תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 00:05

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 9 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מעשה הרמייה של כפ"ס
הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 05:58 
סמל אישי של המשתמש
ידיעות מביא את עיקרי הדו"ח של משרד החקירות "ויצמן-יערי" בנושא. עפ"י הפרסום זה המקרה הראשון שאיגוד הכדורסל הפעיל משרד חקירות:

"גורמים בקבוצת כפ"ס ובראשם מר בני חזן, מנכ"ל הקבוצה, בשיתוף עם גורמי מכון 1 לרפואת ספורט (גם הוא בניהול מר בני חזן), רקחו תרמית שמטרתה רישום השחקן טרם סיום מועד העברות וזאת טרם הסתיימו נוהלי הרישום להם הם מחוייבים, לרבות ההבדיקות הרפואיות, כל זאת תוך משצג שווא לפיו נבדק השחקן במועד מוקדם יותר, למעשה רשמו אותו באיגוד בהסתמך על מסמכים כוזבים. במסגרת התרמית זויפו מסמכים ובהם נתונים רפואיים על המשתמע מכך".

כפ"ס הציגו מצג שווא לפיו נבדק השחקן ב-7 או ב-8 למרץ. השחקן הודה שראה רופא לראשונה בישראל ב-10 למרץ בבדיקה שערכה 45 דקות.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מעשה הרמייה של כפ"ס
הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 06:23 
רמאים ומנחוסים
שיורידו אותם ליגה אוטומטית
(אני בעד לב השרון ברבע...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 08:08 
סמל אישי של המשתמש
בני חזן :LAGUH!: זה מה שקורה למי שלא מכניס אותי ואחותי לאולם שלו.
שיקבל הרחקה ל3 שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 09:05 
סמל אישי של המשתמש
עוד קצת מהתחקיר + המלצות שלי:

חזן נחקר פעמיים, ובפעם השנייה הודה כי "השחקן לא נבדק בתאריך 8 למרץ 2011, כפי שמצוין במסמכים הרפואיים. "בפועל מה שקרה הוא שלקחנו את התיעוד הרפואי שלו מאוקרינה, הצגנו אותו בפני הרופא, שעל סמך התיעוד נתן את האישור הרפואי. עשינו כך משום שאחרי הטיסה כל כך ארוכה (בולשייט הטיסה מאוקרינה לא ארוכה ג.ב) בדיקה רפואית לא הייתה אפשרית והיינו בלחץ זמנים עקב האיחור בטיסה ומועד ההרשמה הסופי באיגוד הכדורסל".
חזן ממשיך ואמר בחקירתו: "את התצהיר שננתי בזמנו לאיגוד הכדורסל כתבתי במעומעם על מנת להמנע משקר חד משמעי וזאת כדי למנוע דחיית הדיון בעצם הדבר היחיד שעשה השחקן הוא חתימה על טפסים, כולל טפסי הרישום. אני מצטער ומתבייש על מה שעשיתי ובהחלט מכה על חטא, אבל כוונותי היו טובות.

המלצות שלי לעונש:

בני חזן מנכ"ל הקבוצה: השעייה ל-10 שנים מכל קשר לניהול קבוצת ספורט בישראל. פסילת מכון 1 לרפואת ספורט (שבבעלות מר חזן) מלתת אישורים ל-3שנים וכול עוד המכון בבעלות מר חזן. בדיקה חוזרת של כל האישורים שנתן המכון. קנס של 25,000 ש"ח. תלונה במשטרה על זיוף מסמכים.
שאולי דור יו"ר הקבוצה: השעייה ל-5 שנים מניהול קבוצות ספורט בשל מעורבותו בקשר לרמייה + קנס של 10,000 ש"ח.
קבוצת הפועל כפ"ס: הפסדים טכניים בכל המשחקים בהם שיחק השחקן. + הפחתת 10 נקודות על נסיון לרמייה (מה שבפועל יוריד את הקבוצה ליגה). כמו כן קנס של 100,00 ש"ח לאיגוד הכדורסל.
אומני סמית, השחקן: קנס 20,000 ש"ח והשעייה מלשחק בישראל עד עונת 2012-2013

ברור שבאיגוד יתנו רק הפסדים טכניים ותו לא. אבל אני חושב שחייבים להעניש בחומרה בנושא הזה, כי מדובר על זיוף מסמכים רפואיים. צריך לזכור שמנהלי קבוצה שמנהלים אגודות ילדים ובו 1000 שחקנים. ולכן זיוף בדיקות רפואיות חמור מאד בעיני.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

נערך לאחרונה על ידי גיא ברזל בתאריך 06 אפריל 2011, 10:54, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 09:23 
רצחת אותם לגמרי
בחיי שאני לא בא להשפט אצלך אף פעם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 09:37 
mkorman1 כתב:
רצחת אותם לגמרי
בחיי שאני לא בא להשפט אצלך אף פעם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 10:51 
השעייה ברזל. לא השהייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 11:01 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו, צריך להשהות את הפעילות של כ"ס.
כי אם נשעה אותה אז נהריה ושאול ישארו ליגה, דבר שלא יקר בהשהייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 16:32 
סמל אישי של המשתמש
אבו-דגל כתב:
בני חזן :LAGUH!: זה מה שקורה למי שלא מכניס אותי ואחותי לאולם שלו.
שיקבל הרחקה ל3 שנים.

שיקבל מאסר של 3 שנים הכלב הנתי הזה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 9 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: