תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 21:51

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 32 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: קטש
הודעהפורסם: 16 מרץ 2015, 22:58 
לצערי החששות שלי התאמתו. מאמן חלש מאוד.
ירידה חדה לעומת ארז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: קטש
הודעהפורסם: 16 מרץ 2015, 23:15 
סמל אישי של המשתמש
נדבר בסוף העונה

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2015, 23:19 
סמל אישי של המשתמש
מסכים שקטש מאכזב בנתיים אבל אין דבר שמגעיל יותר בפורום מאשכולות "אמרתי לכם".
תכין את הכובע, אתה עוד תאכל אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2015, 23:19 
אכזבה עצומה הוא עד כה לפחות
11 הפסדים מתוך 23
אם לא הניצחון החריג בדרבי אנחנו פאקינג מאזן שלילי

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2015, 23:26 
עומר מ. כתב:
מסכים שקטש מאכזב בנתיים אבל אין דבר שמגעיל יותר בפורום מאשכולות "אמרתי לכם".
תכין את הכובע, אתה עוד תאכל אותו.

זה ממש לא אשכול "אמרתי לכם". אני מאוד מאוד שמחתי גם להחמיא לו ולהגיד שטעיתי בחלקים קצרים של העונה.
כרגע, כשאנחנו בתוך הסיבוב השלישי כבר, זה ברור מאוד שהוא מוציא מהסגל שלנו פחות ממה שהוא שווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2015, 23:27 
קטש מאכזב זה ברור, אבל הבעיה בקבוצה הרבה יותר עמוקה.
בעיה קשה מאוד של אופי ועשייה במכנסיים ברגעים מכריעים. כמות הטעויות הפושעות שעשינו היום ברבע האחרון זה סימפטום של קבוצה חסרת אופי לחלוטין שעשתה הכל בשביל להפסיד. טרגדיה מזעזעת של טעויות שלא קשורות לכדורסל.
למישהו זה לא היה ברור בתחילת הרבע הרביעי כשהמשחק היה צמוד שאנחנו הולכים להפסיד? זה היה רק לחכות לבלתי נמנע. אם אנחנו לא רצים ופותחים פער אנחנו לא מנצחים נקודה.
אני לא זוכר כזאת הפועל לוזרית וחסרת אופי הרבה מאוד שנים. ברור שיש גם בעיה של יכולת, משחק התקפה שבלוני שבבירור לא מוציא את המקסימום משחקנים. אבל הקבוצה הזאת היא קודם כל פשוט חבורה של לוזרים באופן שהוא חסר תקדים. לא חושב שהיתה פה קבוצה עם כאלה אחוזי הצלחה במשחקים צמודים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2015, 23:28 
סמל אישי של המשתמש
אבל לא צריך לשנות את המציאות וארז בשביל לבקר אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: קטש
הודעהפורסם: 16 מרץ 2015, 23:29 
כל פעם אותו הדבר.מובילים כל המשחק.כל כך הרבה פעמים מפספסים הזדמנויות להגדיל את הפער,ואז מפסידים בדקות האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2015, 23:32 
וחוסר אופי זה לא על המאמן? נו בחייאת.
תמיד ברגעים הקובעים הקבוצה לא יודעת למי ללכת, היחיד שהוכיח את עצמו כווינר זה אובאנון והוא אף פעם לא מקבל את הכדורים.
חוץ מזה, מי בנה קבוצה בלי גו טו גאי? אני?
היום זה ביזיון שבכלל הגענו למשחק צמוד. מאמן נורמלי גומר את זה מזמן.
לצמצם את כל הבעיות של הפועל לאופי של שחקנים זה בדיחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2015, 23:46 
הוקיץ' כתב:
וחוסר אופי זה לא על המאמן? נו בחייאת.
תמיד ברגעים הקובעים הקבוצה לא יודעת למי ללכת, היחיד שהוכיח את עצמו כווינר זה אובאנון והוא אף פעם לא מקבל את הכדורים.
חוץ מזה, מי בנה קבוצה בלי גו טו גאי? אני?
היום זה ביזיון שבכלל הגענו למשחק צמוד. מאמן נורמלי גומר את זה מזמן.
לצמצם את כל הבעיות של הפועל לאופי של שחקנים זה בדיחה.

מי מצמצם על מה אתה מדבר? יש פה קבוצה עם אלף ואחת בעיות. אני הרי יצאתי נגד זה שמדברים כל הזמן רק על האופי. אנחנו גם לא טובים מקצועית.
אתה זה שמצמצם את כל הבעיות לקטש שזה לא פחות רדוקטיבי. קטש מאכזב אבל אופי הטענות פה אליו (למה הוציא את זה למה השאיר את ההוא) זה לא רציני ולא מתחיל לגעת בבעיות שלנו אפילו. ברור שבתיאוריה אפשר לקשר כל בעיה לקטש (כי הוא בנה את הקבוצה) אבל זה לא דיון אינטליגנטי.
מה שהלך שם ברבע הרביעי (גם בהתקפה וגם בהגנה עם הפאולים ההזויים האלה של שולדבראנד ורביב ושות' שזה דברים שלא רואים במשחק כדורסל בכלל) זה היה מופע קיצוני מאוד של לוזריות וחוסר אופי בקבוצה רכה שאין לה אופי, אין לה מנהיג, אין לה יכולת להתמודד מול אגרסיביות בסיסית של היריבה ופשוט קורסת תחת הלחץ פעם אחר פעם. וזה כבר כל כך צפוי ובלתי נמנע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2015, 00:01 
לדבר על קטש זה לא אינטליגנטי? לדבר על חוסר אופי כאילו זו איזו בעיה שצנחה עלינו מהשמיים זה לא אינטליגנטי.
וכן ניהול המשחק שלו (מה שאתה מכנה "למה הוציא את ההוא") זו בעיה קשה, אולי הכי קשה. הוא לא מזהה מגמות, הוא לא שולט בקבוצה, הוא לא יוצא מתבנית משחק השבלונית שלו.
היום בדקות הסיום התחלנו להמטיר שלשות כמו משוגעים, לייחס את זה רק לאופי של השחקנים זה לא אינטליגנטי. סקוט נתן רבע ראשון מטורף, במקום ללחוץ על הדוושה הוא מייבש אותו 6 דקות ברבע השני ומחזיר אותו רק כשאנחנו בפיגור. ככה אתה משאיר את היריבה שלך במשחק.
ואין ספק שאנחנו משלמים היום על טעויות בבניית הסגל, אני לא מבין מה הבעיה בלדבר על זה. אתה היום במצב שאתה לא יכול להכניס את תומפסון כי אתה לא יכול להרשות לעצמך לשחק בלי מיימון.
מצד שני אתה יכול להכניס את תומפסון רק על חשבון מיימון כי מצבת הגארדים שלך כל כך בעייתית שאתה לא יכול לוותר על אובאנון.

בשורה התחתונה קטש הוא אכזבה עצומה. אני ראיתי בעונה שעברה קבוצה פחות מוכשרת (במידה רבה באשמתו של ארז) של הפועל מגיעה למקום רביעי בליגה יותר חזקה.
נכון שהיה לך את קרלון שהוא ווינר גדול אבל הקבוצה ההיא גם שיחקה כדורסל הרבה יותר טוב, מסודר ושיטתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2015, 00:12 
כל הדברים האלה נכונים אבל הם דברים שמדברים עליהם רק כשהקבוצה מפסידה. תמיד יש מה להגיד על "ניהול משחק" או על איזון בסגל אחרי שמפסידים. שורה תחתונה קטש בנה סגל טוב, לא מושלם זה ברור אבל מספיק טוב למקום 3 בליגה בלי ספק. עכשיו לבוא ולדבר על הסגל לדעתי מפספס את הנקודה.
גם הנושא של "ניהול משחק" מבחינת חילופים זה לא הסיפור כאן. כן מוציא את סקוט לא מוציא את סקוט, ראינו היום שזה לא העניין.

כן יש בעיה קשה בכל שיטת המשחק של הקבוצה שהיא שבלונית ולא גמישה, וזה חלק משמעותי ממה שתוקע אותנו ברגעים מכריעים ומהעובדה שמאוד קל ליריבה להתמודד איתנו עם קצת לחץ על הכדור ואגרסיביות. וזו לדעתי בעיה משמעותית.
אני לא חושב ששחקנים כמו רביב וסקוט הם לוזרים, הם שחקנים שקבוצות רוצות שישחקו בצד שלהן במאני טיים ולכן ברור שבעיית האופי היא לא סתם עניין אינדיבידואלי. אבל איך שלא מסתכלים על זה יש כאן שילוב של בעיה מקצועית ומנטלית ברמה הקבוצתית שגורמת לזה שאם אנחנו לא מובילים 20 הפרש במחצית זה ברור שאנחנו הולכים להפסיד את המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2015, 00:15 
סמל אישי של המשתמש
יש פה שילוב של רכות בילט אין בקבוצה, יחד עם העובדה שכשאין מאמן דומיננטי עם שיטת משחק ברורה ומסודרת אז אנחנו מתבססים הרבה יותר על יכולת הריכוז של רביב שהיא לא משהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2015, 00:26 
עם זה פז אני מסכים.
אני רק חושב שלקבוצה עם תבנית משחק יותר ברורה ושיטתית גם הרבה יותר קל לתפקד במאני טיים. וכן זו במידה רבה בעיה של מאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2015, 11:36 
סמל אישי של המשתמש
בשנות ה-90,80 היו לנו שחקנים ומאמנים תותחים, אבל הנהלה חרא. עכשיו יש לנו הנהלה אבל שחקנים ומאמן זיפת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2015, 11:42 
Fez כתב:
כל הדברים האלה נכונים אבל הם דברים שמדברים עליהם רק כשהקבוצה מפסידה. תמיד יש מה להגיד על "ניהול משחק" או על איזון בסגל אחרי שמפסידים. שורה תחתונה קטש בנה סגל טוב, לא מושלם זה ברור אבל מספיק טוב למקום 3 בליגה בלי ספק. עכשיו לבוא ולדבר על הסגל לדעתי מפספס את הנקודה.
גם הנושא של "ניהול משחק" מבחינת חילופים זה לא הסיפור כאן. כן מוציא את סקוט לא מוציא את סקוט, ראינו היום שזה לא העניין.

כן יש בעיה קשה בכל שיטת המשחק של הקבוצה שהיא שבלונית ולא גמישה, וזה חלק משמעותי ממה שתוקע אותנו ברגעים מכריעים ומהעובדה שמאוד קל ליריבה להתמודד איתנו עם קצת לחץ על הכדור ואגרסיביות. וזו לדעתי בעיה משמעותית.
אני לא חושב ששחקנים כמו רביב וסקוט הם לוזרים, הם שחקנים שקבוצות רוצות שישחקו בצד שלהן במאני טיים ולכן ברור שבעיית האופי היא לא סתם עניין אינדיבידואלי. אבל איך שלא מסתכלים על זה יש כאן שילוב של בעיה מקצועית ומנטלית ברמה הקבוצתית שגורמת לזה שאם אנחנו לא מובילים 20 הפרש במחצית זה ברור שאנחנו הולכים להפסיד את המשחק.

אני מסכים לחלוטין.
אבל עדיין יש גם עניינים פרסונליים. כמו למשל שאתמול אובאנון יובש על הספסל ברבע האחרון.
וכמו למשל בניית הקבוצה בלי קומבו גארד אמיתי שיוכל לעזור ללימונד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2015, 11:42 
צריך להחזיר את ארז בשביל המאני טיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2015, 15:38 
גם ארז הגיע לשיא עם הקבוצה רק בעונה השלישית שלה. שאני לא אזכיר לכם איך נראינו בשלבים גדולים של העונה בלאומית וגם בעונה הראשונה בליגת העל (ואיפה היינו היום בלי השלשה של גל איתן באשקלון רק אלוהים יודע...).

סבלנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2015, 21:03 
סמל אישי של המשתמש
כשהקבוצה כמעט סיבוב שלם לא עושה הגנה זה עניין של מאמן.
כששחקנים שנהנו מכל רגע בסיבוב הראשון אומרים בראיונות שכל אחד לעצמו ושיש הרגשה של מלחמה באימונים ומתי יחזרו כבר ליהנות מכדורסל זה עניין של מאמן.
כששני השחקנים הגבוהים שלך נראים כל כך מרוצים מעצמם בכל מהלך שהם גורמים בו נזק לקבוצה (יהונתן ומבט ה"זכיתי ב50 מיליון בלוטו אחרי הבלתי ספורטיבית הוא הדוגמא הטרייה ביותר אבל ממש לא היחידה), במיוחד כשהשלישי לא מתלבש, זה עניין של מאמן.
כששחקן קולע 8 נקודות ברצף ואחרי זה לא רואה כדור כמעט 20 דקות או עד סוף המשחק (וסקוט ברבע הראשון זאת הדוגמא הטרייה אבל לא היחידה וגם לא החמישית בסיבוב ומשחק האחרונים), גם אם הוא היחיד בקבוצה שמתפקד התקפית בזמן ההוא, זה עניין של מאמן.
כשיינסי גייטס זה עניין של מאמן.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2015, 23:52 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
כשהקבוצה כמעט סיבוב שלם לא עושה הגנה זה עניין של מאמן.
כששחקנים שנהנו מכל רגע בסיבוב הראשון אומרים בראיונות שכל אחד לעצמו ושיש הרגשה של מלחמה באימונים ומתי יחזרו כבר ליהנות מכדורסל זה עניין של מאמן.
כששני השחקנים הגבוהים שלך נראים כל כך מרוצים מעצמם בכל מהלך שהם גורמים בו נזק לקבוצה (יהונתן ומבט ה"זכיתי ב50 מיליון בלוטו אחרי הבלתי ספורטיבית הוא הדוגמא הטרייה ביותר אבל ממש לא היחידה), במיוחד כשהשלישי לא מתלבש, זה עניין של מאמן.
כששחקן קולע 8 נקודות ברצף ואחרי זה לא רואה כדור כמעט 20 דקות או עד סוף המשחק (וסקוט ברבע הראשון זאת הדוגמא הטרייה אבל לא היחידה וגם לא החמישית בסיבוב ומשחק האחרונים), גם אם הוא היחיד בקבוצה שמתפקד התקפית בזמן ההוא, זה עניין של מאמן.
כשיינסי גייטס זה עניין של מאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 21:49 
כדי שלא יגידו שאני מחכה לו בפינה, ניהול המשחק שלו ברבע האחרון ניצח את המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 21:50 
שימשיך ככה
ניצחון שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 21:51 
סמל אישי של המשתמש
צור ש. כתב:
שימשיך ככה
ניצחון שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 21:53 
הוקיץ' כתב:
כדי שלא יגידו שאני מחכה לו בפינה, ניהול המשחק שלו ברבע האחרון ניצח את המשחק.

מחכה לא מחכה. כשקטש עושה דברים טובים מחמיאים לו וכשהוא ראוי לביקורת מבקרים.
והביקורת שלך למיטב זכרוני הייתה מאוד עניינית. אז מה הבעיה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 21:54 
סמל אישי של המשתמש
לא הבנתי למה שולדי אחרי 19 נקודות ב13 דקות לא ראה יותר מגרש, לא חושב שניהול המשחק היה ככ מבריק ברבע האחרון, היו בתחילת הרבע 3 התקפות שנכנסו לנו שלשות ברצף, בלי זה המשחק היה הרבה יותר צמוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 21:55 
אני מסכים, היו כאלה פה שפחות הסכימו.
בכל אופן הספסול של רביב והדביקה בסקוט היו מאוד מאוד חכמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 21:56 
סמל אישי של המשתמש
דווקא הספסול של שולדי נראה לי כאילו סוף סוף קטש גם מרגיש את מה שקורה במשחק ולא רק בא עם תוכנית מהבית. וורקמן ומתן עושים הגנה טובה, דיז'ון לוהט, סקוט סוף סוף בעניינים, אין סיבה להתעקש על שולדי (ובטח שלא על רביב) במצב כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2015, 22:02 
סמל אישי של המשתמש
כל הכבוד שיצא מהתבנית.
סופסוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2015, 00:54 
סמל אישי של המשתמש
dorz כתב:
דווקא הספסול של שולדי נראה לי כאילו סוף סוף קטש גם מרגיש את מה שקורה במשחק ולא רק בא עם תוכנית מהבית. וורקמן ומתן עושים הגנה טובה, דיז'ון לוהט, סקוט סוף סוף בעניינים, אין סיבה להתעקש על שולדי (ובטח שלא על רביב) במצב כזה.

מצד שני עד שיהונתן נותן משחק טוב שהוא ממש נראה בו שהוא נהנה מהמשחק אין סיבה לא לתת לו עוד, במיוחד כשהוא 3 נקודות משבירת שיא נקודות והוא לוהט מכל טווח.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2015, 01:18 
הדבר הכי חשוב שהוא עשה זה לעלות עם תומפסון בחמישייה ולתת לו 37 דקות. זה גם ניצח את המשחק וגם ינצח לנו משחקים בהמשך.
אצל ארז דבר כזה לא היה קורה. חודשים עד שהוא היה נותן לשחקן חדש לפגוע באיזון הקדוש.

שאר ההחלטות זה מסוג ההחלטות שאחרי ניצחון אומרים שהן טובות ואחרי הפסד שהן רעות. אם היינו מפסידים היו אומרים שהוא ייבש את רביב ואז לא היה לנו אותו בדקות האחרונות ולא היה מי שיקח על עצמו את המשחק, עכשיו ניצחנו אז אומרים איזה יופי שהוא קרא את הסיטואציה וייבש את רביב. רוב הדברים האלה הם חכמה בדיעבד.
היו כמה החלטות קצת מוזרות כמו עם גולן גוט ברבע שלישי על חשבון סקוט (בדקות ששיחקנו עם שני זרים) ואם המשחק היה מתפתח בצורה שונה היו נכנסים בקטש עליהן. ואני לא בטוח כמה טוב היה הייבוש של יהונתן במשחק כזה גדול שלו. גם מבחינה מנטלית להמשך.
אבל הכל בגדר שיקול דעת לגיטימי.

הקבוצה שיחקה כדורסל שוטף בהרבה ממשחקים קודמים אבל גם צריך לזכור שנהריה זו לא חיפה. נהריה אחלה קבוצת התקפה אבל מבחינת האינטנסיביות והאגרסיביות בהגנה זו לא אותה ליגה. היכולת של חיפה להביא אותך לאיבודי כדור ולהתקפות של 24 שניות היא ברמה אחרת. נהריה לא קבוצה שמפריעה לשחק, היו לנו היום רק 4 איבודים וזה הסיפור של המשחק. לא יודע אם יש לזה תקדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 32 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: