תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 08:17

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: בית יוסף. להביא!?
הודעהפורסם: 20 ינואר 2016, 09:16 
וואלה!NEWS ספורט

בית יוסף התעמת עם מאמנו ונטש את האולם, 79:86 להפועל רמת גן על יבנה

תקרית הזויה בזיסמן: כוכב האורדונים התעמת עם יניב ויצמן, נטש את האולם ברבע הראשון ולא ברור אם יישאר בקבוצה. עפולה נותרה בפסגה עם 80:83 על קרית שמונה. 103:107 לגליל/גלבוע על הוד השרון

http://sports.walla.co.il/item/2926993

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: בית יוסף. להביא!?
הודעהפורסם: 20 ינואר 2016, 17:44 
אם היינו קבוצה נורמלית עם ניהול מקצועי, השחקן הזה היה כבר אתמול בהפועל על חשבון גיל אמיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2016, 18:37 
סמל אישי של המשתמש
gigs כתב:
אם היינו קבוצה נורמלית עם ניהול מקצועי, השחקן הזה היה כבר אתמול בהפועל על חשבון גיל אמיתי.

אתה זוכר שבניגוד לאמיתי בית יוסף לא נתן אפילו חצי עונה לגיטימית בליגת על, כן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2016, 18:40 
אוי נו באמת. ביום שגיל אמיתי יקלע 43 נקודות במשחק דבר איתי.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2016, 19:23 
סמל אישי של המשתמש
בינתיים גיל אמיתי שחקן ליגת על לגיטימי כבר כמה שנים, ובית יוסף לא הצליח להתרומם בכל מקום שהיה בו בליגה (3 קבוצות עד עכשיו). אי אפשר להתעלם מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2016, 19:34 
די נו. אין קשר לניהול ולקבוצה נורמלית ולכל האג'נדות פה, אבל ברמת הכדורסל אין מה להשוות בין אמיתי לבית יוסף. שני עולמות נפרדים של כישרון.
סה"כ יועד בית יוסף בגליל ובנתניה היה "לגיטימי" בערך ברמות של אמיתי בנס ציונה, כלומר שחקן של סביב 4.5 נקודות למשחק. בכל מקרה ברור שהוא יכול לתרום לנו כרגע הרבה יותר מאמיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2016, 20:27 
Fez כתב:
די נו. אין קשר לניהול ולקבוצה נורמלית ולכל האג'נדות פה, אבל ברמת הכדורסל אין מה להשוות בין אמיתי לבית יוסף. שני עולמות נפרדים של כישרון.
סה"כ יועד בית יוסף בגליל ובנתניה היה "לגיטימי" בערך ברמות של אמיתי בנס ציונה, כלומר שחקן של סביב 4.5 נקודות למשחק. בכל מקרה ברור שהוא יכול לתרום לנו כרגע הרבה יותר מאמיתי.

החלק המודגש מסכם א תהכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2016, 20:28 
האדום הצורר כתב:

אני בטוח שהיו לו משחקים של 40 נקודות בנוער, מה הקשר עכשיו? אמיתי בליגה השניה יהיה ישראלי בכיר (יותר מבית יוסף).
בית יוסף לא מתאים לליגת העל, הוא כבר ניסה שלוש פעמים וזה קשור כנראה לעובדה שהוא נטש משחק באמצע, הבן אדם באסקט קייס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2016, 20:34 
הפועל כתב:
בינתיים גיל אמיתי שחקן ליגת על לגיטימי כבר כמה שנים, ובית יוסף לא הצליח להתרומם בכל מקום שהיה בו בליגה (3 קבוצות עד עכשיו). אי אפשר להתעלם מזה.

ההודעות שלך נשמעות כמו של רובוט - הדוברובוט. לגיטימי, מה לגיטימי. מבחינת סטטיסטיקה שניהם "לגיטימיים" באותה מידה, רק שעל הפערים במידת הכישרון אין בכלל על מה לדבר. זה שחסין יצא אידיוט כשהיה חייב לנצל את יועד והעדיף לייבש אותו לטובת קרדיט בלתי נגמר לגוני האפס, לא הופך את בית יוסף ללא לגיטימי אלא את המאמן שלו. גיל אמיתי לא מסוגל לעשות 40 נקודות בלאומית גם אם הוא משחק עם ארבעה ישראלים לידו והיריבות משחקות עם הנוער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 ינואר 2016, 20:36 
לדעתי זה בכלל לא האישיו מי מבין שניהם יותר טוב (למרות שזה ברור). אמיתי לא יכול להועיל יותר להפועל. בית יוסף יכול לבוא כפוטנציאל מהספסל ואפילו לתפוס מקום של קבע בהרכב במקום באטל. אם זה יעבוד, נוכל להעיף את באטל וביחד עם זר נוסף להרכיב קו אחורי הרבה יותר חזק. בקיצור, לדעתי כבר היום הוא יכול להתמקם לצד רביב כרכז עם יכולות קליעה ואיום מכל טווח על הסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2016, 21:24 
ארדיטי כתב:
האדום הצורר כתב:

אני בטוח שהיו לו משחקים של 40 נקודות בנוער, מה הקשר עכשיו? אמיתי בליגה השניה יהיה ישראלי בכיר (יותר מבית יוסף).
בית יוסף לא מתאים לליגת העל, הוא כבר ניסה שלוש פעמים וזה קשור כנראה לעובדה שהוא נטש משחק באמצע, הבן אדם באסקט קייס.

איפה אתה חי תגיד לי? איזה ישראלי בכיר יותר מבית יוסף בליגה השניה?? גיל אמיתי?!
אנשים פה חושבים לרגע לפני שהם מקשקשים שטויות? אמיתי היה ישראלי של 9-10 נק' בליגה שניה במשך שנים. שחקן בינוני לחלוטין. יועד זה מגה סופרסטאר שם. אין מה להשוות אפילו. ב-2012 שניהם שיחקו ביחד בלאומית כשבית יוסף עם 20 נקודות למשחק בקבוצה שנאבקת על העליה ואמיתי 10 נקודות בקבוצת תחתית. מה אתה משווה בכלל?

בחיאת, מינימום בדיקה לפני שכותבים הודעות, משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 ינואר 2016, 21:55 
ברור שאם היה אפשר לקחת את יועד עכשיו במקום אמיתי זה היה מעולה.
מישהו פה יודע שרמת גן מתכוונים לשחרר אותו? כי זה גם איזה מכשול קטן בדרך מעבר לחרטוטי ה"ניהול מקצועי הכושל" שכל כך אוהבים לחרטט פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2016, 22:05 
אני חייב לכתוב שוב שהגיע הזמן לקחת את גיל אמיתי בפרופורציות. אני חשבתי כשהוא חתם שהוא יכול להיות רול פלייר נחמד, קצת הובלת כדור קצת קליעה קצת הגנה. וכנראה שהוא לא יכול, בין השאר כי יש לו אופי של ילדה קטנה.
אבל צריך להבין פה שגיל אמיתי זה לא כזה "שחקן מוכח ולגיטימי בליגת העל" (שזו באופן כללי סתם ססמה, אבל בכל מקרה הוא לא) ובטח שהוא לא סופרסטאר בלאומית ברמה שמתקרבת אפילו לבית יוסף. הוא שחקן שהיה שחקן משלים טוב בלאומית ושחקן משלים בינוני בעונה אחת בליגת העל (ובעוד עונה לא היה טוב בכלל) רק בקבוצה אחת בסיטואציה אחת עם מאמן אחד. לא צריך לעשות ממנו משהו שהוא לא, הוא רחוק מלהיות שחקן כזה מוכח.

יועד בית יוסף זה עולם אחר של כישרון כדורסל, אין מה להשוות בכלל. בואו נחזור למציאות רגע. הבן אדם דפק 36 נק' על חולון ו-25 נק' על נס ציונה העונה בגביע, זה קבוצות ליגת על (באמצע ביניהן דפק 43 נק' על הוד השרון). הוא שחקן שמנצח משחקים לבד. הקו האחורי האנמי שלנו צריך שחקן כזה כמו אויר לנשימה. מה לזה ולגיל אמיתי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2016, 23:09 
סמל אישי של המשתמש
bergkamp כתב:
הפועל כתב:

ההודעות שלך נשמעות כמו של רובוט - הדוברובוט. לגיטימי, מה לגיטימי. מבחינת סטטיסטיקה שניהם "לגיטימיים" באותה מידה, רק שעל הפערים במידת הכישרון אין בכלל על מה לדבר. זה שחסין יצא אידיוט כשהיה חייב לנצל את יועד והעדיף לייבש אותו לטובת קרדיט בלתי נגמר לגוני האפס, לא הופך את בית יוסף ללא לגיטימי אלא את המאמן שלו. גיל אמיתי לא מסוגל לעשות 40 נקודות בלאומית גם אם הוא משחק עם ארבעה ישראלים לידו והיריבות משחקות עם הנוער.

מה קשור לדובר? את דעתי על אמיתי והביצועים שלו אמרתי פה והיא זהה לכולכם פחות או יותר. הבנאדם בשוק מוחלט השנה, ודי ברור שאפילו ביחס לכישרון ההתקפי המוגבל מאד שלו הוא פשוט אכזבה אדירה.

בקשר לנתונים בלאומית אני לא חושב שזה מדד ברור וחד משמעי ליכולת של שחקן לתרום בלית העל. גם מתן נאור לא מסוגל לעשות 40 נקודות בלאומית. אז מה? אז זה אומר שבית יוסף יותר טוב ממנו? בית יוסף נתן עונות של 20 נקודות במשחק בלאומית כבר לפני כמה שנים. ועדיין אחרי כמה שנים של נדודים בליגת העל שבהן לא ממש השאיר חותם והראה משהו שגרם לקבוצות לרצות להשאיר אותו לעוד שנה, ולכן חזר ללאומית.
אז יכול להיות שאם ניכנס לרזולוציות נגלה שבכל אחד מהמקומות האלו הסיטואציה לא התאימה, והמאמן לא אהב אותו, ואנערף מה. זה לא נשמע לי מופרך, ולא תהיה הפעם הראשונה שדבר כזה קורה. ובראיון לא מזמן הוא פחות או יותר אמר שזה המצב.

אבל אני עדיין לא מרגיש הזוי ו"דוברובוט" להתייחס לכך שעובדתית אמיתי שרד (בינתיים) בליגת העל, ובית יוסף באופן סדרתי לא נקלט בליגה, למרות שאמיתי כולה רול פלייר מוגבל ולא שחקן של 40 נק' למשחק בלאומית. וכשהוא בא בתחילת השנה אמיתי נראה לרובנו פה החתמה בסדר גמור.
הייתי שמח לגמרי להחליף בין שניהם היום, ולו רק בשל העובדה שאמיתי פשוט לא תורם כלום והכל עדיף מזה. בטח שחקן עם כישרון התקפי שנתן כמה משחקים מעולים מול קבוצות ליגת על. אני מרשה לעצמי אבל גם לא להתלהב מזה יותר מדי ולא לחשוב אוטומטית שנקבל שחקן הרבה יותר טוב מאמיתי לאור ההיסטוריה של בית יוסף בליגת העל. אם זה הופך אותי לדוברובוט אני מקבל את התואר בהכנעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2016, 23:28 
בית יוסף נתן שתי עונות של 4.5 נקודות למשחק בליגת על כמו שאמיתי נתן שתי עונות של סביב 4 נקודות למשחק בליגת על. ואז נתן עונה מאכזבת כמעט בלי לשחק כמו שאמיתי עכשיו נותן עונה מאכזבת כמעט בלי לשחק. אני לא רואה מה הופך את אמיתי לכזה שחקן ליגת על מוכח ולגיטימי לעומת בית יוסף שהוא כזה כישלון סדרתי בכל מקום שהיה בליגת העל. לבית יוסף פשוט היו ציפיות יותר גבוהות אז זה נראה ככה. יש פה הגזמה מוחלטת במוכחות של אחד לעומת השני ובטח בהערכת היתר להישגים של אמיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2016, 23:36 
סמל אישי של המשתמש
יש פה מן הסתם דברים מעבר לנקודות. בעיקר העובדה שבית יוסף 1.80 וזה מאד מגביל אותו בהגנה. יש אצלנו את שני הגארדים הכי נמוכים בליגה פחות או יותר ואנחנו רואים כמה זה משמעותי בליגת על.
אם אמיתי היה בגובה של בית יוסף הוא היה היום עובד כרואה חשבון כנראה :)

בכל מקרה נכנסתי לזה יותר מדי, רק בגלל הנחרצות הלא מובנת הזאת של "אם לא מחתימים זה בדיחה" ו"דוברובוט" . חד משמעית צריך לנסות להביא אם אפשר, מבחינתי שווה לחלוטין הימור על הכישרון ההתקפי שלו. ולו בשביל שנקבע היסטוריה ונהיה הקבוצה עם ממוצע הגובה הנמוך בהיסטוריה לגארדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 ינואר 2016, 23:44 
.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2016, 23:46 
הפועל כתב:
יש פה מן הסתם דברים מעבר לנקודות. בעיקר העובדה שבית יוסף 1.80 וזה מאד מגביל אותו בהגנה. יש אצלנו את שני הגארדים הכי נמוכים בליגה פחות או יותר ואנחנו רואים כמה זה משמעותי בליגת על.
אם אמיתי היה בגובה של בית יוסף הוא היה היום עובד כרואה חשבון כנראה :)

בכל מקרה נכנסתי לזה יותר מדי, רק בגלל הנחרצות הלא מובנת הזאת של "אם לא מחתימים זה בדיחה" ו"דוברובוט" . חד משמעית צריך לנסות להביא אם אפשר, מבחינתי שווה לחלוטין הימור על הכישרון ההתקפי שלו. ולו בשביל שנקבע היסטוריה ונהיה הקבוצה עם ממוצע הגובה הנמוך בהיסטוריה לגארדים.

עם כל הכבוד לבלאט, אם מביאים את יועד בית יוסף אז הוא לא צריך לשחק דקות משמעותיות וזה לא שיקול. בית יוסף טוב ממנו בשלוש דרגות כרגע. ובית יוסף הוא בעיקר שחקן עם כישרון התקפי ויכולת לייצר, שזה דבר שלא קיים אצלנו מלבד רביב.

ואם אתה מסכים אז אני לא מבין על מה הויכוח... למה הכל צריך להיות פה סביב אג'נדות על הניהול? למה אי אפשר פשוט לדבר כדורסל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2016, 23:55 
סמל אישי של המשתמש
http://www.haaretz.co.il/.premium-1.2748848

ציטוט:
שמע, אני רואה אותך לא בפעם הראשונה – האתלטיות, הווירטואוזיות, יכולות הכדרור, היכולת במגרש הפתוח. איך זה ששחקנים הרבה פחות מוכשרים ממך מבחינה התקפית, כמו יחזקאל סקוורר וגיל אמיתי, קיבלו ומקבלים דקות הרבה יותר משמעותיות בליגת העל ממך?

כן, אני מסכים איתך. אני חושב שהמקום היחיד ששיחקתי בו – וגם זה לא יותר מדי – זה בנתניה וכשקיבלתי שיחקתי טוב. יש בליגת העל בעיה, מאמנים מחתימים זרים בסגנון של ג'רמי פארגו, מצפים מהם לקלוע 20-15 נקודות ומצפים שהרכזים יהיו סדרנים. אני בסגנון שלי רכז יותר סקורר. לא היה עדיין מאמן שנתן לי לעשות את זה. אולי בעתיד זה יבוא ואולי לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2016, 00:35 
יועד בית יוסף שחקן הרבה יותר טוב מאמיתי בפער.
זה שהרזומה שלהם בליגה זהה וכרגע יועד בלאומית לא אומר כלום, האופי של יועד זה משהו שאין ולעולם לא היה לגיל למשל עונה כמו שיועד עשה בבאר יעקב, לסחוף קבוצה בינונית למועמדות רצינית בליגת העל עם מספרים כאלה זה משהו שגיל לעולם לא עשה או יכל לעשות.
יועד בנתניה היה מעולה ובמשחק חזרה של רביב בהדר יוסף הוא היה אחת הסיבות לכך שהם עוד רגע הביכו אותנו (אפילו שולמן היה ליידו פחות דומיננטי).

יועד מה שיש לו בידיים זה הרבה כישרון ויכולת סקורינג אדירה והוא חייב לעבור את הליטוש הזה עם היציבות וההתנהגות והוא שחקן ליגת העל קלאסי.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2016, 08:46 
עצם זה שרושמים אותם באותו משפט - זה בדיחה לא מוצלחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2016, 10:41 
לדעתי יש מספר סיבות להסתייג מהמעבר של בית-יוסף אלינו:
למרות המספרים המרשימים בליגה הלאומית, הוא היה פושר למדי במספר קבוצות בליגת העל. אז נכון, תמיד אפשר להפיל את זה על אלעד חסין או כל אחד אחר; אני ממש לא בטוח שזה כל הסיפור.
גיל אמיתי, שלא רואה פרקט, זה בכלל לא הענין, אלא תמיר בלאט. דקות של בית-יוסף יהיו כולם על חשבונו. לתפיסתי, בלאט מראה עקומת שיפור יפה, ולהביא את בית-יוסף כרגע יעצור את ההתקדמות שלו, שאמורה לשרת אותנו בהמשך. ולומר שבית-יוסף הוא בוודאות שחקן יותר טוב מבלאט, גם עכשיו- לא כזה פשוט בעיני.
ולבסוף- בדיון כאן ישנה התעלמות/הדחקה מהנסיבות בהן הוא עוזב (אולי) את רמת-גן. הסיפור הזה הוא תמרור אזהרה שצריך לתת עליו את הדעת. אם זכרוני אינו מטעני, גם בבאר-יעקב לא היה שקט בגיזרה שלו.
כל זה כדי לומר שמעבר אלינו בשלב הזה רחוק מלהיות no brainer; בעיני זה הימור לא-קטן שדורש מחשבה רבה תחילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 ינואר 2016, 10:45 
סמל אישי של המשתמש
הלואי אני צועק את זה כבר חודשים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2016, 15:14 
אני מאוד מחזיק מרמת הכישרון של יועד. ואני גם חייב להודות שציפיתי שהוא יצליח בליגת העל וזה לא קרה. לדעתי בעיקר בגלל שיועד הוא לא איזה שחקן משלים, אלא גארד סקורר, ובתפקיד הזה בדרך כלל מביאים זרים (נו, חוץ מהפועל תל אביב שמתעקשת להמציא את הכדורסל מחדש)
במצב הקבוצה כרגע לדעתי צריך לקבל החלטות מהירות, וללכת על שינוי או שניים שישפרו את הקבוצה במיידי וישאירו אותה בליגה. לדעתי המהלך ההכרחי הראשון זה גארד זר ברמה במקום באטל. שחקן שמנצח משחקים, שהקבוצה תהיה סביבו. בלי שינוי בעמדה הזו אני מתקשה לראות את העסק מתרומם.
אם יש אפשרות להחתים את יועד במקום אמיתי אז לא צריך לחשוב פעמיים. הבדלי הכישרון בין השחקנים האלה הוא עצום. אני בכלל נדהם שיש אנשים שחושבים שאמיתי עדיף על בית יוסף.
אבל החתמה של יועד לא תעשה את השינוי הדרוש. היא תשפר את הפועל. אין ספק. אבל זה לא השינוי המהותי המרכזי שצריך.
לגבי ההתפתחות של בלאט. אוהב את תמיר. אבל להישאר בליגה זה קצת יותר חשוב. עם כל הכבוד. תפנימו כבר שהקבוצה הזו חלשה מאוד.
לגבי התקרית של יועד עם המאמן שלו. ובכן, לא מזיז לי. זה לא חוג והמאמן יכול להתמודד עם זה. כמו שהשחרור של אוונס שלווה באותן אמירות בעיני הוא שערורייה. לשחרר את הסקורר המוביל שלו באמצע העונה, זו החלטה מבישה. גם אם הוא לא הבחור האדיב ביקום. ואנחנו רואים בכל משחק כמה ההחלטה הזו איומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 ינואר 2016, 23:44 
דיברתי היום עם אוהד ר"ג-גבעתיים. מספר שהיתה לו היום ועדת משמעת והוא כנראה נשאר, אבל מוסיף ש"סיפור האהבה" בינו לבין המאמן ויצמן לא יחזיק הרבה. כמו שמסתמן, יש לו בעיה של מחוייבות, אגו וכנראה שהראש שלו גם נמצא בעסקים אחרים ולא רק בכדורסל. חבל שכשרון כזה מתבזבז בזמן שהוא יכול להיות אחלה צלע שלישית בקו האחורי שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2016, 21:12 
סמל אישי של המשתמש
הודעה מועדת המשמעת של הקבוצה:
בעניינו של השחקן יועד בית יוסף, אשר עבר עבירת משמעת חמורה במשחק הבית מול מכבי הוד השרון בתאריך 19/1/2016, בו נטש את המשחק במהלכו.
הוחלט כי השחקן יושעה ל-3 שבועות(ממועד האירוע) וכי יוטל עליו קנס כספי. בנוסף, השחקן נדרש להתנצל בפני המאמן, חבריו לקבוצה והאוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 07:14 
עם השעייה כזו נראה שהוא בדרך החוצה. אני אומר נציע טרייד עם גיל אמיתי או השאלה של בלאט לעונה. מה יש להפסיד..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 10:02 
סמל אישי של המשתמש
להפך לדעתי. רמת גן קבוצה ענייה, עם סגל מוגבל מאד. אם היה להם יותר כסף לדעתי היה עף, ובמקום זה החליטו למחול על כבודם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 00:32 
אז כנראה שבית יוסף ניצח..
http://www.one.co.il/Article/265032.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 01:01 
סמל אישי של המשתמש
די עם לינקים לוואן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: