1. לפי דעתי המחליף של אורי צריך להיות מתן במידה ויפרוש התפקיד של אורי לא היה מוגדר אלא כללי, להיות האבא של השחקנים ולדאוג לדברים טכניים ולעתים מקצועיים איך מהנדסים כזה מעבר? זה אחד הדברים הקלים לעשות, מתן הוא אבטיפוס של אבא לשחקנים ואדם שמחובר למערכת כל כך טוב 2 . לא תלוי כל כך בהנהלה אני חושב שזה שהאולם לא ביתי זה מיתוס לא נכון אני מאמין שברגע שתהיה קבוצה שמפוצצת הגנתית, ויודעת להטריף את הקהל (לא בשלשה או אלי הופ אלא השטתחויות פרקט ותצוגות הגנתיות) אז גם הקהל ידע להטריף אותה, לזה אני לא דואג לא יודע מה החשיבות של יציע יהלום אבל חייבים לשים את הגוש על כל יציע 2 3. עודד עשה עונה איומה אני מאוד התאכזבתי ממנו אבל המועדון הזה פשוט זועק להימנע מחוסר וודאות, נשאר לקוות שהוא יפיק לקחים ויישם איתם זו לאקלישאה, אם הוא בנה קבוצה שמתבססת על פיק אנד רול עם שני ביגמנים לא אתלטים אז קשה להאמין שיעשה זאת שוב , יש את הצד של ההנהלה גם 4-5. כן צריך לעשות שינוי מסויים ולהביא ישראלי בעמדה 3, אני חושב שהסגל הישראלי שלנו מעולה רביב זה רביב, אסא הוא נכס מבחינתי, וורקמן שחקן מוכשר וגם גולן צריך לנסות להוכיח דברים לגבי שולדבראנד, הייתה לו עונה טובה, התחילה לא קל פשוט מאז שמתן ירד בתפוקתו ההתקפית, התלות בשולדי עלתה ויציבות זו לא הצד החזק שלו, עכשיו בוא נגיד תאמת לא כולם יציבים.. אבל אם יבוא ישראלי כמו בן רייס שיפיק תרומה קבועה, התלות בשולדי תהיה פחות גבוהה ואז כל מה שיפיק יהיה בונוס, החוזה שלו גדול ואין דרך יציאה זו דעתי אבל
_________________ "תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר
|