גיל אמיתי – בחלום / ענת עצמון אני אוהב אותו מאוד מאוד כל אימון הוא בא רק לעבוד ועכשיו נשיר כולם, והוא ימחא כפיים גיל אמיתי עולה עולה גיל אמיתי עולה עולה גיל אמיתי עולה עולה עולה עולה הוו...
טיילור באטל – עוד יהיה לי / מרגול יהיה לי, יהיה מה שלבי מבשר לי עוד יהיה לי, יהיה לי קצת ממה שחסר לי למה לא, תגיד לי למה לא בשבילי וגם בשבילו טיילור באטל אההו אההו אההו טיילור באטל יאללה מלחמה טיילור באטל אההו אההו אההו טיילור באטל מלחמה
יפתח בוכמן – צרות טובות / שלום חנוך בעירי היו שתי עלמות שתי עלמות יפות ותאומות הן היו תמיד כל כך דומות כל כך דומות היו העלמות יאללה יפתח בוכמן מלחמה יאללה יפתח בוכמן מלחמה יאללה יפתח בוכמן מלחמה יפתח בוכמן מלחמה יפתח בוכמן מלחמה
האחת נשאתי להרים כדי לראות בזרוח החמה ואת השנייה ליערים לראות כיצד השמש נעלמה יאללה יפתח בוכמן מלחמה יאללה יפתח בוכמן מלחמה יאללה יפתח בוכמן מלחמה יפתח בוכמן מלחמה יפתח בוכמן מלחמה
כריס אוונס – הלב / מאיה בוסקילה כשהגשם יורד ודופק בחלון זה עצוב וכבד וקשה לי לישון כשבחוץ סערה אז הלב שוב שואל קשה לי נורא אז אני שוב בוכה ונזכרת בך, בחיוך במבט ואני לבד כריס אוונס עולה כריס אוונס עולה כריס אוונס עולה כריס אוונס עולה הוו....
דור וכנר – גן השקמים / אריק סיני דור וכנר, דור וכנר, דור וכנר עולה הגעת הביתה, תתן את הלב...
צוף בן משה – רוץ בן סוסי (שיר ילדים) צוף בן משה, צוף בן משה, צוף בן משה, הו צוף בן משה נהנהנהנהנהנהנהנהנהנהנהנה צוף בן משה, צוף בן משה, צוף בן משה, הו צוף בן משה...
עומר שושני – התחנה הישנה / טיפקס עומר שושני עולה ויאללה עומר שושני עומר שושני מלחמה הווווו (עם כפיים) עומר שושני עולה עולה עולה הו עומר שושני תילחם בכל רגע
_________________ "No se vive celebrando victorias, si no superando derrotas"
נערך לאחרונה על ידי תפוז אדום בתאריך 12 אוקטובר 2015, 14:03, נערך פעם אחת בסך הכל.
_________________ "וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47) ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה. רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים
אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה