תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 18:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 14 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אולם להפועל
הודעהפורסם: 15 יוני 2011, 11:32 
אני לא יגיד בדיוק מה היה אתמול באסיפה אבל אחד הדברים שממנו כן יצאתי מודאג הוא ענין האולם!!
נכון מבוצעת עבודה רבה של ההנהלה בענין וברור שהם גם מודאגים ועובדים בלי סוף בענין
אבל לפי מה שנראה והוצג הסיכוי שלנו לאולם משלנו (ולא הדר יוסף!!!) הוא קלוש מאוד ,
כל השמועות על עוד 3 שנים לאולם הם רחוקות מהמציאות ומדאיגות ביותר!!

אולם להפועל צריך להפוך להיות בראש סדר העדיפויות של העמותה אחרי עליית ליגה בשנה הבאה, צריך להשקיע
בזה משאבים רבים תקשורתיים ומשפטיים. לא יכול להיות שחולדאי עדיין יושב ושותה קפה כל בוקר על כיסאו שלמאות ילדים
אין איפה להתאמן ולקבוצה אין בית!

ת"א היא העיר הכי גדולה בישראל אבל יש בה רק אולם כדורסל אחד ומגרש כדורגל אחד, כאשר משחקים בה הכי הרבה קבוצות!!
בראשל"צ לדוגמא לכל קבוצת כדוריד וכדורסל יש מגרש משלה, עצוב!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אולם להפועל
הודעהפורסם: 15 יוני 2011, 12:32 
סמל אישי של המשתמש
אני כמובן מסכים איתך, ושותף להערכת המצב הפסימית. אבל מצד שני, ההסבר של רמי הניח את דעתי (בעניין ההמתנה עוד פרק זמן קצר, שלאחריו נעשה הערכת מצב מחודשת).
נראה לי שכדאי לחכות עוד את פרק הזמן הקצר הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2011, 15:31 
אין לי בעיה אם מה שאמר רמי, ואני באמת שלא רוצה ללכת אחורה בשנים האלו שכנראה לא נעשה מספיק בענין...
כי את מה שביקשו עכשיו היו צריכים לבקש כבר לפני כמה שנים!!
גם שיפוץ הדר יוסף הוא טוב ויפה אבל אני אישית פוחד שצעד כזה יגרום לחולדאי להגיד הנה זה מספיק ולא לבנות
באמת אולם חדש!!

למה בכל מקום בעולם לוקח לבנות אולם כזה 3-5 שנים ולא 10!?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2011, 17:26 
סמל אישי של המשתמש
בוקר טוב... על נושא האולם כתבתי כבר בעונה הראשונה בליגה ב' אבל אין מה לעשות,בסופו של דבר בשביל אולם צריך תמיכה של עירייה בנושא הכספי ובעיקר בנושא השטח ומי שעומד כיום בראש העירייה הוא שקרן-רמאי-דיקטטור בן של אלף זונות שבחיים לא יבנה לנו אולם ויותר מכך אפילו כשהטוטו מציעים לו הוא אפילו לא רוצה.

עד שלא יהיה ראש עיר אחר לא יהיה לנו אולם כדורסל ולצערי הרב בשנה הבאה יאלצו לשלוח אותנו גועל נפש בטון נוקיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2011, 18:41 
גם עוד עשור לא יהיה פה אולם.
האכילו אותנו לוקשים עם סיפורי דרייב-אין ותמיכה של הטוטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2011, 18:43 
gigs כתב:
אין לי בעיה אם מה שאמר רמי, ואני באמת שלא רוצה ללכת אחורה בשנים האלו שכנראה לא נעשה מספיק בענין...
כי את מה שביקשו עכשיו היו צריכים לבקש כבר לפני כמה שנים!!
גם שיפוץ הדר יוסף הוא טוב ויפה אבל אני אישית פוחד שצעד כזה יגרום לחולדאי להגיד הנה זה מספיק ולא לבנות
באמת אולם חדש!!

למה בכל מקום בעולם לוקח לבנות אולם כזה 3-5 שנים ולא 10!?!

הבעיה היא לא רק בבניה עצמה אלא גם באישורים שלוקחים הרבה זמן.
חייב להודות שאני פחות אופטימי ממה שהייתי, אבל כמו שרמי אמר- בוא נמתין לתשובת העירייה עוד חודש
ואז נחליט מה עושים. יכול מאוד להיות שצריך לשנות כיוון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2011, 18:58 
סמל אישי של המשתמש
אישורים לוקחים הרבה זמן כי אף אחד לא רוצה לתת אותם.
כשיש רצון של שני הצדדים להגיע ליעד האישורים מגיעים מהר מאוד.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2011, 21:10 
סמל אישי של המשתמש
כל עוד חולדאי ראש עיר אין שום סיכוי לאולם. נקודה. אין מה לפתח אשליות בנושא.

כל עניין האישורים, כאשר העירייה באמת רוצה ויש לה אינטרס - האישורים זה עניין של כמה שבועות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2011, 21:19 
שטויות במיץ. אני לא אומר שהחולדה רוצה לעזור, אבל גם במקום שרוצים לעזור זה לא לוקח שבועות. אפילו לא קרוב לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2011, 21:21 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
שטויות במיץ. אני לא אומר שהחולדה רוצה לעזור, אבל גם במקום שרוצים לעזור זה לא לוקח שבועות. אפילו לא קרוב לזה.

תתפלא...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2011, 23:27 
חכו חכו, בזמן הקמפיין לבחירות הבאות, האולם כבר יהיה בבנייה. אני לא מאמין שהנוכל הזה יבנה לנו אולם בלי לעכב אותנו ככל הניתן כדי לעשות על גבנו את ההון הפוליטי שלו. איזו דרך נפלאה להשתיק את אוהדי הפועל המציקים האלה בדיוק בזמן לבחירות המוניציפליות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2011, 07:59 
LeeorJuve כתב:
חכו חכו, בזמן הקמפיין לבחירות הבאות, האולם כבר יהיה בבנייה. אני לא מאמין שהנוכל הזה יבנה לנו אולם בלי לעכב אותנו ככל הניתן כדי לעשות על גבנו את ההון הפוליטי שלו. איזו דרך נפלאה להשתיק את אוהדי הפועל המציקים האלה בדיוק בזמן לבחירות המוניציפליות.

את הבחירות הבאות הוא לוקח בהליכה ובגלל זה לא מעניין אותו מכמה זבובים שמציקים לו מידי פעם.

(וסליחה עם ההשוואה שלנו לזבובים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2011, 01:08 
סמל אישי של המשתמש
JustZiv כתב:
LeeorJuve כתב:

את הבחירות הבאות הוא לוקח בהליכה ובגלל זה לא מעניין אותו מכמה זבובים שמציקים לו מידי פעם.

בבחירות האחרונות רץ אדם שהצטייר בפני הציבור כ"שונא ישראל" ולא שר את ההמנון הוא ניצח רק ב50% מול 35%, אם יוסי שריד היה רץ מול חולדאי הוא היה מפסיד.
מה שעשיתם (איני תושב תל אביב) בבחירות האחרונות הוא בלתי נתפס מכל בחינה שהיא.

אני רק מחכה ליום שהזבל הזה ירוץ לפוליטיקה ויכנס כנס בדרום...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יוני 2011, 13:52 
סמל אישי של המשתמש
אבו-דגל כתב:
JustZiv כתב:
LeeorJuve כתב:

בבחירות האחרונות רץ אדם שהצטייר בפני הציבור כ"שונא ישראל" ולא שר את ההמנון הוא ניצח רק ב50% מול 35%, אם יוסי שריד היה רץ מול חולדאי הוא היה מפסיד.
מה שעשיתם (איני תושב תל אביב) בבחירות האחרונות הוא בלתי נתפס מכל בחינה שהיא.

אני רק מחכה ליום שהזבל הזה ירוץ לפוליטיקה ויכנס כנס בדרום...

אחי בגדול אתה צודק אבל עוד משו בקטע של יוסי שריד, דב חנין הוא לא מוכר ולכן היה צריך לעשות המון המון המון פרסום בשבילו רק בשביל שאנשים יידעו בכלל מי זה, וגם יש סיפורים(מפורום הזה) שתושבים בת"א לא ידעו מי הוא, ולכן החולדה ימח שימו וזכרו לא כל כך היה צריך להתאמץ בתעמולה פרסום שיווק וכאלה, אבל אם יוסי שריד היה מתמודד הוא (המן בן המדתא)היה עושה יותר יחסי ציבור פרסום וכו' וכו' ואז גם אז הוא היה מנצח(זה משו ששמעתי מפה ודברים כאלה גם שמעתי מאנשים אחרים..אבל זה לא קשור לפה :WHOME: )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 14 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: