תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 00:04

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 65 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ישראלים שמסיימים חוזה
הודעהפורסם: 12 מאי 2017, 09:46 
כרם משעור - יקבל חוזה בקבוצה גדולה
ג'ייק כהן - כנ"ל
שון דאוסון -כנראה ינסה לצאת שוב ל-NBA אחרת יאריך חוזה
ג'ון דיברתלומאו - בנקס כבר חתום לכן חוק המתאזרחים לא יאפשר לא להגיע
בר טימור - יש סיכוי לקאמבק מרגש?
אייל שולמן - אפור ואם אור לאומי חוזר לא צריך גארד מחליף
יפתח זיו - כנ"ל

עשויים להשתחרר מהחוזה שלהם בקיץ:
ליאור אליהו
רפי מנקו - אין לו מקום בירושלים לכן יושאל בטח שוב לאילת

המצב פח

נערך לאחרונה על ידי פישונט בתאריך 12 מאי 2017, 14:56, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ישראלים שמסיימים חוזה
הודעהפורסם: 12 מאי 2017, 10:08 
סמל אישי של המשתמש
אנשים פה לא אוהבים את תמיר בלאט, אבל אסור לשחרר אותו. מדובר בילד בן 20 שמוביל את הישראלים באסיסטים ובאחוזים לשלוש, מכיר את המועדון ושחקן עם אינטלגנציית משחק גבוהה מאוד. צריך לעבוד איתו על השמירה ויש פה שחקן עתיד למועדון.
אם נשחרר אותו, אין לי ספק שנראה אותו מככב לא מעט באשכול של "אדומים לשעבר".
בתקווה שלימונד יהיה מוכן לעונה הבאה, ובהנחה שבנקס יישאר ולאומי יגיע, אז אני לא חושב שאנחנו צריכים להשתגע ולהחתים ישראלי בכיר. שמבחינת value for money אפשר להביא במשכורת כזו זר הרבה יותר משתלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2017, 10:16 
סמל אישי של המשתמש
אנחנו לא צריכים ישראלים. יש את רביב, בנקס, לאומי וגינת בתור ארבעת הישראלים הבכירים. אף אחד לא יבזבז כסף על עוד ישראלי יקר מעבר לכך. יגיע ישראלי חמישי וזהו.

ובאשר לרשימת השחקנים הזאת:
ג'ייק כהן לא יקבל חוזה ב"קבוצה גדולה" (שזה מכבי או ירושלים). בשתיהן הוא היה כבר, שוחרר ואין לו מקום שם. יקבל חוזה של ישראלי בכיר בקבוצה כלשהי בליגה.
שון דוסון יגיע ל-NBA בערך כמו שאני אגיע לירח. לו דווקא יש סיכוי טוב לנחות במכבי או ירושלים.
לבלייזר יש חוזה בחיפה.
בר טימור יישאר בירושלים או ילך למכבי.
שולמן זה נעימי לעניים, ישראלי שלא שומר, עם שפת גוף רעה, רק בלי הכישרון של נעימי.

ובלאט לשמחתי לא יישאר כמעט בוודאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 מאי 2017, 10:48 
רק לא להשאיר את בלאט.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2017, 10:49 
Keisar88 כתב:
אנשים פה לא אוהבים את תמיר בלאט, אבל אסור לשחרר אותו. מדובר בילד בן 20 שמוביל את הישראלים באסיסטים ובאחוזים לשלוש, מכיר את המועדון ושחקן עם אינטלגנציית משחק גבוהה מאוד. צריך לעבוד איתו על השמירה ויש פה שחקן עתיד למועדון.
אם נשחרר אותו, אין לי ספק שנראה אותו מככב לא מעט באשכול של "אדומים לשעבר".
בתקווה שלימונד יהיה מוכן לעונה הבאה, ובהנחה שבנקס יישאר ולאומי יגיע, אז אני לא חושב שאנחנו צריכים להשתגע ולהחתים ישראלי בכיר. שמבחינת value for money אפשר להביא במשכורת כזו זר הרבה יותר משתלם.

חובה לשחרר.
חוץ מזריקות ל-3 ואסיסטים אין לו כלום.
אבל באמת שכלום.
לא שומר, לא מהיר, לא אתלט, לא קולע ל-2 (21.7% עונתי- 13/60).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 מאי 2017, 10:50 
אבל השאלה הגדולה היא רביב. זו פציעה חוזרת וצריך לחשוב טוב מה עושים איתו. אין לו חוזה לעונה הבאה והא כבר שחקן לא צעיר. בעייתי לבנות עליו כישראלי בכיר עם פציעה כזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 12 מאי 2017, 10:53 
רדנקו כתב:
רק לא להשאיר את בלאט.

!!!
הלוואי יפתח זיו במקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 12 מאי 2017, 11:02 
רדנקו כתב:
אבל השאלה הגדולה היא רביב. זו פציעה חוזרת וצריך לחשוב טוב מה עושים איתו. אין לו חוזה לעונה הבאה והא כבר שחקן לא צעיר. בעייתי לבנות עליו כישראלי בכיר עם פציעה כזו.

יש לו חוזה לשנה הבאה וגם לזאת שאחריה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ישראלים שמסיימים חוזה
הודעהפורסם: 12 מאי 2017, 11:13 
סמל אישי של המשתמש
דיברתולומיאו כבר מתאזרח ותיק אם אני לא טועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 12 מאי 2017, 11:15 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:

הוקיץ' כתב:
רדנקו כתב:
רק לא להשאיר את בלאט.

!!!
הלוואי יפתח זיו במקום.

רביב האריך חוזה בקיץ שעבר. יש לו חוזה לעוד שנתיים.
ומכיוון שיש לנו כבר שלושה גארדים ישראלים חתומים (רביב, בנקס ולאומי) לא יגיע עוד גארד ישראלי. לשחקן כמו יפתח זיו שיכול להיות שחקן חמישייה או ישראלי שלישי ברוב קבוצות הליגה אין מה לחפש פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2017, 13:03 
בואו נראה שרביב חוזר בכלל לפני שמקבלים החלטות.
לא מבין מאיפה הביטחון הזה כשרביב, שהוא גם ככה שחקן פציע בטירוף, פספס בערך את כל העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2017, 13:17 
סמל אישי של המשתמש
לרביב יש חוזה.
אם הוא לגמרי לא יחזור לשחק, ומצד אחד הוא לא יהיה חלק מהקבוצה בכלל ומצד שני נחסוך את החוזה שלו, אז אני מניח שיביאו שחקן במקומו.
אבל אם הוא ימשיך לנדוד בין מיטת הטיפולים ליכולת בינונית על הפרקט, וכל פעם יעשה קולות של חזרה, אני לא רואה אותנו מביאים שחקן משמעותי בנוסף לשכר שלו, בטח בקיץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2017, 13:53 
סמל אישי של המשתמש
אור לאומי חוזר מהשאלה בהרצליה.

לעוז בלייזר יש חוזה לעוד שנה (אני חושב)

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2017, 18:42 
בלאט מספיק צעיר שאפשר להשאיל אותו לקבוצה שתיתן לו יותר דקות.
או שיחזור שחקן יותר טוב או שלא יחזור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2017, 18:49 
סמל אישי של המשתמש
מה זה יותר דקות?
אף קבוצה לא תתן לא יותר דקות ממה שהוא קיבל העונה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2017, 21:06 
כבר שלוש שנים רביב נע בין הפרקט לרופא, לבנות עליו כשחקן מרכזי בעונה הבאה זה הימור.
גינת אומנם עשה קפיצה יפה השנה, אבל הוא עדיין לא ישראלי בכיר בסדר גודל של אליהו, אוחיון ודוסון.
בנקס מנגד, למרות עונה חלשה, יכול להיחשב כאחד מעשרת הישראלים הטובים בליגה.
בלאט זה הימור - מצד אחד האסיסטים והאחוזים לשלוש, מצד שני חלש פיזית ושומר גרוע. אומנם הוא צעיר מאוד, אבל עם נתונים פיזיים כמו שלו הוא צריך להביא משהו שאין לשחקנים אחרים - ואת זה אין לבלאט.
לאומי - קצת עפתם עליו. שחקן 9-10, לא מעבר.

נוכח הסיטואציה הזו כדאי מאוד להביא ישראלי בכיר, כמובן כתלות בזרים שיביאו. בר טימור זה חלום, בטח נוכח המצב של רביב. מה לגבי החוזים של שולדבראנד, בן אלטיט וכדיר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2017, 12:06 
אני מאד מאד מאד מקווה שהחמישייה שלנו עונה הבאה תהיה עם גינת ובנקס כישראלים בכירים.
לגבי בלאט, אסון לשחרר.
אנשים פה מכורים להסתכלות על השלילי, אתם כמו נשים מוכות.
למה להסתכל כמן הזמן רק על החסרונות של בלאט? כמה נוראיים את יכולים להיות?
להחתים ל-4 שנים מבחינתי.
הוא עוד יתחזק, יצבור נסיון, יצבור ביטחון ויהיה רכז נבחרת. מה שהוא נותן בגילו זה פשוט לא נורמלי.
מתייחסים אליו כאילו זה איזה זר שבנינו עליו את הקבוצה. כולה ילד בן 18 שמוסיף לנו המון.
הילד גדול ויהיה ענק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2017, 12:09 
hapoel15 כתב:
כולה ילד בן 18 שמוסיף לנו המון.

רק תיקון, הוא כבר חגג 20.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2017, 12:53 
Kyahs כתב:
hapoel15 כתב:

כלומר אין סיכוי שיגבה עוד קצת...

להשאיר כ ROLL PLAYER

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2017, 13:00 
מאד מקווה שבלאט ישאר בקבוצה, אני חושב שהוא עוד יכול להשתפר הרבה והוא כבר שחקן מחליף לגיטימי ביותר לליגת העל.

אם הסגל הישראלי כרגע הוא לימונד, בנקס, בלאט, לאומי, תומר גינת ואולי צוף בן משה (עדיף להשאיל לדעתי) וסנטר ישראלי מחליף (זול) ואליהם מצרפים ארבעה זרים(עמדות 1, 3, 4 ו-5) יש סגל סופי.

אם טאקר מתגבר על הענין עם המסיכה חשוב מאד שהוא ישאר גם כזר בעמדה מס' 3 כדי ליצור כמה שיותר המשכיות בסגל (וכמה חבל ששחררנו את וויליאמס).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2017, 13:51 
hapoel15 כתב:
אני מאד מאד מאד מקווה שהחמישייה שלנו עונה הבאה תהיה עם גינת ובנקס כישראלים בכירים.
לגבי בלאט, אסון לשחרר.
אנשים פה מכורים להסתכלות על השלילי, אתם כמו נשים מוכות.
למה להסתכל כמן הזמן רק על החסרונות של בלאט? כמה נוראיים את יכולים להיות?
להחתים ל-4 שנים מבחינתי.
הוא עוד יתחזק, יצבור נסיון, יצבור ביטחון ויהיה רכז נבחרת. מה שהוא נותן בגילו זה פשוט לא נורמלי.
מתייחסים אליו כאילו זה איזה זר שבנינו עליו את הקבוצה. כולה ילד בן 18 שמוסיף לנו המון.
הילד גדול ויהיה ענק.

זה לא אתה שטענת בעיקשות שהאחוזים שלו לשתיים זה רק עניין של ביטחון ועד סוף העונה זה יתיישר? הנה הגיע סוף העונה והוא מגרד בגאון את ה-20 אחוז.
אני מצטער אבל הדברים שאתה כותב מנותקים מהמציאות. שחקנים בגילו של בלאט בדרך כלל לא נותנים מספרים גדולים בגלל שאין להם את הביטחון העצמי והבנת המשחק שבאה עם הניסיון על מנת לנצל את היכולות הטכניות והאתלטיות שלהם.
אצל בלאט זה בדיוק הפוך. אין לו יכולות אתלטיות אבל יש לו ביטחון עצמי בשמיים והבנת משחק טובה. בקיצור, הוא קרוב מאוד לתקרה שלו וכל מי שמבין כדורסל רואה את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2017, 15:50 
הבעיה עם בלאט שהחורים בהגנה שהוא יוצר מחייבים לצידו גארד וסמול פורוורד ששומרים חזק, פאוור וסנטר שנותנים מטריה אווירית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2017, 15:57 
סמל אישי של המשתמש
בלאט בעל ראיית משחק מעולה, שלשות טובות וביטחון גבוה.
אבל לאור החולשות הברורות שלו, אני מתקשה להבין במה הוא עדיף על שחקן סטייל סקוורר שאני לא בטוח שעולה הרבה יותר (בהנחה שבלאט כבר לא יהיה על משכורת חייל)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2017, 17:15 
צריך לבנות על בנקס וגינת בתור הישראלים שיפתחו ולהביא זרים בהתאם בעמדות 1,3,5 לחמישייה (כשטאקר אופציה ל3).
רביב יחזור? יהיה טוב? מעולה. אבל לא לבנות על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2017, 17:16 
סמל אישי של המשתמש
אדום עתיק כתב:
Kyahs כתב:
hapoel15 כתב:

כלומר אין סיכוי שיגבה עוד קצת...

להשאיר כ ROLL PLAYER

גם לא נראה שהוא מתחזק פיסית עם השנים.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 מאי 2017, 22:29 
סמל אישי של המשתמש
הכל שאלה של תקציב. ממה שאני שמעתי, אל תבנו על סגל נוצץ בעונה הבאה. גם לא סגל דומה למה שהיה העונה, אחרי שליונס הצטרף.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2017, 00:05 
אין סיבה להביא סגל "נוצץ" בתחילת העונה(ראינו מה יכול לקרות) חבל על המשכורות, צריך לבנות קבוצה טובה ומאוזנת שתרוץ קדימה ותוך כדי העונה לחזק במידת הצורך.
אנחנו לא משחקים באירופה, העונה שלנו מתחילה בערך במאי(השנה באמת היה משהו חריג ולא הגיוני שלא הגענו לפלייאוף) ולכן שווה להשקיע את הכסף בשחקן אחד או שתיים שיקחו אותנו עד הסוף! חוזה קצר של חודשיים לא אמור לפגוע בתקציב (נייט וכו....)

*אני לא באמת אוהב את הרעיון הזה אבל צריך לשחק לפי השיטה בארץ ולהיות חכמים. בעונה של נייט היינו רחוקים סל מלהגיע לפיינל פור (אחרי עונה נוראית) ומשם הדרך באמת קצרה לאליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2017, 09:24 
כן, רק ששחקן כמו נייט לא יגיע אלינו ב-20 שנה הבאות. וכנראה יותר מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2017, 10:12 
ranjef כתב:
כן, רק ששחקן כמו נייט לא יגיע אלינו ב-20 שנה הבאות. וכנראה יותר מזה.

וטוב שכך

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2017, 10:24 
idan7244 כתב:
אין סיבה להביא סגל "נוצץ" בתחילת העונה(ראינו מה יכול לקרות) חבל על המשכורות, צריך לבנות קבוצה טובה ומאוזנת שתרוץ קדימה ותוך כדי העונה לחזק במידת הצורך.
אנחנו לא משחקים באירופה, העונה שלנו מתחילה בערך במאי(השנה באמת היה משהו חריג ולא הגיוני שלא הגענו לפלייאוף) ולכן שווה להשקיע את הכסף בשחקן אחד או שתיים שיקחו אותנו עד הסוף! חוזה קצר של חודשיים לא אמור לפגוע בתקציב (נייט וכו....)

*אני לא באמת אוהב את הרעיון הזה אבל צריך לשחק לפי השיטה בארץ ולהיות חכמים. בעונה של נייט היינו רחוקים סל מלהגיע לפיינל פור (אחרי עונה נוראית) ומשם הדרך באמת קצרה לאליפות.

הטכניקה הזו של ''להתחזק באמצע העונה'' היא כל כך עלובה ומסמלת את כל מה שחולה בכדורסל כאן.
חיזוק אמור לבוא בדצמבר - ינואר (כמו שהגיע ורגאס, ליונס, פאלמר בשנה שעברה), לא במרץ - אפריל (אלא אם כן יש פציעה או בדיקת סמים או ווטאבר).

מי אמר שבכלל צריך סגל נוצץ? ומה ההגדרה לסגל נוצץ? צריך 2-3 זרים ברמה גבוהה וצריך עוד רול פלייר שיעשה דברים ספציפיים.
מה נוצץ בסגל של תחילת שנה? סגל מצוין ולא בגללו נכשלנו.

לכן ברור שלא ''חבל על המשכורות'' ולא בטיח, צריך להשקיע מההתחלה להביא 4 זרים טובים ולרוץ איתם עד הסוף, ולכל היותר שיהיה חילוף אחד נקודתי שיתבצע כמה שיותר מוקדם, עונה לא מתחילים במאי, אופי ודינמיקה של קבוצה בונים לאורך עונה שלמה בכך שלא משנה מי נפצע ומי חסר עדיין יש וואקום בסגל (אנחנו רואים בהרצליה ובחולון).
הדוגמא עם נייט היא כל כך לא מייצגת, הקבוצה אז הייתה כל כך חולה וחלשה שכל זריקת אנרגיה או שחקן שכונה שהיה יכול לבוא היה רק עוזר לה. רק קבוצה באמת מסכנה צריכה להביא את נייט במרץ בתור החיזוק שלה.
במודל מסודר של קבוצה שרצה הדברים האלה לא קורים.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 65 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: