי שנפלנו עם ארז והזרים שהוא בחר.
היה אז מספיק זמן לתקן אבל כולם בטחו באיש שהמציא את הכדורסל.
לצערי כמו שהפועל שיחקה אמש, אין סיכוי שאנחנו עוברים את באר יעקב (אם ונעבור בכלל את נס-ציונה).
אפשר להתחיל כבר להתכונן לשנה הבאה ולהכין טפסי הצבעה אם נשארים שוב בלאומית או עולים לקופליג על בסיס עסקי.
נ.ב: אם היו חוסכים את ההרפתקה המיותרת בליגה הבלקנית אולי היה אפשר להביא שני זרים משמעותיים שלידם מתן הוא X פקטור, כרגע מתן ואולי קלי הם הפקטורים היחידים בקבוצה ולכן מצבנו רע ומר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 11:58 
סמל אישי של המשתמש
מזכיר את מה שאמרו על שרון אברהמי לפני שנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 11:58 
ארז בהרבה מקרים (להפתעתי) בניהול המשחק עושה דברים שהכין "מהבית",וגם לא מצא פתרון אתמול לבונקר של נס ציונה, אבל איזה אופציה טובה יותר יש?
בסוף העונה שעברה כולם כאן רק חלמו שיבוא אלינו.
בואו נרגע, מה שהוא שכח כל המאמנים בליגה הזאת עוד לא למדו.
בשנה שעברה היו לנו שני זרים שבלעדיהם הקבוצה לא היתה קיימת.
אתמול קלענו 81 נקודות כשקלי וסטיט קולעים 7 ו-8 נקודות בהתאמה!!!
הבעיה לא היתה ההתקפה, אלא חוסר ריכוז והגנה רכה יחסית למה שאנחנו נותנים בד"כ.
אני מאחל לקלי החלמה מהירה כמה שיותר, אבל תכלס גם בלעדיו אנחנו צריכים לעבור אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 12:09 
ranjef כתב:
ארז בהרבה מקרים (להפתעתי) בניהול המשחק עושה דברים שהכין "מהבית",וגם לא מצא פתרון אתמול לבונקר של נס ציונה, אבל איזה אופציה טובה יותר יש?
בסוף העונה שעברה כולם כאן רק חלמו שיבוא אלינו.
בואו נרגע, מה שהוא שכח כל המאמנים בליגה הזאת עוד לא למדו.
בשנה שעברה היו לנו שני זרים שבלעדיהם הקבוצה לא היתה קיימת.
אתמול קלענו 81 נקודות כשקלי וסטיט קולעים 7 ו-8 נקודות בהתאמה!!!
הבעיה לא היתה ההתקפה, אלא חוסר ריכוז והגנה רכה יחסית למה שאנחנו נותנים בד"כ.
אני מאחל לקלי החלמה מהירה כמה שיותר, אבל תכלס גם בלעדיו אנחנו צריכים לעבור אותם.

מי חלם? אפשר לחשוב שהתקיימה הצבעה? אני חלמתי על עמי נאויי!

אישית, אני לא מאמין בארז כבר מעונת ה-25 הפרש שסיימנו בלי אף תואר משמעותי (אפילו י"ם אספו באותה שנה תואר שקרי). כל אותה עונה הוא נתן קרדיט לליובין שהיה מחרב את המשחקים ואז שהמשחק היה גמור היה נזכר לעלות את חג'י שהיה מחזיר אותנו מבורות של 12 הפרש ומעלה.

וגם כל הקטע של היהירות שלו מתחילת השנה "בניתי קבוצה לליגת העל", עכשיו אנחנו משלמים על חטא ההיבריס של האיש שהמציא את הכדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 12:15 
אז אולי אתה חלמת על עמי נאווי, אבל למרות שלא היתה הצבעה (וטוב שכך) אני מאמין שרוב חברי העמותה היו קונים בשתי ידיים את זה שארז יאמן
אותנו.
עמי נאווי עם 4 זרים וקבוצת ליגת על, הפסיד לנו (עם שרון) שנה שעברה בגביע. אז?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 12:24 
ranjef כתב:
אז אולי אתה חלמת על עמי נאווי, אבל למרות שלא היתה הצבעה (וטוב שכך) אני מאמין שרוב חברי העמותה היו קונים בשתי ידיים את זה שארז יאמן
אותנו.

אז? אז לא היינו עוצמים עיניים ונותנים לו לבחור לבד את "הזרים לענף" שהוא הביא. לא היינו נותנים לו לבזבז את משאבי העמותה על הליגה הבלקנית המטופשת. הוא היה גם מסוגל לקבל ביקורת (עניין הצעירים שהוזכר) להפנים אותה ולא לעשות דווקא כי הוא יודע הכי טוב. הוא גם לא היה שחצן ויהיר ונותן הצהרות של התנשאות וזלזול (בניתי קבוצה לליגת העל). ומעל לכל הוא לא היה זורק את טוהר מהקבוצה ואז לקבוצה הזאת היה גם לב ענק ופועם.
ולאו דווקא עמי נאווי, אולי עמוס פרישמן או כל מאמן אחר שיש לו זיקה מסוימת להפועל ורק לא ארז שכבר שבעתי ממנו אחרי עונת 2003 וכל הליגה שבעה ממנו אחרי עונת 2006.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 12:41 
עמוס פרישמן היה שחקן וסמל גדול, אבל להשוות אותו כמאמן באותו משפט יחד עם ארז זה כבר בדיחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: ארז? או מה לעזאזל הוא עושה?:
הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 13:02 
מצ'ו כתב:
ranjef כתב:
אותנו.

אז? אז לא היינו עוצמים עיניים ונותנים לו לבחור לבד את "הזרים לענף" שהוא הביא. לא היינו נותנים לו לבזבז את משאבי העמותה על הליגה הבלקנית המטופשת. הוא היה גם מסוגל לקבל ביקורת (עניין הצעירים שהוזכר) להפנים אותה ולא לעשות דווקא כי הוא יודע הכי טוב. הוא גם לא היה שחצן ויהיר ונותן הצהרות של התנשאות וזלזול (בניתי קבוצה לליגת העל). ומעל לכל הוא לא היה זורק את טוהר מהקבוצה ואז לקבוצה הזאת היה גם לב ענק ופועם.
ולאו דווקא עמי נאווי, אולי עמוס פרישמן או כל מאמן אחר שיש לו זיקה מסוימת להפועל ורק לא ארז שכבר שבעתי ממנו אחרי עונת 2003 וכל הליגה שבעה ממנו אחרי עונת 2006.

מה זה "לא היינו נותנים לו לבחור לבד את הזרים"?
נראה לך שלך או לי כחברי עמותה צריכה להיות מילה בבחירת הזרים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ארז? או מה לעזאזל הוא עושה?:
הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 13:49 
לא. בשביל זה יש הנהלה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 14:44 
ההנהלה היא אוסף של חברי עמותה נבחרים שיכולתם ויתרונם היא הניהול .
אין להם שום מומחיות בידע בכדורסל. זה כמו שאני ואתה או כל חבר עמותה רנדומלי יעשה סקאוטינג ויבחר זרים או יתחיל להתווכח עם מישהו שאשכרה מבין בכדורסל על שחקן כזה או אחר. לא רציני ולא מקצועי.
ההנהלה עשתה את הדבר הכי חכם שהיא יכלה לעשות וזה להביא את המאמן הטוב ביותר ולתת לו את מיטב התקציב לצורך רצנותיו.

זה לא(!!!) תפקיד ההנהלה להתערב בצורה שהיא לא הדרכה כללית למאמן.

וארז הוא מאמן גדול ומצחיק שצריך רק משחק אחד שרואים בו שזה היה חרא של יום בשבילנו כדי להתחיל להשמיע נהמות של תתפתר או כדומה.

הטעות היחידה שלו הייתה סטיט. העובדה שעם סטיט (שהרס לנו את המשחק) ובלי הרבה מקלי אנחנו עדיין היינו בתוך המשחק עד דקות הסיום למרות כל הטעויות שעשינו.

וקל להתייחס אליו בזלזול ולהגיד שהוא משוויץ כשבתכלס מי שמבין רואה שהקבוצה שלנו בנויה עם שיטה ודרך.

בקצרה,תירגעו ומהר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 14:48 
סמל אישי של המשתמש
הפסד אחד, ואנשים פה איבדו את הראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 14:53 
ניהול המשחק אתמול היה בסדר גמור, כולל כמה החלטות אמיצות כמו למשל ההחלטה להשאיר את סטיט על הספסל (עד שלא הייתה ברירה וגל קיבל עבירה חמישית). אני גם בטוח במאה אחוז שארז בהכנה שלו למשחק ביקש לשחק פנימה ולא להפגיז מבחוץ, ואני בטוח שהוא הכין את הקבוצה לטיפול הרבה יותר טוב בפיק אנד רול. ואני בטוח שארז ממש לא רצה את החילוף האוטומטי שעשינו כל הזמן.
נכון, לדעתי הייתה טעות שלא ניסינו ללחוץ כשבנק שיחק כרכז, אבל אנשים פה נסחפו. ההפסד אתמול לא נבע בגלל ניהול המשחק של ארז. ממש לא.
עם כל הכבוד לארז, איבודי כדור הזויים כמו שהיו אתמול הם לא מיד בשליטת המאמן, וגם הגישה שחלק מהשחקנים הגיעו איתו אני לא בטוח שהייתה בשליטתו של ארז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 15:00 
הכל נכון,איבודי הכדור של רמת קטסל הם חד משמעית לא בשליטתו, ועדיין הוא זה שצריך למצוא פתרון לבונקר האיזורית שלהם.
זרקנו יותר ל-3 מאשר ל-2, וברוב המשחק עמדנו תקועים והנענו כדור סביב קשת ה-3.
מה שמפחיד אותי הוא שאם הם יעשו אותו דבר במשחק הבא ונמשיך עם ההפצצות, אני לא בטוח שנעשה 13 מ-30. (43%).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 15:01 
אני מבטיח לך שהדבר האחרון שארז כיוון אליו זה הפגזה מבחוץ. ארז מאמין כל הזמן בללכת פנימה. ממש לא בזריקות מבחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 15:07 
KingAlpaca כתב:
הפסד אחד, ואנשים פה איבדו את הראש.

הפסד אחד לנס-ציונה ועוד אחד לרמת-גן והיה גם איזה הפסד ליבנה... וזה קבוצה שנבנתה בכלל לליגת העל לפי ארז...
כבר רשמתי, אחרי ההפסד בסיבוב הראשון לבאר-יעקב היה ברור שהזרים הם לא סחורה וכן ברגע כזה ההנהלה (גם אם היא לא מבינה דבר בכדורסל) יכולה להתערב ולהודיע לאיש שהמציא את הכדורסל שחייבים לעשות שינוי עם הזרים. אבל לא זה ארז והוא יודע הכי טוב.
בקיצור להתחיל להכין את טפסי ההצבעה אם מצטרפים לקופליג על בסיס עסקי (אני נגד) כי ביכולת כזאת של הזרים אנחנו לא עוברים את באר-יעקב (וגם לא בטוח שאת נס ציונה). ומי שחושב שאפשר לעלות ליגה בעזרת היכולת של הישראלים ש"החזיקו" אותנו אתמול במשחק, מטפח אשליות שווא כי ליגה כזאת עולים עם שני זרים תותחים בדיוק מה שיש לבאר-יעקב בתוספת היכולת של הישראלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 19:45 
שאלה למבינים -
במהלך המשחק היה נראה שחוץ מההגנה, היה לשחקנים קשה עם מבנה המגרש השונה, ועם הסלים התלויים. עד כמה זה באמת מפריע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2012, 19:48 
כן. אבל זה לא מה שצריך לשנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2012, 00:22 
סמל אישי של המשתמש
אחרי שלצערי כיליתי קצת זמן על קריאת כל האשכול הזה אני מסכים עם רדנקו.
רדנקו כתב:

חוץ ממשתמש אחד שלא אנקוב בשמו הדובי שהוא סתם זיין מוח שלא ברא האנטיע"ז.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 34 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: