תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 21:55

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 6 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: יותר מדי בעיות לעונה הבאה
הודעהפורסם: 25 מאי 2015, 22:08 
לא מקנא ברמי ושות'...

1. צריך מחליף רציני לאורי. לא ידעתי להגיד מה הוא עושה לפני שהלך לעולמו, אני לא בטוח שאני יודע עכשיו להגיד מה הוא עשה, אבל ברור שנשאר שם בור גדול, וצריך בעל תפקיד שייכנס לנעליו. זה בטח לא יהיה קל. אין לי משהו חכם להגיד בעניין.
2. אולם לא מספיק ביתי. יש דרך להזיז את הגוש המעודד? יש דרך להעיר את היציעים הישנוניים האחרים? כבר מאוחר מדי בשביל זה? אם כן, זו בכייה לדורות.
3. מאמן עם חוזה. צריך להישאר? לא צריך להישאר? איך נפרדים ממנו בלי להיפרד מחלק גדול מאוד מהתקציב? אם לא נפרדים ממנו, מה צריך לעשות כדי שבעונה הבאה לא נפסיד את כל המשחקים הצמודים שלנו, ולא ניראה כמו עדר בלי רועה?
4. מתן. לא יכול להמשיך בחמישייה וגם לא כשחקן שישי. צריך ישראלים בכירים ממנו. אולי הוא מתאים להיות אורי שלף הבא? איך מהנדסים כזה מעבר?
5. שולדי. גבר הולך לאיבוד דרך מרפסת. אם החוזה שלו כבד, גם הוא בעיה שצריך לפתור. לכאן או לכאן.

בקיצור, אני מודאג. חוץ מהדרבי ביד ושם, הייתה פשוט עונה ארוכה ומבוזבזת, ויש חשש אמיתי שגם הבאה תהיה כזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: יותר מדי בעיות לעונה הבאה
הודעהפורסם: 25 מאי 2015, 22:16 
עוד בעיה זאת העונה הזאת שהיא יותר מסתם עוד עונה מבוזבזת.
הייתה פה הזדמנות(שכנראה לא תחזור) למשוך לא מעט אוהדים מהכדורגל שלא הכי מחוברים לכדורסל אם היינו מגיעים להישג כלשהו או לפחות מציגים כדורסל אטרקטיבי.
עונה הבאה קשה לי להאמין שיהיו יותר מ2500 מנויים, אם נצליח לשמר את מה שקיים זה יהיה טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2015, 00:15 
1. לפי דעתי המחליף של אורי צריך להיות מתן במידה ויפרוש
התפקיד של אורי לא היה מוגדר אלא כללי, להיות האבא של השחקנים ולדאוג לדברים טכניים ולעתים מקצועיים
איך מהנדסים כזה מעבר? זה אחד הדברים הקלים לעשות, מתן הוא אבטיפוס של אבא לשחקנים ואדם שמחובר למערכת כל כך טוב
2 . לא תלוי כל כך בהנהלה
אני חושב שזה שהאולם לא ביתי זה מיתוס לא נכון
אני מאמין שברגע שתהיה קבוצה שמפוצצת הגנתית, ויודעת להטריף את הקהל (לא בשלשה או אלי הופ אלא השטתחויות פרקט ותצוגות הגנתיות) אז גם הקהל ידע להטריף אותה, לזה אני לא דואג
לא יודע מה החשיבות של יציע יהלום אבל חייבים לשים את הגוש על כל יציע 2
3. עודד עשה עונה איומה אני מאוד התאכזבתי ממנו
אבל המועדון הזה פשוט זועק להימנע מחוסר וודאות, נשאר לקוות שהוא יפיק לקחים ויישם איתם
זו לאקלישאה, אם הוא בנה קבוצה שמתבססת על פיק אנד רול עם שני ביגמנים לא אתלטים אז קשה להאמין שיעשה זאת שוב , יש את הצד של ההנהלה גם
4-5. כן צריך לעשות שינוי מסויים ולהביא ישראלי בעמדה 3, אני חושב שהסגל הישראלי שלנו מעולה רביב זה רביב, אסא הוא נכס מבחינתי, וורקמן שחקן מוכשר וגם גולן צריך לנסות להוכיח דברים
לגבי שולדבראנד, הייתה לו עונה טובה, התחילה לא קל
פשוט מאז שמתן ירד בתפוקתו ההתקפית, התלות בשולדי עלתה ויציבות זו לא הצד החזק שלו, עכשיו בוא נגיד תאמת לא כולם יציבים.. אבל אם יבוא ישראלי כמו בן רייס שיפיק תרומה קבועה, התלות בשולדי תהיה פחות גבוהה ואז כל מה שיפיק יהיה בונוס, החוזה שלו גדול ואין דרך יציאה
זו דעתי אבל

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2015, 10:57 
1.מסכים עם בוריס.
2.אני לא יודע עד כמה מעבר של הגוש אפשרי ליציע 2,מצד שני אי אפשר להחליף אותו ליציע 3,נכון? מוזר שהיציאת שחקנים והחדר הלבשה ממוקמים מתחת ליציע אורחים,לא חשבו על זה מלכתחילה?

נערך לאחרונה על ידי יאללה הפועל מלחמה בתאריך 26 מאי 2015, 12:08, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2015, 11:31 
לטעמי, גם לימונד ירד מאוד ביכולת שלו בחצי העונה השני. הרבה איבודי כדורים ופעולות מיותרות.
וההתבטאות של גייטס נוראית.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2015, 11:33 
סמל אישי של המשתמש
לא נראה לי שמתן ירצה להיכנס לתפקיד של אורי שלף. אולי אפשר לברר עם גור שלף.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 6 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: