תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 23:21

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 135 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ינסי גייטס
הודעהפורסם: 14 דצמבר 2014, 21:58 
סמל אישי של המשתמש
עשה בלתי ספורטיבית, אחר כך נלחם כמו טמבל מול השופטים ומקבל טכנית.
את המלחמה הזאת תביא בהגנה ולא מול השופטים.
בחייאת קטש, אני חולה על ביג מאנים, תביא לנו סנטר שקיים בצבע ב2 צידי המגרש. פיק אנד רול זה לא כזה סיפור. יש גבול כמה שחקן יכול לשים זין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ינסי גייטס
הודעהפורסם: 14 דצמבר 2014, 22:01 
סמל אישי של המשתמש
מה שהוא עשה עכשיו היה יותר מעצבן.
2 דקות לסיום, הכי מאני טיים,
קולעים עליו סל קל הוא אפילו לא מנסה לעשות הגנה,
10 שניות אח"כ בהתקפה הוא לוקח זריקה מגוחכת, כמעט מה3,
הריבואנד חוזר אליו, הוא לא טורח לקחת אותו, לארי שהיה 8 מטר משם רץ בטירוף וכמעט לוקח אותו, הרבה לפני גייטס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 דצמבר 2014, 22:56 
הוא הראשון שצריך להעיף מהקבוצה !

אסור לבנאדם אחד לספוג כל כך הרבה אושר. ואם כבר קרתה לו תאונה משמחת והוא אכן ספג אותו. מגיע לו שאלוהים יעניש. ככה לפחות אני חושב. אם העולם היה מקום צודק, ככה היה אמור להיראות היום שלי אתמול-(איתיגלאון בטור אחרי הניצחון בדרבי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 דצמבר 2014, 22:59 
סמל אישי של המשתמש
למה ראשון?
יחידי.

כל השאר אחלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 דצמבר 2014, 23:05 
יש לו שריטה רצינית. מדהים איך הוא החליף כ״כ הרבה מצבי רוח ב-3 דקות אחרונות.
עשה כבר פרצופים ושם טרנינג, אבל אז מיימון ירד צולע והוא עלה בלית ברירה עם פאול סל שגמר את המשחק.
אני מניח שלא יחליפו אותו, וגם אם כן לא ימצאו ביג מן רציני, ולכן חייבים להצמיד לו פסיכולוג ולסדר את הברגים
לפני כל משחק. קטש איתו עונה שנייה אז אני מקווה שהוא יודע איך עושים את זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 דצמבר 2014, 23:06 
KingAlpaca כתב:
למה ראשון?
יחידי.

כל השאר אחלה.

צודק
טעות שלי

אסור לבנאדם אחד לספוג כל כך הרבה אושר. ואם כבר קרתה לו תאונה משמחת והוא אכן ספג אותו. מגיע לו שאלוהים יעניש. ככה לפחות אני חושב. אם העולם היה מקום צודק, ככה היה אמור להיראות היום שלי אתמול-(איתיגלאון בטור אחרי הניצחון בדרבי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 דצמבר 2014, 23:06 
KingAlpaca כתב:
למה ראשון?
יחידי.

כל השאר אחלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2014, 06:09 
סמל אישי של המשתמש
כמעט נתן לאילת לברוח עם בלתי ספורטיבית מטומטמת (השלישית שלו כבר מתחילת העונה) ולא נתן ברירה לשופטים אלא לתת לו עבירה טכנית שגם היא מוצדקת לחלוטין.
מה שהוא עשה בסוף הרבע הרביעי אחרי שקטש באופן תמוה הכניס אותו זה לא ייאמן. נתן ליוטר קרש-סל, אחר כך עשה סל בעצמו שאלוהים יודע איך לא שרקו לו על זה צעדים, בהתקפה של אילת לקחו עליו ריבאונד התקפה מרתיח שנגמר בסל קל, התקפה אחרי זה לקח זריקה הזויה והחטיא, ובהתקפה של אילת עוד פעם לקחו ריבאונד התקפה ואת הסל שלהם הם קלעו כשגייטס כבר נמצא בחצי המגרש שלהם. בשתי דקות הוא הוריד לבד את היתרון מ-10 ל-4.
רק היה צריך להסתכל על הספסל שלנו בהתקפה אחרי שקטש הוציא אותו ולפני שמיימון נפצע וגייטס נכנס שוב כדי להבין מה זה השחקן הזה - כולם ממתן נאור ועד יונתן מור יושבים רכונים קדימה בפוזה מתוחה, ורק הוא נשען אחורה עם ידיים פרוסות על הכסא כאילו המשחק לא מעניין אותו בכלל. בושה וחרפה של שחקן אבל זה ידוע עוד מלפני שהוא חתם. ומי שחושב שזה הולך להשתנות חי בסרט, בדיוק ככה הוא היה באילת מהמשחק הראשון עד האחרון. למה אתם חושבים שכל שחקן שנותן חצי עונה סבירה מתחפף מפה לחוזה יותר טוב באירופה, ורק גייטס נתקע פה עוד עונה וחתם על חוזה שאמנם עבורנו הוא יקר, אבל במונחים שלו ויחסית לנתונים הפיזיים והכישרון שלו מדובר בגרושים? כל מי שיבדוק את השחקן הזה קצת לעומק יבין מיד שמדובר בסרטן לקבוצת כדורסל עם ההתנהגות שלו על הפרקט, מחוץ לפרקט וחוסר מחויבות שאני לא ראיתי מאף ספורטאי אחר בשום ענף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2014, 10:10 
סמל אישי של המשתמש
כל מילה של יובל מדויקת. מה שמדהים בכל הסיפור הזה הוא שבשנה שעברה אנשים פה קרעו את קאונסיל (שרצה אבל לא יכל) לגזרים בעוד שעם גזירת גייטס (שיכול אבל לא רוצה) הם משלימים. אנטי ספורטאי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2014, 10:43 
סמל אישי של המשתמש
אין מה להשוות בכלל. גייטס על חוזה קבוע ויקר ועם יכולות פוטנציאליות גדולות, קאונסיל מהרגע הראשון היה מועמד להחלפה ועם חוזה חודשי ועם יכולות אפסיות.
היה ברור שקל וצריך להחליף את קאונסיל, המצב הרבה יותר מורכב לגבי גייטס.
לא ברור לי אם יש אפשרות ריאלית להחליף אותו בכלל. אם כן, די ברור לי לפחות שצריך ללכת עליה. אני פשוט לא מאמין שהוא יכול להשתנות. כבר עברנו את הסרט הזה עונה שעברה עם הארפר שכל הזמן קיווינו שיצא מהאדישות, וזה פשוט לא קרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2014, 17:37 
אני רוצה להגן על גייטס ועל קטש.
העבירה הרביעית שלו היתה אמנם המהלך הכי טפשי שראיתי מכדורסלן השנה, החילוף שלו ארבע דקות לסוף כמעט הביא להפסד,
אבל העבירה הבלתי ספורטיבית נראתה מהיציע שריקה שערורייתית, וכשהוא רוצה יש לו יתרונות אדירים - הסל והעבירה שגמר את המשחק, ונקודה לדקה מצוינות.
אני מבין את עודד שמוכן בשביל היתרונות האלה להמר על מימון הגיבוי כשגייטס לא במשחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2014, 17:44 
סמל אישי של המשתמש
אין פה שום בעיה חוזית. דווין איבנקס ודומיניק מגווייר הוחתמו גם הם על חוזים גבוהים מאוד של 110 אלף דולר לעונה וזה לא הפריע לאילת והרצליה לחתוך אותם מהר מאוד. גם אחרי הפיצוי שצריך לשלם המשכורת שיורדת מהפיי-רול היא מספיק גבוהה כדי להביא מחליף בלא מעט כסף (למעשה אותה משכורת חודשית פחות או יותר שהיא מן הסתם גבוהה מאוד).
לא שזה משנה איכשהו את הסיכוי שהוא לא יסיים פה את העונה. כאמור, הוא לא עושה פה שום דבר שהוא לא עשה באילת, וזה לא הפריע לקטש להשאיר אותו עונה שלמה ועוד אחר כך להביא אותו אלינו.
מפריעות לי ההשוואות להארפר, כי זה עושה עוול להארפר שהוא אמנם שחקן רך עם מנטליות גרועה (שכמוהו מסתובבים לא מעט) אבל בסך הכל ילד טוב ואין פה שום קשר למקרה של גייטס שפשוט זורק זין וגורם נזק לקבוצה.

20, אני מאוד מצטער אבל זה שטויות, הבלתי ספורטיבית הייתה בלי שאלה בכלל, והסל שלו בסיום היה אחרי שכל אילת יצאה על רביב והוא השאיר כדור ענק לגייטס שרק היה צריך לשים אותו בסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2014, 21:58 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
מה שהוא עשה עכשיו היה יותר מעצבן.
2 דקות לסיום, הכי מאני טיים,
קולעים עליו סל קל הוא אפילו לא מנסה לעשות הגנה,
10 שניות אח"כ בהתקפה הוא לוקח זריקה מגוחכת, כמעט מה3,
הריבואנד חוזר אליו, הוא לא טורח לקחת אותו, לארי שהיה 8 מטר משם רץ בטירוף וכמעט לוקח אותו, הרבה לפני גייטס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2014, 00:14 
סמל אישי של המשתמש
יותר שנוא משי אבוטבול.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 דצמבר 2014, 08:46 
מסכים כמעט עם כל מילה של יובל חוץ מאשר בקשר להארפר כי אני חושב שגם הוא פשוט שם זמן בהגנה. אבל במקרה שלו היה שם ארז שצעק ורגז ואולי זה קצת הזיז לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2014, 11:09 
יובל כתב:
...והסל שלו בסיום היה אחרי שכל אילת יצאה על רביב והוא השאיר כדור ענק לגייטס שרק היה צריך לשים אותו בסל.
במקרה הזה לא מסכים איתך... אמנם מסירה מעולה של לימונד, אך אם תחזור שוב למהלך, לא כל שחקן היה מצליח להשתחרר מהעבירה ולקלוע (אמנם נראה סל פשוט אבל דוגמאות להחטאות מתחת לסל אפשר למצוא למכביר מהמחצית הראשונה באותו משחק!).
גם אני לא אוהב את העצלות של גייטס אבל עדיין יש לו יתרונות שעליהם לא הייתי מוותר בקלות (קליעה יחסית "רכה" מרחוק עבור big man ומסה ברחבה).

דרך אגב, במחצית המשחק כולם מסביבי היו בדיעה שלמיימון אין מקום בקבוצה בליגת על... הדקות האחרונות של המחצית השנייה הוכיחו שלפעמים צריך מלחמה ועבודה קשה ולא רק כישרון.
נכון לעכשיו הייתי נותן לסגל הזה להמשיך לרוץ ולא עושה שינויים גם אם "על הנייר" נראה קוסם ויש כביכול אפשרויות לשפר את הסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2014, 11:25 
נכון, לא כל סנטר בגובה 2.05 היה מצליח לשים סל על אפיק ניסים כשהוא נמצא מתחת לטבעת, ועוד לעשות את זה תוך כדי ביצוע צעדים. גם את הסל לפני כן, כשהגיע משמאל לטבעת הוא עשה אחרי ביצוע צעדים. למזלנו, השופטים שהרגו אותנו כל המשחק, כבר הוציאו כנראה את כמות השריקות המקסימלית נגדנו ו-ויתרו לו.
יינסי גייטס הוא בושה לכדורסל. זה דבר ראשון. חוץ מזה, הוא הזר הכי פחות מחויב שראיתי בקבוצה מאז הקמתה מחדש. כמעט כל זר שהיה אצלנו היה בטירוף מהקהל, מהאווירה, מהמועדון המשפחתי. רק גייטס נראה כאילו הכל על הזין שלו והדבר היחיד שמעניין אותו זה מספר הנקודות שיקלע.
יש תקדים לכך שדקה וחצי לסיום, מי שלוקח ריבאונד התקפה זה אפיק ניסים ואתה מחפש את הסנטר שלך ורואה אותו בחצי המגרש כי הוא כבר היה עסוק לרוץ למתפרצת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2014, 12:26 
סמל אישי של המשתמש
bergkamp כתב:
נכון, לא כל סנטר בגובה 2.05 היה מצליח לשים סל על אפיק ניסים כשהוא נמצא מתחת לטבעת, ועוד לעשות את זה תוך כדי ביצוע צעדים. גם את הסל לפני כן, כשהגיע משמאל לטבעת הוא עשה אחרי ביצוע צעדים. למזלנו, השופטים שהרגו אותנו כל המשחק, כבר הוציאו כנראה את כמות השריקות המקסימלית נגדנו ו-ויתרו לו.
יינסי גייטס הוא בושה לכדורסל. זה דבר ראשון. חוץ מזה, הוא הזר הכי פחות מחויב שראיתי בקבוצה מאז הקמתה מחדש. כמעט כל זר שהיה אצלנו היה בטירוף מהקהל, מהאווירה, מהמועדון המשפחתי. רק גייטס נראה כאילו הכל על הזין שלו והדבר היחיד שמעניין אותו זה מספר הנקודות שיקלע.
יש תקדים לכך שדקה וחצי לסיום, מי שלוקח ריבאונד התקפה זה אפיק ניסים ואתה מחפש את הסנטר שלך ורואה אותו בחצי המגרש כי הוא כבר היה עסוק לרוץ למתפרצת?

כל מילה.
וגלעד, אם היה מדובר בזר חדש אולי היתה איזשהי תקווה. אלא שכאן מדובר בזר שהתנהג בדיוק כך בשנה שעברה תחת אותו המאמן. לטעמי ההתעקשות של קטש עליו יותר מעצבנת מההתעקשות של ארז על קאונסיל. הרבה יותר גרוע הוא זר ש"לא רוצה" מאחד ש"לא יכול".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2014, 12:34 
סמל אישי של המשתמש
bergkamp כתב:

כל מילה. פשוט חתיכת שודד בטרנינג שבא לעשות אצלנו סיבוב. לא יכול לראות את הריצה שלו לצד שני כשהריבאונד הגנה עדיין לא אצלנו, זה מחרפן ברמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 דצמבר 2014, 17:09 
מסכים עם שלושת אלה שכתבו לפני בכל מילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2014, 20:10 
פורום פרופורציות.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2014, 22:50 
Karl Marx כתב:
bergkamp כתב:

כל מילה.
וגלעד, אם היה מדובר בזר חדש אולי היתה איזשהי תקווה. אלא שכאן מדובר בזר שהתנהג בדיוק כך בשנה שעברה תחת אותו המאמן. לטעמי ההתעקשות של קטש עליו יותר מעצבנת מההתעקשות של ארז על קאונסיל. הרבה יותר גרוע הוא זר ש"לא רוצה" מאחד ש"לא יכול".
בואו נסכים לא להסכים.
עדיין מקווה בשביל כולנו שהתפוקה של גייטס תלך תשתפר.
ברור שהוא לא יהפוך לשומר מספר אחד, אבל עדיין אפשר להוציא ממנו קצת יותר בהגנה והיכולת שלו בהתקפה תעזור לנו בהמשך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2014, 13:43 
סמל אישי של המשתמש
טרייד תמורת רוברט רות'בארט ??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2014, 14:21 
סמל אישי של המשתמש
טרייד תמורת הירוק של ג'ף אלן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2014, 03:24 
סמל אישי של המשתמש
ניסיתי, באמת שניסיתי לתת צ'אנס, התמקדתי בדברים החיוביים, אפילו לעתים דיברתי להגנתו (אולי בגלל שמראש הציפיות לא היו קיימות), אבל די, אני לא יכול לראות יותר את השחקן הזה.
התרומה של הטאלנט המפלצתי, הביג מן האימתני, שחקן שובר השיוויון היום בריבאונד - 30 דקות, 2 ריבאונדים. 1 בהתקפה, 1 בהגנה. ומכיוון שמדובר במאורעות כל כך נדירים אני גם זוכר את כל שני הריבאונדים שלו, שניהם נפלו לו ליד בלי אף שחקן שיפריע לו. אין מילים לתאר כמה זה גרוע. זה הרבה מעבר לגרוע, מחריד, מזעזע, מרתיח, מחפיר, כל תיאור שתבחרו.
העבודה על השחקן הכשרוני-אם-כי-רך-להחריד רוברט רות'בארט, הסתכמה לכדי 40 נקודות מדד. לא של גייטס חלילה, אלא של רות'בארט. מיותר לציין שזהו שיא קריירה עבור השחקן שאף אחד לא רצה לחשוב עליו בתור אופציה רצינית מרוב שהוא רך, כולל המאמן הנוכחי שלו שהודה השבוע שהוא רצה לזרוק אותו. חבל שלא סיפרו לכל אותם אנשים שיש שחקן יותר רך, במיוחד בשביל רות'בארט, וקוראים אותו יינסי גייטס. אה כן, גייטס גם צריך להגיד לתודה למיימון, משום שבמספר התקפות זעום שבהם מיימון שמר על רות'בארט, האחרון כל כך נבעת מרעיון האימים שמישהו אשכרה שם לו גוף בצבע במקום לתת לו לטייל עד הטבעת והוא החטיא את כל הזריקות וקלקל את הסטטיסטיקה המושלמת שלו.
ומהעבר השני, התרומה שלו הגיעה לכדי 15 נקודות. שזה אפילו טיפה מעל הממוצע שלו, שכבר מזמן לא עומד על מספרים יוצאי-דופן שמרשימים מישהו ומתקרב יותר ויותר לתפוקה ההתקפית הבינונית שלו מאילת (למען הסר ספק, לא שזה משנה יותר מדי כמה נקודות הוא עושה). מה שהנקודות האלה לא מספרות זה את מספר הנסיונות מעוררי הרחמים לעשות פוסט-אפ על שחקנים כמו רות'בארט, לאוסן והובר, שחקנים שלא האמינו שהם יהיו מסוגלים לתת גוף על שחקן כדורסל עד היום האחרון בקריירה שלהם. ניסיונות שהסתיימו לרוב בהחזרת כדור לגארדים חסרי האונים שלנו שנתקלו בסוף שעון ובלי שום אופציה התקפית. מזל שיש לנו גארדים מספיק מוכשרים שיכולים לעשות סל מכלום ואיכשהו עוד נרשמו לגייטס שבעה אסיסטים, בחסד ולא בזכות.
אני אגיד את זה פעם נוספת וכנראה אצטרך להמשיך להגיד את זה בכל שבוע עד סיום העונה: מדובר בזר הכי יקר מחוץ לירושלים ומכבי ובמקביל הזר הכי גרוע בליגה, שאני לוקח כל זר גבוה בליגה לפניו, באנטי-כדורסלן ואנטי-ספורטאי שגורם נזק בל-יתואר לקבוצה, ואיתו לא נגיע לשום מקום. אין שום דרך להסתכל מעבר לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2014, 03:56 
סמל אישי של המשתמש
כל מילה.
מטוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2014, 08:45 
סמל אישי של המשתמש
אולי יתפסו אותו על סמים?
ו לדעתי מאז הסבב הנוכחי הוא הזר היחידי שהצליח להשניא את עצמו על הקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2014, 10:27 
KingAlpaca כתב:
כל מילה.
מטוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2014, 10:59 
יובל כתב:
ניסיתי, באמת שניסיתי לתת צ'אנס, התמקדתי בדברים החיוביים, אפילו לעתים דיברתי להגנתו (אולי בגלל שמראש הציפיות לא היו קיימות), אבל די, אני לא יכול לראות יותר את השחקן הזה.
התרומה של הטאלנט המפלצתי, הביג מן האימתני, שחקן שובר השיוויון היום בריבאונד - 30 דקות, 2 ריבאונדים. 1 בהתקפה, 1 בהגנה. ומכיוון שמדובר במאורעות כל כך נדירים אני גם זוכר את כל שני הריבאונדים שלו, שניהם נפלו לו ליד בלי אף שחקן שיפריע לו. אין מילים לתאר כמה זה גרוע. זה הרבה מעבר לגרוע, מחריד, מזעזע, מרתיח, מחפיר, כל תיאור שתבחרו.
העבודה על השחקן הכשרוני-אם-כי-רך-להחריד רוברט רות'בארט, הסתכמה לכדי 40 נקודות מדד. לא של גייטס חלילה, אלא של רות'בארט. מיותר לציין שזהו שיא קריירה עבור השחקן שאף אחד לא רצה לחשוב עליו בתור אופציה רצינית מרוב שהוא רך, כולל המאמן הנוכחי שלו שהודה השבוע שהוא רצה לזרוק אותו. חבל שלא סיפרו לכל אותם אנשים שיש שחקן יותר רך, במיוחד בשביל רות'בארט, וקוראים אותו יינסי גייטס. אה כן, גייטס גם צריך להגיד לתודה למיימון, משום שבמספר התקפות זעום שבהם מיימון שמר על רות'בארט, האחרון כל כך נבעת מרעיון האימים שמישהו אשכרה שם לו גוף בצבע במקום לתת לו לטייל עד הטבעת והוא החטיא את כל הזריקות וקלקל את הסטטיסטיקה המושלמת שלו.
ומהעבר השני, התרומה שלו הגיעה לכדי 15 נקודות. שזה אפילו טיפה מעל הממוצע שלו, שכבר מזמן לא עומד על מספרים יוצאי-דופן שמרשימים מישהו ומתקרב יותר ויותר לתפוקה ההתקפית הבינונית שלו מאילת (למען הסר ספק, לא שזה משנה יותר מדי כמה נקודות הוא עושה). מה שהנקודות האלה לא מספרות זה את מספר הנסיונות מעוררי הרחמים לעשות פוסט-אפ על שחקנים כמו רות'בארט, לאוסן והובר, שחקנים שלא האמינו שהם יהיו מסוגלים לתת גוף על שחקן כדורסל עד היום האחרון בקריירה שלהם. ניסיונות שהסתיימו לרוב בהחזרת כדור לגארדים חסרי האונים שלנו שנתקלו בסוף שעון ובלי שום אופציה התקפית. מזל שיש לנו גארדים מספיק מוכשרים שיכולים לעשות סל מכלום ואיכשהו עוד נרשמו לגייטס שבעה אסיסטים, בחסד ולא בזכות.
אני אגיד את זה פעם נוספת וכנראה אצטרך להמשיך להגיד את זה בכל שבוע עד סיום העונה: מדובר בזר הכי יקר מחוץ לירושלים ומכבי ובמקביל הזר הכי גרוע בליגה, שאני לוקח כל זר גבוה בליגה לפניו, באנטי-כדורסלן ואנטי-ספורטאי שגורם נזק בל-יתואר לקבוצה, ואיתו לא נגיע לשום מקום. אין שום דרך להסתכל מעבר לזה.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2014, 11:09 
יובל כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 135 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: