purvis short כתב:
סומך כתב:
purvis short כתב:
עדיין נתן 10 נקודות וכמעט 7 ריבאונדים ב-22 דקות. אני אופתע מאוד אם יהיה ישראלי בהפועל בעונה הבאה שייתן תפוקה כזאת. ואני עדיין ממש לא משוכנע שהמהלכים שבוצעו בקיץ בכלל שיפרו את הסגל הישראלי של הקבוצה (איידן פלוס גינת עדיפים על רות'ברט? נחכה ונראה)
מה שאני כן משוכנע זה שעם בניית קבוצה אחרת, ועם אימון אחר - היה אפשר להפיק מרות'ברט הרבה יותר. הוא שחקן טוב.
לא יודע, אחרי גייטס ועכשיו אחרי רוטבארט, אני לא מתלהב משחקני פנים ש'צריך לבנות סביבם את הקבוצה אחרת'.
אני ממש לא אומר שצריך לבנות את הקבוצה אחרת סביבו בהכרח. אני אומר שבאטל וו-ווילאימסון לצורך העניין היו קריטיים הרבה יותר בכישלון העונה. אני חושב שבגלל שנכשלו כל כך עם הזרים אז הזרקורים הופנו לרות'ברט.
לדעתי רוברט שחקן טוב, אבל כן - הוא לא מתאים לכל סיטואציה.
אני לא מסכים איתך. לווילאמסיון לקח הרבה מאוד (מדי) זמן להיכנס לעניינים, אבל עד הפציעה הוא היה מצוין ועשה עבודה טובה.
באטל מוגבל מדי והתאים לכדורסל מאוד שמרני ומיושן של מוביל כדור שרק עושה סדרנות התקפה.
רוטבארט, באמת במובן מסוים כמו באטל, ובעיקר כמו גייטס, הוא שחקן שמחייב את הקבוצה ל סגנון משחק מאוד מסוים עם יתרונות מאוד ספציפיים וחסרונות מאוד בולטים.
לאור הניסיון המר עם שניהם, אני אישית מעדיף שחקנים קצת יותר ורסטילים