תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 21:27

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 19 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חנות מוצרים
הודעהפורסם: 27 מרץ 2016, 18:04 
יש סיבה שאין גופיית משחק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חנות מוצרים
הודעהפורסם: 27 מרץ 2016, 18:20 
סמל אישי של המשתמש
מצטרף לשאלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 מרץ 2016, 18:57 
יש.
כרגע יש גופיות של רובינסון כמעט בכל המידות, המחיר הוא 150 שקל למידות ילדים ו180 שקל למידות מבוגרים.
חוץ מזה, למי שיקר לו לקנות לילד גופייה רגילה אז יש רפליקות של גופיות של נאור ולימונד ב50 שקל, בחלק ממידות הילדים.
חולצות של שאר השחקנים כרגע חסר, בתקווה שיהיו בעתיד הקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 27 מרץ 2016, 19:25 
Noam כתב:
יש.
כרגע יש גופיות של רובינסון כמעט בכל המידות, המחיר הוא 150 שקל למידות ילדים ו180 שקל למידות מבוגרים.
חוץ מזה, למי שיקר לו לקנות לילד גופייה רגילה אז יש רפליקות של גופיות של נאור ולימונד ב50 שקל, בחלק ממידות הילדים.
חולצות של שאר השחקנים כרגע חסר, בתקווה שיהיו בעתיד הקרוב.

אין בחנות האינטרנטית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2016, 00:18 
יש בעיה של חוסר במוצרים בחנות המקוונת כבר הרבה זמן, זה לא התחיל בחולצות שחקן.
בנושא הזה כרגע אין לי בשורות, חוץ משאני אנסה להעביר את הטענה לאן שצריך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2016, 11:31 
סמל אישי של המשתמש
אפרופו, בביקור האחרון שלי בארץ חיכיתי בכליון עיניים לקנות מוצרים בחנות. לצערי, לא רק שההצע היה פשוט עלוב, הזוועה שמתנדבת שם הוציאה לי ולאשתי את כל החשק מלהתאמץ בכל זאת ולמצוא משהו. פשוט גערה בנו בכל פעם שהעזנו לשאול שאלה ונזפה בנו כשניסינו למדוד משהו.
מתנדבת או לא, לפעמים דברים בחינם עולים הרבה יותר מכאלה שמשלמים עבורם.
וכן, שוב מחכה בכליון עיניים לחנות אינטרנטית מעודכנת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2016, 12:11 
במקום להוקיר תודה על זה שמישהי אמרה לך בטעות 'כן' ,
אתה עוד מעז להתלונן על חנויות מוצרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2016, 15:05 
סמל אישי של המשתמש
אני באמת לא מבין מה כל כך קשה להוציא למכירה גופיות משחק רשמיות. זה פריט המרצ'נדייז הכי בסיסי שצריך להיות לקבוצת ספורט.
לפני המשחק פורסם שיימכרו גופיות משחק של נייט רובינסון, בפועל הוצאו למכירה גופיות שנראות כמו חיקוי זול למען האמת. מאוד מאכזב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2016, 17:19 
חלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2016, 18:16 
סמל אישי של המשתמש
בדקתי את הנושא של גופיות נייט רובינסון עם אנשי החנות -
מחיר עלות של גופיית נייט מקורית באיכות חולצת משחק היה לפחות 250 ₪ ליחידה, וזמן האספקה היה ארוך יחסית.
הפשרה היתה ללכת על גופיה רשמית מספק אחר ברמה גבוהה עם כל הגרפיקה, הכוללת שבע הטבעות כולל שם, ספונסר, מספרים, סמל הפועל וסמל המנהלת, במחיר מכירה של 150 לילד ו180 למבוגר. אני בעצמי קניתי גופיה כזאת למען הסר ספק.
אני מסכים שהייתה פה פשרה, אבל השיקולים פה היו אספקה מהירה ובמחיר נגיש יותר לאוהדים. במחיר עלות של 250 ש"ח, המחיר לאוהדים היה גבוה מאד וסביר להניח שמעטים היו קונים. במכבי ת"א והפועל ירושלים עושים פשרה דומה מאותם טעמים עם גופיות המשחק שהם מוכרים.

באשר לחנות המקוונת, מודעים במועדון לבעיה. אחד מחברי ההנהלה החדשים לקח על עצמו להרים אותה מחדש ולהפוך אותה ליותר ידידותית ולהגדיל את מבחר המוצרים. אני מאמין ומקווה שתוך כמה שבועות תוכלו לראות את התוצאות באתר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2016, 07:59 
עדיין, ראוי ש"חולצה רשמית" תמכר, גם אם עושים בכמויות קטנות ו"רפליקות" ימכרו ככאלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2016, 14:14 
עזוב רגע חולצת נייט רובינסון שזה מעכשיו לעכשיו - למה אין חולצת משחק מקורית באופן קבוע? או שגם הן במחיר עלות של 250 ש"ח (נשמע לא הגיוני)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2016, 15:04 
זה הדבר הכי בסיסי שצריך להיות גופיה רשמית
על המחיר אפשר להתווכח כבר, מן הסתם זה אמור לעלות הרבה כי זה גופייה רשמית כמו שבכדורגל חולצה עולה הרבה למשל

חבל שלא היה אפשרות לשלם באשראי, יש קצת לדעתי בלאגן בזמן האחרון (לא מאשים את העמותה, יש הרבה מתנדבים בכל זאת) בנושא של חנות המוצרים והאתר, למשל לא מבין למה החולצה שהוציאו למתן לא נמכרת באתר, לצערי לא היה לי מזומן באותו יום ואמרו לי שאי אפשר לשלם באשראי ומקווה שלא פספסתי..
או למה אין גופיות של רביב שלדעתי גם ימכרו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2016, 15:32 
Adom Bdam כתב:

חבל שלא היה אפשרות לשלם באשראי, יש קצת לדעתי בלאגן בזמן האחרון (לא מאשים את העמותה, יש הרבה מתנדבים בכל זאת) בנושא של חנות המוצרים והאתר, למשל לא מבין למה החולצה שהוציאו למתן לא נמכרת באתר, לצערי לא היה לי מזומן באותו יום ואמרו לי שאי אפשר לשלם באשראי ומקווה שלא פספסתי..
או למה אין גופיות של רביב שלדעתי גם ימכרו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2016, 13:17 
בהחלט מחכה לעדכון החנות הרשמית באתר(וגם לאפליקציה),מה שאני מקווה יותר זה תשלום באשראי,לדעתי לא תקף במזנון וגם לא בחנות המוצרים וחבל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2016, 20:04 
סמל אישי של המשתמש
- במשחק עם ירושלים יוצאו למכירה חולצות נוספות של 1000 נק' למתן. כמו כן תוצא למכירה חולצה נוספת לאספנים (הפתעה :) )
- לא יוזמנו גופיות מקוריות עקב מחסור במלאי הספק +בעיה עקרונית של התחייבות כספית גדולה לספק + חוסר גמישות של הספק עם הזמנת כמות קטנה
- נושא המכירה באשראי בחנות ובאתר נמצא בטיפול מול חברת הסליקה. התכנון הוא שכבר בעונה הבאה ניתן יהיה לרכוש באשראי

עוד תוספת קטנה שלי. החנות כולה מופעלת ע"י מתנדבים, מא' ועד ת' (כמו הרבה דברים אחרים בעמותה). כל מי שהנושא חשוב לו, ורוצה לעזור לשפר אותה, או כדי לעזור בתחומים אחרים (מה שבעקיפין יפנה זמן למתנדבים האחרים להתעסק בחנות :D ) - יותר ממוזמן לפנות ולהציע את עזרתו

:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2016, 22:21 
אם כבר פותחים את הנושא,מי לוקח אחריות על המזנון?
המזנון שסמוך ליציע 4 ולשירותים יש בו בין 2-3 עובדים בלבד ובקבוע אני מגיע בתחילת המחצית ומסיים לקנות לקראת סוף בסוף המחצית. כולם שמים לב לעומס,מדוע שלא לתגבר(ולא לקבל אשראי שם)?
בקשר לגופיית רובינסון-מתחילת המכירה אני מנסה להשיג גופיית משחק של רובינסון ויש רק xxxl לדעתי(אני l),האם הבעיה ידועה ויש כוונה להזמין כמויות למידות קטנות יותר מהקיים כיום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 אפריל 2016, 09:03 
הגיעו גופיות בכל המידות במשחק האחרון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2016, 18:51 
הפועל כתב:

- לא יוזמנו גופיות מקוריות עקב מחסור במלאי הספק +בעיה עקרונית של התחייבות כספית גדולה לספק + חוסר גמישות של הספק עם הזמנת כמות קטנה

אתה יודע אם בעונה הבאה יהיו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 19 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: