תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 21:26

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 18 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: לא מוותר על החלום
הודעהפורסם: 13 יוני 2016, 22:46 
http://espn.go.com/nfl/story/_/id/16180 ... e-seahawks

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: לא מוותר על החלום
הודעהפורסם: 13 יוני 2016, 22:59 
סמל אישי של המשתמש
מקווה בשבילו שלא יבדקו מה הוא עשה פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2016, 23:20 
נראה כמו תרגיל יח״צ מועיל לשני הצדדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2016, 09:41 
בעצת מאמן ה-סיהוקס, אצלם נבחן, נייט עובר לעבוד על תיפקוד כשחקן התקפה (ומדגמן בהזדמנות זו טריינינג חבל"ז).
http://espn.go.com/blog/seattle-seahawk ... beckham-jr

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2016, 11:25 
וואי, הוידיאו הזה... איזה מלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2016, 18:15 
וכאן אפשר לראות אותו מטביע כדור טניס לסל בגובה 12 רגל (!)
http://uproxx.com/dimemag/nate-robinson ... -foot-rim/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2016, 21:59 
סמל אישי של המשתמש
עירד צפריר בראיון מרגש עם נייט:
http://www.haaretz.co.il/sport/tapina/. ... -1.3003669

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2016, 22:01 
מיק ג'ונס כתב:
עירד צפריר בראיון מרגש עם נייט:
http://www.haaretz.co.il/sport/tapina/. ... -1.3003669

"אבל בשביל רגעים כאלה הביאו אותך, זה כמו שמייקל ג'ורדן היה מוסר כדור אחרון לסקוטי פיפן שהיה מוסר ללוק לונגלי."

:BOW: :BOW: :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2016, 22:09 
סמל אישי של המשתמש
איפה אפשר לקרוא את הראיון המלא של עירד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 יולי 2016, 22:44 
האדס כתב:
איפה אפשר לקרוא את הראיון המלא של עירד?

תכנס דרך קישור הטוויטר הזה, הוא עוקף את חומת התשלום:
https://twitter.com/haaretzzz/status/752513050016710657?s=09

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2016, 23:59 
KingAlpaca כתב:
מקווה בשבילו שלא יבדקו מה הוא עשה פה.

יותר או פחות ממה שבחירה מס' 4 בדרפט האחרון עשה? :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2016, 02:35 
סמל אישי של המשתמש
:D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2016, 10:06 
סמל אישי של המשתמש
אפשר להעתיק לפה את הראיון? כניסה דרך הטוויטר לא מבטלת שום חומה אצלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2016, 10:44 
סמל אישי של המשתמש
נייט רובינסון: "אם הייתי שני מטר הייתי שחקן הכדורסל הכי טוב שה-NBA ראתה"
מאת עירד צפריר
פורסם ב - 11/07/2016 16:25
על הזריקה האחרונה במשחק נגד ירושלים ("אם הייתי יכול לחזור בזמן בהחלט הייתי לוקח אותה"), ה-NFL ("היה לי אימון עם הסיהוקס, אני מחכה לטלפון"), התקרית עם אוהדי חולון ("הם אמרו לי שהם הולכים להרוג אותי או משהו כזה") ובית הדין של האיגוד ("הרגיש קצת כמו ללכת לחדר של המנהל בבית ספר"). נייט רובינסון סוגר לנו ת'פינה
היי נייט, זה עירד מתל אביב, עיתון "הארץ". מה שלומך?
איך השגת את המספר שלי?

יש לי את הדרכים שלי. שמע, אני חייב לומר לך שזו היתה חוויה לראות אותך בישראל, נהניתי מכל רגע.
תודה, זה נחמד מצדך.
אבל אני חייב לשאול, למה לא שמרת את הכדור האחרון במשחק מספר 5 נגד ירושלים בידיים שלך? למה לא לקחת את הזריקה האחרונה?
למה? כי ראיתי את טריי סימונס פנוי לגמרי.

כן, אבל היית חייב להוריד את השעון, זה היה מגוחך שמכולם רוברט רות'בארט לקח את הזריקה האחרונה.
ובכן, כשיש קבוצה אתה חייב שיהיה לך אמון בכולם, היה לי אמון בטריי שיקלע את הזריקה הזו, היה לי גם אמון בעצמי שאקלע את הזריקה האחרונה ולטריי היה אמון ברוברט שיקלע את הזריקה. הוא קיבל מבט טוב על הסל ופשוט לא הצליח.

אבל בשביל רגעים כאלה הביאו אותך, זה כמו שמייקל ג'ורדן היה מוסר כדור אחרון לסקוטי פיפן שהיה מוסר ללוק לונגלי.
כן, אני מתכוון, אם הייתי יכול להריץ אחורה בזמן ולעשות זאת שוב בהחלט הייתי לוקח את הזריקה האחרונה.

היה לכם עוד פסק זמן לפני המהלך האחרון, אולי זו היתה טעות לא לקחת אותו.
לא, אני אמרתי למאמן 'אל תיקח פסק זמן, אם הם קולעים (מהעונשין; ע"צ) אל תיקח'.

לא רצית שהם יוכלו לארגן את ההגנה שלהם.
כן, בדיוק, רצינו פשוט לצאת מהר, והם עשו טעות כששמו שני אנשים עליי ואז מסרתי לטריי והוא שלח את המסירה הזו לרוברט וככה זה הלך.

איך היית מתאר את היחסים שלך עם המאמן אברהמי? ראיתי אותך לעתים בפסקי זמן זמן לא ממש מקשיב למה שהוא היה אומר.
קואוץ' שרון? לא, הייתי מקשיב לכל מה שהוא היה אומר.

ראיתי אותך בזמן פסקי זמן...
זה ראיון? זה ראיון או שאתה רוצה לומר לי מה עשיתי?

אוקי, אם...
לא, שאבין, זה ראיון או שאתה אומר לי מה עשיתי?

לא, לא.
קול, אז אנחנו יכולים לסיים את השיחה הזו.

לא, זה ראיון.
אוקי, אז כמו שאמרתי הקשבתי לכל מה שהמאמן אמר, לפעמים הייתי שם נותן מנוחה למגן השיניים שלי. כל מה שהוא רצה שנעשה, הייתי עושה.
אין סיכוי שתחזור לעוד עונה, אה?
אני לא יודע מה העתיד צופן עבורי. אני מנסה לחזור ל-NBA, מתאמן, מקווה לקבל הזדמנות. אם לא תהיה אחת כזו בטח אשחק מעבר לים.

אמרת NBA, אני שמעתי שאתה בדרך ל-NFL.
אני מתאמן, נבחן, אם אקבל הזדמנות אמיתית למבחנים אקח אותה, אבל כרגע אין שום קבוצה ששואלת לגביי אז פשוט אתאמן, אתכונן ואחכה לראות מה קורה.

היו לך מבחנים בסיאטל סיהוקס, לא?
היה לי אימון עם הסיהוקס, האימון הלך טוב, הם אמרו לי שהם יתקשרו אליי מתישהו באוגוסט, אז אחכה לטלפון לראות אם הם רוצים שאחזור.

אני לא מומחה פוטבול גדול, אבל אני יודע שיש להם את הסקנדרי (ההגנה האחורית; ע"צ) הכי טובים בליגה וזה המקום שאליו כיוונת.
כן, יש להם סקנדרי בין הטובים בליגה, יש להם קבוצה נהדרת, ארגון נהדר, הייתי מאוד רוצה לשחק שם, מה גם שזו הקבוצה הביתית שלי.

אתה מאמין שאתה יכול לשחק ב-NFL, או שתסתפק עכשיו גם ב-NBA עם הכסף המשוגע שם?
הכסף שם באמת מטורף, אבל עבורי ה-NBA זה לא עניין של כסף, זה המקום אליו אני שייך. אני מקווה שזה יסתדר שוב.
ספר לי שוב על הפועל, אני לא יודע איך סימונס בדיוק שכנע אותך לבוא, אבל איך זה היה ביחס למה שהוא סיפר לך והציפיות המוקדמות?
זה היה כיף מאוד, לא ציפיתי לשום דבר, פשוט רציתי לבוא עם ראש פתוח. טריי עשה את זה קל עבורי כי הייתי בבית, באימונים, והוא אמר "בוא הנה לכמה חודשים. אתה יכול לבוא לחופשה או שאתה יכול לבוא לשחק, לקבל כסף ולעזור לקבוצה שלי לתת ריצה טובה". אז פשוט קיבלתי החלטה שאני מגיע.

