תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 19:55

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 6 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מאיר טפירו על מספר הזרים בליגה
הודעהפורסם: 16 יוני 2011, 12:45 
סמל אישי של המשתמש
כל מילה בסלע
http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/250/518.html
ציטוט:
בסופו של דבר, צריך להגדיר מטרות ולהחליט מה אנחנו באמת רוצים. אם שואפים לליגה ישראלית, עם זהות ואווירה. עם קהל שיכיר את השחקנים לאורך זמן ויתחבר לקבוצות. עם ותיקים שיהוו מודל לחיקוי, וצעירים שיידעו שיש להם הזדמנות להגיע יום אחד לליגה הבכירה - או שרוצים ליגה אמריקאית עם חיזוק אירופי.

גם זו דעה לגיטימית, רק שלצרכנים פוטנציאלים של כדורסל אמריקאי אין סיבה להתחבר לגרסה הישראלית. אם כבר זרים, יש ליגה הרבה יותר טובה, שאפשר לראות בטלוויזיה כל לילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מאיר טפירו על מספר הזרים בליגה
הודעהפורסם: 16 יוני 2011, 12:49 
מסכים.
גג 3 זרים בכל קבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2011, 22:52 
ולתת לשונאי ישראל בספרד, יוון, ועוד מדינות בלקן שקריות להנות ממכבי חלשה?
על גופתי המתה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2011, 23:02 
סמל אישי של המשתמש
ועוד התבטאות קיץ מעניינת של עמית גל ( :PUKE: )
http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/251/591.html
ציטוט:
אני לא מכיר שמות, אבל יודע להביא אותם לקבוצה שלי
איך? הרי כסף אין לך.
האמריקאים נאיבים. הם שומעים ישראל, וחושבים שאם אתה הקבוצה מספר 2 אחרי מכבי, כנראה שאתה פיגורה. זה נשמע להם מדהים. הם לא יודעים שהפערים עצומים. צריך לדעת מה להגיד לכל אחד.
זה בעיה כשהליגה כל-כך לא שווינית, אבל מנסים. למשל הפיינל-פור
שיטה מאוד ספורטיבית.
"אולי זה לא הכי ספורטיבי, אבל אין ברירה. מכבי, וכל הכבוד לה על זה, יצרה מצב לא נורמלי שלא קיים בשום מקום בעולם. יש להם 50 אליפויות. זה פער שאי אפשר להדביק בדור הנוכחי. זה תהליכים, ולפעמים כדי להתקדם צריך להוריד מישהו למטה. בלי תקווה, אפילו מדומה, אין טעם למשחק. אולי הגיע הזמן לעשות תקרת שכר. 40 שנה אף אחד לא מצליח לגייס 20 מיליון דולר גם לא חמישה".

אתה מדבר על אטרקטיביות, ושואו. מצד שני על תקרת שכר, שמן הסתם תפגע באיכות השחקנים.
"אני מעדיף שוויוניות על איכות, ובטוח שיש מיליוני אוהדים שחושבים כמוני. מצדי, שתהיה ליגה למקומות עבודה, אבל צמודה. אנשים מחפשים מתח, דרמה. למה אהבנו את ג'יימס בונד? מה קוראים יותר, את הרומנים של רם אורן או יצירות המופת של עמוס עוז? כשגאידמק דפק 150 מיליון שקל על בית"ר ירושלים, ושבעה מחזורים לסוף העונה האליפות היתה סגורה, גם הכדורגל לא עניין אף אחד".

היית מוותר על מכבי בליגה. הרי בתנאים האלה הם לא יוכלו להתחרות ביורוליג, ויעזבו. ובלי לפגוע, כמה אנשים יבואו לראות משחק ליגה בין גליל לגבעת-שמואל?
"אני לא אומר למכבי לעזוב. הם ישראלים, הם יהודים. אבל היורוליג לא מעניין אותי. ואין לי ספק שאם תהיה תחרות, האולמות יהיו מפוצצים גם בלעדיהם. כשאני בא לחולון וירושלים האולם מלא. אם גבעת-שמואל, הפועל ת"א, גלבוע/מגידו ויבנה היו משחקות בפיינל-פור על אליפות ביד אליהו, היו שם 11 אלף איש. אני משוכנע. אנשים יעדיפו תחרות, גם במחיר של רמה נמוכה. איכות לא מעניינת. איכות אפשר לראות בטלוויזיה, בליגה הספרדית או ב-NBA".

חכם גדול, איפה היית לפני כמה שנים כשדיברו על תקרת שכר. אפס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 08:10 
יאללה יאללה כאילו שהישראלים נשארים בקבוצת נעוריהם עד סוף הקריירה והחולצה שלהם מפארת את תקרת אולם הקבוצה. שטויות במיץ, אין קבוצה בארץ שמסוגלת לעבור תהליך של בניית קבוצה לאורך שנים, בגלל שכל זר/ישראלי שמשחק בקבוצה שנבנית לאליפות נחטף/עף/טס ע"י מכבי. להעלות את מספר הישראלים בליגה אומר שמכב* תחזיק בעוד ישראלים טובים משל עצמה בעוד ששאר הליגה תסתפק בשניים הכי טובים ומטה. תקרת שכר היא הדרך היחידה ליצור שיוויוניות בין הקבוצות. אני מסוגל להתחבר לשחקן זר, כמו שאני מסוגל להתחבר לשחקן ישראלי- הבעיה שלי שהשחקנים לא יכולים לעמוד בפיתוי של הכסף של מכב*, שלצערי אין קבוצה שיכולה להתמודד עם זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2011, 08:14 
הפועל כתב:
ועוד התבטאות קיץ מעניינת של עמית גל ( :PUKE: )
http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/251/591.html
ציטוט:
אני לא מכיר שמות, אבל יודע להביא אותם לקבוצה שלי
איך? הרי כסף אין לך.
האמריקאים נאיבים. הם שומעים ישראל, וחושבים שאם אתה הקבוצה מספר 2 אחרי מכבי, כנראה שאתה פיגורה. זה נשמע להם מדהים. הם לא יודעים שהפערים עצומים. צריך לדעת מה להגיד לכל אחד.
זה בעיה כשהליגה כל-כך לא שווינית, אבל מנסים. למשל הפיינל-פור
שיטה מאוד ספורטיבית.
"אולי זה לא הכי ספורטיבי, אבל אין ברירה. מכבי, וכל הכבוד לה על זה, יצרה מצב לא נורמלי שלא קיים בשום מקום בעולם. יש להם 50 אליפויות. זה פער שאי אפשר להדביק בדור הנוכחי. זה תהליכים, ולפעמים כדי להתקדם צריך להוריד מישהו למטה. בלי תקווה, אפילו מדומה, אין טעם למשחק. אולי הגיע הזמן לעשות תקרת שכר. 40 שנה אף אחד לא מצליח לגייס 20 מיליון דולר גם לא חמישה".

אתה מדבר על אטרקטיביות, ושואו. מצד שני על תקרת שכר, שמן הסתם תפגע באיכות השחקנים.
"אני מעדיף שוויוניות על איכות, ובטוח שיש מיליוני אוהדים שחושבים כמוני. מצדי, שתהיה ליגה למקומות עבודה, אבל צמודה. אנשים מחפשים מתח, דרמה. למה אהבנו את ג'יימס בונד? מה קוראים יותר, את הרומנים של רם אורן או יצירות המופת של עמוס עוז? כשגאידמק דפק 150 מיליון שקל על בית"ר ירושלים, ושבעה מחזורים לסוף העונה האליפות היתה סגורה, גם הכדורגל לא עניין אף אחד".

היית מוותר על מכבי בליגה. הרי בתנאים האלה הם לא יוכלו להתחרות ביורוליג, ויעזבו. ובלי לפגוע, כמה אנשים יבואו לראות משחק ליגה בין גליל לגבעת-שמואל?
"אני לא אומר למכבי לעזוב. הם ישראלים, הם יהודים. אבל היורוליג לא מעניין אותי. ואין לי ספק שאם תהיה תחרות, האולמות יהיו מפוצצים גם בלעדיהם. כשאני בא לחולון וירושלים האולם מלא. אם גבעת-שמואל, הפועל ת"א, גלבוע/מגידו ויבנה היו משחקות בפיינל-פור על אליפות ביד אליהו, היו שם 11 אלף איש. אני משוכנע. אנשים יעדיפו תחרות, גם במחיר של רמה נמוכה. איכות לא מעניינת. איכות אפשר לראות בטלוויזיה, בליגה הספרדית או ב-NBA".

חכם גדול, איפה היית לפני כמה שנים כשדיברו על תקרת שכר. אפס

במקום שבו בעלי תשובה עומדים גם צדיקים גמורים אינם עומדים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 6 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: