תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 16:13

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 94 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: טרה סימונס חתם בהפועל
הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 10:29 
על פי וואן טרה סימונס (Tre Simmons) אקס כוכב חולון חתם בהפועל.

סימונס 33, 198 כנראה לא שיחק העונה, פרטים בהמשך.

https://youtu.be/abJhyjtT2xM

נערך לאחרונה על ידי beny בתאריך 29 נובמבר 2015, 11:04, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: טרה סימונס חתם בהפועל ?
הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 10:40 
הפועל SP ת"א מודיעה על החתמתו של טרה סימונס (33,196), ששיחק בעבר בארבע קבוצות בישראל ואף זכה באליפות המדינה עם הפועל חולון בעונת 2007/8. בשלוש העונות האחרונות שיחק בקבוצת נימבורק הצ'כית, איתה זכה בשלוש אליפויות והגיע להישגים במסגרת היורוקאפ. סימונס ינחת בישראל בימים הקרובים ויצטרף לשורות האדומים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 10:48 
סמל אישי של המשתמש
@Fez

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 10:51 
סמל אישי של המשתמש
מי עזב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 10:58 
סמל אישי של המשתמש
לפי וואלה יחליטו רק בהמשך מי יעזוב.
בחזרה לימי הזר המתחלף אני מניח. כבר עונה שלישית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 11:05 
לא מבין, עדיף לרשום 5 זרים כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 11:06 
zink כתב:
לא מבין, עדיף לרשום 5 זרים כבר.

עולה 250,000 ש"ח. תמצא תורם ויש לנו 5 זרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: טרה סימונס חתם בהפועל
הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 11:09 
סמל אישי של המשתמש
ממה שאני רואה פעם אחרונה ששיחק היתה בקיץ 5 משחקים בפורטו ריקו.
אני לא אוהב לשדר שליליות, אבל על פניו נראה שידור חוזר של סיפור דיזון תומפסון - כוכב עבר בליגה, עם הווה מפוקפק, ושוב חוזרים על הטעות של ה5 זרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 11:11 
סמל אישי של המשתמש
את האיכויות שלו כולם מכירים. השאלה אם נשאר מזה משהו בגילו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 11:15 
סמל אישי של המשתמש
אלו האופציות היחידות שאנחנו יכולים לעמוד בהם? זרים בני 33 עם הווה לוט בערפל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 11:16 
הפועל כתב:
אני לא אוהב לשדר שליליות, אבל על פניו נראה שידור חוזר של סיפור דיזון תומפסון - כוכב עבר בליגה, עם הווה מפוקפק, ושוב חוזרים על הטעות של ה5 זרים.

לא חוזרים על הטעות של ה-5 זרים כי לא נשארים עם 5 זרים.
ואיזה הווה מפוקפק יש לסימונס? נתן 4 עונות גדולות בנימברוק. דיז'ון הגיע להפועל בסוף פברואר, אנחנו בסוף נובמבר והליגה התחילה לפני חודש וחצי. וזה שדיזון נכשל לא אומר שכל זר בסיטואציה דומה שיגיע (והיא לא באמת דומה) ייכשל.
כן יש סימני שאלה בגלל הגיל, אבל זה שחקן שבסכומים שרצה בתחילת העונה אי אפשר היה בכלל לחשוב בכיוון ועכשיו כשהבין שלא ישלמו לו את הסכומים האלה הוא הסכים לרדת לרמות שכר נורמליות מבחינת הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 11:18 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
הפועל כתב:

ואיזה הווה מפוקפק יש לסימונס? נתן 4 עונות גדולות בנימברוק. דיז'ון הגיע להפועל בסוף פברואר, אנחנו בסוף נובמבר והליגה התחילה לפני חודש וחצי. וזה שדיזון נכשל לא אומר שכל זר בסיטואציה דומה שיגיע (והיא לא באמת דומה) ייכשל.
כן יש סימני שאלה בגלל הגיל, אבל זה שחקן שבסכומים שרצה בתחילת העונה אי אפשר היה בכלל לחשוב בכיוון ועכשיו כשהבין שלא ישלמו לו את הסכומים האלה הוא הסכים לרדת לרמות שכר נורמליות מבחינת הפועל.

נו, אז מי הולך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 11:22 
סמל אישי של המשתמש
Karl Marx כתב:
ראצ'ו כתב:
הפועל כתב:

נו, אז מי הולך?

וויליאמסון קל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 11:30 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
הפועל כתב:

זה שלא יהיו 5 זרים כבר טוב.
באשר להווה המפוקפק - שחקן שאוטוטו דצמבר ועדיין בלי קבוצה זה מדאיג, וגם בעייתי כי הוא מגיע לא בכושר משחק.
כלומר עוד פעם נחכה חודש עד שיתחיל לשחק.
גם אם 4 עונות קודם היה מעולה. להזכירך דיזון היה שחקן חמישיית היורוקאפ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 11:40 
Fezzzzz

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 11:41 
הפועל כתב:
ראצ'ו כתב:
הפועל כתב:

זה שלא יהיו 5 זרים כבר טוב.
באשר להווה המפוקפק - שחקן שאוטוטו דצמבר ועדיין בלי קבוצה זה מדאיג, וגם בעייתי כי הוא מגיע לא בכושר משחק.
כלומר עוד פעם נחכה חודש עד שיתחיל לשחק.
גם אם 4 עונות קודם היה מעולה. להזכירך דיזון היה שחקן חמישיית היורוקאפ.

כל שחקן ישראלי שמסיים את הליגה באזור מאי עובר פגרה של 5 חודשים עד שהוא מתחיל לשחק.
סימונס עשה גם ליגת קיץ בפורטו ריקו והוא בכושר פיזי מצוין. כמובן שהוא צריך זמן להכנס לכושר משחק כי יש הבדל בין כושר פיזי לכושר משחק אבל גם המאמן שלו מנימברוק טוען שהוא צריך פחות משבוע לחזור לעניינים.
להחתים שחקן בן 33 זה תמיד סיכון, ויש גם אפשרות שהוא יכשל. מצד שני מדובר בשחקן שמכיר את הליגה מצוין, שלקח פה תארים והצליח יפה מאוד, שקולע מבחוץ באופן יציב מאוד לאורך הקריירה ויוכל לתת לקבוצה דברים שהיא צריכה. אולי זה ייכשל ואולי זה יצליח, אבל זה שדיזון נכשל (למה לא מדברים על רנדל?) לא אומר שעכשיו כל זר שיגיע בגיל מבוגר הוא מתכון לכישלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 11:44 
שחקן שבעונת 14-15 נתן 14.5 נק ביורוקאפ בלמעלה מ 40% לשלוש ובלמעלה מ 30 דק זה לוט בערפל?

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 11:48 
ועדיף שהדיון על סימונס יהיה מקצועי לגבי השחקן ולא דיונים על שחקנים אחרים שהיו בהפועל והשלכותיהם על סימונס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 11:50 
צריך לראות אותו באיזה כושר הוא ומה הוא יכול לתת במשחק.
אם הוא מכסה את מה שאוונס נותן - לדעתי אוונס צריך ללכת.
ווילאמסון לא שחקן מושלם, אבל הוא נותן הרבה דברים, במיוחד באגרסיביות בצבע שכ"כ חסרה לרוברט, ואם הוא יילך נשאיר חור גדול בצבע.
אלן בכלל לא צריך להיות מוזכר בהקשר הזה. אלן :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 11:55 
סמל אישי של המשתמש
סימונס שיחק 5 משחקים בקבוצה שלו בפורטו ריקו. וזה עוד היה בקיץ. אלא אם שיחק מאז במקום שלא ראיתי, הוא מגיע בפיגור של חודשיים כושר משחק אחרי שאר הליגה.
ייתכן שזאת תהיה החתמה מעולה סטייל רנדל בזמנו. אבל גם רנדל בזמנו היה הימור עם סיכון גדול. כמו תומפסון, וכמו סימונס עכשיו. לא צריך להתכחש לזה.

אני מרך על ההחתמה. אבל הייתי מעדיף שילכו על בטוח עם שחקן שכן קיבל חוזה העונה, שכן שיחק ונמצא בכושר משחק. ועדיף לא מבוגר, כי לאלו הרבה פעמים לוקח יותר זמן מצעירים לחזור לעניינים.

אם הוא מגיע וישר נכנס לעניינים אז מקצועית נטו נראה שזאת החתמה טובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 12:00 
שמוליקיפוד כתב:
את האיכויות שלו כולם מכירים. השאלה אם נשאר מזה משהו בגילו.

במאי השנה נבחר ל-MVP של סדרת הגמר בצ'כיה. לא נפצע, לא יודע למה לא הוחתם לעוד שנה בנימבורק, אבל מניח שהתייעצו עם ננו גינזבורג לפני החתימה וקיבלו המלצות חמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 12:07 
סמל אישי של המשתמש
עוד שחקן לא מאשכול הזרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 12:10 
אין לי יותר מדי מה להוסיף כאן. סימונס היה בקדנציה הקודמת פה שחקן ענק, קלעי גדול ושחקן חכם עם ימבה קלאס. גם בשנתיים האחרונות ראיתי משחקים שלו בנימבורק והוא נראה אותו שחקן נהדר.
מצד שני גם אני מושפע עדיין מהכוויה עם דיז׳ון, שגם נתן עונה מצוינת ביורוקאפ וב-vtb עונה לפני שהגיע, וגם היה קלעי גדול ושחקן חכם עם ימבה קלאס בקדנציה הקודמת. השילוב של הגיל עם ישיבה בבית והעדר הכנה נורמלית לעונה כן מקשה יותר להכנס לחדות ולאגרסיביות מסיטואציה כזאת.

אין ספק שבשיאו סימונס הוא ההגדרה של 2-3 עם קליעה. החשש כרגע הוא בעיקר דוקא בדברים שמעבר לקליעה (מבחינת אינטנסיביות, הגנה, תקיפה של הטבעת וכל המסביב). טרה במהות שלו הוא יותר קלעי מאשר סקורר מכדרור (למרות שהוא בהחלט מסוגל לייצר לעצמו), כך שבכל מקרה נצטרך חזרה של רביב בכושר טוב בשביל עוד שחקן מקו החוץ שתוקף יותר את הטבעת. אבל ברור שאם הוא בכושר טוב הוא שדרוג גדול לקו האחורי החלש שלנו.
כמו שראצ׳ו כתב, הטראומה עם דיז׳ון לא אומרת שזה בהכרח יקרה שוב. טוב שעשינו את השינוי העקרוני לפחות, כי ברור שבמצב העניינים הנוכחי אי אפשר היה להמשיך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 12:28 
אני לא מכיר אותו מעבר לשנים שהוא שיחק פה, אבל כעיקרון לגזור ממקרה אחד ולהשליך על השני זה לא משהו שעובד. אפשר להכשל עם רוקי באירופה, עם שחקן יותר מבוגר עם רקורד, אפשר אפילו להצליח ולהכשל עם אותו שחקן (פארמר למשל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 12:47 
סמל אישי של המשתמש
הורג אותי שאנשים מתלוננים על כמות המשחקים ששיחק העונה. לדעתכם היה אפשר להביא שחקן בקאליבר כזה בסיטואציה אחרת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 13:07 
אם הוא מראה 70% מהיכולת שלו בעונה עם חולון זה שחקן אדיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 13:30 
19 כתב:
אני לא מכיר אותו מעבר לשנים שהוא שיחק פה, אבל כעיקרון לגזור ממקרה אחד ולהשליך על השני זה לא משהו שעובד. אפשר להכשל עם רוקי באירופה, עם שחקן יותר מבוגר עם רקורד, אפשר אפילו להצליח ולהכשל עם אותו שחקן (פארמר למשל).

ספציפית לגבי הנושא של קבלת החלטות על פי זה שהמקרה האחרון הדומה היה ככה או ככה, זו תופעה ידועה שצריך לדעת להמנע ממנה כי היא מעוותת את שיקול הדעת.
https://en.wikipedia.org/wiki/Availability_heuristic

השאלה לגבי דיז׳ון היא האם מדובר במקרה נקודתי או שהוא משקף איזשהו קונספט רחב יותר. אני חושב שברור שבעיקר עניין הגיל כאן הוא סיכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 13:34 
סמל אישי של המשתמש
מאוד שמח שטראומת דיז'ון לא גרמה להנהלה להפסיק לקחת סיכונים. הימורים שופטים לפי הסיכויים ולא לפי התוצאות, ודיז'ון היה הימור סביר, שקול והגיוני. גם סימונס מסתמן ככזה, ויש סיכוי שגם הוא ייכשל - זו כל המשמעות של הימור.
מזכיר לכם שגם רנדל הגיע אלינו באמצע העונה, ועוד אחרי פציעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 13:39 
Fez כתב:
19 כתב:

ספציפית לגבי הנושא של קבלת החלטות על פי זה שהמקרה האחרון הדומה היה ככה או ככה, זו תופעה ידועה שצריך לדעת להמנע ממנה כי היא מעוותת את שיקול הדעת.
https://en.wikipedia.org/wiki/Availability_heuristic

השאלה לגבי דיז׳ון היא האם מדובר במקרה נקודתי או שהוא משקף איזשהו קונספט רחב יותר. אני חושב שברור שבעיקר עניין הגיל כאן הוא סיכון.

ברור שעדיף שחקן בן 25, אבל מצד שני זה כדורסל, מחתימים עד סוף העונה, לא ל5 שנים. ו33 זה לא כזה מבוגר, זה לא 37.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2015, 13:42 
פרוויס שורט הגיע להפועל באמצע העונה, ואחרי עונה שלמה שישב בבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 94 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: