תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 21:50

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 36 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: סימונס
הודעהפורסם: 29 מאי 2016, 22:31 
סמל אישי של המשתמש
כמעט עלה לנו במשחק היום עם הופעה זוועתית של 3/18. לפחות קלע 8/8 מהקו.
בכלל בסדרה בזריקות ל-2 הוא ירד ל-33% לעומת 45% בעונה הסדירה.
גם בזריקות ל-3 ניכרת ירידה - 31% לעומת 37%.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: סימונס
הודעהפורסם: 29 מאי 2016, 22:35 
סמל אישי של המשתמש
נקודת החושך היחידה במשחק הזה.
משחק מזעזע, ולקראת סוף המשחק הוא נתן שם זריקה של בן זונה חסר אחריות שעם קצת מזל רע היתה יכולה לגרום צרות גדולות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 מאי 2016, 22:35 
נכון. אבל לפחות שמר כמו נינג'ה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2016, 22:37 
קבלת החלטות מזעזעת אבל עשה גם לא מעט פעולות גדולות.
חלק בלתי נפרד מהניצחון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 מאי 2016, 22:39 
דווקא את הזריקות שהיה צריך לקחת הוא החטיא

Sent from my S5800 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2016, 22:40 
זריקות שכונה שלפעמים נכנסות ולפעמים לא. החטיפה שלו בסוף גמרה את המשחק בהתקפה קריטית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2016, 22:42 
הוא עשה הרבה נזק היום, אבל אנחנו פשוט לא יכולים בלעדיו.
השתגעתי על שרון שלא הוציא אותו היום בדקה האחרונה כדי שלא יחריב לנו את המשחק כמו שעשה במאני טיים בשבועות האחרונים ובכלל העונה (מה שכמעט קרה גם הערב ), אבל בסופו של דבר הניסיון שלו והרוגע עם 4/4 מכריעות מהעונשין היו פקטור משמעותי בניצחון הזה.
וזה לא שיש לנו מישהו על הספסל שאפשר לסמוך עליו שיתפקד ברגעים האלה (לפני שתגידו בלאט, אני אגיע שאין שום סיכוי שהוא היה קולע מהעונשין תחת הלחץ הזה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2016, 22:59 
קבלת ההחלטות של סימונס בסדרה הזאת זה משהו שאני לא ראיתי כמותו מהשחקנים שנחשבו הכי טיפשים, חסרי אחריות, "אייקיו כדורסל נמוך" וכו' ששיחקו בארץ. כל פעולת playmaking שהוא מנסה לעשות היא מחרידה. קבלת החלטות במשחק המעבר - מחפירה. בחירת זריקות - נוראית. יכולת המסירה - מבישה. הכדרור מזעזע.
השחקן הזה עוד רגע בן 34, יש לו חתיכת קילומטראז' בכדורסל מקצועני וברמות הגבוהות באירופה. אני לא מבין איך זה קורה שהוא משחק כמו ילד שעולה פעם ראשונה על מגרש כדורסל.
מה שהוא עשה שם בסוף עם הזריקה לשלוש כשהמשחק כבר היה גמור ורק צריך להוריד את השעון, זה אחד הדברים הכי הזויים שראיתי בכדורסל. זה משהו ברמת המכירה של ישראל כהן בכדורגל מהבחינה שאתה מסתכל על זה ולא מאמין שזה אמיתי. אני באמת לא יודע מה יש לשחקן הזה, הוא מותק של בחור ואדם נחמד ואינטליגנט ושחקן מוכשר והכל, אבל מה שקורה איתו בתקופה האחרונה זה לא אמיתי.

אגב, הוא עושה עבודה טובה מאוד בהגנה ולא רק בגלל החטיפות. שומר מצוין את אליהו מה שמשחרר את מתן לשמור את דונטה. משחק הגנה חכמה וקשוחה. תורם בריבאונד.
אבל קבלת ההחלטות בהתקפה זה נראה כמו שחקן שיש לו התקף פרכוסי תוך כדי המשחק. לדפוק את הראש בקיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2016, 23:04 
מישהו כתב פה קבלת החלטות של רמזי ספורי. האמת? אחד לאחד.
מה שכן, מעבר להגנה היום הוא סוף סוף הלך לטבעת. לא סתם היו לו 8 זריקות היום מהקו.
הלוואי וימשיך עם זה ברביעי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2016, 23:08 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
מישהו כתב פה קבלת החלטות של רמזי ספורי. האמת? אחד לאחד.
מה שכן, מעבר להגנה היום הוא סוף סוף הלך לטבעת. לא סתם היו לו 8 זריקות היום מהקו.
הלוואי וימשיך עם זה ברביעי.

נכון, זה ייאמר לזכותו. בשלושת המשחקים הקודמים הלך בסה"כ פעמיים לקו (!)
לא מבין למה הוא לא חודר יותר ומוציא עבירות במקום ליידות כל מיני שלשות הזויות.

עריכה - ב-21 משחקים בעונה הסדירה היה 24/29 מהקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2016, 23:15 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
אגב, הוא עושה עבודה טובה מאוד בהגנה ולא רק בגלל החטיפות. שומר מצוין את אליהו מה שמשחרר את מתן לשמור את דונטה. משחק הגנה חכמה וקשוחה. תורם בריבאונד.
אבל קבלת ההחלטות בהתקפה זה נראה כמו שחקן שיש לו התקף פרכוסי תוך כדי המשחק. לדפוק את הראש בקיר.

לא ״אגב״ בכלל. מה שהוא עושה לאליהו שווה אשכול משל עצמו.
זה השחקן לטוב לרע, ההגנה זה ערך מוסף שלא מהעולם הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2016, 23:18 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
קבלת ההחלטות של סימונס בסדרה הזאת זה משהו שאני לא ראיתי כמותו מהשחקנים שנחשבו הכי טיפשים, חסרי אחריות, "אייקיו כדורסל נמוך" וכו' ששיחקו בארץ. כל פעולת playmaking שהוא מנסה לעשות היא מחרידה. קבלת החלטות במשחק המעבר - מחפירה. בחירת זריקות - נוראית. יכולת המסירה - מבישה. הכדרור מזעזע.
השחקן הזה עוד רגע בן 34, יש לו חתיכת קילומטראז' בכדורסל מקצועני וברמות הגבוהות באירופה. אני לא מבין איך זה קורה שהוא משחק כמו ילד שעולה פעם ראשונה על מגרש כדורסל.
מה שהוא עשה שם בסוף עם הזריקה לשלוש כשהמשחק כבר היה גמור ורק צריך להוריד את השעון, זה אחד הדברים הכי הזויים שראיתי בכדורסל. זה משהו ברמת המכירה של ישראל כהן בכדורגל מהבחינה שאתה מסתכל על זה ולא מאמין שזה אמיתי. אני באמת לא יודע מה יש לשחקן הזה, הוא מותק של בחור ואדם נחמד ואינטליגנט ושחקן מוכשר והכל, אבל מה שקורה איתו בתקופה האחרונה זה לא אמיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2016, 23:40 
זאת בדיוק התחוושה איתו רוב הזמן,
לדפוק את הראש בקיר. :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2016, 00:11 
הלך עם הראש בקיר כמה התקפות ברצף לבד,עד שהצליח לקלוע את הסל ולהשיג את הנקודות שרצה ואז השתחרר ויצא מזה..
גם במשחק ה1 מול ירושלים עשה שטויות וכמעט חירב לנו את המשחק,מה לעזאזל עובר עליו..
בד"כ הוא ממש לא כזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 מאי 2016, 01:40 
חייבים לערוך לו וידאו עם כל "ההחלטות" שלו, אולי יפנים במשחק החמישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 30 מאי 2016, 01:56 
סמל אישי של המשתמש
beny כתב:

המהלך שלו בסוף מוכיח טוב מאוד שאין פה שום עניין של קבלת החלטות, הבן אדם פשוט משחק בהתקפה כאילו הוא במשחק אולסטאר וזורק זריקה אחרי זריקה כשיש לו יד על הראש בלי שום התחשבות בשעון או בסיטואציה במשחק. יש לא מעט שחקנים כאלה אבל אחד שמשחק ככה בצורה כל כך בוטה עוד לא יצא לי לראות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2016, 02:27 
סמל אישי של המשתמש
מדובר בבן זונה גדול, לפעמים אני רוצה שמישהו יוריד לו לום בראש בשביל שאולי זה יסדר שם משהו, והוא ניצח בשבילנו את המשחק הזה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 מאי 2016, 05:42 
שיישאר בהגנה. עדיף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 30 מאי 2016, 06:34 
Shacham כתב:
beny כתב:

המהלך שלו בסוף מוכיח טוב מאוד שאין פה שום עניין של קבלת החלטות, הבן אדם פשוט משחק בהתקפה כאילו הוא במשחק אולסטאר וזורק זריקה אחרי זריקה כשיש לו יד על הראש בלי שום התחשבות בשעון או בסיטואציה במשחק. יש לא מעט שחקנים כאלה אבל אחד שמשחק ככה בצורה כל כך בוטה עוד לא יצא לי לראות.

לגמרי. הזריקה הזאת 20 שניות לסוף מהפינה הייתה שערורייה. כל מה שעניין אותו זה שהוא פנוי ושאם הוא יקלע הוא ייצא גבר.
מה שעוד יותר מעצבן זה שאני כמעט בטוח שהוא היה זורק את הזריקה הזו גם אם היינו מובילים ב3 ואפילו 2 ולא ב6.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 מאי 2016, 07:20 
נראה לי שהיום הוא גם היה מתוסכל במיוחד כי גם זריקות חופשיות לא נכנסו לו, אבל זה ממש לא מצדיק את חוסר אחריות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: סימונס
הודעהפורסם: 30 מאי 2016, 07:26 
סמל אישי של המשתמש
נתן הגנה מדהימה, אבל כל פעם שהכדור היה אצלו ביד קרו דברים רעים. זריקות רעות ולא מוצלחות ומסירות רעות.
שרון חייב היה להגביל אותו, ועוד במשחק עם שורה סטטיסטית כזו מזעזעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2016, 07:48 
שרון?
להגביל?
אחת הבעיות הגדולות שלו היא שהוא לא אוטוריטה. הוא מפחד מהשחקנים, במיוחד מהזרים, ואם הדיעות מתנגשות, הדיעה שלהם מנצחת בהרבה מקרים. וזאת בעיה גדולה.
יש מעט מאוד שחקנים שאשכרה מקשיבים לו בטיים אאוט, ומאוד קל להבחין בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2016, 08:09 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
Fez כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2016, 09:29 
ranjef כתב:
שרון?
להגביל?
אחת הבעיות הגדולות שלו היא שהוא לא אוטוריטה. הוא מפחד מהשחקנים, במיוחד מהזרים, ואם הדיעות מתנגשות, הדיעה שלהם מנצחת בהרבה מקרים. וזאת בעיה גדולה.
יש מעט מאוד שחקנים שאשכרה מקשיבים לו בטיים אאוט, ומאוד קל להבחין בזה.

קל או לא, שרון משחק עם סגל מאד קצר כרגע והקבוצה נתנה שלוש הצגות אדירות בארבעת המשחקים האחרונים. אין לי רבע טענה כלפיו. להיפך, היכולת שלו לקחת צעד אחורה כשצריך ראויה להערכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 מאי 2016, 09:35 
סמל אישי של המשתמש
היכולת הזאת וחוסר הגאווה שיש לו כמאמן היא זאת שאיפשרה לנו להביא את נייט.

סיונס אולי החטיא הרבה שלשות היום, ובכלל, אבל היו גם משחקים זהם נכנסו. כאשר הכדורים שלו של נייט ושל רביב יכנסו אנחנו הקבוצה הכי קטלנית בארץ.
שרון מבין את זה ובמקום לרסן אותם נותן להם לנצח לו משחקים. הדבר בא לידי ביטוי גם במשחק ההגנה (ומה שסימונס נותן הסדרה בהגנה מטורף).

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2016, 10:24 
Karl Marx כתב:
יובל כתב:
Fez כתב:

והגישה שלו ברבע הרביעי בכל המשחקים היא שערורייה שראויה להתייחסות נפרדת. ברגעים האלה אני פשוט לא מצליח להבין את שרון. למה הוא לא מכניס את קונגר במקומו? (ומנצל את הרגעים על הספסל כדי להרגיע אותו, ולדרוש ממנו שיזרוק רק כשהוא חופשי ואז להחזיר אותו כשצריך).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2016, 10:38 
קבלת ההחלטות של סימונס מזעזעת, הוא מוציא אותי מדעתי וכשהוא מקבל כדור להתקפה אחרי ריבאונד אני מתפלל שישחרר מהר כי ב-99 אחוז זה נגמר באיבוד או בנסיון זריקה הזוי. מה שהוא עשה אתמול חצי דקה לסוף זה לא פחות מפשע.
מצד שני בדקות ההכרעה אני עדיין מעדיף אותו על המגרש מאשר את קונגר. הוא שחקן שיכול לנצח משחקים, שיכול לייצר לעצמו ובעיקר לקלוע עונשין ואני מבין את שרון שבוחר ללכת איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 מאי 2016, 11:09 
כי קונגר זה מר קבלת החלטות באמת

Sent from my S5800 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2016, 14:39 
סמל אישי של המשתמש
פשוט לא נתפס לי איך שחקן ברמה שלו ובנסיון שלו מרשה לעצמו לבצע כזאת כמות של מהלכים לא אחראיים.
לא הצלחתי לספור את כמות הפעמים בסדרה הזאת שהוא עולה לזריקה מכדרור מעל שומר עם יד בפנים.
היהירות שהוא פיתח מאז שההומבוי שלו הצטרף חייבת להפסק ביום רביעי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2016, 18:08 
אתמול זה היה נראה רע במיוחד כי הוא החטיא גם זריקות פנויות, אבל זה דווקא זריקות שהוא צריך להמשיך לקחת גם אם הוא מחטיא.
הבעיה היא כמובן שהוא מחליט לפעמים שבא לו לתת כדרור עם ג'אמפ שוט בלתי אפשרי אחריו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 36 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: