תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 15:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 725 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 25  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אברהמי
הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2016, 18:08 
סמל אישי של המשתמש
אני תוהה, מה הוא עוד צריך לעשות כדי לקבל קרדיט מאוהדי הפועל.
קודם כל, במאקרו, היום ניצחנו בלי לימונד ועם שלושה זרים את הקבוצה עם התקציב השלישי בגובהו בליגה, שסומנה כמי שאמורה להיות הקבוצה מספר 3 בליגה. זה כבר צריך לקנות לו קרדיט מסוים.

במיקרו - הקבוצה שיחקה היום מצוין. שוב, בלי לימונד ועם שלושה זרים, ובלי יכולת אישית יוצאת דופן (טאקר היה נהדר אבל גם הוא לא נתן איזו הופעה בלתי עצירה ועשה את כל הנקודות שלו בשטף של המשחק) ועם כושר קליעה מחריד (אם אנחנו לא מחטיאים כל כך הרבה שלשות פנויות זה משחק של 20 הפרש), שיחקנו כקבוצה טוב מאוד, בכל התקפה הגענו למצבי קליעה טובים, לא נתקענו בהתקפות, אף אחד לא הלך לבד או עשה שטויות, רצנו מתי שיכולנו ועשינו יחסית הרבה נקודות במעבר. שיחקנו כמו שקבוצה צריכה להיראות, בטח כשמדובר במחזור ראשון ואנחנו בהרכב חסר (וגם רצים בכל ההכנה עם הרכבים חסרים ושורה של פציעות). אפשר להמשיך עם האוטומט של "קבוצה לא מאומנת" אבל זה לא קשור למציאות. הפועל משחקת התקפה טובה, ואם כבר מה שעוצר אותנו עד עכשיו זה יכולת אישית ורמת ביצוע לא מספיק טובה בגלל שחקנים שחסרים או לא משחקים ברמה המצופה (בנקס, האוול, רביב, טאקר עד המשחק עכשיו). אני זוכר בכל העונות הקודמות - עם אברהמי, עם קטש ועם אדלשטיין - משחקים, עמוק לתוך העונה, שבהם לפרקי זמן ארוכים הקבוצה לא ידעה מה לעשות, המאמן לא ידע מה לעשות, ונראינו אבודים לגמרי. קצת פרספקטיבה.

אברהמי עשה בית ספר לשיבק לאורך כל המשחק. מצא פתרונות הגנתיים תוך כדי המשחק כשיש לרשותו מעט מאוד כלים הגנתיים. אין לנו אף גארד ששומר ברמה גבוהה וכפינו עליהם 22 איבודים. המעבר לאיזורית עצר לגמרי את ראשון, ולא פחות חשוב, אברהמי ידע במחצית השנייה בדיוק מתי לתמרן בין אישית לאיזורית ולא נתקע על איזורית כל המשחק. ניהול הרוטציה והחילופים (שוב, בהרכב חסר) היה מעולה. כל החלטה הייתה במקום ובזמן הנכון. ההחלטה ללכת על ברנדוויין במקום בלאט. ההחלטה מתי להוריד את גינת ולשחק עם מתן וטאקר. השימוש המדוד באיידן שהוציא ממנו את המקסימום. התמרון עם שלושה זרים, להוציא מהם את המקסימום ועדיין להשאיר להם אוויר לדקות הסיום. שוב, שיחקנו הרבה יותר טוב מראשון, מהדקה החמישית שלטנו לגמרי במשחק, ואלמלא יום קליעה מזעזע והחטאה של כל כך הרבה שלשות פנויות גם היינו מנצחים את המשחק בדו-ספרתי.

מאמנים בכדורסל גם ככה לא מקבלים הרבה קרדיט אבל עם אברהמי זה מוגזם. אין לי ספק בכלל שהוא סובל מזה שלא קוראים לו אדלשטיין או פרנקו או קטש ואין לו חברים בתקשורת שיעשו לו קצת יח"צ (ושניים שמאוד לא אוהבים אותו ואת זה שהוא מאמן בהפועל, קטש ואדלשטיין, הם כן שניים עם לא מעט חברים בתקשורת). הרבה מהאש שהוא חוטף היא על אוטומט, לא קשורה בכלל למה שקורה על הפרקט. הוא עשה עבודה מצוינת היום, הקבוצה נראית טוב מאוד בשני המשחקים הרשמיים עד עכשיו, הוא חייב לקבל קרדיט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אברהמי
הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2016, 18:17 
אגב, אם אברהמי מתנהג כמו שיבק היום - הוא מורחק כבר בתחילת הרבע השלישי. מקסימום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2016, 18:35 
סמל אישי של המשתמש
מסכים עם כל מילה של יובל

Sent from my iPhone using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2016, 18:58 
מסכים לגמרי. עשה היום עבודה מצוינת.
באופן כללי, אני לא חושב שהוא מאמן גדול. בעיני מאמן ברמה גבוהה הוא כזה שיודע להנחיל שיטה וסדר מסוים במשחק. אבל, ההשוואה היא כמובן ביחס להיצע וביחס לשאר המאמנים בארץ הוא בסדר גמור. אפילו למעלה מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2016, 19:40 
אני לא מסכים עם אף מילה. אני חושב שהוא ניהל את המשחק נורא. אני חושב שהוא עשה חילופים שעצרו לנו תנופות שוב ושוב. אני חושב שהוא נתן לבלאט קרדיט של עשר או חמש עשרה דקות מיותרות למרות שהוא שיחק נורא כמעט בכולן, וזה עוד אחרי שברנדווין היה טוב יותר כששיחק. ואני חושב שנתנו מעט מאד דקות של כדורסל טוב. אבל זה אחרי שראיתי את המשחק במגרש ואני חם מאד. אני אצפה במשחק בטלביזיה ונראה אם אשנה את דעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2016, 19:42 
סמל אישי של המשתמש
עדיף שלא תראה בטלוויזיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2016, 19:55 
יש שני אנשים על כדור הארץ שחושבים שאברהמי ניהל את המשחק רע. הם מחליפים ביניהם נשיקות בפורום. כיף.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2016, 20:06 
סמל אישי של המשתמש
אין ספק שהבעיה המרכזית של אברהמי היא חברים.
אין לו חברים בתקשורת
אין לו חברים בפורום ובקרב האוהדים
אין לו חברים בברנזת המאמנים.
בינתיים הוא הביא אותנו יותר רחוק מארז וקטש(אגב גם בגביע בלאומית) שאנשים העריצו אותם כשהם באו .אז כנראה שהמציאות מפריעה לכם לאגנדה.

אני מקווה שהוא יסתום לכם את הפה בסוף השנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2016, 20:11 
איך יסתום להם את הפה אם גם אחרי נצחון על האלופה בלי רביב והאוול הם מלכלכים? הפה של בעלי האג'נדה לעולם לא יסתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2016, 20:38 
אם היית שווה תגובה ארוכה הייתי אומר לך מה אתה יכול לעשות עם התגובות שלך. אבל לשמחתי רק בסלולרי אני רואה את התגובות שלך, אז חבל על המאמץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2016, 20:41 
סמל אישי של המשתמש
שרון לא היה מושלם היום אבל היה טוב יותר משיבק וקיבל החלטות שניצחו את המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2016, 20:43 
אין לך מושג בכדורסל זה שאלפקה מסכים איתך רק משפר את התענוג בלראות איך כל טיעון שלך מתנפץ שוב ושוב אל מול המציאות. הסגל חסר הקבוצה פחות מוכשרת וניצחנו כי המאמן שלנו היה טוב מהמאמן שלהם. לי כיף אני נהניתי מאוד היום במשחק. אתה תמשיך להיות שלילי ואומלל. נשיקות ושבת שלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2016, 20:44 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
שרון לא היה מושלם היום אבל היה טוב יותר משיבק וקיבל החלטות שניצחו את המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2016, 21:28 
סמל אישי של המשתמש
דווקא חוץ מהטכנית ומההחלטה לתת יותר מדי דקות לתמיר בלאט הוא היה די קרוב למושלם היום.
גם עם בלאט זה נראה חלק מהחלטה מערכתית לתת לו דקות גם כשהוא איום ונורא, ובסיום הוא עדיין הלך עם ברנדווין.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2016, 21:34 
דוקא בלאט יצא מהר מאוד אחרי איזה 3 דקות ברבע הראשון ולא חזר עד סוף הרבע לדעתי. אחרי זה קיבל קרדיט אבל זה לא שיש לנו מיליון אופציות כרגע.
שרון מאמן מאוד גמיש וזה היתרון הגדול שלו. הגיב מהר מאוד עם האזורית כשתכנית המשחק המקורית לא עבדה. להזכירכם היו פה לא מעט מאמנים שלא שיחקו דקת אזורית כעיקרון. שרון מאוד גמיש ולא מנסה לכפות סגנונות כדורסל שלא בהכרח מתאימים. מפרגן לו מאוד על המשחק היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2016, 21:48 
סמל אישי של המשתמש
התכוונתי למחצית השנייה כמובן.
בעיקר בגלל ההבדלים בין זמן בלאט וזמן ברנדווין בראשונה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2016, 22:46 
אם קלטתי נכון, הטכנית לגמרי מיותרת.
שרון צעק הוראות לשחקנים ובגלל שאסתרון עמד קרוב זה עצבן אותו והוא שרק לו תכנית.
שוב, אם לשיבק קוראים אברהמי, הוא מורחק היום בקלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2016, 23:15 
הוא משדר מלא לחץ.
בלי קשר, כשראשון שמרו אותנו ברבע הראשון על כל המגרש זה לא היה נראה שיש לו פיתרון ואחת הסיבות לקאמבק ולניצחןן זה שהם הפסיקו, זה הזכיר קצת את הדרבי האחרון בעונב שעברה שהם לחצו אותנו גבוה ולא היו לנו אף פתרון
בלי קשר לכל זה, אני מת עליו ושמח שהוא ממשיך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2016, 01:48 
סמל אישי של המשתמש
הוא לא משדר לחץ הוא משדר שהוא חי את המשחק, הוא הגיב מצויין ללחץ הגבוה של ראשון והגנתית הפועל נראתה מעולה, חוץ מ2 שחקנים עם יום קליעה מטורף אף שחקן של ראשון לא הצליח לתרום משמעותית בהתקפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2016, 07:52 
הבעיה היחידה ששרון סבל ממנה היום (ולאורך העונה הקודמת) זה שהקבוצה לא יודעת להשתמש בעבירות שיש לשחקנים 'לתת'. רבע שלישי היינו עם 0 עבירות 3/4 דקות לסיום הרבע ושרון לא משתולל עליהם שישתמשו חכם בעבירות..... רק בסוף המשחק נזכרו בזה וביצעו את זה בהצלחה חלקית - בלאט עושה עבירות כאלו מאוחר מידי ובנקס עושה את זה לא חכם על זריקה מ 3.
ועוד דבר קטן, שלא קשור לכדורסל אבל משפיע מאוד זו שפת הגוף שלו..... קצת 'בכיין' מידיי ומשדר 'נחנחיות' שגורמת לדעתי לשופטים לזלזל בו ולא לכבד אותו בשיט.
בכל מקרה, עם מה שהיה לו אתמול...... כל הכבוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2016, 08:13 
העמידה שלו על הפרקט היא הדבר הכי מצחיק שראיתי
כמו מתעמלת שהתקלקלה
בכל מקרה, בשורה התחתונה הוא בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2016, 08:29 
red73 כתב:
הבעיה היחידה ששרון סבל ממנה היום (ולאורך העונה הקודמת) זה שהקבוצה לא יודעת להשתמש בעבירות שיש לשחקנים 'לתת'. רבע שלישי היינו עם 0 עבירות 3/4 דקות לסיום הרבע ושרון לא משתולל עליהם שישתמשו חכם בעבירות..... רק בסוף המשחק נזכרו בזה וביצעו את זה בהצלחה חלקית - בלאט עושה עבירות כאלו מאוחר מידי ובנקס עושה את זה לא חכם על זריקה מ 3.
ועוד דבר קטן, שלא קשור לכדורסל אבל משפיע מאוד זו שפת הגוף שלו..... קצת 'בכיין' מידיי ומשדר 'נחנחיות' שגורמת לדעתי לשופטים לזלזל בו ולא לכבד אותו בשיט.
בכל מקרה, עם מה שהיה לו אתמול...... כל הכבוד

מי שם לב לאפס עבירות לקראת סוף הרבע? איידן שישב על הספסל... צעק ליוסי בונן וזה הלך ולחש לאברהמי. נכס אינטליגנטי על המגרש ומחוצה לו.
אברהמי לדעתי מנהל את המשחק יותר טוב מעונה שעברה ויקבל מאפי חיזוקים לאורך העונה. כבר אתמול ראו את אפי פעיל ותומך.
בלאט יהיה נהדר השנה ומשחקים כמו אתמול זה חלק מהסיפור. כאילו שאוחיון ומקל תמיד פוגעים...
ברנדויין אחלה. רכז שלישי שחודר, קולע ומשחרר קלעים. חלק לא מבוטל מהנקודות של טאקר הגיעו בזכותו.
יאללה, לשפר את ההגנה עד שנהפוך לקבוצה רוצחת שטסה למתפרצות ודורסת.
תהיו אופטימיים. איפה הימים שבכו אם משחקים מעל או מתחת לסל...?

Sent from my A0001 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2016, 10:06 
[quote="red73"]הבעיה היחידה ששרון סבל ממנה היום (ולאורך העונה הקודמת) זה שהקבוצה לא יודעת להשתמש בעבירות שיש לשחקנים 'לתת'. רבע שלישי היינו עם 0 עבירות 3/4 דקות לסיום הרבע ושרון לא משתולל עליהם שישתמשו חכם בעבירות..... רק בסוף המשחק נזכרו בזה וביצעו את זה בהצלחה חלקית - בלאט עושה עבירות כאלו מאוחר מידי ובנקס עושה את זה לא חכם על זריקה מ 3.
בכל מקרה, עם מה שהיה לו אתמול...... כל הכבוד[/quote

אולי די כבר עם השטות הזאת של "יש עבירות לתת". נכון היו עבירות לתת. אז מה? שרון ועוזריו היו מודעים לעניין הזה אבל מה לעשות? הקבוצה שיחקה הגנה מצוינת מבלי צורך לעשות סתם עבירות כי יש וכי כל מי שיושב ביציע מאחורי הספסל צועק שיש..... (בקשר לזה היו שם כמה אמירות מהקהל לכיוון שרון וחלק מהשחקנים שלנו שלרגע בדקתי אם הם באמת אוהדים שלנו. מבייש ומגעיל חלק מהביטויים שנשלחו שם לאויר).
באותו שלב לוויליאמס היו 2 עבירות, תומר עם 2, דניאל עם 2 והיה עוד שחקן עם 2. אנחנו בסגל מאד מצומצם. משחקים יופי של הגנה. אז למה לעשות עבירה? כי יש?
הגיע הזמן בכלל ששופטים יתנו כבוד לספסל של הפועל תל אביב (מאמנים, מנהלים ושחקנים). כל משחק מגיע איזה כוכב אחר שמתלבש לנו על הספסל (אתמול היו שניים כאלה) ופשוט יורד לנו לחיים. ממול הספסל השני משתולל בלי תגובה הולמת של השופטים ולא בפעם הראשונה.
הטכנית ששרון חטף מצוצה מהאצבע. אסתרון בא איתה מהבית.
היה יופי של ניהול משחק. יש יופי של שיתוף פעולה בין המאמן לצוות המקצועי היה אחלה של משחק. בואו נהנה קצת. תנסו. יכול להיות שתאהבו את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2016, 10:09 
סמל אישי של המשתמש
Ishai כתב:
red73 כתב:
בכל מקרה, עם מה שהיה לו אתמול...... כל הכבוד[ /quote

אולי די כבר עם השטות הזאת של "יש עבירות לתת". נכון היו עבירות לתת. אז מה? שרון ועוזריו היו מודעים לעניין הזה אבל מה לעשות? הקבוצה שיחקה הגנה מצוינת מבלי צורך לעשות סתם עבירות כי יש וכי כל מי שיושב ביציע מאחורי הספסל צועק שיש..... (בקשר לזה היו שם כמה אמירות מהקהל לכיוון שרון וחלק מהשחקנים שלנו שלרגע בדקתי אם הם באמת אוהדים שלנו. מבייש ומגעיל חלק מהביטויים שנשלחו שם לאויר).
באותו שלב לוויליאמס היו 2 עבירות, תומר עם 2, דניאל עם 2 והיה עוד שחקן עם 2. אנחנו בסגל מאד מצומצם. משחקים יופי של הגנה. אז למה לעשות עבירה? כי יש?
הגיע הזמן בכלל ששופטים יתנו כבוד לספסל של הפועל תל אביב (מאמנים, מנהלים ושחקנים). כל משחק מגיע איזה כוכב אחר שמתלבש לנו על הספסל (אתמול היו שניים כאלה) ופשוט יורד לנו לחיים. ממול הספסל השני משתולל בלי תגובה הולמת של השופטים ולא בפעם הראשונה.
הטכנית ששרון חטף מצוצה מהאצבע. אסתרון בא איתה מהבית.
היה יופי של ניהול משחק. יש יופי של שיתוף פעולה בין המאמן לצוות המקצועי היה אחלה של משחק. בואו נהנה קצת. תנסו. יכול להיות שתאהבו את זה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2016, 10:53 
מצטרף לדעתו של יובל.
אכן, ניהול משחק טוב מאד של שרון. אמנם בהתחלה היה באויר ריח של תבוסה. אבל הוא הגיב נכון מאד ועבר לאיזורית שעצרה את ראשון.
הוא גם מצא פתרונות טובים ללחץ על מובילי הכדור שלנו בהמשך. אתמול ברנדויין היה טוב בהרבה מבלט ונתן ערך מוסף אמיתי. מקווה מאד שכשרביב יחזור ימשיך להשתלב.
ניהול משחק הגבוהים שלנו היה טוב מאד ובעיקר איפשר להוציא את 2 הגבוהים שלהם ב 5 עבירות מאד מוקדם.
אני חושב שגם "ההשתוללויות" שלו על הקוים נרגעו והוא חי את המשחק בדומה להרבה מאמנים שמקבלים קרטיד יותר ממנו.
סוף סוף מנצחים משחק צמוד.
שימשיך ככה ושהקבוצה תמשיך ככה.
ועוד מילה- לגנאי ולבוז- לשדרן ולפרשן- שני אנשים עם אגנדות ומונעים מאינטרסים . אחד מכביסט שעובד בערוץ מכביסטי והשני מייחל כשלון של מאמן כדי לתפוס מקומו.

יילה הפועל מלחמה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2016, 12:17 
השדר לא היה דניאל זילברשטיין? הוא אוהד הפועל.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2016, 15:49 
סמל אישי של המשתמש
ממה שאני ראיתי ניצחנו בקושי, ורק בגלל בעיית העבירות של הגבוהים של ראשון. אני ציפיתי שננצל את בעיית העבירות הזו הרבה יותר מוקדם, וזאת היתה צריכה להיות הוראה של המאמן.
גם חוסר השליטה בהשתוללות של בנקס פגעה בנו. כששחקן לא קולע המאמן צריך לעצור אותו מלהמשיך לקחת זריקות קשות.
אז אני מסכים שגם שיבק היה גרוע, אבל לרומם מאמן בגלל נצחון אחד במשחק צמוד זה קצת מוקדם, במיוחד כשזה מאמן שכבר האכיל אותנו מרורים בעונות קודמות.
אני ארומם אותו רק אחרי רצף של שלושה נצחונות כשלפחות אחד מהם דו ספרתי. במשחק אתמול יכולנו באותה המידה גם להפסיד.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2016, 15:55 
האדום הצורר כתב:
השדר לא היה דניאל זילברשטיין? הוא אוהד הפועל.

לא מכיר את שמו של השדר.
אתמול ההוא אהד "לא הפועל" הצטרף למקהלת החלאות בערוץ ובעיתונים שלאחרונה מצאו בהפועל שק חבטות.
במקורותנו (ישיעיהו) כתוב: מהרסייך ומחריבייך ממך יצאו.

גם הפרשן המהולל - פרנקו, נחשב כאן כמסמפט.אוהד הפועל, אך דבריו היו מוטים נגד הקבוצה והמאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2016, 16:13 
סמל אישי של המשתמש
לראשון היה ייתרון ג בגארדים. וההיסטוריה מרכה שעל פעם שבקבוצה בארץ נאלצו לעבור להרכב נמוך היא הצליחה. היכולת היחידה להתמודד עם זה הייתה טאקר ובנקס ולכן אסור היה לרגיע אף אחד מהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2016, 17:12 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
ממה שאני ראיתי ניצחנו בקושי, ורק בגלל בעיית העבירות של הגבוהים של ראשון. אני ציפיתי שננצל את בעיית העבירות הזו הרבה יותר מוקדם, וזאת היתה צריכה להיות הוראה של המאמן.
גם חוסר השליטה בהשתוללות של בנקס פגעה בנו. כששחקן לא קולע המאמן צריך לעצור אותו מלהמשיך לקחת זריקות קשות.
אז אני מסכים שגם שיבק היה גרוע, אבל לרומם מאמן בגלל נצחון אחד במשחק צמוד זה קצת מוקדם, במיוחד כשזה מאמן שכבר האכיל אותנו מרורים בעונות קודמות.
אני ארומם אותו רק אחרי רצף של שלושה נצחונות כשלפחות אחד מהם דו ספרתי. במשחק אתמול יכולנו באותה המידה גם להפסיד.

המשחק היה צמוד בתוצאה אבל הרגיש יותר בשליטה שלנו כל המחצית השניה ושראשון צריכה לירוק דם בשביל רוב הסלים שלה. הזכיר בצורה הפוכה את הסדרה שנה שעברה מול ירושלים שם למרות תוצאות צמודות הרגיש שכל סל שלנו דורש הרבה יותר מאמץ מסל שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 725 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 25  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: