רדנקו כתב:
מאד מעודד אותי לראות שבמדד היעילות המובילים היו קלי ושולדברנד.מקווה ללמוד יותר אחרי שאראה בשבוע הבא את המשחק המוקלט.
מדאיג אותי לראות שלקחו עלינו כל כך הרבה ריבאונד בהתקפה וגם שאיבדנו קצת יותר מדי כדורים.
מצד שני - גרמנו ל-22 איבודים בצד השני שזה המון ואמנם קלענו רע מהשלוש, אבל לא הגזמנו בכמות הזריקות משם. 14 זה ממש לא הרבה.
קח את הכל בערבון מוגבל, כי שיחקנו מול קבוצה מאוד חלשה עם אפס יכולת אישית. סרבים זה סרבים, תמיד תהיה קצת יד מבחוץ וקצת מאסיביות מתחת לסל, אבל יכולת אישית פשוט נאדה. וגם האיבודים האלה שגרמנו, אני הייתי לוקח מאוד בערבון מוגבל כי מובילי הכדור שלהם לא הצליחו להתמודד עם לחץ מינימלי וזה היה נראה כאילו כל פעם שסטיט/טימור/מתן רוצים הם יכולים להוציא להם את הכדור מהיד (היה איזה קטע בסוף המחצית הראשונה שפעמיים רצוף הם לא הצליחו להוריד כדור לרצפה פעמיים לפני שמתן וטימור חטפו להם בחצי שלהם, ועוד קטע בדקה האחרונה שסטיט חטף להם שני כדורים קריטיים באחד על אחד בלי שום טראפ או עזרה כלשהי).
קלי כמו שידענו נייד מאוד בהתקפה ויש לו יכולות כשהוא מקבל את הכדור עם הפנים לסל במקומות שהוא אוהב. יש לו גם אינטליגנציית משחק סבירה למרות שהוא מאבד המון. בתוך הלואו פוסט עם הגב לסל אין לו את הכוח והאגרסיביות לתפוס מיקום. בהגנה הוא לא מסוגל לשים גוף וזה משפיע על הכל, אם זה באחד על אחד (פעמיים הסרבים הגיעו למצב של שלוש שניות בהתקפה כי הם פשוט חפרו וחפרו עליו עד לטבעת) ואם זה בבוקס אאוט בריבאונד.
כרגע הוא עדיין אוסף נקודות יותר מאשר יוצר נקודות, למרות שהוא כן מראה יכולת אישית ואפשר לקוות לראות ממנו יותר.