תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 00:06

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 59 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: שחקני הפועל בנבחרות
הודעהפורסם: 20 יוני 2017, 00:44 
נבחרת העתודה הפסידה 86:68 לנבחרת פינלנד במשחק הכנה באיסלנד.
צוף 8 נק' ו-7 ריבאונדים, תמיר בלאט 6 נק' ו-6 אסיסטים ויונתן רבינוביץ' 4 נק'. 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: שחקני הפועל בנבחרות
הודעהפורסם: 20 יוני 2017, 01:29 
המון המון עבודה יש לקטש לקראת האליפות בכרתים בחודש הבא.
הם משחקים כדורסל של שנות ה 70, מכניסים כדורים לקופרברג כאילו הוא איזה קווין גארנט ובקושי זורקים שלשות (4 שלשות בפחות מ 20% לעומת 13 ב 40% של הפינים), כדורסל איטי, נטול משחק ריצה, וקשה לצפייה.
מקווה בשבילם שהם לא יופיעו ככה לאליפות.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2017, 01:56 
ניצחון של ישראל על איסלנד, רבע רביעי פשוט יוצא מן הכלל של רבינוביץ' למרות שהוא סיים את המשחק עם 4 נקודות בלבד (אני ספרתי 6 אבל שיהיה) הוא הוסיף 7 אסיסטים ו 5 ריבאונדים ומספר פעולות טובות ברבע הרביעי כולל חטיפה גדולה, הביאו לישראל את הניצחון.
הוא קלע 2 ג'אמפשוטים קשים בדקות האחרונות והנהיג יפה במשחק המעבר, יופי של משחק עבורו.

משחק בינוני מאוד של בלאט למרות 12 נקודות, זה 2/9 מהשדה וגם 6 איבודים - הרבה חלודה יש אצלנו ע"פ 2 המשחקים האחרונים והוא צריך לחזור לכושר של קיץ שעבר מאמין שזה יקרה.

צוף נקלע לבעיית עבירות על ההתחלה ולמעשה אחרי 4 דקות יצא לספסל (פרק זמן מוגזם לדעתי שהוא לא שיחק), במחצית השנייה הוא היה טוב הוא קלע 5 מהירות והיה שותף לדקות האחרונות.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2017, 07:25 
בוריס כתב:
ניצחון של ישראל על איסלנד, רבע רביעי פשוט יוצא מן הכלל של רבינוביץ' למרות שהוא סיים את המשחק עם 4 נקודות בלבד (אני ספרתי 6 אבל שיהיה) הוא הוסיף 7 אסיסטים ו 5 ריבאונדים ומספר פעולות טובות ברבע הרביעי כולל חטיפה גדולה, הביאו לישראל את הניצחון.
הוא קלע 2 ג'אמפשוטים קשים בדקות האחרונות והנהיג יפה במשחק המעבר, יופי של משחק עבורו.

משחק בינוני מאוד של בלאט למרות 12 נקודות, זה 2/9 מהשדה וגם 6 איבודים - הרבה חלודה יש אצלנו ע"פ 2 המשחקים האחרונים והוא צריך לחזור לכושר של קיץ שעבר מאמין שזה יקרה.

צוף נקלע לבעיית עבירות על ההתחלה ולמעשה אחרי 4 דקות יצא לספסל (פרק זמן מוגזם לדעתי שהוא לא שיחק), במחצית השנייה הוא היה טוב הוא קלע 5 מהירות והיה שותף לדקות האחרונות.

אני כולי תקווה שהחלודה הזאת תהיה באילת שנה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 יוני 2017, 09:53 
.למשועממים בלבד, היום ה-20:00 משחק אחרון בטורניר נ. שבדיה, שידור בדף הפייסבוק של איגוד הכדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2017, 20:05 
אם במשחק הכדורסל הקבוצה שהייתה עושה הכי הרבה פיק אנד רולים הייתה מנצחת - נבחרת העתודה הנוכחית הייתה הנבחרת הטובה ביותר שידע המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יוני 2017, 14:42 
המשחק השלישי הטורניר נגד שוודיה הסתיים בהפסד 73-67.

תמיר בלאט עם 12 נק' (2/7 ל-2 ו- 2/6 ל-3) 5 איבודים, 8 אסיסיטים ו-2 חטיפות.
צוף שבדומה לבלאט פותח בחמישיה סיים עם 6 נק' (0/3 מה- 3) ומדד 1- ב- 29 דק'.
יונתן רבינוביץ עם 2 נק' (1/4 ל- 2) ומדד 3-.

אם אלו הישראלים שלך לעונה הבאה ורביב ובנקס הם סימן שאלה לאור העונה שעברה, מאד לא מעודד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יוני 2017, 14:59 
מסכים שמבחינת ישראלים המצב שלנו מדאיג מאוד, מלבד תומר גינת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יוני 2017, 16:01 
המצב מדאיג למי שמתמאצץ לראות את המצב מדאיג, יש להפועל ת"א סגל ישראלי טוב מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יוני 2017, 16:03 
מראש אין מה לבנות על תמיר בלאט וצוף.
הראשון קיבל קרדיט מטורף בעונה האחרונה והחזיר בקליעה טובה מבחוץ וניהול משחק לא רע, אבל אפס יכולת לקלוע זריקה תוך כדי תנועה או לסיים חדירה לסל ואפס יכולת לשמור על משהו.
השני בגדר פוטנציאל שזה לא משהו שאתה בונה עליו, אלא מנסה לפתח.
בקיצור, שני ישראלים שלא עליהם צריך לבנות.

יש לך בגארדים את רביב ובנקס שאתה צריך שלפחות אחד מהם יתן עונה טובה, ואת תומר גינת שכבר נתן עונה די טובה ובשאיפה יתן עוד קפיצה השנה. נכון שעל כל אחד מהשלישייה הזאת יש סימני שאלה (אם בנקס יתאפס על עצמו מנטלית, אם רביב יהיה כשיר בריאותית, על תומר אם ימשיך להשתפר) אבל לא הם הבעיה.
סימן השאלה הגדול הוא מי יהיו הישראלים הנוספים - אם אור לאומי בסוף יהיה בקבוצה או אם תצליח להחתים את יפתח זיו אתה לחלוטין מכוסה בגארדים.
הישראלי הנוסף צריך להיות המחליף של מתן, וגם כאן זאת שאלה גדולה את מי תצליח להביא (הלוואי שאת וורקמן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יוני 2017, 17:44 
בוריס כתב:
המצב מדאיג למי שמתמאצץ לראות את המצב מדאיג, יש להפועל ת"א סגל ישראלי טוב מאוד.

מתאמץ? אחרי העונה שרביב ובנקס נתנו לא צריך להתאמץ. ממש לא.

Sent from my LG-H850 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יוני 2017, 18:21 
רביב היה פצוע ב 2/3 עונה, אבל כשחזר הוא היה מעולה בתוספת של חלודה
הכי קל זה להתייחס לפציעה כאל מכה ולצייר שהמצב אצלו קטסטרופה אבל זה לא אומר שעם מעט עבודה וכמה אימונים אצל ארז הוא לא יחזור להיות ישראלי תורם בליגה הזו.

לצורך העניין אלו המספרים של רביב אחרי שחזר מהפציעה ובסוגריים המיקום שלו באותה קטגוריה מבין השחקנים הישראלים (סדר גודל של 11-12 משחקים) :

11.1 נקודות (8)
4.5 אסיסטים (4)
48% ל-2 (*4)
93% מהקו (1)
2 איבודים למשחק (15)
12 נקודות מדד (7)

* מבין הגארדים (כי גבוהים באופן טבעי עם אחוזים גבוהים יותר ל2).

לגבי בנקס, אולי אם הפועל תאפשר לו להצליח הוא גם יעשה את זה.
למזלו ולמזלנו יש לו מאמן שכבר עבד איתו בעבר ושיודע איך להפעיל אותו אבל ימים יגידו.

נערך לאחרונה על ידי בוריס בתאריך 22 יוני 2017, 18:23, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 יוני 2017, 18:22 
באמת? פרנקו אימן את אדריאן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 22 יוני 2017, 18:23 
Noam כתב:
באמת? פרנקו אימן את אדריאן?

כן, בעונת 11/12 ובנקס קלע 21 נקודת למשחק באותה עונה.

נ.ב
נראה לי שאנחנו חורגים מנושא האשכול

נערך לאחרונה על ידי בוריס בתאריך 22 יוני 2017, 18:32, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 יוני 2017, 18:27 
וואו, נהדר.
נקווה שהוא יצליח לא לרמוס לו (ולנו) את העונה, כי 3 המאמנים האחרונים קצת התקשו בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יוני 2017, 19:07 
אתה אופטימי בצורה קצת הזויה לגבי רביב.
הבן אדם הפסיד כמעט את כל העונה האחרונה, הוא אוטוטו בן 33 והוא גם ככה שחקן מאוד פציע.
גם כשהוא חזר, למעט כמה הבלחות, הוא היה רחוק מלהיות רביב שאנחנו מכירים (אם כי עדיין שחקן תורם וחשוב). לא הייתי בונה עליו יותר מדי.
אם כבר מי שלדעתי יתן עונה טובה זה בנקס. בנקס לא היה חלש בתור ישראלי, הוא היה חלש בתור זר בכיר שאמור להיות טופ סקורר ולהחזיק את הקו האחורי. כנראה שהימים האלה מאחוריו.
בתור ישראלי לעומת זאת, הוא יקבל מקום פחות משמעותי במשחק הקבוצתי, יקח זריקות שהוא יותר אוהב ויתן בכיף (אני מאמין) 12-13 נקודות למשחק. גם העונה הוא נתן 9 נקודות למשחק באחוזים טובים. זה בטח לא רע לישראלי.

הדבר הכי חשוב מבחינתנו זה למצוא גארד ישראלי משמעותי במקום בלאט. אני לא אחזיק עוד עונה עם 25 דקות למשחק של תמיר בלאט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יוני 2017, 19:44 
גם אם רביב היה בכושר הטוב שלו הוא לא היה נותן מספרים גבוהים כמו בשנים הקודמות.
השנה זאת הפעם הראשונה שהיו לנו זרים סקוררים, 4 סקוררים + בנקס.
אם בשנת 2015/16 היה לנו 4 זרים סקוררים (ולא באטל, ווילאמסון וג'ף אלן) רביב לא היה קולע 16.2 נקודות למשחק כי מן הסתם היו לו הרבה פחות זריקות.

מה שאני מנסה להגיד זה שהמספרים שציינתי למעלה לא רחוקים מהמספרים שאנחנו מייחלים מרביב לימונד כשיש לנו זרים טובים (ונכון שתקופת המדגם היא רק 11 משחקים) בטח כשיש את אדריאן כישראלי ואת גינת במגמת עלייה.

לגבי בלאט, אני מסכים איתך ביג טיים הוקיץ' אבל לדעתי בלאט יישאר כי לפי השידורים שראיתי פרנקו נורא אוהב אותו משום מה אבל נראה כבר מה יהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 יוני 2017, 19:55 
אני בונה על רבינוביץ

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יוני 2017, 21:24 
אני חושב שרביב היה נותן את המספרים שלו ככה או ככה, אבל מעבר למספרים זה פשוט לא היה אותו שחקן. מקווה שיחזור לעצמו או לפחות קרוב אבל אני לא אופטימי.
ואני לצערי חושב שאתה צודק לגבי בלאט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 יוני 2017, 22:21 
רביב היה נהדר? באמת?
בחייך נו...הוא נראה שחקן גמור מלבד אולי 2 משחקים.

Sent from my LG-H850 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2017, 02:48 
צור, מה שאני אומר שמבחינת תרומה סטטיסטית רביב היה מעולה יחסית לשחקן שחזר מפציעה פעם שנייה העונה ועוד לקבוצה מפורקת שכבר רצה עם 4 זרים שלוקחים מלא זריקות.
אני חושב שהבעיה של רביב בחצי שנה האחרונה היא לא פיזיולוגית אלא יותר אינטנסיבית - לא פשוט להיכנס לקצב של קבוצה שלא עשית איתה הכנה לעונה, לא היית נוכח באימונים ועוד שיש זרים סקוררים וכן היו לו משחקים טובים - נגד ירושלים, קג''ת, חולון, הרצליה, ראשון ואפילו באילת הוא היה טוב מאוד.

רביב לא שווה יותר מ 11 נקודות למשחק בקבוצה שיש לה 4 זרים סקוררים בחיים, כמו שכארם משעור לא היה קולע 15 למשחק אם היה לו את ליונס, טאקר והאוול במקום גרין, טריש וקנסביק.
בסופו של יום 11.1 נקודות, 4.5 אסיסטים ו 48% ל 2 אלו מספרים יפים לישראלי בליגה, וברור שמעבר למספרים יבשים את גם את עניין ה'איך זה נראה' אבל אם הוא יהיה בנבחרת ויעשה הכנה חזקה לעונה, ויהיה נוכח באימונים וממש יהיה חלק מהקבוצה - דבר שלא היה השנה כי הייתה תקופה שהוא לא היה נוכח בכלל - אז יש סיכוי סביר שהוא יתרום לנו לא מעט בתור ישראלי שני.
אין פה עניין של פסימי או אופטימי, הכל יכול להיות, אבל שורה תחתונה הוא בריא והולך להתאמן עם הנבחרת ונראה מה יהיה איתו.

מעבר לכך אני מציע שנפתח אשכול חדש בנושא הזה ולא נהרוס את האשכול הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2017, 12:04 
אני חושב שצריך להסתכל על זה בצורה שונה. בעונה שעברה הקבוצה נבנתה במובהק על רביב כישראלי המוביל. את כל הביצים שמו בסל שלו. הישראלי השני אחריו בקבוצה, לפחות בתחילת העונה, היה מתן נאור. שחקן שבקושי מייצר נקודות. בעונה הבאה הבנייה תהיה אחרת. יהיה את בנקס כישראלי מוביל, את רביב, תומר גינת, ויהיה עוד ישראלי מהספסל (על חשבון אור לאומי), כלומר אמור להיות סגל מאוזן יותר בכל הנוגע לישראלים. לדעתי סימן השאלה הוא דווקא גינת, שנתן אחלה עונת בכורה, אבל יצטרך להוכיח שהוא מסוגל לתת תפוקה גם בעונה הבאה, למרות חסרון אתלטי די משמעותי (ואני בדעה שישראלים עם נחיתות אתלטית מתקשים יותר בליגה הזאת). בקו האחורי, בהנחה שיהיו שני זרים, פלוס בנקס, רביב, ועוד ישראלי וגם צוף - אמור להיות איזון.
בקו הקדמי הרבה תלוי בגינת, אבל גם פה, אני מניח שיהיה עוד גבוה ישראלי זול, שהוא ברמה יותר גבוהה מאליאספור שיוכל לתת דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2017, 14:46 
סמל אישי של המשתמש
דווקא זול?

אולי רוזפלט?
אולי ג'ייק כהן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2017, 17:34 
בעמדות 4-5 יהיו לך שני זרים ותומר גינת. אתה לא תביא את אייזיק רוזפלט בתור גבוה רביעי או תהפוך את גינת לגבוה רביעי. אין בזה שום היגיון כלכלי. סביר להניח שיגיע גבוה ישראלי זול יחסית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2017, 17:59 
סמל אישי של המשתמש
יש מצב שזה יהיה דניאל איידן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2017, 19:19 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
בעמדות 4-5 יהיו לך שני זרים ותומר גינת. אתה לא תביא את אייזיק רוזפלט בתור גבוה רביעי או תהפוך את גינת לגבוה רביעי. אין בזה שום היגיון כלכלי. סביר להניח שיגיע גבוה ישראלי זול יחסית.

זה נכון אבל בעייתי.

זה אומר שיהיה לך את גינת שהוא 4, ועוד שניים שהם 4-5 וממש לא 3.
אתה חייב זר שהוא 3 לחמישיה בכל סיטואציה ואז או שאתה פותח עם רביב ובנקס או מביא זר שהוא קודם 1.
במצב כזה כמו בשנה שעברה אין לך באמת 3 מחליף ברמה.
אם אפשר להביא את רוזפלט אני לא בטוח שזה רע, אבל אני גם לא בטוח שיש לנו את הכסף לזה.
במצב הזה אתה מביא זר שהוא 4-5 שיסגור יחד עם גינת ורוזפלט את רב הדקות של הגבוהים ואז להביא 2 זרים שיכולים לשחק בעמדה 3, אחד גבוה יותר שיתן דקות ב 4 ואחד שישחק כגארד לכל דבר. במצב הזה אתה בסגל הרבה יוצר מאוזן, יכול לשחק עם 3 זרים מאחורה וגינת ורוזפלט מקדימה וגם עם 3 גבוהים ועם רביב ובנקס מאחורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 יוני 2017, 21:25 
אתה ממש לא חייב 3 לחמישיה. אתה יכול לשחק עם 3 גארדים לא מעט דקות בליגה הזו. צאו כבר מהקבעונות המטופשים האלה. בכל מקרה אתה תביא שחקנים בעמדות 1, 3 ושני 4/5. תוכל לשחק עם שני זרים גבוהים ורכז או 3 זר ואתה יכול לשחק עם גינת ואז תשחק עם 2 זרים יחד בעמדות 1 ו-3. אבל אין שום הכרח לפתוח עם 3. זר גבוה בעמדת הרכז, רביב ובנקס יכולים לשחק בסדר גמור יחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2017, 23:58 
סמל אישי של המשתמש
:HEART2: סמול בול :HEART2:

בפאקינג NBA,
ועוד בפאקינג סדרת גמר,
שיחקו המון דקות בלי גבוה על המגרש,
כולל לברון כ5 ואפילו פאקינג דוראנט כ5.

ופה זאת עוד ליגת מגה גמדים.

צריך לקחת את זה בחשבון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2017, 06:26 
צריך להביא שני זרים לעמדת 4-5, ישראלי נוסף שיתן דקות ומנוחה (איידן, נניח.), עוד זר+מחליף ישראלי (נניח ווילי אהבת חיי) לעמדה 3, ורכז זר, ויש לך אחלה קבוצה.
עריכה:
הזר לעמדה 3? טאקר.

נערך לאחרונה על ידי אהרל'ה בתאריך 25 יוני 2017, 07:17, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 25 יוני 2017, 07:14 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
אתה ממש לא חייב 3 לחמישיה. אתה יכול לשחק עם 3 גארדים לא מעט דקות בליגה הזו. צאו כבר מהקבעונות המטופשים האלה. בכל מקרה אתה תביא שחקנים בעמדות 1, 3 ושני 4/5. תוכל לשחק עם שני זרים גבוהים ורכז או 3 זר ואתה יכול לשחק עם גינת ואז תשחק עם 2 זרים יחד בעמדות 1 ו-3. אבל אין שום הכרח לפתוח עם 3. זר גבוה בעמדת הרכז, רביב ובנקס יכולים לשחק בסדר גמור יחד.

מה זה 3 גארדים?
אתה מוכן לשחק עם ליונס, רביב ובנקס בחמישיה? אם אתה מביא איזה קומבוגארד פיסי שיכול לשמור על מספר 3 של היריב זה בסדר אבל זה סיכון רציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 59 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: