תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 03:42

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 7 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מקומונים 16.9
הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2011, 13:37 
סמל אישי של המשתמש
בעכבר העיר עמ' 129 ראיון ראשון עם קורי קאר.

"אני שחקן ויתיק, ויש שחקנים יותר צעירים בלי עבודה. לא אשחק עוד הרבה שנים, וזו הזדמנות נהדרת להיות חלק מאירגון כזה ואולי גם להשתלב שם אחרי הפרישה התבקשתי לעזור לצעירים להתפתח".
:ROSE:

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מקומונים 16.9
הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2011, 14:05 
ידיעה די מדהימה בהתחשב בזה שהיא מתרחשת בעתיד..

שנה את התאריך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2011, 14:20 
סמל אישי של המשתמש
להדיוטות ידוע שמנויים מקבלים מקומוני סופ"ש לעיתים ביום שלפני...

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2011, 19:38 
סמל אישי של המשתמש
מי סורק\מצלם ? בדרך כלל המשתמש "גיא ברזל" מצטט שורה אחת מהראיון ובסופו של דבר זה ראיון שנפרש על פני עמוד או שניים :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2011, 19:42 
סמל אישי של המשתמש
כן זה מיותר לפתוח מקומנים ולתת שורה או שתסרוק או שתמות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2011, 08:24 
סמל אישי של המשתמש
1. תאכלו זין :LAGUH!:
2. היום בידיעות ת"א כתבה ראשונה על "הפועל עודפים" שעל פי הכתוב נרשמה לליגה ב'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2011, 10:57 
סמל אישי של המשתמש
רק לסגור את הדיווחים:

בזמן ת"א ראיון עם קורי קאר ועוד דיווח על הפועל עודפים.

"קאר נשמע לעיתים כמי שיצא זה עתה משער 5 בבלומפילד. הפועל ומכבי מהוות את הבסיס של הכדורסל הישראלי, מסביר הפורוורד. יש לקבוצה מסורת אדירה. חבל שהרסו את אוסישקין כי זה היה אולם מדהים לשחק בו. זה יפה שאותם אוהדים הקימו מחדש את הקבוצה, וללוו אותה לכל המשחקים עוד מהליגה החמישית. יש לי הכבוד לשחק עבור אוהדים כאלו".

לגבי "עודפים": "... לגבי הצגות כפולות עם הקבוצה הבכירה בהדר יוסף, שימחוני לא דוחה את הרעיון על הסף: "אם יתמזל מזלנו, אולי נוכל לשחק באולם הדר יוסף ולתת שואו כפול לאוהדים. במחזור שנשחק מול הפועל ר"ג זה בטח יהיה שווה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 7 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: