תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 23:22

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 154 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אשכול מלפפונים טייק 2
הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2014, 11:38 
קים אנגליש חתם בנאנסי
http://www.sportando.com/en/europe/france/139012/kim-english-signs-with-sluc-nancy.html
:cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשכול מלפפונים טייק 2
הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2014, 11:45 
סמל אישי של המשתמש
מלפפונים זה כשמישהו מועמד לקבוצה
זה עוד אשכול עצבים\פנטזיות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2014, 11:52 
לאשכול הזה לא ייכנסו שום עצבים.
פנטזיות כן.
:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2014, 15:13 
סמל אישי של המשתמש
אפשר להכניס פה שימייל תאילנדית 2.07 עם מוטות ידיים רחבות, 2.7 חסימות, 13 ריבאונדים, 78% מהעונשין, 21 נקודות למשחק?
או שזה לא פנטזיות כאלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2014, 15:55 
לפי one הפועל מביע עיניין באיבנקס ששוחרר מהרצליה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2014, 16:25 
נניח לרגע שהכוונה היא להביא את איבנקס.
אז החמישייה תהיה: רביב, סקוט, מתן, איבנקס וגייטס.
על הספסל: מיימון, יהונתן, סקוורר (רק שירגיש טוב) גוט.

אני קצת לא מבין איך במצב כזה יהיו דקות גם לגבוה זר מהספסל וגם ליהונתן.
אולי במקרה הזה צריך להחליף את מיימון בגארד זר. נכון, זה ייצור מצב שלעתים יצטרכו לשחק עם יהונתן בעמדה 5 וזו בעיה גדולה. אבל במצב שיהונתן ומיימון שניהם על הספסל - זה נראה לי כמו משהו בעייתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2014, 16:26 
הטוויטר של דובי פיק:
Hearing Hapoel TLV have engaged in discussions to recruit Devin Ebanks. He either signs or is U.S. bound.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אשכול מלפפונים טייק 2
הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2014, 16:30 
מילפורד כתב:
לפי one הפועל מביע עיניין באיבנקס ששוחרר מהרצליה...

איבנקס לא יגיע. תעברו הלאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 17:08 
אורלנדו ג'ונסון נחתך מקאחה לבורל.
חתיכת שחקן שהייתי מאוד שמח לראות פה. סמול פורוורד מאוד חזק פיזית, אתלט, וקלעי מצוין מבחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 17:18 
לא נראה לי שהוא מסוג השחקנים שבאזור של הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 18:05 
יש בכלל שחקנים באזור של הפועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 18:30 
אני חושב שאנחנו כבר מתחילים להכנס לאזור מסוכן של בררנות יתר.
ואם יש דבר שלמדנו מארז שנה שעברה, זה שבררנות יתר לא עוזרת בהכרח להביא זרים טובים יותר. כל הזרים שבאו אחרי בררנות יתר ו-"לחכות לטוב והמתאים ביותר" (הארפר, מארשל) היו נפילות גדולות.
בינתיים היו כל מיני שחקנים "לא 100% התאמה" (כמו גודס או ריינולדס) שחמקו לנו בין הידיים והיו משדרגים אותנו בהרבה.

ועכשיו זה מתחיל שוב. לא מבין למה לא להחתים את דרון וושינגטון שבשתי עונות פה היה אחד הזרים הטובים בארץ. למה לא להחתים את קייל וויבר שהרצליה הביאו. למה לא להחתים את גודס שהרי ישדרג את הקבוצה.

זו כבר סתם יהירות בעיני, ומתחיל להזכיר את ארז.
לא עניין של לחץ, לא חושב שיש לחץ מיוחד אבל המגמה הזאת של פסילת שחקנים מצוינים ומוכחים שבינתיים חותמים במקומות אחרים (בדרך אולי לעוד הימור שמי יודע מתי יגיע) היא לא חיובית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 18:39 
סמל אישי של המשתמש
אין לי מושג מה הולך, אבל אם הייתי צריך לנחש הסיבה היחידה ל"בררנות" היא שאנחנו פשוט מאד מוגבלים בכסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 18:44 
זה בטוח, ועדיין הייתי רוצה שהמאמן וההנהלה יפעלו מתוך תבונה ולא מתוך פאניקה.
ברור שלא להחליף בסוף העונה, אבל אם זה היום או בעוד 5 ימים (אחרי חשיבה מעמיקה ומעקב אחרי שחקנים נוספים), על פני עונה של 3 סיבובים - זה שטויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 18:53 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
אין לי מושג מה הולך, אבל אם הייתי צריך לנחש הסיבה היחידה ל"בררנות" היא שאנחנו פשוט מאד מוגבלים בכסף.

עוד פעם ההתמסכנות הזאת. די כבר.
גם וושינגטון, גם וויבר וגם גודס בטווח המחירים של הפועל.

Fez צודק בכל מילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 18:57 
אין קשר לפאניקה או "מחשבה מעמיקה", אלו בעיקר סיסמאות וראינו את זה בשנה שעברה. האמת גם שנה לפני כן כשלארז לקח כל פעם חודשיים להביא זר והביא לפה את רמון מור שלא שיחק דקה, ג'רמיין טיילור ששרד פה שבועיים כו', ורק בסוף כשהביא יחסית מהר שחקנים שנחתכו מהקבוצות שלהם ואחד מהם שחקן מוכח ששיחק הרבה זמן בארץ (רנדל שבעצם הצלנו לו את הקריירה ובגללנו הוא במכבי היום) סוף סוף הגענו לנחלה.
כל ההתלבטויות וההתחבטויות, בררנות היתר והנטייה לשלול שחקנים שכבר שיחקו בארץ אלו תכונות לא טובות בעיני, שמורידות את הסיכוי להביא זרים טובים ולשפר את הקבוצה.

הפועל, אני בטוח שאנחנו מוגבלים בכסף אבל השחקנים שכתבתי כאן לא יקרים וכל קבוצה בליגת העל יכולה להביא אותם מבחינה כלכלית (אחד מהם כבר חתם היום וסיכוי טוב שגם השניים האחרים יגיעו לפה מתישהו). תאמין לי שאם דיברו בתקשורת על איבנקס אז אלה יותר זולים ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 19:29 
סמל אישי של המשתמש
אז עכשיו אנחנו יודעים מה היכולות הכלכליות של הפועל לתקציב זר מחליף לפי איזו נפיחה של התקשורת על איבנקס? בחיאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 19:44 
לגבי חוסר התקציב, על פי פרסומים (http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000973814#FromSearchPage)
כולל רשמיים של המנהלת, עודפי המנהלת אשר צפויים להתחלק בין קבוצות ליגת העל אמור לעמוד על כ- 22-23 מיליון ש"ח.

סכום זה מבטיח לפחות כ-1.8 מיליון ש"ח להפועל. מדובר בכ- 100 דולר מעל בסכום המתוקצב.

תוספת סכום זו יכולה להוות "קופה קטנה" לזרים איכותיים יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 19:46 
אם להפועל אין את התקציב להביא שחקנים כמו דרון וושינגטון, שהוא זר ששיחק בחולון ונתניה, ובכן, זו בדיוק הבעיה.
אני מאוד רוצה להאמין שזה לא העניין.
ובאותו נושא. אם אני לא טועה, היה זה רלף קליין שאמר פעם: אם אתה לא יכול להביא את השחקן בתפקיד שאתה רוצה, תביא את השחקן הכי טוב שאתה יכול, גם אם הוא לא בדיוק בתפקיד.
ברמת היכולת של בראון לא אמור להיות מסובך למצוא מישהו שיתרום יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 19:48 
לא חושב שאיבנקס זו נפיחה. דובי פיק בדרך כלל לא ממציא דברים בכזאת אסרטיביות והוא פרסם את זה גם בוואן וגם באתרים בינלאומיים (ספורטנדו) כך שהוא די בטוח בזה, זה לא סתם ציוץ בטוויטר שלו.
לא אומר שזה יקרה (כנראה שלא, למרות שאני כן הייתי רוצה לראות אותו בהפועל) אבל לא חושב שפיק המציא את זה כי הוא קיבל מסר בחלום.

בכל אופן, הטיעונים האלה של "אנחנו מסכנים ואין כסף להביא אף שחקן" כבר די מיצו את עצמם בשנה שעברה והרי אנחנו יודעים שזה שטויות. מדובר כולה בהחלפה של זר אחד בשלב הזה ולא בשדרוג גדול על השכר שלו (ובטח לא על תקציב הזרים המקורי שנקבע). אני מזכיר לך שהיו פה כאלה שהשתמשו בתירוץ הזה לגבי גודס עונה שעברה ומהר מאוד גם ארז וגם ההנהלה הסבירו שזה לא העניין ולא הסיבה. די, בסרט הזה כבר היינו.
ברור שיש מגבלות תקציביות אבל שחקנים של 80-90 אלף לעונה אפשר להביא ובטח בשלב הזה (כשאנחנו כבר אוטוטו בנובמבר ויש פחות חודשים לשלם משכורת, וכשחלק מהם כבר קיבלו קצת כסף ופיצויים מקבוצות שחתכו אותם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 19:57 
סמל אישי של המשתמש
אין לי מושג על סמך מה אתה אומר את זה. באמת. על סמך מה האמירה בכזה בטחון שיש לנו ברגע זה ממש 90 אלף דולר לזר?
אני לא אומר שאין לנו, אבל על סמך איזו יציאה של דובי פיק (עם כל הכבוד לו, ואין לי ממש כבוד אליו. בכל זאת הוא בוואן)? באמת שאין לי מושג מאיפה הבטחון המוחלט הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 20:04 
לא אמרתי שיש לנו 90 אלף דולר ברגע זה. אמרתי שאני די בטוח שאפשר להביא זרים של 80-90 אלף דולר לעונה (מן הסתם כרגע לא צריך לשלם להם את כל הסכום כי אנחנו כבר אוטוטו בנובמבר, משלמים לפי חודש).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 20:08 
סמל אישי של המשתמש
זה שידור חוזר כי אנחנו באותו מצב. תכננו שיהיה יותר כסף, אבל מן הסתם לאור הזרים שהבאנו בסוף די ברור שהתוכנית התפקששה בדרך. אז הערבים אותם ערבים, הים אותו ים, וגם התקציב אותו תקציב בערך (רק הגירעון גדל כנראה).

עכשיו יכול להיות שההנהלה עובדת קשה ברקע, סיכמה עם ריון בראון על שחרור זול, ובאה אתמול לקטש ואמרה לו "יש לך 90 אלף דולר, רוץ". יכול להיות גם שיש 200 אלף. אבל גם יכול להיות שיש רק 60 אלף. אין לי מושג. לאף אחד מאיתנו אין מושג. ואני אישית לא מרגיש שיש לי מושג רק בגלל שאיזה דובי פיק שם איזו ספקולציה על זה שאיזה זר מועמד אלינו.
מה שלא אומר אגב אפילו אם מה שדובי פיק כתב הוא אמת לאמיתה שיש לנו את הכסף לשלם לזרים כמו איבנקס. יכול להיות שאיבנקס היה מועמד לאיזה 24 שעות, למחרת הסוכן שלו נפגש עם רמי, אמר לו "אני רוצה 120 אלף דולר", רמי אמר לו "יש לי רק 70 אלף", הסוכן צחק ואמר לו "אין על מה לדבר" והם נפרדו כידידים. גם זה קורה.

(ולא הבנתי מה זה אומר שלא צריך לשלם את הכל עכשיו ברור שלא, משלמים משכורות חודשיות. אבל אם יש לנו רק 60 אלף דולר, ומבטיחים לשחקן 12 אחף דולר לחודש, אז עוד 5 חודשים ייגמר הכסף)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 20:28 
אם יש 60 אלף דולר עכשיו זה שחקן של 80 אלף דולר לעונה (שזה מה שהתייחסתי אליו)
נשארו לך פחות חודשים לשלם
דיברתי על משכורת עונתית כי יותר נוח להתייחס לרמה של זרים ככה מבחינה השוואתית

אני רוצה להזכיר לאנשים כאן שהחבר'ה אצלנו בהנהלה ובצוות המקצועי הם לא מטומטמים, הם יודעים שהם הביאו שלושה זרים צעירים ששניים מהם רוקיז שהם הימור גדול ושסיכוי טוב שיצטרכו לעשות שינויים, ואני בטוח שהשאירו קצת כסף בצד בשביל זה. תנו להנהלה שלנו קצת קרדיט.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 28 אוקטובר 2014, 20:57, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 20:40 
בכל מקרה אין פה עניין של פאניקה ואני כן חושב שצריך להרגע, העונה מאוד ארוכה ודברים יכולים להשתנות לכל מיני כיוונים מהר מאוד.

העניין היחיד שאני מפקפק בו זו הגישה הזאת של לקחת יותר מדי את הזמן, זה נכון עד גבול מסוים (למשל לחכות עד לניפויים מהמחנות) אבל עכשיו בשלב הזה השוק כבר בשיא ואני לא חושב לפי ניסיון העבר שלקחת עוד כמה שבועות לחשוב ולהתחבט עם בברנות יתר באמת יתן לנו משהו. מקווה שקטש לא ילך בכיוון הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2014, 08:40 
ובינתיים, ראשון לציון מוציאה היום מהסגל את אובאנון.
שחקן של 12 נק למשחק באחוזים טובים מוצא מחוץ לסגל כנראה ישוחרר, וריון בראון שקולע שש נקודות למשחק ממשיך בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2014, 12:40 
purvis short כתב:
שחקן של 12 נק למשחק באחוזים טובים מוצא מחוץ לסגל כנראה ישוחרר, וריון בראון שקולע שש נקודות למשחק ממשיך בהפועל.

בוואן כבר מפורסם שהפועל מתעניינים בו. לא יודע אם זה בעקבות ההודעה שלך פה (ומאוד יכול להיות) אבל היה נחמד לראות אותו
בהפועל במקום בראון במיוחד שהוא שחקן שקטש מכיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2014, 12:46 
gigs כתב:
purvis short כתב:

בוואן כבר מפורסם שהפועל מתעניינים בו. לא יודע אם זה בעקבות ההודעה שלך פה (ומאוד יכול להיות) אבל היה נחמד לראות אותו
בהפועל במקום בראון במיוחד שהוא שחקן שקטש מכיר.

נו באמת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2014, 09:32 
סמל אישי של המשתמש
מה יהיה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2014, 19:12 
סמל אישי של המשתמש
http://mobile.mako.co.il/Sports-basketb ... ivzakimnet

אובאנון על סף חתימה בהפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 154 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: