הפועל כתב:
אני ממש לא מסכים. לא ראיתי סיבה לא לתת לגוט לשחק כמה דקות, בטח ביום שסקוט בעולם משלו, וסקוורר ורביב גרועים.
גם וורקמן יכל לתת כמה דקות, בטח ביום שמתן לא הופיע. וורקמן לא יותר טוב מבראון. הוא פשוט רוצה הרבה יותר ממנו.
ואני כן חושב שלניעור יש תפקיד חשוב, גם אם מפסידים באותו הפרש בסוף או אפילו יותר. זה לא "יום כזה, קורה". יום כזה יכול לקרות פעם בעונה. כשזה קורה פעם שניה תוך שלושה שבועות, וכשבחלק נכבד מהמשחקים אנחנו נראים בדיוק ככה חצי מהמשחק אז צריך ניעור.
באמת שזה פשוט לא נכון, אפילו ברמה העובדתית. רק תסתכל על שני משחקי הבית הקודמים שלנו מול נהריה וגליל, רביב "גרוע" או "לא הופיע" או איך שתרצה לקרוא לזה אבל עדיין כשזה הגיע לרגעים המכריעים הוא החזיר אותנו מהקבר ברבע האחרון. אנחנו לא מנצחים את המשחקים האלה בלעדיו. אם קטש היה אומר "גם ככה הוא גרוע היום מה קרה אם אני אתן ל-X כמה דקות" אנחנו עם עוד שני הפסדים.
שחקנים גדולים זה שחקנים שמנצחים משחקים. גם שחקן טוב שיש לו "יום רע" יכול פתאום לתפוס סוג של מומנטום ולשנות משחק בכמה מהלכים. זה מה שרביב-סקוט-אובאנון יכולים לעשות אבל וורקמן וגוט לא.
לעלות עם וורקמן וגוט כשעוד היה סיכוי זה לוותר על המשחק, אם קטש היה עושה את זה הייתי פה צולב אותו.
זה על אותה סקאלה כמו הקריאות האלה מהכדורגל "לעלות עם הנוער הם לפחות ילחמו", "לעלות עם אוהדים משער 5" וכו'.
לא עומד במבחן המציאות.