תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 10:53

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 11 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מנויים שלא באים ביום שני
הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 00:05 
א) כל מי שמנוי ויודע שהוא לא בא שידאג להעביר את המנוי שלו למישהו אחר. ביקוש יש...

ב) אין אפשרות לעשות איכשהו שמנוי שלא בא יודיע על ביטול הגעה ולמכור כרטיס במקום? כן אני יודע שזה כנראה מסובך בשיטת המכירה הרגילה שיש בארץ (באירופה העניין הזה פועל מעולה עם מערכת ממוחשבת)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מנויים שלא באים ביום שני
הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 01:25 
איך אפשר לעשות את זה בלי מערכת ממוחשבת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 02:15 
זה די קשה,ויש הרבה שלא יביאו את המנוי שלהם בגלל שניתן לגנוב מנוי בקלות,לדעתי רק שתהיה מערכת ממחושבת יהיה אפשר לעשות דבר כזה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 06:11 
א.ב כתב:
א) כל מי שמנוי ויודע שהוא לא בא שידאג להעביר את המנוי שלו למישהו אחר. ביקוש יש...

ב) אין אפשרות לעשות איכשהו שמנוי שלא בא יודיע על ביטול הגעה ולמכור כרטיס במקום? כן אני יודע שזה כנראה מסובך בשיטת המכירה הרגילה שיש בארץ (באירופה העניין הזה פועל מעולה עם מערכת ממוחשבת)

פשוט תפנו לאחד מחברי ההנהלה (נועה מרכזת את זה) ותודיעו שמס' מנוי זה וזה לא מגיע
זה יפנה עוד כרטיס למכירה(מנסיון).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 07:41 
זה ממש לא בידים של נועה או מי מחברי ההנהלה. המשטרה אישרה x כרטיסים למכירה וחתמה על כל כרטיס עמ חותמת משטרתית מהוללת. עכשיו נועה צריכה ללכת לשוטר ולהסביר לו שדניאל מוסקוביץ בן לולו, בעל מנוי שנתי, לא יגיע ואנא שוטר יקר תחתום לי על עוד כרטיס.....
לא מאמין.......

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 08:18 
red73 כתב:
זה ממש לא בידים של נועה או מי מחברי ההנהלה. המשטרה אישרה x כרטיסים למכירה וחתמה על כל כרטיס עמ חותמת משטרתית מהוללת. עכשיו נועה צריכה ללכת לשוטר ולהסביר לו שדניאל מוסקוביץ בן לולו, בעל מנוי שנתי, לא יגיע ואנא שוטר יקר תחתום לי על עוד כרטיס.....
לא מאמין.......

תתפלא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 11:11 
סמל אישי של המשתמש
indiferent כתב:
א.ב כתב:

פשוט תפנו לאחד מחברי ההנהלה (נועה מרכזת את זה) ותודיעו שמס' מנוי זה וזה לא מגיע
זה יפנה עוד כרטיס למכירה(מנסיון).

או לצחי ! בחור מותק ! שמרכז את נושא הכרטיסים . . מידיעה אישית אחת הבעיות המרכזיות היו הנושא הזה של המנויים , שלא ניתן לדעת כמה יגיעו ..

ולכן דווקא כן ניתן להוציא כרטיס במקום מנוי שיודיע שהוא לא יגיע !

אבל נראה לי שלאור הביקוש ..עדיף פשוט להעביר את המנוי למישהו אחר .. יחסוך בלאגן !!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 12:09 
אני אישית העברתי את המנוי שלי לחבר שמגיע במיוחד מב"ש למשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2011, 08:20 
יש לי הצעה שהבאתי מרעיון שעובד בקבוצה אחרת:

בסט. פאולי, אם בעל מנוי יודע שהוא לא יגיע למשחק הבא הוא מפקיד אותו בקופה מיוחדת שבה הוא מצהיר שהוא יעדר ובאיזה משחקים, הקופה מוכרת את הניקוב לראשון שמגיע ביום המשחק(מחירון)+לוקחת תעודת זהות או עירבון אחר כלשהו, ולאחר המשחק מי שקנה את הניקוב מחזיר אותו לקופות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2011, 09:24 
סמל אישי של המשתמש
LeeorJuve כתב:

בסט. פאולי, אם בעל מנוי יודע שהוא לא יגיע למשחק הבא הוא מפקיד אותו בקופה מיוחדת שבה הוא מצהיר שהוא יעדר ובאיזה משחקים, הקופה מוכרת את הניקוב לראשון שמגיע ביום המשחק(מחירון)+לוקחת תעודת זהות או עירבון אחר כלשהו, ולאחר המשחק מי שקנה את הניקוב מחזיר אותו לקופות.

LeeorJuve, יש לי שאלה. האם בעל המנוי שהפקיד אותו בקופה מקבל החזר כספי על ניקוב שהוא תרם? האם הוא מקבל את הכסף של קונה הניקוב או שזה תרומה נטו שלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2011, 13:37 
סמל אישי של המשתמש
ירון כתב:
LeeorJuve כתב:

LeeorJuve, יש לי שאלה. האם בעל המנוי שהפקיד אותו בקופה מקבל החזר כספי על ניקוב שהוא תרם? האם הוא מקבל את הכסף של קונה הניקוב או שזה תרומה נטו שלו?

תרומה.
יחד עם זאת, בארה"ב, שם הטכנולוגיה מאפשרת זאת, השיטה הזו גם נפוצה, כששם אתה מודיע באתר מיוחד שאתה לא תגיע, ומקבל מחצית משווי הכרטיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 11 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: