תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 00:04

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 11 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: התרמה מחר ביצורניר, או - הגיע הזמן לפתוח ארנקים
הודעהפורסם: 25 מרץ 2011, 15:30 
* לא המשתמש המקורי
חברות וחברים,

במהלך השנה הקבוצה מאשרת בקשות של קבוצות וארגונים שונים לאירוח במשחקים (דוגמת טורניר אוסישקין שאירח ילדים הנאבקים נגד גירושם). קיבלתי הסכמה עקרונית לאירוח קבוצה של ילדים מהארגון שאני מתנדבת בו (האסקואליטה - מרכז למידה של הקהילה הלטינו-אמריקנית בארץ) במשחק הבא מול הוד השרון. כאמור זהו המשחק הביתי האחרון לפני הפלייאוף ולא צפוי לחץ על כרטיסים.

יש רק בעיה אחת וכאן אתם נכנסים לתמונה - אין קו אוטובוס שנוסע מאזור האולם לתחנה המרכזית (אזור מגוריהם של הילדים) בשעת סיום המשחק. הובא לידיעתי שהשכרת אוטובוס שיסיע ויחזיר את הקבוצה אמורה לעלות בסביבות 800-1000 ש"ח.

מחר במהלך היצורניר אעבור בין המשחקים לאסוף כספים לנסיעה. אודה לכל מי שיוכל לתרום כל סכום, כדי להפוך עוד כמה ילדים לאדומים בנשמה.

שבת שלום,

לי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: התרמה מחר ביצורניר, או - הגיע הזמן לפתוח ארנקים
הודעהפורסם: 25 מרץ 2011, 18:34 
לא רוצה לפגוע בהתרמה אבל
יש קו אוטובוס שמגיע מהדר יוסף לתחנה מרכזית (לא לתחנה עצמה אבל ממש קרוב)
גם אחרי 22:00
קו 40 ולדעתי גם קו 535
צריך ללכת עד לסוף הרחוב איפה שגשר מבצע קדש
אגב אם במקרה הכי גרוע לא תצליחו להשיג כסף או למצוא אוטובוס יש תחנת רכבת בני ברק לא רחוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2011, 20:12 
Adom Bdam כתב:
לא רוצה לפגוע בהתרמה אבל
יש קו אוטובוס שמגיע מהדר יוסף לתחנה מרכזית (לא לתחנה עצמה אבל ממש קרוב)
גם אחרי 22:00
קו 40 ולדעתי גם קו 535
צריך ללכת עד לסוף הרחוב איפה שגשר מבצע קדש
אגב אם במקרה הכי גרוע לא תצליחו להשיג כסף או למצוא אוטובוס יש תחנת רכבת בני ברק לא רחוק

ומי ישלם על הרכבת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2011, 20:32 
*לא היוזר המקורי

קו 40/42 מסיימים את פעילותם ב-21:35. קו 535 אינו פעיל. אני מניחה שהתכוונת לקו 525. התחנה שלו ממוקמת ק"מ מהמגרש. בהנחה שהמשחק רק מתחיל בשמונה ויש מרחק הליכה ניכר בין המגרש לתחנה (פלוס העובדה שלהסתובב עם חבורת ילדים זה תמיד ארוך יותר מזמן הליכה של מבוגר), אני לא רוצה לקחת את הסיכון שניתקע בלי הסעה לחזור. שלא לדבר על הסיכון של להסתובב עם חבורת ילדים בעשר וחצי בלילה ליד כבישים עם תנועה סואנת.

אשמח לשמוע הצעות אחרות (קצת יותר פרקטיות, בהתחשב בנסיבות),

לי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2011, 20:41 
סמל אישי של המשתמש
בכמה ילדים מדובר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2011, 07:41 
דור,
אני יודע שנוטים לחשוב שמשחק כדורסל, בדומה למשחק כדורגל, אורך קרוב לשעתיים. אלא שזה מאד לא נכון!
אני מוכן להתערב, שהמשחק לא יסתיים אחרי 21:30, בהנחה שיחל בזמן(=20:00), ולא ייעצר כל שניה בגלל שופטים בלי שיער וכד'.
רוב המשחקים העונה (להוציא את אלו שנכנסו להארכה = חיפה בגביע והבקעה בחוץ, ועוד כמה חריגים - בגלל שופטים בלי שיער, עצירות, עיכובים וכד') נגמרו תוך פחות משעה וחצי, וקו 40 האחרון גם מגיע הכי מוקדם ב-21:55 (כן, כ-20 דקות לאחר צאתו) לתחנה של האולם, ולפעמים גם ב-22:00 - אם מתעכב מעט. אז לא אמורה להיות בעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2011, 09:48 
* לא היוזר המקורי

הפועל - מדובר על בסביבות 20 ילדים.
אורביט - נכון שהמשחק יכול להסתיים ב-21:30, אבל אין לי ערובה לזה. בנוסף, השינוע של הילדים לאזור התחנה ייקח זמן. בנוסף 2 - התחנה עומדת ממש על הכביש, באופן מאד לא בטיחותי. לא רוצה לקחת את הסיכון שילד יקפוץ לי לכביש.

אם למישהו יש הצעות שלא קשורות בתחנת האוטובוס שעל מבצע קדש/פנחס רוזן, אשמח לשמוע.

לי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2011, 10:20 
הי לי
בשביל 20 ילדים לא כדאי לקחת אוטובוס
יש רכבי הסעות שאצלנו בראשון נקראים ורסנו
ואפשר לקחת 2 כאלו בעלות הרבה יותר נמוכה מעלות של אוטובוס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2011, 10:28 
עוד הצעה
אפשר לארגן טרמפים
אני מוכן לקחת חזרה הביתה 2 ילדים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2011, 13:39 
דור פורת כתב:
* לא היוזר המקורי

הפועל - מדובר על בסביבות 20 ילדים.
אורביט - נכון שהמשחק יכול להסתיים ב-21:30, אבל אין לי ערובה לזה. בנוסף, השינוע של הילדים לאזור התחנה ייקח זמן. בנוסף 2 - התחנה עומדת ממש על הכביש, באופן מאד לא בטיחותי. לא רוצה לקחת את הסיכון שילד יקפוץ לי לכביש.

אם למישהו יש הצעות שלא קשורות בתחנת האוטובוס שעל מבצע קדש/פנחס רוזן, אשמח לשמוע.

לי

יש תחנת אוטובוס בפנחס רוזן (לא בגשר) או שיש בתוך הדר יוסף עצמה (יש גשר ממול האולם להולכי רגל עד לליד התחנה) כל הקווים שאמרו פה עוברים גם שם.
*קו 525 לא עובר שם אבל עובר בפנחס רוזן (לא בגשר) אבל קו 40 ו42 עוברים שם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2011, 17:47 
* לא היוזר המקורי

תודה רבה לכל האנשים היקרים שפתחו את הלב ואת הכיס בשביל לאפשר לילדים האלה חוויה בלתי נשכחת :)
הודות לכם הצלחתי לאסוף את הסכום הנדרש להסעה.

יאללה, עכשיו רק צריך לעבוד על השירים...

לי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 11 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: