cscarlos כתב:
תקשיבו...אני לא יודע איך לקרוא לזה אבל יש סיכוי שכיסחנו את רילסקי ״יותר מדי חזק״?
נראה לי שהמשחק היפך לגמרי את הקטע המנטאלי מ- חיייבים לעצור את המומנטום השלילי ל- אופוריה זחיחות וזילזול.
כל מיני אוהדים אמרו אחרי המשחק ״ נו באמת זה קבוצה זה? ועוד כל מיני דברים על רילסקי...
כרגיל כשמפסידים אז המצב קטסטרופה וכשמנצחים מזלזלים בקבוצה
קצת נתונים סטטיסטיים לקראת ההתמודדות מחר נגד רילסקי ספורטליסט:
הקבוצה מדורגת במקום השלישי בליגה הבולגרית המקומית עם מאזן: 15-8.
הקבוצה סיימה במקום השלישי בבית 1 בליגה הבלקנית עם מאזן: 6-4.
* משחקיה נגד יריבות הפועל תל-אביב העונה:
בתאריך ה-19.11.11 במסגרת הליגה הבולגרית המקומית הפסידה רילסקי ספורטליסט בחוץ ללבסקי סופיה בתוצאה: 72-83.
בתאריך ה-23.11.11 במסגרת הליגה הבלקנית הפסידה רילסקי ספורטליסט בחוץ לגליל/גלבוע בתוצאה: 67-76.
בתאריך ה-7.1.12 במסגרת הליגה הבולגרית המקומית ניצחה רילסקי ספורטליסט בביתה את לבסקי סופיה בתוצאה: 76-65.
בתאריך ה-18.1.12 במסגרת הליגה הבלקנית ניצחה רילסקי ספורטליסט בביתה את גליל/גלבוע בתוצאה: 72-70.
בתאריך ה-2.3.12 במסגרת הליגה הבולגרית המקומית ניצחה רילסקי ספורטליסט בחוץ את לבסקי סופיה בתוצאה: 77-91.
קלעים בולטים:
ליגה בולגרית: פיליפ ווקוסאבלייביץ' (מס' 21) עם 16.3 נקודות למשחק, ברנקו מירקוביץ' (מס' 10) עם 15.5 נקודות למשחק.
ליגה בלקנית: ברנקו מירקוביץ' (מס' 10) עם 17.8 נקודות למשחק, פיליפ ווקוסאבלייביץ' (מס' 21) עם 16.6 נקודות למשחק.
הקבוצה הזו היא כנראה ביתית מאוד (2 הפסדי בית יחידים בליגה המקומית לאותה קבוצה שנקראת לוקאויל אקדמיק), וללא הפסד ביתי בליגה הבלקנית (כולל המשחק ברבע הגמר מול הפועל תל-אביב).
יכול להיות שבמשחקי החוץ יש לה בעיה אך עדיין אין לזלזל בקבוצה הזו, ואני בטוח שארז מודע לכך ומכין את השחקנים בהתאם ליום חמישי.