villa crespo כתב:
purvis short כתב:
Perlov כתב:
red pepper כתב:
Perlov כתב:
למה זה טוב לנו שירחיבו את הדר יוסף?
מה ההנהלה שלנו עד כדי כך תמימה?
הרחבת הדר יוסף = לא יבנה לנו אולם גם עוד חמישים שנה
אם היו נותנים לך לבחור בין אולם של 3000 תוך שנתיים לבין אולם של 5000 תוך אולי 10 שנים ואולי בכלל לא מה היית בוחר? (לא שיש כאן עניין של בחירה שלנו בלבד כמובן)
הבחירה היא בין הדר יוסף עם 3000 מקומות, לא סתם אולם.
הדר יוסף עם 3000 מקומות זה בדיוק מה שאנחנו צריכים. לא צריך שום דבר מעבר.
הדר יוסף זה אולם קר ומנוכר.
יש בו חרא של אווירה וכיסאות צהובים וגם יושבים רחוק מהפרקט.
אם כבר משחקים בו, אז אפשר להתספק בתכולה הנוכחית שלו. אפשר לחשוב שאנחנו צריכים יותר מזה.
והכי גרוע זה שהעירייה עוד תגיד שהיא קיימה את מה שהבטיחה.
באמת שאני לא מצליח להבין אוהדי הפועל לפעמים. איך אפשר לשתף פעולה עם החרא הזה?
בכל אולם שנקבל 3000 הדר יוסף, אולם של 5000 שלנו, אולם של 10 אלף עם מתקנים למחלקת נוער -
נשתף פעולה עם עיריית תל אביב - כך שלא משנה מה טיב הפתרון נשתף פעולה עם החרא הזה (אם התכוונת לעירייה/למוסד/לחולדאי).
הדר יוסף לא מזוהה עם מכבי כמו יד אליהו - שום מתקן לא מזוהה עם מכבי כמו יד אליהו,
הניכור שלו, אני מקווה יישבר קצת עם הגדלת התכולה ויצירה של שני יציעים אחד מול השני - מה שייצר מצב דומה מבחינת מיקום הקהל למה שהיה באוסישיקין.
יציע ב' למכובדים, ויציע א' לאוהדים שמעודדים במשחק. בסיטואציה כזאת האוהדים, אני מקווה, יהיו יותר מורגשים.
הבעיות של הדר יוסף לא יעלמו עם 3000 והעירייה תרגיש אותם גם אחרי הרחבתו ל10000 מקומות,
בגלל העובדה שיותר מדי קבוצות ביותר מדי ענפי ספורט משתמשות באולם.
לא נקבל אולם של 10000 כל עוד חולדאי עומד בראש.
אם ראש העירייה יוחלף ביום מן הימים יהיו סיכוי לדבר על אולם בסדר גודל הזה - והטיעונים שלנו יהיו מספיק טובים ללא קשר לגודל של הדר יוסף.
אנחנו חייבים לאפשר יותר מקום ביציעים כשנהיה בליגת העל. לא נוכל לממן משכורות בסדר גודל של ליגת העל עם מקסימום 1300 איש באולם.
לא בגלל ממוצע הקהל העונתי - אלא בגלל מכירת הכרטיסים במשחקי שיא.