EISEN כתב:
האליפות מתחילה ב-31/8, ישראל מתחילה לשחק ב-1/9 - משחק נגד צרפת.
חוץ מצרפת נמצאות בבית גם איטליה, גרמניה, לטביה וסרביה.
למי ששאל את מי זה מעניין, אז יש עדיין פה ושם אנשים שכדורסל אירופאי מעניין אותם, והם אוהבים לראות נבחרות כמו ספרד, יוון, ליטא, רוסיה, סרביה, קרואטיה וכל היוגוסלבים לשעבר, ועוד כל מיני.
כשישראל משחקת זה כיף לראות את המשחק כי נבחרת ישראל היא כמעט תמיד נחותה פיזית מול הנבחרת שמולה.
גילוי נאות - אני באופן אישי בעד נבחרות ישראל בכל ספורט, אבל זה לא כזה קשור לעניין.
לגבי שליטת מכבי - לשחקנים הישראלים אין כל כך מה לעשות בנידון חוץ מלהשלים עם חוקי המשחק.
הימים של גל קנז "הקומוניסט האחרון" נגמרו מזמן.
וכמובן - הכי חשוב באליפות זה שפניני יחטוף מכות. עדיפות לסרבים משוגעים.
גילוי נאות, גם אני בעד נבחרת ישראל בכל תחום, אבל כל עוד קיים קונצנזוס סביב המחלה, והסנטר הפותח שלך זה יניב גרין ששימש נער מגבות בספסל הזוהמה, ועכשיו מצפים ממנו להתמודד מול בשר של 110 ק"ג על 2.13 מ', זה מגוכח. מי שרוצה שהנבחרת הזאת תצליח לא יכול לאהוב קבוצה כמו מכבי, זה בדיוק מה שאני אומר לאנשים שאוהדים אותם.
נבחרת זה בדבר היחיד שמייצג מדינה, מכבי היא אנטי ציונית, זה עובד ומבלבל אותם בקלות.
קשה לי להתחבר לנבחרת המזוייפת הזאת שמורכבת מקבוצה אחת, שאפילו השחקנים שמשמשים נערי מגבות באותה קבוצה הם שחקנים פותחים בנבחרת.
בנבחרת מייצגת האת הכדורסל בארץ, הכדורסל בארץ רמוס ורקוב ע"י כח הזרוע כבר עשרות שנים.
בנינו הייתי רוצה שהנבחרת תתקדם כמה שיותר, אבל גם ככה אין סיכוי, אז כוס עמק הלוואי ונתרסק בשלבים היותר מוקדמים. שתהייה נבחרת כ"כ גרועה שתגרום לאנשים להבין שצריך שינוי יסודי בכדורסל בארץ שרקוב והוא עצמו זה שהכי פוגע בנבחרת.
אני יודע שיש פה כמה סתירות, אבל ככה אני מרגיש.