הייתם כמו ה-Splash Brothers של ישראל. טריי היה יותר שמרן בבחירת הזריקות שלו לפני שהגעת.
ואחרי שהגעתי הוא השתנה?

קצת. לך היה משחק אדיר של 46 נקודות נגד ירושלים ובכלל סדרת פלייאוף מצוינת, ממש העלית את האינטנסיביות שלך ממה שהראית לפני כן.
אתה יודע, מיום ליום הייתי צריך להתרגל לכדורסל, לטבעות, לשיפוט, הכל היה קצת שונה מבאמריקה.

קשת השלוש כמובן.
מבחינתי לא היתה הגבלה של קשת, אני רגיל לזרוק מרחוק והיא היתה קרובה ולא הייתי רגיל לזרוק ג'אמפרים לשלוש מכל כך קרוב. הייתי צריך להתרגל.
היה לך גם עניין עם השופטים, כל הזמן שוחחת איתם. למה?
אני לא רוצה לדבר על זה יותר מדי, פשוט היו מצבים שהשיפוט או הדרישות שלהם היו מוזרים. אני חושב שכולם ראו את השריקות המוזרות בדקה האחרונה של המשחק האחרון מול ירושלים.

הוספת המון צבע לליגה. רגע השיא שלך היה כשלקחת את המיקרופון בסוף משחק מספר 4 והתחלת לעשות ראפ freestyle בזמן שהקהל קרא בשמך. מאיפה זה בא?
(צוחק) לא יודע, הם נתנו לי את המיקרופון, טריי אמר לי "תגיד משהו" וככה זה התגלגל.

כשפנית לאוהדי ירושלים ואמרת "Jerusalem, jump" כמעט נחנקתי מצחוק.
(צוחק)

היה לך עניין עם האוהדים, גם של קבוצות אחרות. מה קרה למשל עם אוהדי חולון? כמעט קפצת ליציע שלהם ואז נתת להם אצבע משולשת. היית מאוד מודע למה שקורה סביבך.
אתה יודע, האוהדים ירקו עלי ואמרו לי שהם הולכים להרוג אותי או משהו כזה, זה היה פשוט כיף עבור האוהדים. בחו"ל האוהדים הם die hard עבור הקבוצה שלהם, הם לא אוהבים שחקנים אחרים, לא משנה אם הם מה-NBA. האוהדים בהפועל אהבו אותי ואהבתי אותם בחזרה.

היו לך עימותים עם בר טימור לאורך כל הסדרה נגד ירושלים, והגעתם לשיא בעימות פיזי במשחק 5. הוא סיפר שבסוף באת ולחצת לו יד, מה היה הסיפור שם?
הוא פשוט דיבר טראשטוק, אני דיברתי טראשטוק, וזה היה טראש מול טראש. אני לא מנסה לפגוע באף אחד, רק אוהב להתחרות, זה לא קרב אגרוף אבל כשאתה רב עם מישהו אתה רב. ואחרי שהמשחק נגמר הכל קול.

רבת כבר עם אנשים יותר קשוחים מבר טימור. הלכת מכות עם ג'יי אר סמית, כחלק מהרחקה של עשרה שחקנים (ב-5:31).
כן, אתה מבין? זה קורה גם ברמות הכי גבוהות כשמשחקים עם תשוקה.

איך היה להגיע לבית הדין המשמעתי של האיגוד בישראל אחרי שהורחקת מול נס ציונה?
זה היה קול, הרגיש קצת כמו ללכת לחדר של המנהל בבית ספר. הם היו די קשוחים ואמרו שאני יצרתי את הבעיה, אבל לקחתי אחריות מלאה על המעשים שלי.

נדהמתי מהתשוקה שלך, היו לך לא מעט תקריות בתקופה הקצרה שלך.
היו לי שתיים למעשה, אבל דברים קורים, זה כדורסל, זה משחק ערמומי, הליגה שלכם קשוחה, בחורים הם קשוחים.

לא אהבת את היחס מהתקשורת הישראלית, אני צודק?
לא תרגמו לי לאנגלית, לא ידעתי מה הם אומרים, אבל שמעתי שדיברו עליי רעות כשהגעתי לאימון והמאמן סיפר לי מה הם אמרו ודברים כאלה. אמרתי להם שאני לא ממש רוצה לדבר עם התקשורת כי באתי רק לשחק כדורסל, לא לעשות ראיונות. חשבתי רק על החברים לקבוצה ועל לנצח.

אבל עשית ראיון שהפך פה לאגדי, עם הבחור ההוא, רז ניסים כהן, שבא ואתגר אותך אחר כך. זה הביא אותו עד לג'ימי קימל.
כן, זה די נחמד.

למה לא שיחקת איתו אחד על אחד?
נה, לא היה בזה צורך.

אתה יודע שזה היה מבוים, נכון? הבמאי של הכתבה הזמין אותו לאתגר אותך, הוא עשה אותו דבר בכתבה עם ג'ורדן פרמאר.
כן, אני יודע, מישהו סיפר לי.
סיפרו לך שהמאמן של ירושלים אמר אחרי שהסדרה נגמרה שעד הפלייאוף התנהגת כפרחח אבל אז העלית את האינטנסיביות ולקחת את הקבוצה על הגב שלך?
אתה רואה, אני לא מבין איך הוא אומר דבר כזה, הוא אפילו לא מכיר אותי.

אבל אני חושב שהתקשורת דווקא התאהבה בך בסופו של דבר, אמרו שהוספת צבע, ריגוש וחיים לליגה.
אז הם יאהבו מאוד את קווינסי מילר שבא לשחק במכבי, הוא די קול.

אתה חושב שתגיע לאירופה שוב בעונה הבאה?
לא יודע, נראה, אני מקווה שכן, אני רוצה ללכת לליגה התחרותית ביותר אם אני כן הולך שוב מעבר לים.

יורוליג?
כן, למה לא?

תוכל לשחק במכבי?
לא, זה יהיה מטורף מדי.

פגשתי איפשהו את דניאל איידן, הוא אמר לי שאתה המצאת לו את הכינוי החדש שלו, "פבלו", בגלל השפם.
אה דניאל, הוא הבחור שלי, הוא ממש טוב בבאולינג.

בבאולינג?
כן, היינו הולכים לשחק כל יום שישי.

וחוץ מזה, נהנית מתל אביב?
כן, תל אביב היתה נהדרת. האוכל היה נהדר, המסעדות, האנשים נחמדים, אהבתי את חוף הים, עשיתי הכל, לא ישבתי בבית לרגע.

לא ראיתי אותך אף פעם מטביע פה, רק פולו אפ דאנק אחד במשחק האחרון אבל גם זה אחרי שכבר היתה שריקה וזה לא נחשב.
כן, לא הטבעתי, לא הייתי צריך. אני עדיין יכול, אבל לא באתי בשביל זה.
אני יודע שכתבת ספר בשם "Heart Over Height" (לב לפני גובה), אבל יש אנשים שתמיד תהו כמה גדול היית יכול להיות אם היית בגובה שני מטר?
שני מטר?

אתה חושב שהיית אלוף NBA אם היית בגובה הזה?
כמובן שהייתי.

אבל זה לא היה עושה אותך כזה אייקון אם היית שני מטר. אתה מבין מה אני אומר?
כן, אבל זה היה בלתי יאמן אם הייתי שני מטר.

אבל אז לא היו נותנים לך לזכות שלוש פעמים בתחרות ההטבעות.
הייתי זוכה ארבע פעמים. אם הייתי שני מטר הייתי שחקן הכדורסל הכי טוב שה-NBA ראתה, הייתי MVP כל שנה.

אבל אז לא היו עושים כזה עניין מזה שחסמת את יאו מינג.
לא הייתי חוסם את יאו מינג, הייתי חוסם את לברון ג'יימס. בעצם, באמת חסמתי את לברון ג'יימס.
טוב בן אדם, אין לי עוד הרבה מה להוסיף.
אז רק תמסור שאמרתי תודה רבה על איך שקיבלו אותי ולקחו אותי כאחד משלהם, תגיד לכל המועדון של הפועל ת"א שאהבתי אותם.

אמסור. שיהיה המון בהצלחה, מקווה לראות אותך שוב ב-NBA.
תודה, אח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2016, 12:02 
סמל אישי של המשתמש
תודה :ROSE:
איזה אח הנייט הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2016, 12:47 
סמל אישי של המשתמש
נייט :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2016, 14:57 
אחד הגדולים ששיחקו בארץ, וגם אחד החמודים. פשוט אישיות שאי אפשר שלא להתאהב בה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2016, 02:27 
ידיעות ת"א
:HEART2:
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 18 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: