תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 09:23

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]




פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 40 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הבהרות בנושא האוול - פיצול מהאשכול המרכזי
הודעהפורסם: 14 אפריל 2017, 19:06 
שלום לכולם,

בדרך כלל אינני מגיב במדיות השונות, בעיקר בגלל מחסור בזמן, אבל ראיתי לנכון להבהיר את העומד מאחורי עסקת האוול.

1. שחרור השחקן לא נובע כלל מסיבות כלכליות. הצוות המקצועי ביקש לשחרר את השחקן כבר לפני כחודש וחצי, מסיבות מקצועיות, מסיבות של כימיה בקבוצה, מסיבות של מחוייבות וכד׳. לפני כשבועיים וחצי החלטנו כי אכן מצב הקבוצה מחייב שינוי.

2. לאחר שהוחלט לבצע את השינוי ולשחרר את השחקן, פעלנו על מנת להשיג את העסקה הטובה ביותר עבור הפועל תל אביב, מבלי לעסוק במה שטוב לצד השני. התחלנו לבדוק אופציות באירופה. ההצעות שקיבלנו נעו בין 30 ל 43 אלף דולר. החלטנו לפנות להפועל ירושלים ואכן ייצרנו עיסקה טובה יותר. מכאן התגלגלו הדברים בצורה שאינה מחמיאה לנו אך לא בהכרח היתה בשליטתנו כאשר ירושלים לא סיכמה עם השחקן בסכום שחשבה וכאשר ביקשה מאיתנו להוריד את הסכום המגיע לנו בוטלה העיסקה מבחינתנו. בשלב זה נמצאנו בעצם במו״מ כאשר ברור לכולם שבעיצומו של מו״מ קשה לדווח לקהל, הודעה בסגנון ״אנחנו אומרים לירושלים שלא נבצע עסקה, אבל בעצם רוצים רק לשפר תנאים, אל תגלו לירושלים״ ברור שדבר זה אינו אפשרי.
בסיכומו של המו״מ הגענו לעסקה לפיה אנו מקבלים 70 אלף דולר ועוד 30 אלף דולר עבור האופציה לשנה הבאה וחוסכים עוד 40 אלף דולר אשר היינו צריכים לשלם לשחקן. סך שווי העסקה עבורנו 140 אלף דולר לעומת התקציב המתוכנן (יותר מחצי מיליון ש״ח) והשיפור בעסקה בייחס לעסקה הקודמת הינו ב 20 אלף דולר מהעסקה כפי שהסכמנו לה בהתחלה (וסכום גבוה מכך בייחס למה שירושלים הסכימו לשלם בעסקה הקודמת). גם אם נוריד ממנה עלות שחקן חליפי שהוחתם, שווי העסקה מבחינתנו מעל 110 אלף דולר.

3. חשוב להבין כי כדורסל אינו כדורגל וסכומי העברה גבוהים אינם מקובלים באירופה בכלל ובישראל בפרט. כאשר אני מנסה לחשוב על עסקאות מהעבר, אני מתקשה להיזכר במשהו מהותי. אולי העברת שון ג׳יימס מהרצליה למכבי, אשר בגינה קיבלה הרצליה כ 60 אלף דולר עבור שחקן שהקבוצה הקולטת קיבלה בשכר נמוך מבחינתה. בעוד אנחנו העברנו שחקן שרצינו לשחרר, כחודש וחצי לפני תום העונה כאשר משכורתו בשנה הבאה עבור הקבוצה הקולטת הינה גבוהה (אולי אף מעבר לשוויו האמיתי) ולבטח עולה על 330 אלף דולר אשר היו באופציה שלנו, מה שמקשה על הקבוצה הקולטת לשלם וכאשר יש לנו בעצם לקוח פוטנציאלי אחד לביצוע העסקה...

תאמינו לי שירושלים נלחמו על כל דולר ולכן גם משך הזמן לביצוע העסקה. למעשה לדעתי זו לבטח אחת מעסקאות ההעברה היקרות ביותר בכדורסל הישראלי אי פעם

לסיכום, ברור לכולנו שאנו נמצאים בתקופה לא קלה מקצועית וחברתית כארגון. דווקא בתקופה זאת חשוב לי לבקש מכולם לתמוך בקבוצה להתאחד מאחוריה ולדחוף אותה קדימה. אני לא חסין מטעויות וביקורת ואחיה עם זה, אבל הקבוצה נמצאית ברגעים קריטיים ואנחנו צריכים לעמוד מאחוריה. בנוסף, חשוב שכולם יגיעו לאסיפה ב 25.04 לשמוע את ההגיון מאחורי כל החלטה וגם אם אין הסכמות, להיווכח שלא איבדנו את העקרונות ואת הדרך (אני מקווה...) גם ברגעים קשים אלה ומטרתנו היתה ונשארה בכל החלטה לייצר הפועל תל אביב טובה יותר ותחרותית יותר.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: הבהרות בנושא האוול - פיצול מהאשכול המרכזי
הודעהפורסם: 14 אפריל 2017, 19:20 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
איפה ההתייחסות לכך שנתנו לירושלים את המתאזרח של הנבחרת בתמורה לסכום כסף נמוך מאוד עבורם (ביחס לתקציב שלהם)?
הם בנו קבוצה כושלת ב-30 ומשהו מיליון שקל, ואנחנו נותנים להם חבל הצלה בדמות האוול בתור ישראלי בדיוק לפני המאני-טיים. לכולם ברור שהאוול כשהוא רוצה לשחק הוא ברמה של זר בכיר, ובתור ישראלי הוא שובר-שיוויון עצום, לפחות פוטנציאלית, בליגה הכי שיוויונית שיש.

איפה ההתייחסות לפגיעה שלנו בסיכויים לקחת אליפות (וזה לא סוד ששמונה-תשע קבוצות שואפות לקחת את הפיינל-פור העונה)? איפה ההתייחסות ליתרון הפוטנציאלי שלנו עם האוול בתור ישראלי (למרות כל הבעיות איתו), יתרון שעליו למעשה נבנתה כל העונה שלנו עוד מהקיץ (ואין טעם להעמיד פנים שלא)? איפה ההתייחסות לכך שאנחנו מעניקים את היתרון העצום הזה לירושלים? אין פה מקרה של זר לא מתאים ולא מספיק טוב ששוחרר מסיבות מקצועיות, ואין טעם להעמיד פנים שזהו המצב. זה לא ג'רמיין טיילור ששוחרר אחרי שבועיים עבור "פיצוי כספי" ו-99% מהאוהדים כבר לא זוכרים מי זה בכלל.

איפה ההתייחסות לנזק התדמיתי בכך שאנחנו מצטיירים כמועדון קטן שמבטל את השאיפות המקצועיות שלו לטובת שאיפות מקצועיות של מועדון עשיר יותר בתמורה לסכומי כסף שלא משנים סדרי עולם?
איפה ההתייחסות למסר שזה מעביר לאוהדים ולשחקנים? להשפעה המוראלית של המהלך הזה?
איפה ההתייחסות לתרחיש הלא-מופרך בכלל, שהאוול, ברמה שכולם יודעים שהוא מסוגל להציג, ובתור ישראלי, יעזור לירושלים (שנראית כמו חרא בחודש האחרון) להפוך את הקערה על פיה ולזכות באליפות בזכות הצירוף שלו? איפה ההתייחסות לנזקים של התממשות תרחיש כזה?

איפה ההתייחסות לכך שבדיוק בגלל שסכומי העברה גבוהים אינם מקובלים בכדורסל (סעיף 3), קבוצות דלות-תקציב כמעט לעולם לא מוותרות על שחקנים בעלי ערך באמצע העונה, על אחת כמה וכמה שחקנים ישראלים? כל עונה יש כמה קבוצות שמצליחות לאתר זרים איכותיים, והן לא משחררות אותם במהלך העונה למרות סכומי כסף שמוצעים להן (ואתה בוודאי מודע לכך). כך שאין טעם לציין שאין סכומי העברות גבוהים, מכיוון שכמעט כל ההצעות האלה נתקלות בסירוב. וכאמור, על אחת כמה וכמה עבור שחקנים ישראלים. הרצליה בחיים לא הייתה מעזה לשחרר את משעור באמצע העונה, ראשון לא שחררה את דוסון בעונה שעברה ואפילו סירבה לשחררו בקיץ, גם ישראלים מהדרג השני כמו בלייזר לא מקבלים בחיים שחרור באמצע העונה, אפילו אנחנו סירבנו לפי פרסומים לשחרר לפני שנתיים את שולדבראנד לירושלים למרות הצעה כספית גבוהה (שחקן שחודשים ספורים לאחר מכן היינו צריכים לשלם לו פיצויים כדי להתיר את חוזהו). איך אפשר להציג את העובדה שאין סכומי העברות גבוהים בכדורסל, מבלי לציין שזוהי בדיוק הסיבה שקבוצות לא מסכימות להעביר שחקנים בעלי ערך במהלך העונה?


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: הבהרות בנושא האוול - פיצול מהאשכול המרכזי
הודעהפורסם: 14 אפריל 2017, 19:49 
סמל אישי של המשתמש
עוד הודעה שרק מחמירה את המצב.

_________________
אמרתי לכם.
להחזיר את המנדט!
מגיע לנו. בריבוע.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: הבהרות בנושא האוול - פיצול מהאשכול המרכזי
הודעהפורסם: 14 אפריל 2017, 19:52 
סמל אישי של המשתמש
כל מילה של יובל. למה שיתפו את האפס הזה בכלל כל החודש וחצי שרצו להפטר ממנו? הבנאדם עושה סבוטאז' וממשיך לשחק 30 דקות כל ערב. איפה ההתייחסות לזלזול שלו? במקום שיתייבש ביציע נתתם לו פרס, ועל הדרך חיזקתם יריבה של הפועל. בדיחה כל הסיפור הזה.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: הבהרות בנושא האוול - פיצול מהאשכול המרכזי
הודעהפורסם: 14 אפריל 2017, 19:52 
KingAlpaca כתב:
עוד הודעה שרק מחמירה את המצב.


אתה לא צריך לכתוב את זה, כל ההודעות שלך מחמירות את המצב.
כולם יודעים את זה.
תנסה לשתוק קצת אולי תרגיש יותר טוב.

רמי :HEART2: :HEART2:

_________________
אם אתה כותב פה סימן שאתה צריך להיות חבר עמותה.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: הבהרות בנושא האוול - פיצול מהאשכול המרכזי
הודעהפורסם: 14 אפריל 2017, 21:46 
אני לא מבין בכדורסל ומעבר לעקוב אחרי תוצאות אין לי מושג.
אבל כיף לי לקרוא לי התייחסות של יו״ר הקבוצה על נושא אקוטי בפורום.
הלוואי וגם בכדורגל היו מתייחסים ככה לקהל...
*ברור לי שהעניין נובע בין היתר מכך שהמועדון בבעלות האוהדים, אבל בכל זאת.

_________________
כי לעולם לא תצעדי לבד הפועל תל אביב.
שער 2 נשמה.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: הבהרות בנושא האוול - פיצול מהאשכול המרכזי
הודעהפורסם: 14 אפריל 2017, 21:56 
אם הוואל שוחרר בגלל סיבות מקצועיות, והצלחנו לחלץ מזה 70 אלף דולר, אני מבסוט.

_________________
יא חביבי !


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: הבהרות בנושא האוול - פיצול מהאשכול המרכזי
הודעהפורסם: 14 אפריל 2017, 21:57 
מעניין אותי מה אלפקה הסמרטוט ניהל בחיים שלו

_________________
תעשו חברות בעמותה יא שרמוטות!


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: הבהרות בנושא האוול - פיצול מהאשכול המרכזי
הודעהפורסם: 14 אפריל 2017, 22:07 
לגבי הנושא של למה הוא שיחק, אנסה לענות ככל הניתן בפורום פתוח...:
כל עוד הצוות רוצה להחליף שחקן והשחקן לא יודע מזה, זה בסדר שהוא ישחק. החלפות כאלה לוקחות זמן לפעמים. בנוסף, במהלך התקופה וויליאמס היה פצוע בצורה שמנעה ממנו להתאמן וגם לשחק. אם נוסיף את העובדה שייתכן מאוד שזה לא השינוי האחרון, תבינו למה השחקן שיחק לאורך התקופה.

יובל, התשובה לכל שאלותיך מופיעה בכתוב אבל אחדד:
החלטנו לחשוב רק על הפועל תל אביב ולא על מה זה יעשה להםועל ירושלים או כל קבוצה אחרת, כי אין טעם בקבוצה שלא ממצה את הפוטנציאל שלה רק כי על הנייר זה נראה טוב. יש הבדל גדול בין יכולת על הנייר ליכולת בפועל. מעבר לכך, אני חושב שאם נהיה טובים, שלמים, מחוברים ומחויבים זה רק ישפר אותנו ואת סיכויי ההצלחה שלנו וזה חשוב הרבה יותר מכישרון. אי אפשר להימנע משינויים שאנו מאמינים שיעזרו לנו רק בשביל החשש מהנזק התדמיתי או דעת הקהל. להמשיך להיראות כמו שנראינו בתקופה האחרונה ייפגע בנו יותר. זה השינוי שבחרנו לעשות ואני מקווה שהוא יוכיח את עצמו.

לגבי הנושא הכלכלי/ שחרור באמצע עונה, שוב- אין טעם להוציא לעצמנו עין בשביל להוציא למישהו אחר שתי עיניים. אני חושב שאם זה ישפר ויחבר אותנו אז יש מספיק פוטנציאל בקבוצה בכדי שנהיה תלויים רק בעצמנו ונוכל לעשות דברים יפים


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: הבהרות בנושא האוול - פיצול מהאשכול המרכזי
הודעהפורסם: 15 אפריל 2017, 01:11 
דני גולפיטק כתב:
מעניין אותי מה אלפקה הסמרטוט ניהל בחיים שלו

סכסוכים עם חצי פורום, אני מניח

_________________
יא חביבי !


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: הבהרות בנושא האוול - פיצול מהאשכול המרכזי
הודעהפורסם: 15 אפריל 2017, 01:11 
לא חושב שיש תשובה שתצליח לספק (אותי), אבל תודה רבה על ההתייחסות

_________________
http://www.hapoelshop.co.il


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: הבהרות בנושא האוול - פיצול מהאשכול המרכזי
הודעהפורסם: 15 אפריל 2017, 01:24 
יש עוד נושא שאף אחד לא ממש מדבר עליו.
איך יכול להיות שמהקיץ הפועל מנסה לאזרח את אוול ובנקס בלי הצלחה.ואוול מקבל את האזרחות כמה ימים אחרי הסיכום של העברתו לירושלים?

_________________
עד מתי רשעים יעלוזו?


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: הבהרות בנושא האוול - פיצול מהאשכול המרכזי
הודעהפורסם: 15 אפריל 2017, 01:57 
יש תחושה שמשהו לא דופק, מאז מותו הפתאומי של אורי שלף.
זה עצוב נשארנו בלי קפטן, ורמי כהן צר לי אתה נכשל פעם אחר פעם.
לא קשה לקחת אליפות בארץ, לא אמור להיות קשה מדיי להשתלב בעוד ליגה אירופאית.

לא קשה לא לסטות מערכי המועדון (ישראלים-נוער-זרים איכותיים).
רוצים לראות קבוצה שרצה ולא קבוצה שמתבזה כמו בחודש האחרון (זה לא המאמן זו ההנהלה שלא מאפשרת שקט לשחקנים!!!)
שהקהל מקלל את השחקנים, משהו פה נשבר.

_________________
"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: הבהרות בנושא האוול - פיצול מהאשכול המרכזי
הודעהפורסם: 15 אפריל 2017, 10:45 
אני רוצה לקוות שכל העיסוק הזה מאחורינו ומעכשיו נראה כמו קבוצה.
לצערי קשה לי להאמין כרגע בקבוצה שנשארה על הפרקט, וויליאמס לא משחק, דוסון עדיין לא הוכיח את עצמו, טאקר פצוע ולא ברור איך יחזור.
ומעל הכל המשבר בין רמי הדר לשחקנים ולקהל.

להבנתי יש עוד 10 ימים לשינויים סופיים- מקווה לראות התייצבות של המערכת, תוספת של גבוה נוסף לקבוצה (אני הייתי הולך על רוזפלט בגלל היותו ישראלי).

מעל הכל הכי חשוב לנצח את ראשון על מנת להתחיל להבטיח מקום בפליאוף. אם לא נכנס לפליאוף זה כשלון ענק

_________________
E.T. GO HOME


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: הבהרות בנושא האוול - פיצול מהאשכול המרכזי
הודעהפורסם: 15 אפריל 2017, 15:37 
סמל אישי של המשתמש
אהרל'ה כתב:
אם הוואל שוחרר בגלל סיבות מקצועיות, והצלחנו לחלץ מזה 70 אלף דולר, אני מבסוט.

אם זו החלטה של הצוות המקצועי אז הוא הכל חוץ ממקצועי.

ואיך יכול להיות שאנחנו חצי עונה מנסים לאזרח שחקן ומכבי מאזרחים שחקנים בעליה למטוס וירושלים רק פוזלת והוא מקבל תעודה.

_________________
עדיף קבוצה בלי תארים מקבוצה בלי ערכים.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: הבהרות בנושא האוול - פיצול מהאשכול המרכזי
הודעהפורסם: 15 אפריל 2017, 16:02 
סמל אישי של המשתמש
Tom Sawyer כתב:
יש תחושה שמשהו לא דופק, מאז מותו הפתאומי של אורי שלף.
זה עצוב נשארנו בלי קפטן, ורמי כהן צר לי אתה נכשל פעם אחר פעם.
לא קשה לקחת אליפות בארץ, לא אמור להיות קשה מדיי להשתלב בעוד ליגה אירופאית.

לא קשה לא לסטות מערכי המועדון (ישראלים-נוער-זרים איכותיים).
רוצים לראות קבוצה שרצה ולא קבוצה שמתבזה כמו בחודש האחרון (זה לא המאמן זו ההנהלה שלא מאפשרת שקט לשחקנים!!!)
שהקהל מקלל את השחקנים, משהו פה נשבר.

הוא לא נכשל פעם אחרי פעם. גם לי יש ביקורת על מה שקרה בסיפור הנוכחי, וביקורות על עוד דברים, אבל יש דרך וצורה להעביר אותם. רמי עושה טעויות, וכשהוא עושה צריך להעביר על זה ביקורת, אבל אני עדיין מאמין שהוא מנהל הקבוצה הכי טוב בליגה, ושבלעדיו נהיה במקום גרוע בהרבה.

כ״כ לא קשה לקחת אליפות, שרק קבוצה אחת עושה את זה. כ״כ לא קשה לקחת אליפות, ששנה שעברה עם שחקן nba לא הגענו לפיינל פור בכלל.

_________________
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי,קהל שנון,קהל עם לשון חריפה וחדה ולפעמים חסרת רחמים,
אבל אנחנו לא גזענים."
אדמין-תתפטר!


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: הבהרות בנושא האוול - פיצול מהאשכול המרכזי
הודעהפורסם: 15 אפריל 2017, 16:13 
ChEGi כתב:
אהרל'ה כתב:
אם הוואל שוחרר בגלל סיבות מקצועיות, והצלחנו לחלץ מזה 70 אלף דולר, אני מבסוט.

אם זו החלטה של הצוות המקצועי אז הוא הכל חוץ ממקצועי.

ואיך יכול להיות שאנחנו חצי עונה מנסים לאזרח שחקן ומכבי מאזרחים שחקנים בעליה למטוס וירושלים רק פוזלת והוא מקבל תעודה.

אני מאמין שזאת יכולה להיות החלטה מקצועית.
גם אוואנס שוחרר למרות שהביא ממוצעים יפים, אבל לא הסתדר או התאים.

יותר קל לאזרח אדם שהוא יהודי (או בעל שורשים יהודיים) מאשר אחד שנשוי ליהודיה.

_________________
יא חביבי !


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 אפריל 2017, 20:32 
סמל אישי של המשתמש
תודה על ההבהרות רמי, מניח שבאסיפה נוכל לקבל תשובות מפורטות יותר.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 אפריל 2017, 00:09 
סמל אישי של המשתמש
ישר כח רמי

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

_________________
**************** נוכלים עלייך הפועל ****************
**************** נוכלים עלייך הפועל ****************
**************** נוכלים עלייך הפועל ****************


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: הבהרות בנושא האוול - פיצול מהאשכול המרכזי
הודעהפורסם: 16 אפריל 2017, 08:33 
רמי,
ישר כח על התגובה האישית בפורום, ועל ההשתתפות באשכול.
זאת דרך נאותה ביותר לדו שיח עם אוהדים (ולא רק אוהדים שהם בעלי קבוצה) והלואי שעוד קובעים בכדורזל שלנו יאמצו זאת ולא את הפטרנות, הרהותנות, וגישת האני יודע הכל.

תזכור, שרק מי שלא עושה לא טועה!
מקווה שלא חוזרים על טעויות כי אז ממש לא הופקו לקחים!

יאללה הםועל מלחמה!

לעמיתי בפורום,
אמנם הדו שיח במדינה הפך לאלים, שחצני, בוטה וגס כאשר כל המרבה הרי זה משובח, אבל
אני מקווה מאד שאנחנו נקח צעד אחורה, ובביקורת עצמית שלנו ככותבים, ולא רק עי צנזור או גודנדר, או שמר וכו, נרסן את ההקלדה.
אפשר לא להסכים עם א או ב, ולא חייבים מיד לרדת לרמה האישית, מכות מתחת לחגורה , ועוקצנות שלא לשמה.

_________________
מי שטורח בערב שבת לא אוכל אותה בשבת!
תודה לך הפועל על עונה אדירה!
הדובדבן שבקצפת - זכיה בדאבל במעוז הפאשיזם הגזעני הירושלמי!


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: הבהרות בנושא האוול - פיצול מהאשכול המרכזי
הודעהפורסם: 16 אפריל 2017, 08:50 
סמל אישי של המשתמש
רמי :ROSE:
כל הכבוד, ואפשר גם להגיד תודה על כל מה שאתה עושה למען :hapoel:
זה ספורט, ולפעמים גם ההחלטות הנכונות ביותר לא מביאות תוצאות טובות.
אבל הדרך נכונה, וחשוב להתמיד, ובכל שנה לעשות עוד צעד אחד קטן קדימה.
תודה. :HEART2:


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: הבהרות בנושא האוול - פיצול מהאשכול המרכזי
הודעהפורסם: 16 אפריל 2017, 13:43 
yos כתב:
רמי :ROSE:
כל הכבוד, ואפשר גם להגיד תודה על כל מה שאתה עושה למען :hapoel:
זה ספורט, ולפעמים גם ההחלטות הנכונות ביותר לא מביאות תוצאות טובות.
אבל הדרך נכונה, וחשוב להתמיד, ובכל שנה לעשות עוד צעד אחד קטן קדימה.
תודה. :HEART2:


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: הבהרות בנושא האוול - פיצול מהאשכול המרכזי
הודעהפורסם: 16 אפריל 2017, 14:04 
עשב שוטה כתב:
yos כתב:
רמי :ROSE:
כל הכבוד, ואפשר גם להגיד תודה על כל מה שאתה עושה למען :hapoel:
זה ספורט, ולפעמים גם ההחלטות הנכונות ביותר לא מביאות תוצאות טובות.
אבל הדרך נכונה, וחשוב להתמיד, ובכל שנה לעשות עוד צעד אחד קטן קדימה.
תודה. :HEART2:



Sent from my SM-G920F using Tapatalk

_________________
you can change your wife
your politics,religion
But you cant change your
favourite tootbal team

Eric Cantona


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: הבהרות בנושא האוול - פיצול מהאשכול המרכזי
הודעהפורסם: 16 אפריל 2017, 14:23 
סמל אישי של המשתמש
yos כתב:
רמי :ROSE:
כל הכבוד, ואפשר גם להגיד תודה על כל מה שאתה עושה למען :hapoel:
זה ספורט, ולפעמים גם ההחלטות הנכונות ביותר לא מביאות תוצאות טובות.
אבל הדרך נכונה, וחשוב להתמיד, ובכל שנה לעשות עוד צעד אחד קטן קדימה.
תודה. :HEART2:

_________________
Those who do not move, do not notice their chains


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: הבהרות בנושא האוול - פיצול מהאשכול המרכזי
הודעהפורסם: 16 אפריל 2017, 14:25 
סמל אישי של המשתמש
Karl Marx כתב:
yos כתב:
רמי :ROSE:
כל הכבוד, ואפשר גם להגיד תודה על כל מה שאתה עושה למען :hapoel:
זה ספורט, ולפעמים גם ההחלטות הנכונות ביותר לא מביאות תוצאות טובות.
אבל הדרך נכונה, וחשוב להתמיד, ובכל שנה לעשות עוד צעד אחד קטן קדימה.
תודה. :HEART2:

_________________
מני וייצמן, האיש והמסתורין


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: הבהרות בנושא האוול - פיצול מהאשכול המרכזי
הודעהפורסם: 16 אפריל 2017, 14:56 
yos כתב:
רמי :ROSE:
כל הכבוד, ואפשר גם להגיד תודה על כל מה שאתה עושה למען :hapoel:
זה ספורט, ולפעמים גם ההחלטות הנכונות ביותר לא מביאות תוצאות טובות.
אבל הדרך נכונה, וחשוב להתמיד, ובכל שנה לעשות עוד צעד אחד קטן קדימה.
תודה. :HEART2:

_________________
יא חביבי !


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: הבהרות בנושא האוול - פיצול מהאשכול המרכזי
הודעהפורסם: 16 אפריל 2017, 15:27 
יובל, הרצליה היא דוגמא מצויינת. כי להרצליה היו שני ישראלים בכירים.
משעור - יש להרצליה עליו אופציה לעונה הבאה. ממה שאני שומע מהקבוצה האופציה תמומש וכרגע הדיבור שם הוא שלא ישחררו אותו בשום פנים ואופן. והטיעונים מזכירים את שלך. בגדול: הגישה היא שגם אם יקבלו 100 אלף דולר עבור משעור, הם לא יצליחו להביא ישראלי ברמה שלו. אז עדיף להם ליהנות ממנו עוד עונה. זה שווה להם את הכסף. אבל השאלה מה יקרה אם משעור ירצה לעזוב ויעשה מהלכים בסוגייה. האם אז אתה בטוח שהרצליה תתעקש איתו?
כי פה באה סוגיית זליקוביץ' - מידיעה: הרצליה לא רצתה לשחרר את זליקוביץ'. מאוד לא. היא נדפקה קשות כתוצאה מהשחרור שלו. פשוט נשארה עם שניים וחצי ישראלים (כי גם דני רובין גמר את העונה). בהרצליה גם היו דיבורים לא לשחרר אותו. אלא שאז באה המציאות, ולעתים היא חזקה מהכול. אז למרות שהרצליה לא רצתה לשחרר אותו, ולמרות שהיא ידעה ששחרור כזה יותיר אותה עם שניים וחצי ישראלים - היא שחררה אותו. והנימוקים במועדון מזכירים מאוד את אלה של הפועל בסוגיית האוול.
אני לא חושב שהייתה פה אפשרות להפועל לא לשחרר את האוול. מרגע שהחל משא ומתן - העסק לדעתי נגמר. עכשיו הדיון צריך להיות האם מלכתחילה היה צריך להיכנס למשא ומתן הזה? זו שאלה מורכבת. אישית, כבר לפני כמה שבועות לא יכולתי לראות את האוול והגישה שלו. אז אני בהחלט מבין את ההנהלה בסוגייה הזו.
ואגב, אני בכלל לא בטוח שלא היינו מגיעים למצב הזה בכל מקרה כשהאוול עם תעודת זהות כחולה וירושלים עם חיסרון בישראלים.

הביקורת שלי היא שהיו צריכים לחתוך את העסק מוקדם יותר, ואם כבר העסק נמשך - האוול לא היה צריך לשחק שניה מול נהריה והרצליה.
אבל בשורה התחתונה: ההנהלה קיבלה החלטה נכונה.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 אפריל 2017, 16:02 
ההבדל בין הרצליה אלינו הוא שהעלות של השחקן לשנת האופציה היתה לא ריאלית וכנראה לא בפעם הראשונה אצלנו. אז מראש היה ברור שהוא לא ישאר ושהמועמדת היחידה לרכישה שלו היא ירושלים וגם זה רק בגלל האזרחות. אז כשהשחקן נראה כמו שהוא נראה, לא היו פה יותר מדי אופציות, אם בכלל. בסופו של דבר הסיפור הזה יגמר ככישלון או הצלחה לפי המחליף שיביאו.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

_________________
אני עם הקהל. קבוצה של האוהדים.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 16 אפריל 2017, 16:07 
רדנקו כתב:
ההבדל בין הרצליה אלינו הוא שהעלות של השחקן לשנת האופציה היתה לא ריאלית וכנראה לא בפעם הראשונה אצלנו. אז מראש היה ברור שהוא לא ישאר ושהמועמדת היחידה לרכישה שלו היא ירושלים וגם זה רק בגלל האזרחות. אז כשהשחקן נראה כמו שהוא נראה, לא היו פה יותר מדי אופציות, אם בכלל. בסופו של דבר הסיפור הזה יגמר ככישלון או הצלחה לפי המחליף שיביאו.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk


זה נכון. ועדיין, הפועל יכלה להתעקש שהאוול יסיים את העונה בקבוצה. כמו שהרצליה יכלה להתעקש על זליקוביץ. שתי הקבוצות בחרו לא לעשות זאת - מסיבות זהות.
ושוב: אני בכלל לא פוסל אפשרות שהיינו מגיעים למצב הזה בכל מקרה. גם אם האוול היה משחק מצוין.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 אפריל 2017, 16:11 
לדעתי שורש הבעיה הוא לא בהתנהלות ההנהלה, המאמן, מנהל מקצועי או הקהל. אין ספק שרמי הדר עשה יותר נזק מתועלת מהרגע שהגיע, אבל... יש כאן מצב של שתי קבוצות כוחניות שמתנהלות בצורה חזירית כלפי שאר הליגה ומנהלות משלב מוקדם של העונה מו"מ עם שחקנים תחת חוזה (זליקוביץ', האוול, משעור, דאוסון וכו'). הם שיגעו להאוול את השכל מהרגע שחתם אצלנו ובשלב מסויים אני בטוח שהוא קיבל מהם רמז עבה שאם הוא עושה שביתה איטלקית זה יקדם מו"מ עם הפועל. אותו דבר קרה עם זליקוביץ'. אותו דבר קרה עם שויינפלד. אותו דבר יקרה כנראה באמצע עונה הבאה עם משעור. זה קרב התשה שבו לקבוצה בעלת התקציב הנמוך אין סיכוי להחזיק שחקן יקר ומרכזי שמפסיק פתאום "לחייך" ומרסק את הקבוצה.
זה לא אומר שצריך לוותר ולא להיאבק על אליפות, זה רק אומר שצריך לבחור את הקרבות שלנו כדי לנצח במלחמה - לקחת את הכסף הקטן שלהם, שבשבילנו הוא גדול, להביא בו זרים איכותיים, לשמר שחקנים עם אופי טוב (רביב, גינת, צוף, בלאט) ולא להרפות בעניין המנהלת, החוק הרוסי, הצעירים, הפיינל פור והשיריון המושחת. לא צריך תקציב אסטרונומי כדי לקחת לשתי החזירות המטונפות האלה אליפות, אבל זה לא חזות הכל. קודם כל שנהיה שוב מועדון בריא וגאה.

וחוץ מזה, מקווה שיחנקו עם האוול העצלן.
שכמו שקרה למכבי, גם השקר החזירי שלהם יתגלה.
שימשיכו להשניא את עצמם על כולם.
ושלנו יצא מהסחרור הזה לראות את ג'ף, מונרו או סימפסון על הפרקט.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

_________________
"אנחנו הפועל, פטיש ומגל"
"זָכוֹר אֶת יוֹם הַשַׁבָּת לְקַדְּשׁוֹ 15.5.2010"


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 40 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד


אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 צוות phpBB הישראלי
Design by fragilix © 2008 based on subsilver2.