תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 00:07

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: המועדון מברך על המתווה שהושג במנהלת הליגה
הודעהפורסם: 16 יולי 2017, 19:06 
מועדון הכדורסל הפועל SP מצרפלס ת"א מברך על המתווה שהושג היום במנהלת ליגת העל בכדורסל. המתווה כולל מספר סעיפים עיקריים עליהם נאבקנו, האמורים לקדם את התחרותיות והשוויוניות בענף: ביטול חוק הגבלת כרטיסים לקבוצה אורחת, המשך שיטת הפיינל פור ושמירה על מספר הזרים, על החוק הרוסי ועל חוק הצעירים מהעונה החולפת.

יו"ר העמותה ונציג המועדון במנהלת הליגה רמי כהן: "כדורסל משחקים בראש ובראשונה בשביל האוהדים, אני שמח שהוחלט להגדיל את ההקצבה המגיעה לקהל אורח גם במשחקי הדרבי ובאולמות הגדולים, כך שבמקום 750 כרטיסים נקבל אלף כרטיסים. מדובר בהישג לאחר מאבק ארוך שנמשך מספר שנים".

"בנוסף, אני שמח שהצלחנו, יחד עם קבוצות נוספות, לשמור על הפיינל פור לעוד שלוש שנים. אני שומע ומודע לקולות שעולים בקרב גורמים שונים בענף לגבי שיטת ההכרעה, ומדגיש כי במהלך הדרך הצענו יותר ממתווה אחד לפיו הליגה תוכרע בסדרות. עם זאת, בהיעדר הסכמה על העקרונות הנלווים, הוחלט על ידי רוב מוחץ להמשיך בשיטת הפיינל פור. אין ספק ששיטת הכרעה זו, שהתקבלה בסוף השבוע גם בליגת ה-VTB (הליגה הרוסית), מגבירה את התחרותיות ומביאה להשקעות נוספות, גידול במספר האוהדים ובתקציבי הקבוצות וטובה לליגה בנקודת הזמן הנוכחית. גם בנושאי החוק הרוסי וחוק הצעירים ישנה הבנה שהם מקדמים את הכדורסלן הישראלי ולכן כל עוד אין הורדה במספר הזרים, החוקים ראויים ואני שמח שהוחלט להשאירם בתוקף".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: המועדון מברך על המתווה שהושג במנהלת הליגה
הודעהפורסם: 16 יולי 2017, 19:13 
סמל אישי של המשתמש
הישג הרבה יותר מרשים מלהכנס לפלייאוף.
אחרי שנים של עבודה רואים תוצאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2017, 06:02 
סמל אישי של המשתמש
אני שב ושואל:

האם המענק של 250K לשיתוף 4 זרים בלבד נשאר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2017, 07:18 
כל הכבוד על המלחמה הצודקת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: